Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni Açıldııı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
batuu13

batuu13

Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:20 pm

batuu13 demiş ki:
arkadaşlar seviye 2 içni çalışıyorum ve edremitteyim taşınsam mı daha hayırlı yoksa kalsam mı ?

ama malesef bende koloniye taşınma hastalığı var Very Happy

sorumu cevaplayacak biri var mı ?
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:20 pm

ezzine bizim memleket sayılır size peynir yapmamnın inceliklerini öretirim Very Happy
Evrenos_Beg

Evrenos_Beg

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:21 pm

Ayrica kolonilerde yaşam şartlari çok ağır oluyor.. Tedarikli gitmek lazım..
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:23 pm

ben benim mısırları satmayı düşünüyordum 19 mısırı o zaman cebe koyalım belki açlıktan ölürüz falan gidersek Very Happy
enes

enes

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:23 pm

batu eski kasabanda kalman senin için daha karlı olabilir sonuçda yeni kasabada bir süre düzen kurmakla uğraşırsın
tiger1617

tiger1617

batuu13 demiş ki:
ben benim mısırları satmayı düşünüyordum 19 mısırı o zaman cebe koyalım belki açlıktan ölürüz falan gidersek Very Happy

getir getir bende bişeler getircem yarın inş.
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:24 pm

ewt de şimdi bütün tanıdıklarım oraya gidiyor beni zorluya bi kaza çıkacak cart diye bası verecem taşına korkuyorum Very Happy zor tutuyorum kendimi Smile
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:26 pm

hayırlı olsun

Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:29 pm

Yhaw siz işin icddiyetinin fdarkında deilisiniz bulgarlar öğrenirse bu iki kasabayı nolucak aynı Fransada oldğu giib Eylatten kporma ihtimallaeir var +Akıncılar başsız cok zor lur bizim iicn o durumu bi düşünüün Ah ah nerdesin Tekin paşam Crying or Very sad
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:29 pm

Impulse_emre demiş ki:
Yarın kolonilerin kapanma ihtimali var mı?

Evet yurtdışından bi kasabaya 500 kişi gelse bi okadarda içten gelse kapanır Very Happy
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:31 pm

o zaman ogrenmedne acilen odldurmamız lazım

merak etmeyin bi 250 yi geçerse kapanır zaten kendiliğinden
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:33 pm

Valla bu kasablar ney ? (göl,odun ,meyve)

Ezine = ?

Balya = ?
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:35 pm

texasli123 demiş ki:
Valla bu kasablar ney ? (göl,odun ,meyve)

Ezine = ?

Balya = ?

Ezine göl Balya orman
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:35 pm

söylentilere ve yaklaşımalra göre

ezine: göl
balya: odun
infini

infini

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:38 pm

capan gerekli tedbirleri akıncılar alacaktır ve taşındığım yerde takip edeceğim bu durum olasılığınıWink
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:39 pm

Nası kapanır ? Laah hemen taşınmamız lazım.Offf bugün balığa gitmeseydim...Püüü
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:45 pm

bende taşınıcam 30 sebzem 66 mısırım var.

bu arada yeni kasabalar kaç gün koloni?
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:48 pm

yav yarın kapanmassa sorun yok bütün gün açıık kalır yarın
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:55 pm

MERAK ETMEYİN TAHMİNEMİ GÖRE EN AZ 3 GÜN AÇIK KALIR
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:56 pm

Sahmeran demiş ki:
bende taşınıcam 30 sebzem 66 mısırım var.

bu arada yeni kasabalar kaç gün koloni?

Sahmeran nereye gelecen?
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:59 pm

5 gun acik kalir suana kadar 1 gunde kapanan koloni hic gormedim
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 4:02 pm

ben EZİNE ye taşınıyorum.
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 4:07 pm

Sahmeran demiş ki:
ben EZİNE ye taşınıyorum.

Güzel
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 4:07 pm

Lojistik demiş ki:

BEnde Cool
Isoberto

Isoberto

Lojistik demiş ki:

O zaman ilk defa görcen

Koloni Açıldııı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki