|
SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Ptsi Tem. 07, 2008 5:54 pm |
|
|
o merti biliorum hani bi ara Ateş-i nisar kışalası gibi bi birlik kurmak istiyodu Artık ne diim ben ona önceden akıncyıykende adam 1. bulgar seferinde tek bi insdana madalyasız bırakmayacak kadar cok nişan yapmıştı |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Ptsi Tem. 07, 2008 7:06 pm |
|
|
Bence herşey çok açık üzüldüm |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Ptsi Tem. 07, 2008 7:29 pm |
|
|
biz gelişmekten bahsediyoruz içimizde böyle adamlar var belediyeyi boşaltıyor |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Ptsi Tem. 07, 2008 9:43 pm |
|
|
arkadaşlar isyan eden şahıs istifa etmiştir şarköy yeni bir seçim sürecine girmiştir ALLAH en iyi yönetebilecek olanı başa getirsin şarköy için hayırlısı olsun tüm tartışmalarımıza rağmen bu zor günde bize yardım eden arpazlı ailesine teşşekkür ediyorum
bu arada bende adayım |
|
|
|
bursamami
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Ptsi Tem. 07, 2008 9:59 pm |
|
|
yahu bu milletin derdi yok mu. agiz tadiyla oyun oynayamiyacagiz mi burda? vallahi elime gecirsem su adamlari, essegi suya yollardim ´gelene kadar ver odunu.allah ne verdiyse. |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:01 am |
|
|
Yhaw bunlar naptıklarını zannediyor.Biz osmanlıyı geliştirmeye çalıştırıyoruz onlar ise belediyeyi boşaltıyor.. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:04 am |
|
|
Arkadaşlar unutmayın bu da oyunun bir kuralı.Ayrıca bu ordunun orada sağlam durmadığını göstermiştir.Adamlar isyancı belediyeyi boşaltmaları da çok normal.Eleştirilerimiz biraz daha yapıcı olursa sevinirim.
- Alıntı :
- Not:Bu olayı ve yapılanı kesinlikle tasvip etmiyorum.Sadece yapıcı olmaya çalışıyorum
|
|
|
|
Bozkurt019
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:14 am |
|
|
İsyan edenlere uygulanan cezalar çok hafif kalıyor. |
|
|
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:42 am |
|
|
- muhittinq demiş ki:
- Arkadaşlar unutmayın bu da oyunun bir kuralı.Ayrıca bu ordunun orada sağlam durmadığını göstermiştir.Adamlar isyancı belediyeyi boşaltmaları da çok normal.Eleştirilerimiz biraz daha yapıcı olursa sevinirim.
- Alıntı :
- Not:Bu olayı ve yapılanı kesinlikle tasvip etmiyorum.Sadece yapıcı olmaya çalışıyorum
ordunun ne alakası var şimdi.Akıncı ordumuz günler öncesinden terhis edilmişti.Başkada ordu yok eyaletimizde.Bu olay banada planlanmış bir olay gibi geliyor.İsyan edenlerle beraber malları kurtarmak isteyenlere!!de dikkat edilmeli kanımca.Yanlış anlamayın iyi niyetliler olabilir ama olmayanlarda olabilir ki içinde bulundugumuz kaosta büyük güven problemi var.kimse alınmasın kusurada bakmasın düşüncem budur. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:45 am |
|
|
Ben onu demek istemedim.Lütfen gene yanlış anlaşılmasın.Olay planlı olmasa zaten bir halt yiyemezler başaramazlarda.Ama ordaki akıncılar ne yapıyorlardı bu kasaba ele geçirilirken yada orada görevli asesler haricinde maaşlı asesbaşılar yok mu demek istedim.
En son muhittinq tarafından Salı Tem. 08, 2008 12:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:46 am |
|
|
Bu sorun adminleri ilgilenmektedir. Hiç bir Eyalette 13 kasaba olur mu? Örnegin davalar, iki Eyalet olsaydi, davalar azalicakti, isyanlar daha kolay bir sekilde önlenebilicekti, organizasyon daha düzenli olacakti, vs.. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:48 am |
|
|
Eğer işin içine adminleri karıştırırsak zaten bu sorunlar olmazdı.Ayrıca bırak 13 kasabayı hiç bir ülke gelişmeden koloni açmazlarken bizde sürekli koloni açıldı.Bizde sevindik durduk.Hiç birimiz düşünmedi her açılan koloni devlete hem mali hem ekonomik hem ise siyasi zarar.Ayrıca bir Divan için ise zaten şu anda 13 kasabayı bırakın 7-8 kasaba bile fazla hele ki bu Osmanlıda ise.Gene de iyi dayanıyoruz helal olsun bize |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:49 am |
|
|
bir eyaletken millet birbirini yiyiyor iki eyalet olsa kim bilir neler çıkar |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:50 am |
|
|
Hiç bir şey çıkmaz.En azından Divanın yükü azalır bu ise işimize gelir. |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:52 am |
|
|
arkadaşlar iki eyalet açılırda iki divan olursa neler çıkar neler valla ben size söyliyeyim en başta biz iki eyalet kesin birbirimizle savaşa gireriz |
|
|
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:53 am |
|
|
Dürüst olmak gerekirse akıncı teşkilatımızın en zayıf oldugu kasaba şarköy.Ordaki mevcut akıncılarımızda tek başlarına birşey yapamazlardı.sonuçta isyanı önceden göremiyoruz malesef.önceden görebilme imkanımız olabilseydi herşey daha farklı olabilirdi. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:54 am |
|
|
bulgarlar bizimkiler kadar tehlikeli değiller bulgarlar ele geçirince en azından belediyeyi batırmıyo bizimkiler çok farklı bi bulgar ele geçirseydi bu kadar üzülmezdim |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:56 am |
|
|
- lord_ozgur demiş ki:
- Dürüst olmak gerekirse akıncı teşkilatımızın en zayıf oldugu kasaba şarköy.Ordaki mevcut akıncılarımızda tek başlarına birşey yapamazlardı.sonuçta isyanı önceden göremiyoruz malesef.önceden görebilme imkanımız olabilseydi herşey daha farklı olabilirdi.
zaten yapılması gereken yapıldı asesler tutulmuştu pazar sürekli kollanarak belediyenin malları kurtarıldı ve çok sayıyla işgalciye karşı isyan edildi yapılabilecek herşey yapıldı |
|
|
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:57 am |
|
|
Evet ben o cevabı muhittinq için vermiştim zaten. |
|
|
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 1:00 am |
|
|
Neyse sonuç olarak takip iyi yapılmalıdır şimdi seçimle reis olacak kişi belediye envanterindeki malları kimlerin aldıgını görecektir umarız bu iyilik ve vatanseverlik!! adına alan kişilerin hepsi aldıkları malları aynen belediyeye iade edeceklerdir..
En son lord_ozgur tarafından Salı Tem. 08, 2008 1:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 1:00 am |
|
|
- lord_ozgur demiş ki:
- Neyse sonuç olarak takip iyi yapılmalıdır şimdi seçimle reis olacak kişi belediye envanterindeki malları kimlerin aldıgını görecektir umarız bu iyilik ve vanatseverlik!! adına alan kişilerin hepsi aldıkları malları aynen belediyeye iade edeceklerdir..
+1 |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 1:15 am |
|
|
- lord_ozgur demiş ki:
- Evet ben o cevabı muhittinq için vermiştim zaten.
Peki benim kafamın almadığı nokta niye benim dediklerimin hep yanlış anlaşılması.Niye bana karşı hala sert tavrınız sürüyor.Ben ne yaptım kasaba ele geçirip devlete mi zarar verdim yada devletin 1000 akçesini mi zimmetime geçirdim.Allah aşkına söyleyin suçumu bende öğreneyim.Sizin yaptığınız Bulgar savaşına katıldım ama savaşa katılıpta nişan almadım neden o sıra vatan hainiydik ama hain olmamıza rağmen bulgarlarla savaşa girdim.Yetmedi ülkeye bulgarlar saldırdı.Olmaz dedim savunmaya katıldım.Buna en canlı şahitlerim ise tabi yapmak isterlerse Melike ve Captankidd ama nedense hala bir vurdumduymazlık bir karşı çıkışlık.Sadece siz mi kolluyorsunuz vatanı.Ben burda orduyu mu eleştirdim yoksa ordaki görevini yapamayan akıncıları mı?anlamıyorum ne büyük suçmuş bir türlü bitmek bilmedi.Artık ne derseniz deyin umrumda değil.İki çift söz ettik hemen ya yanlış anlaşılıyor yada bilerek üstüme geliniyor.Buyrun eğer ben yanlış anladıysam kusura bakmayın tüm forumda ki üyelerden özür dilerim.Yok eğer yanlış sizdeyse artık yeter.Her insanın bir sabır noktası var. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 1:27 am |
|
|
- muhittinq demiş ki:
- lord_ozgur demiş ki:
- Evet ben o cevabı muhittinq için vermiştim zaten.
Peki benim kafamın almadığı nokta niye benim dediklerimin hep yanlış anlaşılması.Niye bana karşı hala sert tavrınız sürüyor.Ben ne yaptım kasaba ele geçirip devlete mi zarar verdim yada devletin 1000 akçesini mi zimmetime geçirdim.Allah aşkına söyleyin suçumu bende öğreneyim.Sizin yaptığınız Bulgar savaşına katıldım ama savaşa katılıpta nişan almadım neden o sıra vatan hainiydik ama hain olmamıza rağmen bulgarlarla savaşa girdim.Yetmedi ülkeye bulgarlar saldırdı.Olmaz dedim savunmaya katıldım.Buna en canlı şahitlerim ise tabi yapmak isterlerse Melike ve Captankidd ama nedense hala bir vurdumduymazlık bir karşı çıkışlık.Sadece siz mi kolluyorsunuz vatanı.Ben burda orduyu mu eleştirdim yoksa ordaki görevini yapamayan akıncıları mı?anlamıyorum ne büyük suçmuş bir türlü bitmek bilmedi.Artık ne derseniz deyin umrumda değil.İki çift söz ettik hemen ya yanlış anlaşılıyor yada bilerek üstüme geliniyor.Buyrun eğer ben yanlış anladıysam kusura bakmayın tüm forumda ki üyelerden özür dilerim.Yok eğer yanlış sizdeyse artık yeter.Her insanın bir sabır noktası var. muhittinq eğer benim için dediysen seni kötüleyen bişey demedim öyle bir niyetim yoktu lord için dediysen valla ne yalan söylim onun mesajını okudun sana karşı kasıtlı bişey demişe benzemiyo |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 1:28 am |
|
|
Ordu ile ilgili iki kelime ettim dedim ki ordaki akıncılar görevini yapamamış.Bu genel bir tabir mi ki yanlış anlaşılıyor. |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 1:35 am |
|
|
Muhittinq, ben yeni okudum yazdiklarini, yani yaptigim vurdumduymazlik degil. Evet Bulgar savasinda, özel, savasmak icin Kesan'a geldin. Ben seni savunma gruplarinda gördügümü hatirliyorum. Ancak sen, bu konuda cok hassassin, herkes sana saldiriyor düsüncesindesin. Bazen haklisin belki, ama bazi seyleri görmezden gelirsen, cok daha rahat edersin Hani bir laf vardir: Insanin adi cikacagina, cani ciksin... Bu lafi degistirmek biraz zaman alabilir, sabirli ol |
|
|
|
|
SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS |
|
|