Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
show_time

show_time

Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Vide
MesajKonu: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 6:56 pm

Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! malesef bazı arkadaşlarımız kendi çıkarlarını eyalet çıkarlarının üstünde tutmaya başladı hani herşey millet içindi hani herşey vatan içindi şarköy belediye başkanlığına seçildim seçileli belediye ye sığır satışları nedense olmuyor ve çoğu sw2 ler artık belediyeye çalışırmısınız dediğimizde hayır diyorlar nedeni ne olabilir. eğer seçimde biz başa gelmeseydik bunu yapmazdık çünkü bizim kişisel çıkarlarımızın çok daha önünde olan bişey var millet sevgisi osmanlı aşkı bu koltuk sevdasından daha önemli başka insanlar başkanken biz sesimizi çıkarmadan osmanlı için belediyeye çalıştık buradan söylüyorum tekrar Allah ın izniyle fedakar insanların belediye için çalışması yeter kendi çıkarlarını düşünenlerin yardıma zaten ihtiyacımız yok şarköy gelişimini Allah ın izni ile kimse durduramaz

En son show_time tarafından Çarş. Tem. 02, 2008 7:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:02 pm

Zorlarına gidiyor senin secilmen...

Ama,Fakat,Lakin Haksızlar...

Keşke Osmanlıda olsam!!!
_sandra_

_sandra_

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:03 pm

haklısnn
zorakibey

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:11 pm

onların yaptıkların bi şarki ile yorum yapmak istiyorum

oo oow ne kadar ayıp
oo oow ne yaptın asuman
Burak_44

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:19 pm

Evet haklısın kardeş.
aylinim

aylinim

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 8:00 pm

keşke sv2 olsamda size bi faydam olsa... Crying or Very sad
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 10:54 pm

ne diyeceyim ki, Allah ıslah eylesin...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:04 pm

oyunda hep ben hep ben diyince oyunun zevki kalmaz.Oyunda gelişip birbirimize yardım edince oyun zevkli hale geliyor.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:36 pm

heh bunlar AH bunlardan bisey cik olmaz Wink Ben konustum ztn showla yhaw belediye meyhanesine gelmio adamlar
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:40 pm

Banada sikayet mesajlari geliyor Bandirmadan. Belediye Meyhanesini sakisi ayrimcilik yaparak insanlari meyhaneden banliyormus. Laughing
Bunlar çok komik valla... Osmanli için çok çalisiyorlar çoook.
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:48 pm

Osmanlı için çalışıyorlar ama osmanlıyı onlar yönettiği sürece.eğer onalr yönetmiyosa başka biri yönetiyorsa hemen kibirlenim bi ülkenin bi kasabanın geleceği ile oynuyorlar.İnsan kendini ara sıra ben bunları niye yapıyorum diye sorar yaw.Artık BENCEL demek bunlara az gelir.
Valandil

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:54 pm

Bu msjda bana dün geldi, madem yeri gelmiş bende yayınlayayım...

Bandırma kasabasının hâli ortada...

Yazık...

Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Rezilliklm1
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 12:03 am

malum kişinin yönetiminden ne bekleyebilirsinizki
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 12:33 am

arkadaslar hizla yeni oyunculari bilinclendirmekten ve onlara yardimci olup orta vadede onlari kazanmak gerekiyor oyleyse baska cikar yol yok!!!
Burak_44

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 9:19 am

Bandırma kasabasında kim reislik yapıyor.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 10:42 am

MAlum Kişi Magazin Dergilerinin Kapağı...

Ama sadece kapak başka bi işi yok ...

Ben gidiyimde oranın reisliğni isyanla alayım sucum neyse cekeyim tek o aşağı insin Very Happy
Burak_44

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 11:06 am

eger bandırma bu şekildeyse beylerbeyimiz valadinden izin istemekteyim Twisted Evil Twisted Evil
Ben
bugün grup cıkararak oraya
gidebilirim
semuss

semuss

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 5:25 pm

Sevgili show_time kasaba çıkarları her şeyden önce gelir demişsin evet gerçekten öyle,
Peki ben sana bir soru sorucam demişsinki " çoğu sw2 ler artık belediyeye çalışırmısınız dediğimizde hayır diyorlar nedeni ne olabilir"
diye bir soru sormuşsun,bunun cevabını hiç düşündünmü neden olabilir sence? Belediye seçimlerini kazanmak için hep bizleri kötülediniz
başkanları kötülediniz. belediye seçimlerini kazanmak için büyük bir çoğunluğu kotuleme ve çamur atma yoluna gittin.
Hiç düşündün mu başkan olunca o insanların iş gücüne ihtiyacın olacağını? Düşünmeden yaptığın hareketler sadece koltuk içindi.
Osmanlı için diye ağlamadan önce bence şapkanı önüne koy düşün.Gerçekten vatan millet aşkı için olsaydı herkesle dost olmayı dener,
sevilen bir başkan olarak başa geçer,herkestende yardım alırdın.hala da akıllanmamissin ki eteklerini tutarak buraya koşmuş ağlıyor,
aynı çoğunluğu suçluyorsun.Isim vermeden yağdırdığın taşlar seni daha çok gömüyor farkında değil misin? Hala dostluğu değil düşmanlığı
körüklüyosun.Senin suçladığın insanlar bir kerecik bile olsun aynı muameleyi sana yaptılar mi? Kimseye yapmadılar.Bu yüzden
de kimse onlara tepkisini koyup elini ayağını işlerden çekmedi.Ne ektiysen onu biçiyorsun.Biz böyle yapmazdık demişsin.
Biz dediğin kim? Seçim zamanı yalan dolan dolu mesaj yağmuruna tuttuğun seviye birler mi? Ah dostum sen çok yanılmışsin.
Yatırım olarak görüyordun ya hani bunu? Yatırımı seviye 2lere yapacaktin Smile çünkü'biz'dediğin çoğunluktaki seviye 2ler bir elin parmağını geçmez.
Hala daha buraya yazdıklarınla isim vermeden bizleri ve arkadaşlarımızı kötülüyosun bu insanlar senin başında olduğun belediye
için neden çalışsın? Seni kötüleyen bi adam için çalışırmısın sen sevgili show_time.

Capanoglufetihbey demiş ki:
heh bunlar AH bunlardan bisey cik olmaz Wink Ben konustum ztn showla yhaw belediye meyhanesine gelmio adamlar
Başkan Greatalexander iken bile biz aynı meyhanede oturuyoduk arkadaşım bilmeden konuşma lütfen !!!

Mit demiş ki:
Osmanli için çok çalisiyorlar çoook.
Osmanlının en iyi durumdaki kasabalarından biri hangisi arkadaşım? Şarköy değilmi yoksa bizmi yanlış biliyoruz? Ya aylardır eyalete en çok mal gönderen kasaba neresi bi bilginiz varmı?
Peki Şarköy'ü bu duruma kimler getirdi daha 1 haftasını doldurmayan yeni başkanımızmı?
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 6:00 pm

Semuss hanımefendi sizler değilmidiniz başkan olacağımı duyurduğumda benle kavga eden sizler değilmidiniz anlat bakalım yapacaklarınıda bizde sana oy verelim diye dalga geçen.Sizler deyilmidiniz oturduğum meyhaneye girip ilk gün seçim sonuçlarına bakıp geçmiş olsun diyip dalga gecenler.Ve sizler değilmidiniz pazarda 18 e 1 ine 3 tane birden bıçak satarken hemen ardından istediğimde 23 den pazara koyan.Ve seçim bildirgelerini bana ve aileme yollamıyıp hakkımda yorum yazan sizdiniz.Bence sizin belediyeye çalışmamanız Seçimleri kaybetmenizin zorunuza gitmesinden kaynaklanıyor.Bir kasabayı kurtarmışınız diğerini batırmışınız nasıl olacak bu iş.Bence siz göçebe halinde orayada bi el atın.Ayrıca semuss hanım bana değil belediyeye çalışıyorsunuz bana küs olabilirsiniz nefret edebilirsiniz ama Belediye benim değil halkın yani halk için çalışın diyorum size
semuss

semuss

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 6:44 pm

Sevgili Show_time, çok merak ediyorum seninle dalga geçtiğimiz zamanı, kanıtlarını koyda millette görsün, kimmiş bunlar, gerçekten öyle bişey varmıymış.. Sen bizi çocuk sandın galiba..

Pazardaki 18 akçelik bıçakları demirciler belediye için yapar.. Belediyenin sığır yetiştiricileriyle anlaşmaları vardır, sığırlarını belediyeye satanlara bıçaklar maaliyetinden karşılanır ve sığırcılara tek tek bıçak dayanmaz, bilmeden bişey hakkında yorum yapmayınız.. Ama tabi başkan olmuşsunuz bunlardan haberiniz yoktur bol keseden atıyorsunuz.. Siz terzisiniz, bütün terziler bıçakları o fiyattan alır..
Alıntı :
Sevgili şarköy halkı

Nedense sw 0 ve sw 1 lerı tanımayan allahın selamını
almayanlar şimdi oy istiyorlar.Bunu yapmayın komik
duruma düşüyorsunuz
Şimdi şarköy halkı konuşma sırası sizde sw 0 ve sw 1 lerı oyunda yok gözüyle
bakanlaramı oyunuz yoksa banamı.
Bu mesajı kim yolladı acaba seviye 1 lere.. Sana çalışmayanların haklı sebepleri vardır elbet..
"Bence siz göçebe halinde orayada bi el atın"
Sen kimsin ki bizi şarköyden kovma anlamına gelen laflar ediyorsun.. Biz kalkındıralım, osmanlının en iyi kasabası yapalım, daha 1 haftasını doldurmayan başkandan bu lafları işitelim, gittikce batıyorsun sevgili show_time.. Sözlerine dikkat etmelisin.. Sonra buralarda çok ağlarsın daha bana çalışmıyorlar diye..
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 7:43 pm

semuss çamur at izi kalsın cucur128 ve yandaslarına ait siyaset anlayışıdır.
dalga meselesinde biz showu aday gösterdigimizde bariya gülmekten yere yatıryordu siz mi kazanacaksınız der gibi. gittikçe batıyorsun batmıyoruz millete çalışıyoruz . yandaşlarımızın cebini doldurmuyoruz. Şarköyde rtık yandaş olanın degil milletin karnı doyacak. hizmet herkese . saygılarımla..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 7:58 pm

SEMUSS hanımefendi peki bu benim bildirgemdeki yazıda herhengi bir sw 2 nin adı geçiyormu sence benim rakibim kimse onla ilgilidir bu mesajım.Ayrıca 18 akçeden devamlı aldığım bıçaklar birden 23 e yükseldi nedense ayrıca bi arkadaşım sırf bana yakın diye belediye elindeki ürünleri almadı ve su cevabı verdi sağol belediyede yeterince var.Ya arkadaşım belediyede varsa var al eyalete sat konuştukça batıyosun.Ayrıca sizi şarköyden kovma hakkım olmadığınıda biliyorum öyle birşeyde demedim mesajı çarpıtma hani seçim zamanı dolaşıyorsunuz yha bandırma batmasın diyede dolaşın dedım
Very Happy
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 8:01 pm

Arkadaşlar kişisel çıkar çatışmalarınızı belediyeye yansıtmanız çok kötü bu tarz problerle belediye reisi olanlardan biriyim ve birbirinizi suçlayarak bir yerlere gelemessiniz belediye başkanlığı ekip işi sadece belediye reisinden mucizeler yaratmasını nasıl beklersiniz?Ben Çanakkale yi aldığımda kötü durumdaydık ama dostlarım saolsun hiçbiri emeğini esirgemedi ve toparlandık....Siz sataşmaya birbirinizi kötülemeye devam ettikçe asla ilerleyemezsiniz..Eğer Şarköyü seviyorsanız daha ii standartlarda yaşamak istiyorsanız başa kim geçerse geçsin destek olmalısınız...saygılarımla Çanakkale Belediye Reisi Banu KILIÇOĞLU
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 8:05 pm

lütfen camur atacagınıza yardım edin. etmiyeceksenizde acık söylüyorum gidin.yandaş kalkındırma dönemi bitti artık burada yandaşlarınızı kalkındıramıyacaksınız . onun için gidebilirsiniz
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 8:10 pm

gülsem mi aglasam mı Smile

arpazlı degil marazlı Smile

neyse semuss a katılıyorum ama güle güle Smile

Kasaba ve Eyaletin çıkarları herşeyden önce gelir!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki