|
Forum Adminini Değiştirmek |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Yetisbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:09 pm |
|
|
solon başından beri ingilteredeydi onun multisi osmanlıdaydı.Mazohist benim içinde uygun bir seçimdir. |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:10 pm |
|
|
konuyu acayım mı |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:10 pm |
|
|
solonun ayağı hiç bir zaman osmanlı toprağına değmemiştir, cucurbitanın ayaklarını saymassak tabi. solonu zamanında nasıl kabul ettilerse mazoshisti de etmek zorundalar
bence konuyu açmakla kaybedecek bir şeyimiz yok, ama açıldıktan sonra diliniz döndüğünce destek verin arkadaşlar |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:12 pm |
|
|
pekı mazoshistın ısmını vermemız gerekıyor mu sımdıden |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:12 pm |
|
|
- Alıntı :
- We, the people of Ottoman Empire, do not want Solon128 as the forum admin of Turkey. Our people have been banned for absurd reasons while a very small minority enjoys the priviledges that he sustains for them. Even the count, the public prosecuter, the judge and the trade minister of our kingdom have been banned. The forum rules are not clear enough that the forum admin can use them arbitrarily. He chooses banning as his first option rather than editting or warning.
Solon128 does not pay attention to our private messages which are to be sent to the game admins. The council has demanded him to create a parliament forum with hundreds of messages but he is insisting on not to create it. the council demaned him to send our new county laws in announcement format, but still no action. Some multiaccounts which includes insults in their names show some our respectable players as their sponsors but solon128 has not yet sent their names to the game admins to delete.
We are forced to create an off-site forum and now it has hundreds of members and it is much active than the official one. Even the council and the mayors chamber is now using the alternative forum.
The forum admin solon128 has lost his legitimacy in the eyes of many in Turkey. We cannot develop our kingdom with such a forum admin. We are ready to select a neutral and effective forum admin if our game admins decides so.
Best Regards Eğer bu mesajda her şey yazılı ise ben bunu yazma şerefine layık olmak istiyorum.Zira solon tarafında en çok oyun ve forum hesapları banlananlardan biriyim |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:14 pm |
|
|
bence ilk etapta sadece bu metni yollayıp gündemi oluşturalım ve daha sonraki mesajlarda mazoshisti isteyip istemediğimizi söyleriz, bu esnada kendi aramızda da mazoshistle ilgili fikirlerimizi belirtiriz. |
|
|
|
muhittinq
|
|
|
Tekrar söylüyorum bu mesajı sakıncası yoksa ben yollayım.Zira biliyorsunuz durumumu |
|
|
|
ahmetseker
|
|
|
bence ganimedes yazsın çünkü sen zaten sürekli banlanan birisi olduğundan bu mesajı sadece tepkisel bir mesaj olarak anlayabilirler. |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:15 pm |
|
|
hayırlı olsun baslık acıldı buyrun |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:16 pm |
|
|
Tamam nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun. |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:17 pm |
|
|
sırplar 34 mesaj-745 goruntuleme yapmıslar ustune cıkmalıyız haydı bre pehlıvanlar |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:18 pm |
|
|
Bana yardımcı olun bir mesaj atam.Yada ne atacağımı yazın |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:21 pm |
|
|
hyrlı olsun |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:21 pm |
|
|
arkadaslar ıngılızcesı ıyı olanlar foruma yazılabılecek bırkac cumlelık kalıplar hazırlasınlar tahmınen bı 10 tane mıllet kopyalayıp yapıstırsın veya ıngılızcesı ıyı olanlar mıllete yardım etsın |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:22 pm |
|
|
İşte o yüzden bende bu konuda yardım istiyorum. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:24 pm |
|
|
|
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:24 pm |
|
|
- Alıntı :
- İmzamız yüzünden suçsuz yere banlandık ve bu konuda hiç bir şekilde foruma açıklama yapılmadı.Ayrıca sürekli bir şekilde BODF adlı fırkanın üyelerini korudu.Bunun delilleri forumda da sabittir
Arkadaşlar yukarıdaki cümlenin baan ingilizcesinin çevirisi yapabilir msiiniz? |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:26 pm |
|
|
mıt aynı mesajı ıstersen konunun altına da iliştir |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:28 pm |
|
|
Ben banliyim siz bu ekran görüntüsünü oraya koyun. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:30 pm |
|
|
Yukarıdaki cümlenin ingilizcesini çevirebilecek yok mu bana |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:32 pm |
|
|
we would change Turkey Forum admin he to be not fair Admin of Turkey
We to want Change ADMİN please we need now! Arkadaslar dilim döndüğünce yazdım umarım anlam cada olsa dorudur |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 3:59 pm |
|
|
mıt koymaya calıstım umarım faydalı olur |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:02 pm |
|
|
I thınk would change Turkey admin solon128 bunun gıbı arkadaslar ahmetsekerın cumlelerını degıstırıp uzerınde bıraz oynayıp koyun |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:02 pm |
|
|
bende bilmesem capan fetihin yazıdğı msjı alınt yaptım +1 yazdım ing. olmayanlar böle yapabilirler |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:09 pm |
|
|
arkadaslar dıkkatce yaymalıyız bu baslıgı ve tepkımız sureklılık gostermelı yanı sadece gırısımde kalmamalı lutfen peşini bırakmayalım 50 mesaj -1000 goruntulenme bu iş tamam haydı acın sozluklerı devrık olsun onemlı dııl hakaret ve kotu soz soylemeden degıstırılmesı gerektıgını haksızlıga ugradıgınızı dıle getırın onlar anlarlar |
|
|
|
|
Forum Adminini Değiştirmek |
|
|