Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Sonraki
Yazar Mesaj
Impulse_emre

Impulse_emre

iftira atmaca - Sayfa 10 Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:02 pm

Postçu gelmiş Very Happy iftira yazacaksın hacı

Muhittinq avatarında azrail var ama aslında melek gibi bir insan Very Happy
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:37 pm

emre dün meyhane köşelerinde sızmış kalmış...ve sonra kasabanın ileri gelenleri tarafından meyhaneden zorla çıkarılmış Very Happy
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:53 pm

Ne desem.Hera geçen seni meyhanede görmüşler gene fazla kaçırmış hesabı ödemeden kaçmışsın.Ayıp
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:12 pm

:Dne kaçması afiyet bal şeker olsun çaya da bekleriz dediler Twisted Evil
kendinle karıştırdın galibaaa muhitting çok hayalperest
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:15 pm

Hera sarhoşlara çelme takıyor düştükten sonra da bütün parasını çalıyor Very Happy
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:17 pm

benim çelme takmama gerek yok emre püf desem düşüyorllarr onlarda içmesinler canım yada içmesini bilsinler gider tabi paraları ben almasam sen alıcaksın yoksa en iyisi ben alayım:twisted:
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:19 pm

Hehe Very Happy

Hera kızını dışarıya çıkarmıyormuş ama o çaktırmadan çıkıp gününü gün ediyormuş Very Happy
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:21 pm

artık bu avatarımı değiştirme vakti geldi sanırsam Embarassed Twisted Evil eve gelince sorarım ben o kıza....sen ayartıyomuşun kızımı
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:24 pm

Anasına bak kızını alma demişler Twisted Evil

Hera parayla okur,üflermiş Very Happy:D
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:47 pm

üfürükçümüyüm ben be Evil or Very Mad iftiranın böyleside kuru iftira.....emre her gece uyumadan önce süt içermiş

En son hera tarafından Ptsi Tem. 21, 2008 6:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 6:45 pm

Evet sütlü votka lol!

hera pokemonlara özenmiş de binanın çatısından atlamış lol! lol!
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:48 am

yanımda atlayan da sendin ....
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:51 am

=)=)

üstteki uçmayı daha öğrenememiş Razz
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:53 am

Üstekinin kafasını için boş avatara baksanıza Smile
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:54 am

kanadımın teki kırıldı ....
üstekide taçsız kral
yasemin

yasemin

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:28 pm

heranın kanatları takma kafasındakide benim alyansım Very Happy
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:51 pm

hırsız yaptı beni görüyomusun Evil or Very Mad yaseminde çok utangaçmış
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 9:08 pm

SmileSmile diil diil

nerden bilcem canım yazılarından Very Happy Laughing
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 9:30 pm

Şuna bak.Ben bu kadar sinekten korkan adam görmedim ya Smile
erol_ural

erol_ural

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:05 pm

ısoberto bugün bır eşşeğe ewlen me teklıfı etmiş eşşek kabul etmemiş

iftira atmaca - Sayfa 10 Otmfty2
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:18 pm

Isoberto demiş ki:
Şuna bak.Ben bu kadar sinekten korkan adam görmedim ya Smile

:Sya kızarsın diye değilde yanlış anlarsın diye. Afedersin :S
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 9:37 am

borkor çok korkmuşşş birindennn.....kimden acaba?
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 11:04 am

hatları karıştırdım galiba :S
crazycoldman

crazycoldman

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 12:04 pm

flaş haber ; borkor sistemi çökertmiş çaktırmadan mesaj sayısını yükseltiyormuş
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 10 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 12:06 pm

crazycoldman akşamları annesinden gizlice içki içermiş.

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
10 sayfadaki 17 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Sonraki