Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
herun61

herun61

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:10 pm

bunu bence osmanlı ressamı yapmamış o yapsa türk bayrağı olmaz osmanlı bayrağı olurdu sanki .. sahte o sahte Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:12 pm

Türk bayrağı nerde yaw eldeki yeşil bayrak değil mi Very Happy

saçlarını kesmeyip çoçukları güldürmek için şaklabanlık yapan sornada güldürdükleri çoçukları öldüren biri Twisted Evil
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:13 pm

arkadaslar siz avatar yorumlamiyorsunuz ki
iftira bölümüne giriyor bunlar ya...
bence üstteki avatar güzel secilmis ve oyunun cagina uyuyor
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:15 pm

bunlara iftira diyemiz oyuna renk gelmesi için yapılan şeyler Very Happy:D düşünsene aynı resmi 2 kere aynı yorumu atmak sıkıcı olur Very Happy:D

altına para vermemek için çiçeklerden taç yaptıran bi kraliçe Very Happy:D
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:17 pm

yoo ben avatar yorumladım o tarihte türk bayrağı nese ...
şimdi gel de bişi de nese daha bişi demiyom aynı resim gene Very Happy
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:29 am

severim böyle kuklaları Smile testere filmindede baya yaratıcı olaylar yakalamıştım güzeldii Very Happy yaratıcı korku filimlerine bayılırımda potansiyel cani <<< Very Happy o yüzden avatar güzel Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:30 am

dudakları al kırmızı olan bir bayan ama avatarından önce içindeki kişi daha güzel olduğuna inanıyorum
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:32 am

hım yıllardır anlatılan tarkan hikayesi seni kurtlar büyüttü bu gerçeği kabul etmek gerekir Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:49 am

evet o doğru benim bir kurt annem var Sad
Very Happy sanki saçları biraz fazla uzun keselimmi Very Happy
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 1:38 pm

yine mi bu kurt ve kız Very Happy Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:00 pm

kız deil yaw erkek o
caniöbir baykuş
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:03 pm

avatrda simetri yok yamuk yapmışlar döndür azcık Smile geek
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:11 pm

fazla ruj saçlar çok uzun gözler farklı yerlere bakıyor Very Happy
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 2:49 am

Züper bi baykuss hele o gözler:D
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 6:07 am

kılıcını nereye salladıgını bilmeyen bir nefer Very Happy

----
editliyorum cunkı ustumdeki fotoyu değişti Very Happy
...
gözlük lü bi genç qariszmatic Wink
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 11:25 am

lord sen benim avatarıma kurban ol SmileSmile karadağın avatrıda güçlü girişimci atılgan ve başarılı Wink
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 1:26 pm

niye hala aynı ve hala kötüüüü Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 1:33 pm

bir baykuş.. Very Happy
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 1:44 pm

SENDE DEĞİŞ OZAMAN GAMLI BAYKUŞ HIH :p OZAN AVATAR EDİN SANA YORUM EKLİCEM Smile
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 3:21 pm

Kara saçlı, sarı gözlü bir bayan Smile
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 4:01 pm

emreeee nerelerdeydin sen yaf şükür kavuşturana Very Happy:D fırtınalarla mı boğuşuyorsun Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 5:24 pm

Buralardaydım da fazla yazmıyordum Very Happy

Eski avatarın daha güzeldi Smile
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 6:14 pm

cıks ben bu avatarımı çok sevdim Smile direk ben Wink dikkat et gemin batmasın Razz
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 6:24 pm

çıktı gamlı,ağlayan,bakışları bozuk..... kızzzz Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 6:35 pm

Baykuş fena bakıyor kan çıkacak Very Happy

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
9 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Sonraki