Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 19, 2008 6:45 pm

Sen patlarsan ben yalnız kalırdım
tuck

tuck

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 19, 2008 7:31 pm

sen yalnız kalırsan ben gelirim xD
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 19, 2008 9:06 pm

Hoşgelirsin Very Happy
tuck

tuck

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 19, 2008 9:48 pm

hoşbuLurmm xD
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 1:55 pm

seninle adada kalırsam ip atlarıss ateş yakıp üstünden zıplarıss Smile)
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 2:09 pm

Yüzü nasılmış diye merak edip önüne geçerdim
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 2:11 pm

bütün gün adada bunumu yapardın Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 2:12 pm

Yüzü güzelse yanına otururdum, değilse denize atlayıp başka bir ada bulana kadar yüzerdim
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 4:44 pm

aslında yüzü güzel olsa ne olucak kendi yüzünün haline bak Very Happy:D:D
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Ekim 28, 2008 2:22 pm

Birlikte oturup sohbet ederdik
ereqli41

ereqli41

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPerş. Ekim 30, 2008 3:13 pm

napcazzz biz digitürk kurardık maçları izlerdik Very Happy:D:D:DD
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPerş. Ekim 30, 2008 3:34 pm

futbol muhabbeti yapardım Very Happy
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPerş. Ekim 30, 2008 5:46 pm

bowling golf yada polo oylnardık
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPerş. Ekim 30, 2008 7:05 pm

kum sahilde golf oynamak fena fikir diil Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedC.tesi Kas. 01, 2008 1:38 pm

Yanına oturur neden günlerdir sahilde te başına oturup denizi izlediğini sorardım Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedC.tesi Kas. 01, 2008 5:13 pm

üstümüze cicekli daire kolye takıp ;

Ulaa Ulaa müziğiyle dans ederdik xD
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedC.tesi Kas. 01, 2008 5:57 pm

Zikir çekerdik
Dermani Şeyhimizi anardık
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPaz Kas. 02, 2008 9:41 pm

show_time demiş ki:
Yanına oturur neden günlerdir sahilde te başına oturup denizi izlediğini sorardım Very Happy

adada kaldıkya ney izlicez denizden başka Very Happy:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Kas. 03, 2008 8:53 am

Hadi adada kaldık otur otur nabıcaz ben denize giriyorum derdim.Akşam olunca galetta galette kızartırdık Laughing
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Kas. 03, 2008 8:08 pm

olur bende hindistan cevizi suyu sıkar yabanii otlarlada bi salata yapardım Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Kas. 03, 2008 8:26 pm

Laughing Laughing Sonra otlar zehirli çıkardı bizde imamın kayığına binerdik Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedPtsi Kas. 03, 2008 8:44 pm

adada kalmaktan iidir Very Happy:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 10:24 am

Fazla sahilde oturma hasta olucan diyip ceketimi çıkarıp giymesi için verirdim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 10:29 am

teşekkür ettimde heryer sahil adada nerde oturcaz başka Very Happy:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 10 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 10:32 am

Bu ada 10 metre çapındamı diyip gel şöyle denizden uzak yere hasta olma derdim.Çomakları birbirine sürtüp ateş yakardım.Galetta galetta kızartırdık. Laughing

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
10 sayfadaki 12 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki