Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Yazar Mesaj
Rohirrim10

Rohirrim10

Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 6:11 pm

Very Happy Kurtarma işini dertetme denizle seni new yorka kadar götürürüm... Very Happy

Gerçi uçak işindede iyiyimdir daha çabık olur en azından....
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 9:12 pm

u adamla aynı adaya düşsem ona abi demek zorunda kalıdım çünbki avatarına bakılırsa bunu büyük ordusu var Very Happy
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı Kas. 04, 2008 9:35 pm

adanın okulunun arkasında gizlice içerdik:D:D
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 2:59 pm

Alıntı :
u adamla aynı adaya düşsem ona abi demek zorunda kalıdım çünbki avatarına bakılırsa bunu büyük ordusu var Very Happy

Çokkk:D:D: Very Happy

Üsttekiyle adaya düşsem banane bırakırdım kendi başımın çaresine bakardım...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 3:34 pm

Bi erkekle aynı adada heleki rohinin ordusu ile kalacağımı bacağıma ağaç bağlar denize atlardım Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. Kas. 05, 2008 4:29 pm

show senle adada ikimiz kalsa seni soyup soğana çevirirdim sonra bi sandal yapar kızların bulunduğu bi adaya giderdim Smile
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. Kas. 12, 2008 9:34 pm

ya üstteki ile yanı adaya düşsem onun ordusundan bana adada yer kalmaz denzie düşürim kesin zaten yüzmede bilmiyorum Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. Kas. 12, 2008 10:11 pm

üstteki üyeyle ben düşersem ona adanın hepsini veririm üzülmesin Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. Kas. 13, 2008 12:14 am

Bu arwende yüzüklerin efendisinden olsa gerek.... Smile

Aragornun karısı elf bi bayandı...Nese

Üsttekiyle adaya düşsem ne bilim başımın çağresine bakardım Smile

Bide ordu ordu yaw sıkıldım o teneke adamları zevkine koydum ordu diye değil yaw Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 11:59 pm

ordusu ile (bayagı büyüktür genelde seri halindedirler SmileSmile ) yumurtacılık oynardık.

führerr yumurtaları gibi SmileSmile
mudur_efendı

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 12 Icon_minipostedPerş. Kas. 20, 2008 12:35 am

kendımı hındıstancewıze werır sarhos olana kadar yer ıcerdım:D

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
12 sayfadaki 12 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12