Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni Açıldııı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
Isoberto

Isoberto

Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:39 pm

Emre 3 kalkan demiş biri 20 akçeden benim olduğuna göre 2 dicektin ye$il
infini

infini

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:39 pm

tam olark bilen varsa ytazsın hangisi meyve hangisi odun
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:50 pm

oyuna giremiyorum ki ben Very Happy çıkın len oyundan Very Happy ben gircem. davalara bakmam lazım.
infini

infini

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:51 pm

buldum ezine göl imiş bu durumda balya odun

En son sonsuz tarafından Ptsi Tem. 21, 2008 2:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:52 pm

Very Happy girebilirin FMC ben izin veriyom Smile
enes

enes

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:52 pm

ben girdim oyuna balyadada 1 kişi olmuş lütfen söleyin çok merak ettim inşallah biri meyve biri odun olur
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:59 pm

Isoberto demiş ki:
Very Happy girebilirin FMC ben izin veriyom Smile

canım benim çok sağol ya. sende olmasan osmanlının yargı sistemi çökecek. Razz

alın size kasabaların yerleri... Twisted Evil
Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Yeniqy6
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:59 pm

İso avucunu yalarsın lol!
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:00 pm

yol yok canakkalenın altındakıne Very Happy
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:00 pm

arkadaşlar kimler gidiytor ???
infini

infini

balya edremite 2 kare uzaklıkta .ezine ç.kale ile edremit arasında
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:02 pm

görüntüler güncellenecek Razz arkadaşımız helikopterle havalandı yeni görüntüler peşindeyiz Very Happy
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:02 pm

Ben yarına ezinedeyimm...Yuppiii bide balıkmış tam yerine düştü...
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:06 pm

Şuna bak,Savcı senin işin gücün yokmu Very Happy
infini

infini

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:09 pm

yarın ezinedeyim:D
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:12 pm

oh be çok şükür Very Happy dostlarıma kavuşacam Very Happy
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:12 pm

arkadaşlar seviye 2 içni çalışıyorum ve edremitteyim taşınsam mı daha hayırlı yoksa kalsam mı ?

ama malesef bende koloniye taşınma hastalığı var Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:13 pm

Yarın kolonilerin kapanma ihtimali var mı?
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:13 pm

elimize ulaşan son bilgilere yöre çanakkale-edremit at yolu yeniden yapılandırılıyor. tahmin edilen duraklar aşağıdaki haritada belirtilmiştir.

Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Yepyenimj5
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:14 pm

bende ezineye gelcem
infini

infini

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:17 pm

ezine iyi bir yerde;)
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:18 pm

Impulse_emre demiş ki:
Yarın kolonilerin kapanma ihtimali var mı?

yarına kadar 200 kişi gitmezse kapanmaz lol!
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:18 pm

Ezine'nin peyniri meşhurdur Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:19 pm

yalnız ezineye gelmek için ya hemen gitmek ya da sabah 6 da gitmek lazım büyük ihtimalle ezinede nufus patlaması olcak
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni Açıldııı Koloni Açıldııı - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:20 pm

Emre zaten göl olmasıyla belli.Peynir süttün yapılır süt oyunda zeka verir balıkta verir Smile

Koloni Açıldııı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki