Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
Impulse_emre

Impulse_emre

Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:04 am

Gitmeden sniper tüfeği ile te kafana Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:05 am

sen kafaya sıkıncaya kadar msn adresim Very Happy
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:07 am

yahu ıssız adada bu kadar şeyi nasıl buluyorsunuz ? Smile
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:08 am

İstersen olur Very Happy

Votka-martini Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:09 am

Yaw herşey mantıkta.Sen şimdi kimsenin bilmediği bi adada yaşıyon geliyon avrupaya ayak basıyon bakıyon ıssız diyon ilerliyon faprikalar geliyo Very Happy
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:10 am

e o da olabilir tabi...

Neyse oyuna dönelim.İso ile ıssız adaya düssem direk barınak yapalım derdim, nolur nolmaz Smile
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:11 am

Sandukla ıssız adaya düşsem bişi almazdım sanduk un sanduğunun içi doludur nası olsa Very Happy
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:12 am

Ne demzesin, taşınmıyo valla...

Bari adayı keşfe çıkalım Smile
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:13 am

Hadi bismillah ben yatıyom sende yat rüyamızda buluşak nihaha
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 9:12 am

Ben ıssız adahya gitmezdimki Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:43 pm

1 tane dikenli sopa lol!
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:46 pm

Bilmem soğuk esprilerinden donardım
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:48 pm

Çenesinden kurtulmak için 1 ipod Twisted Evil
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:54 pm

Boş esprilerden kurtulmak için içi boş bir buzdolabı
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:54 pm

Benim için sorun yok Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:57 pm

Var canım senin için sorum olmazmı
Nie s4 yzdın LJS taklitçisi Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 2:57 pm

Kendimi öyle hissediyorum lol!
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 3:00 pm

Hissetcek bişi kalmadı ya Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 3:25 pm

hımm vala resimdeki avatardaki sen sen sen le bi yere gelmem tırstım Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 10:46 pm

SANDUK un düzeltmesiyle saray diom bu sarayı sevdiğine göre senle bi ıssız adaya düşşerm bana saray yaptırmaya kalkarsın die kaçardım Razz

En son Isoberto tarafından Paz Ağus. 03, 2008 11:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 11:00 pm

Ne köyü İso, koskoca İshakpaşa Sarayı'nı nasıl köye benzettin ? Smile

Bu arada ben üstteki üyeyle ıssız adaya düssem, adanın öbür tarafına kaçardım Wink
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 11:05 pm

Ben senle bi ıssız adaya düşşem orası ıssız olmazdı Razz
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 1:08 am

Farklı bir yaklaşım Wink
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 8:50 am

ben bun la adaya düşsem düşmemek için dua ederdim Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 12:27 pm

kafama sıkardım çok konusuyon Laughing

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 12 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sonraki