Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni Açıldııı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
malsi

malsi

Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:26 am

isin garibi de cok olen var sanirim oyunu anlamayan bircok yeni oyuncu oldu gitti ama hala nufusa kayitlilar.
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:53 am

Koloni Kapanmış Sad
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 7:40 am

geçmiş olsun
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 7:48 am

saol
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 8:16 am

ben bole bise gormedim ya Shocked
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 8:17 am

Yurt dışında kalan arkadaşlara çok kötü oldu kimbilir kaç ay sonra yeni koloni açılır Rolling Eyes
Phreakuency

Phreakuency

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 9:49 am

Ya osmanlıdan yeni koloniye tasınanlar hayatınızda hiç koloni görmedinizmi ?? hemen gitmişssiniz koloniler bizim için sanstı ama sizin sayenizde kaldık fransalarda ... cok sağolun Evil or Very Mad [lafım yeni koloniye osmanlıdan tasınanlara!!!]
Ya 18 saatte koloni nasıl doluyor ?? fransada bile 2.5 gün sütmştü helal olsun bizlere...
Multilerden Nefret Ediyorum!!!Sizin yüzünüzden Osmanlı hep zararda!!!Böle yapınca elinize ne geçiyor ?!
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:14 am

ajan haklısın ama osmanlıdan kaloniye taşınanlara deil multicilere laf atmalısın bence
Phreakuency

Phreakuency

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:29 am

Ya ilk basta multicilere sölüyorum fakat yinede osmanlıdalar bizim durumumuzu bilmiyorlar.. bizim burda karımız pazardır sadece...iş olanaklarında zorlanıyorum .. fransızlar genelde sev 3 o yüzden işe girmek zorlasıyor..Daha sonra gelelim meyhane söz konusuna...Benim burda toplasan 5-10 arasında fransız arkadas vardır fakat onlarlada baska kasabada oldugumdan görüşemiyorum yani meyhaneye giremiyorum...ve bu cok sıkıcı...Ayrıca osmanlıdaki arkadaslarımız kasabalarından memnun değilmiler acaba o yüzden geliyorlar ?ben fransaya sev 2 olmak icin geldim 3 ayda sev 2 oldum kasap oldum osmanlı icin etlerimi satıp osmanlıyı kalkındırmak vardı aklımda ama osmanlıdaki arkadaslar bu fikrimin gerçeklesmemesine neden oldu ve hemen koloniyi hemen doldurdular..ama kolonileri yabancı ülkelerdeki arkadaslar doldurduysa cok güzel ben gelmesem bile diğer yabancı kasabadan gelenler olduysa bu benim icin tesellidir
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:07 am

Ya 1 eyalete 15 kasaba oldu.O zaman adamalr direk bi 15 köylü bi eyalet daha açsınlar (traviandaki 15 tarlalı köy gibi oldu bea Smile)
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:14 am

Gene kaldık biz.Tek fırsattı o da kaçtı.HELAL OLSUN MULTİCİLER..!!
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:15 am

liseli demiş ki:
ajan haklısın ama osmanlıdan kaloniye taşınanlara deil multicilere laf atmalısın bence
multicilerin suçu var tmmda osmanlıdan direk taşınanların suçu yokmu?
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:24 am

Varda biz arkadaşlarla bi türlü aynı kasabada toplanamıyorduk.Elimize bi fırsat geçti dedik taşınalım dedik hoş 60 kişi taşınmız zaten.Üstelik bizden sadece 5-6 kişi taşındı biz kasabada kaldık.Ama multilere inat 500 akjçe feda olsun gene akrabalarımla arkdaşlarımla olacağım!
Phreakuency

Phreakuency

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 2:23 pm

eskisehirli demiş ki:
liseli demiş ki:
multicilerin suçu var tmmda osmanlıdan direk taşınanların suçu yokmu?

Evet cok güzel söledin..bende bunu sölüyorum neden tasınıyorsunuz? biz buralarda silinme ihtimalini göze alarak geldik ve osmanlıya geri dönüp osmanlıya katkıda bulunucaz dedik planlarımız buydu sahsen benim böleydi.. ama görüyorumki cogu kisi bunları unutarak kendi hesaplarını düşünerek gittiler..Kimileri multilerini götürdü , Kimileri yeni kasabada siyasi partisini yayıp oraya egemenlik kurmak icin - genel konusuyorum kimseyi bunla suclayamam ama eminimki bu sebepden vardır - gittiler..
Isoberto benimde bütün arkadaslarım kesanda ama ben ayvalıkta doğdum sonra buraya geldim..ne kadar aklımda arkadaslarımla birlikte olmak olsada yeni bir kasabayı , osmanlıyı kalkındırmak birinci planım
yeteranne

yeteranne

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 3:49 pm

21-07-2008 KOLONİ AÇILDI başlıgı
22-07-2008 KOLONİ KAPANDI başlıgı

oda güzel Smile
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 4:23 pm

şöle olmazmı tarama yapıldığında tekrar açılmazmı
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 4:28 pm

zannetmem koloni butonu 1 kereliğine açılıo
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:23 pm

Koloniler kapandığı için kilitlenmiştir

Koloni Açıldııı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6