|
Forum Adminini Değiştirmek |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Impulse_emre
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:19 pm |
|
|
Yazdım hadi hayırlısı |
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:42 pm |
|
|
Bende karaladım birşeyler dilimin döndüğünce |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:46 pm |
|
|
arkadaşlar +1 ne yav adamlar ne anlar +1 den solonun alehine 1-2 ingilizce kelime kullansanız kafidir... |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:48 pm |
|
|
+1 yerine ''i agree with them'' yazın lütfen!!! |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 4:50 pm |
|
|
Arkadaşlar hakkaten +1 ne ya
Destekliyorum falan yazın bari...
...
Şunuda bi zahmet biriniz oraya yapıştırırsa sevinirim...
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 5:18 pm |
|
|
Hadi Arkadaşalr sesimiz baskın olsun Bunu sonunda banlanmak ta olsa emelimize ulasabilceğiz nsl olsa herkes artık bu forumu kullanıo var olsun BAHF tanda bi haber almayalım nolucakki |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 5:18 pm |
|
|
- Impulse_emre demiş ki:
- +1 yerine ''i agree with them'' yazın lütfen!!!
Doğru dio +1 olabilir ama onun yerime İmpulse emrenin dedği dahada dorğuca olur |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 5:21 pm |
|
|
Head Censor decides for bans. I there are problems with your admin you must not write it in forum. You must tell it to Ljs or Levan. Only Ljs or Levan decide on forum Admins. I suggest you to find real proofs. Here you are absolutly OT, it is the second time I write it.
Hundreds of messages? I call it spam. You can not stop administration work with all these messages. Moderators put in announcement format, not Admins. Arkadaşlkar burda yabancı biri msj atmıs bunu türkceye cevriye bilirmiyiz acaba |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 5:25 pm |
|
|
- Capanoglufetihbey demiş ki:
- Impulse_emre demiş ki:
- +1 yerine ''i agree with them'' yazın lütfen!!!
Doğru dio +1 olabilir ama onun yerime İmpulse emrenin dedği dahada dorğuca olur |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 6:05 pm |
|
|
mit imza güzeL:) |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 6:08 pm |
|
|
Evet bu imzalar cok tutar bence patentini al Bu konunun profesyonelleri ancak ayırabilir
Neyse konuya dönelim |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 6:48 pm |
|
|
- GynoFerroSanol demiş ki:
- Bende destekliyorum yeniden eskisi gibi Beylerbeyi fln Mod olsun
Kurallara göre siyasetle uğraşan kişiler forum admini olamaz. zaten solon128'de siyasetle ugrasmiyo |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 6:58 pm |
|
|
yok lojistik ben dedimki eskisi gibi mod belyerbeyi olsun arkadas onun icin sey yapmıs |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 7:21 pm |
|
|
- Head Censor decides for bans. I there are problems with your admin you must not write it in forum. You must tell it to Ljs or Levan. Only Ljs or Levan decide on forum Admins. I suggest you to find real proofs.
Here you are absolutly OT, it is the second time I write it.
Hundreds of messages? I call it spam. You can not stop administration work with all these messages.
Arkadaşımız maşallah pek mantıklı açıklama yapmış... ... - Alıntı :
- Banlara baş mod karar verir. Eğer local admininizle bi probleminiz varsa bunu forumda yazmamalısınız. Bunu ljs yada levana söylemelisiniz. Sadece ljs yada levan forum adminleri için karar verebilir. Size önerim doğru teklifi bulmanız (bunu tam anlamadım). Burada siz tamamen OT'siniz (OT ne yav ), bunu ikinci kez yazıyorum.
Yüzlerce msjmı? Bu bir spamdır. Bu tür msjlarınızla yönetimi durduramazsınız.
Sanırım çevirisi böle, ufak tefek hatalarımız varsa affola ... Lâkin bu arkadaşa anlatmak lazım, bizim forumda cezaları baş mod vermiyor... Solon işine geldiği zaman... - Alıntı :
- Forum yöneticisinin forum kurallarına uymayan kullanıcıların foruma erişimini kısıtlama ve/veya yasaklama hakkı gizlidir.
Bu yanlış çeviriyi kullanarak kafasına göre adam banlıyor... Spam olayınıda tamamen olayı saptırma amaçlı yazmış, orda çok kez uyarıldı dendiğini her okuyan anlar...
Bide bnm bi önceki msjımdakini gerekli yere yazsanız çok sevinicem |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 7:33 pm |
|
|
tmm reis sen onu bana bırak Dilim ingilizcetye döndüğünce okumaya çalıştım cok güzel yazmıssın Reis iflağını kurutucaz bu solonun inş sırf sen deil burdakilerin hepsi bu oyunun forumunu sevmio |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 7:40 pm |
|
|
bu forumdaki herkezden destek var.
başaracağız inşallah
SOLONUN ZULMÜ BİTECEK |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 7:54 pm |
|
|
bundan oncede bu seferde cok ugrasildi bunun icin umarim bu sefer basarili oluruz |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 8:01 pm |
|
|
i agree with them
yazdım |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 9:10 pm |
|
|
Bu sefer olucak ınşallah...Destek yazısını şimdi yazdım. |
|
|
|
GynoFerroSanol
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 9:16 pm |
|
|
E bişeyler de ben karaladım.
İnşallah işe yarar.
|
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 9:43 pm |
|
|
kahretsin bende banlıyım ya solona baya tokat gibi bi mesaj atmıştım süresiz şutlamış beni.Ama bi procy sitesi aracılığyla bişiler yapmaya çalışıcam |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 10:01 pm |
|
|
inşallah başarılı oluruz... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Forum Adminini Değiştirmek Paz Tem. 06, 2008 10:09 pm |
|
|
yabancı birisi bir şeyler yazmış onlara cevap olarak şunları yazabiliriz: - Alıntı :
- Head Censor decides for bans. I there are problems with your admin you must not write it in forum. You must tell it to Ljs or Levan. Only Ljs or Levan decide on forum Admins. I suggest you to find real proofs.
We do not know about your forum, but in ours the forum admin generally takes the initiative to ban people. We did not want to fill the mailbox of game admins with hundreds of messages thats why we are using this forum. What do you mean by "real proofs"? - Alıntı :
- Hundreds of messages? I call it spam. You can not stop administration work with all these messages
Of course we did not send him 100s of messages, we mean that we have sent him messages lots of times but he insists on not openning it. These messages are sent by the councillors not by ordinary citizens. - Alıntı :
- Moderators put in announcement format, not Admins.
We know that, but solon128 told our count that he would do it by himself however there is not any announcement of our laws yet. ---------------------------------------------------------- Bu arada arkadaşlar ingilizceler baya dökülüyor eğer söylemek istedikleriniz varsa burda 3-5 cümle şeklinde yazın ben elimden geldiğince yardımcı olabilirim |
|
|
|
|
Forum Adminini Değiştirmek |
|
|