Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
liseli

liseli

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 9:09 pm

yok kardeşim yaw sapına kadar türküz evel allah
bu avatarda askerler bi yere saldırıyo ama bilemedim nereye Smile
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 2:58 pm

Osquilyata...Nese avatar Türk olan bir heralde Smile
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 3:35 pm

Teneke adamlar Razz
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 4:26 pm

ye$il

Neyse heralde şimdi Show time yani show zamanı Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 4:39 pm

avatar güzel sanki oyunculara göz dağı vermek istiyo gibi.. Razz
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 4:41 pm

Sahilde oturmuş güneşin doğuşunumu batışını mı izliyo bilmem ama ben olsam ders çalışırdım... Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 4:43 pm

böle güzel bi manzarada oturan bi kıza en son hatırlatılması gereken şey ders çalışmak Very Happy:D
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 4:47 pm

uzun düşüncelere dalmış....Sahilde oturuyor....

Ya aşık...Ya sınavdan kötü not almış...Ya babası ölmüş...Yada eğleniyo Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 5:20 pm

3 şey saydın birini tutturdun Wink
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 5:22 pm

Hangisi Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 5:25 pm

Cool
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 5:28 pm

Yaw söle hangisi bence baban ölmemiştir böle eğlenemessin....Sınavdan kötü not alsan pcnin başında olurmusun...Ama aşıksın ozaman.... Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 5:43 pm

epiphania sessiz kalma hakkını kullanıyor.. Smile
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 5:58 pm

Anlaşıldı bile eypihania Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:00 pm

ben aşka inanmıyorum bi kere Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:02 pm

Hee evet bende Edirne Beylerbeyiyim... Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:08 pm

konunun dışına çıktık konuya dönelimm Very Happy

ivrenç bi avatar daha kötüsünü görmemiştim Very Happy:D
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:11 pm

Seninki süper valla öle oturuyon boş boş denize bakıyon denizde hiç bişi yok hava soğuk üşüyon valla bakınca mütiş görünüyo bundan daha süperini görmemiştim VS VS....... Sleep Razz
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:22 pm

ben bundan sıkıldım deiştiriyorum avatarımı Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:28 pm

Eet değiştir güzel bi resim koy bende bu haçlı süvarileri yerine rohirrimleri koycam....

Yada yine piyade askerlerimi koysam Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 6:36 pm

koya koya yine teneke adamları koymuşsun Very Happy:D

ama bu seferki güzel kutluyorum Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 7:09 pm

Seninkide güzel böle siyah beyaz dikkat çeken bi renk bi de beşiktaşın renkleri Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 7:42 pm

gidip kırmızı sarı bişiler bulmam lazım Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 7:45 pm

Yok yaw böle süper cidden beşiktaştan öte bölesi iyi yani işte iyi yani işte nese....

Yaw başka biri yazsın sabahtan akşama kadar senin avatarını yorumluyorum Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 19 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 7:48 pm

hehehe bende aynenn Very Happy:D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
19 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Sonraki