|
SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Delikanlim
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 3:03 am |
|
|
Herkez kendince elinden geldiği kadarıyla işini doğru yapıyor.Bu başkasına göre eskik olabilir doğaldır akıl akıldan üstündür.Geçmişi silmek için sonrasında onu unutturacak işler yapmak gerekir.Muhittinq in bu konuda başarı sağladığını düşünüyorum .Kasaba artık seçimlere girdiğine göre seçim süresince yeterli besin maddesi varmı veya komşu kasabalardan sağlanabilirmi bunları konuşsak daha faydalı olabilir. Delikanlim Peçenekoğulları |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 8:59 am |
|
|
Şarköy isyanı şimdilikr : 6303.55 akçe Pazardan belediyenin mallarını kurtaranlar belediyeye geri verdiklerinde asıl zarar ortaya çıkacaktır. |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 11:50 am |
|
|
olayın garip oldugunu herkes soyledı bunun boyle yapılması show un muthıs mucadelesı sonrası beledıyeyı kazanması ve secımlerın yenıden baslaması kafalarda kocaman bı soru ısaretı olusturdu beledıyenın zararı osmanlının zararıdır secım surecıne yetısmek ıcın bozkurt019 ve ben yola cıkıyoruz baskan kartal13 ayrıca onerı olarak admıne osmanlıya yenı eyalet acılmasını onerebılırız zaten trakya eyaletı rumelıyı ıceren bı ısım anadolu eyaletı ısmınde canakkale-edremıt-ayvalık-bandırma-gönen-dursunbey(kapanmazsa)bu eyalete baglı olur
En son ganimedes tarafından Salı Tem. 08, 2008 12:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
zeus62
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 12:12 pm |
|
|
Değerli Dostlarım Bu forumun acılmasının sebebi özgür fikir beyan etmek ve etik kurallar çerçevesinde özgürce eleştirmekti. Evet şarköyün isyanla alınmasının tarihi ve şekli garip. Ancak lütfen suçlama yaparken kanıt ve doğru bilgileri aktarın. Yoksa herkes zan altında kalır bu yaklaşımı doğru bulmuyorum. Burasıda kısır tartışma ve çekişmelerin yasandığı kara forum olmasın. Üretken dinamik bir yapı beklentimiz. Yoksa bir yere varamayız. Saygılarımla |
|
|
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 6:28 pm |
|
|
- muhittinq demiş ki:
- lord_ozgur demiş ki:
- Evet ben o cevabı muhittinq için vermiştim zaten.
Peki benim kafamın almadığı nokta niye benim dediklerimin hep yanlış anlaşılması.Niye bana karşı hala sert tavrınız sürüyor.Ben ne yaptım kasaba ele geçirip devlete mi zarar verdim yada devletin 1000 akçesini mi zimmetime geçirdim.Allah aşkına söyleyin suçumu bende öğreneyim.Sizin yaptığınız Bulgar savaşına katıldım ama savaşa katılıpta nişan almadım neden o sıra vatan hainiydik ama hain olmamıza rağmen bulgarlarla savaşa girdim.Yetmedi ülkeye bulgarlar saldırdı.Olmaz dedim savunmaya katıldım.Buna en canlı şahitlerim ise tabi yapmak isterlerse Melike ve Captankidd ama nedense hala bir vurdumduymazlık bir karşı çıkışlık.Sadece siz mi kolluyorsunuz vatanı.Ben burda orduyu mu eleştirdim yoksa ordaki görevini yapamayan akıncıları mı?anlamıyorum ne büyük suçmuş bir türlü bitmek bilmedi.Artık ne derseniz deyin umrumda değil.İki çift söz ettik hemen ya yanlış anlaşılıyor yada bilerek üstüme geliniyor.Buyrun eğer ben yanlış anladıysam kusura bakmayın tüm forumda ki üyelerden özür dilerim.Yok eğer yanlış sizdeyse artık yeter.Her insanın bir sabır noktası var. muhittin biraz fazla duygusal yaklaşmışsın.Benim sana karşı sert bir tutumum olmadı üzerine gelmek gibi bir niyetimde olmadı haliyle.Sen düşüncelerini yazmışsın bende bilgi eksiginin oldugu noktaları düzelttim sadece.Sanırım üslubum yanlış anlaşıldı.Seni böyle düşündürdüysem kusura bakma..Yalnız senin üslübun biraz sert olmuş, bu laflar bana ise ben de bir özür bekliyorum senden.. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 6:30 pm |
|
|
Barış için senden de özür dilerim.Kusura bakam sinirli halimle yazdım ve sert bir üslupla yazdım.Gerçekten forum önünde özür dilerim |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 6:32 pm |
|
|
Amacım seni kırmak değildi.Zira artık insanın dayanılacak gücü kalmıyor.Eskiden kalma bir mesele yüzünden hala yeri geliyor hakaret işitiyorum.Tekrar özür dilerim.İnşallah aramız düzelir |
|
|
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 6:34 pm |
|
|
aramız hiç bozulmamıştı zaten olur boyle şeyler bir yanlış anlaşılmaydı düzelttik problem yok;) |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 6:35 pm |
|
|
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 8:24 pm |
|
|
düzelecek sarköy düzelecek inş. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 9:44 pm |
|
|
- sawron demiş ki:
- Şarköy isyanı şimdilikr : 6303.55 akçe
Pazardan belediyenin mallarını kurtaranlar belediyeye geri verdiklerinde asıl zarar ortaya çıkacaktır.
Evet sawron arkadaşımızın belirttiği gibi belediyenin zarar mallar iade alındıktan sonra belli olacaktır. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 11:26 pm |
|
|
7031,69 = 04.07.2008 7079.25 = 05.07.2008 7248.14 = 06.07.2008 944.59 = 07.07.2008 (8.07.2008 sabahı hesaplanmıstır.) 1311.49 = 08.07.2008
ewt kasadaki son durum daha asıl zarar belli değil net olarakda belli olmaz şu kadarını söyliyeyim hesaplar ortada
En son show_time tarafından Çarş. Tem. 09, 2008 12:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
goistwaa
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Salı Tem. 08, 2008 11:58 pm |
|
|
arkadaşlar işiniz zor valla allah hepinize kolaylık versin inş en kısa zamanda kasabanız refaha çıkar |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Çarş. Tem. 09, 2008 3:11 am |
|
|
Geçmiş olsun zarar el birliğiyle toparlanabilir bunda sonra daha dikkatli olmak lazım... |
|
|
|
dj_son
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Çarş. Tem. 09, 2008 9:37 am |
|
|
berke elinde sonunda yakalanacak boşuna saldırmış belediyeyi geri aldık ama bu faliyeti tekrar yapabilir berke çok adamla kasabaya saldırabilir onun için aseslerimizin artması lazım
|
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Çarş. Tem. 09, 2008 9:49 am |
|
|
Asesler en fazla 4 kişi olabilir ama kazasker ataması yapılıp asesbaşı tutulabilirse belki bir faydası olacaktır.Ayrıca kasabada bir grup oluşturulup kasabayı koruması sağlanabilirse hiç bir şey yapamaz.Sadece biraz insanların özverili olması ve çıkarlarını düşünmemesi gerekir |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Çarş. Tem. 09, 2008 2:14 pm |
|
|
Başka bir başlıktada yazdım asesi 4 çıkaracak hazineye sahip olmayan kasabalar için zorlayıcı olabilir 4 ases.Fakat gece çıkmadan önce geç saatlerde ödenekle belediyeden kasaba hazinesi ve malları çıkarılırsa sabahta ssaat 6 gibi site güncellendikten sonra iptal edilirse zarar sadece meyhaneden gelen ortalama 450 akçeyle sınırlı kalacaktır. |
|
|
|
Ahmetss
|
Konu: Geri: SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS Çarş. Tem. 09, 2008 3:47 pm |
|
|
Arkadaşlar böle toplumu kışkırtan kişi ve kişiler yüzünden düşdüğümüz hale bakın |
|
|
|
|
SARKÖYDE BELEDİYE ELE GECİRİLMİS |
|
|