Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
lord3864

lord3864

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 30, 2008 10:40 am

kızgın bi çocuk
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 30, 2008 10:03 pm

sessizce etrafı dikizleyen sinsi bir baykuş
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:59 am

Avını bir çırpıda yemeye hazır bir kurt, aynı zamanda Alttaki bebek resmide, masumluğu temsil edior.. bu durumda liseli bazen yırtıcı bir kurtken bazen masum 1 bebeğe dönüşebilior..
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:10 am

inan ilk sen doğru bi yorum yaptın Very Happy
sanki aklında dünyayı ele geçirsem diyen bir çocuk
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 12:43 pm

hiçte bile mızmız benim ufaklığım Wink

e ben sana yapmıştım Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 6:42 pm

benim sol tarafımda oturan kişiye çok kötü bakan biir tatlı çocuk Wink
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:12 pm

Seviyorum ben bu liseliyi Very Happy:D Avatardaki kurt fena yaw Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:15 pm

bende seni seviyorum kardeşim
çok karizmatik bir delikanlı Very Happy
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:18 pm

kurttan orduları olan bi çocuk Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:19 pm

ahanda bildin Very Happy sinsi bir apmir
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:22 pm

ne vampiri yaww robot bu robot Very Happy ben yine aynı şeyi görüyorum Razz
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:02 pm

işe yeni başlamış bi palyonço Very Happy Very Happy
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:11 pm

Anlamlı bi resim ama.. Ressamı biraz beceriksizmiş galiba Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:14 pm

valla Osmanlı Sarayı ressamı yapmış.Yani artık eleştirsende pek bi önemi yok Very Happy
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:26 pm

Resmi görünce eski günler aklima geldi Very Happy:D
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:37 pm

artis havalar Very Happy
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:56 pm

belki de kurdun çocuklardan ordusu vardır Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 10:00 pm

evet arkasında 10000 tane çocuk ordusu önündede 1 yabani kurt
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 10:46 pm

güzel bir avatar kurt ve cocuk... iyi bulmussun
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 10:47 pm

teşekkürler seninki benimkindende güzelmiş güzel bir bayan umarımki sende avatarındaki bayan kadar güzelsindir ...
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 10:48 pm

belki de çocuğun kurttan kurdun da çocuktan orduları vardır Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:01 pm

yani resimin seni yansitmamis ama insani ürpertiyor onun icin fena degil.. filmine bakmistim... feci bir sey
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:03 pm

tek gözü şaşı olduğu için saçıyla kapatan bi prenses Very Happy:D
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:06 pm

bu resmi sanki osmanlı saray ressamı yapmış mı ne Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:08 pm

kibar bir maskeli katile benziyor Very Happy

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Sonraki