Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Forum Adminini Değiştirmek

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
Yetisbey

Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:09 pm

solon başından beri ingilteredeydi onun multisi osmanlıdaydı.Mazohist benim içinde uygun bir seçimdir.
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:10 pm

konuyu acayım mı
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:10 pm

solonun ayağı hiç bir zaman osmanlı toprağına değmemiştir, cucurbitanın ayaklarını saymassak tabi. solonu zamanında nasıl kabul ettilerse mazoshisti de etmek zorundalar

bence konuyu açmakla kaybedecek bir şeyimiz yok, ama açıldıktan sonra diliniz döndüğünce destek verin arkadaşlar
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:12 pm

pekı mazoshistın ısmını vermemız gerekıyor mu sımdıden
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:12 pm

Alıntı :
We, the people of Ottoman Empire, do not want Solon128 as the forum admin of Turkey. Our people have been banned for absurd reasons while a very small minority enjoys the priviledges that he sustains for them. Even the count, the public prosecuter, the judge and the trade minister of our kingdom have been banned. The forum rules are not clear enough that the forum admin can use them arbitrarily. He chooses banning as his first option rather than editting or warning.

Solon128 does not pay attention to our private messages which are to be sent to the game admins. The council has demanded him to create a parliament forum with hundreds of messages but he is insisting on not to create it. the council demaned him to send our new county laws in announcement format, but still no action. Some multiaccounts which includes insults in their names show some our respectable players as their sponsors but solon128 has not yet sent their names to the game admins to delete.

We are forced to create an off-site forum and now it has hundreds of
members and it is much active than the official one. Even the council
and the mayors chamber is now using the alternative forum.

The forum admin solon128 has lost his legitimacy in the eyes of many in Turkey. We cannot develop our kingdom with such a forum admin. We are ready to select a neutral and effective forum admin if our game admins decides so.

Best Regards
Eğer bu mesajda her şey yazılı ise ben bunu yazma şerefine layık olmak istiyorum.Zira solon tarafında en çok oyun ve forum hesapları banlananlardan biriyim
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:14 pm

bence ilk etapta sadece bu metni yollayıp gündemi oluşturalım ve daha sonraki mesajlarda mazoshisti isteyip istemediğimizi söyleriz, bu esnada kendi aramızda da mazoshistle ilgili fikirlerimizi belirtiriz.
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:14 pm

Tekrar söylüyorum bu mesajı sakıncası yoksa ben yollayım.Zira biliyorsunuz durumumu
ahmetseker

ahmetseker

bence ganimedes yazsın çünkü sen zaten sürekli banlanan birisi olduğundan bu mesajı sadece tepkisel bir mesaj olarak anlayabilirler.
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:15 pm

hayırlı olsun Very Happy baslık acıldı buyrun
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:16 pm

Tamam nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun. Very Happy
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:17 pm

sırplar 34 mesaj-745 goruntuleme yapmıslar ustune cıkmalıyız haydı bre pehlıvanlar Very Happy
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:18 pm

Bana yardımcı olun bir mesaj atam.Yada ne atacağımı yazın
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:21 pm

hyrlı olsun
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:21 pm

arkadaslar ıngılızcesı ıyı olanlar foruma yazılabılecek bırkac cumlelık kalıplar hazırlasınlar tahmınen bı 10 tane mıllet kopyalayıp yapıstırsın veya ıngılızcesı ıyı olanlar mıllete yardım etsın
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:22 pm

İşte o yüzden bende bu konuda yardım istiyorum.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:24 pm

Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Sanstitrelm9
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:24 pm

Alıntı :
İmzamız yüzünden suçsuz yere banlandık ve bu konuda hiç bir şekilde foruma açıklama yapılmadı.Ayrıca sürekli bir şekilde BODF adlı fırkanın üyelerini korudu.Bunun delilleri forumda da sabittir

Arkadaşlar yukarıdaki cümlenin baan ingilizcesinin çevirisi yapabilir msiiniz?
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:26 pm

mıt aynı mesajı ıstersen konunun altına da iliştir
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:28 pm

Ben banliyim siz bu ekran görüntüsünü oraya koyun.
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:30 pm

Yukarıdaki cümlenin ingilizcesini çevirebilecek yok mu bana Sad
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:32 pm

we would change Turkey Forum admin
he to be not fair Admin of Turkey

We to want Change ADMİN please
we need now!

Arkadaslar dilim döndüğünce yazdım umarım anlam cada olsa dorudur Very Happy
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:59 pm

mıt koymaya calıstım umarım faydalı olur
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 4:02 pm

I thınk would change Turkey admin solon128 bunun gıbı arkadaslar ahmetsekerın cumlelerını degıstırıp uzerınde bıraz oynayıp koyun
infini

infini

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 4:02 pm

bende bilmesem capan fetihin yazıdğı msjı alınt yaptım +1 yazdım
ing. olmayanlar böle yapabilirler
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Forum Adminini Değiştirmek - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 4:09 pm

arkadaslar dıkkatce yaymalıyız bu baslıgı ve tepkımız sureklılık gostermelı yanı sadece gırısımde kalmamalı lutfen peşini bırakmayalım 50 mesaj -1000 goruntulenme bu iş tamam haydı acın sozluklerı devrık olsun onemlı dııl hakaret ve kotu soz soylemeden degıstırılmesı gerektıgını haksızlıga ugradıgınızı dıle getırın onlar anlarlar

Forum Adminini Değiştirmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki