Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

cevaplanması gereken bikaç soru

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
Kizilbas55

Kizilbas55

cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 4:12 pm

Misraaa demiş ki:
Kizilbas55 demiş ki:
düzelt şunu işten deil olacak mısraaaa

Sayın kızılbaş İçten Yazıor Zaten Düzeltilcek 1 Şey göremiorum bn

Saygılarımla..

Mısra..

doğru kullanımı işten değildir o yüzden soledim
ecomic

ecomic

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 11:23 pm

Cevaplanması gereken sorular demişsiniz... benim de merak ettiğim bazı seyler var.. müsadenizle ben de merakımı gidermek isterim... neredeyse tam 1 yıldır oynuyorum bu oyunu... henuz sev 2 yim ve neredeyse beş parasızım... elimdeki en kıymetli şey olan kılıcımı da bir arkadasım sayesinde edindim.. kendisinin hediyesidir bana.. bana kalsa alacak param yoktu... ya benim yanlış yaptığım birşeyler var ya da sizlerin benden daha iyi bildiğiniz birşeyler... mümkünse bana da anlatır beni de aydınlatırsanız yakın zamanda sev3 olup vatana millete daha faydalı olabilirim... Kartal13 arkadas... sen yaklasık 4.5 (şu an itibariyle 4.5 , ne zaman sev 3 oldugunu bilmiyorum) ay içerisinde sev 3 olmak gibi büyük bir başarı kaydetmişsin.. üstelik yanlış bilgilendirilmediysem hiç ayan olmadan yapmışsın bunu... işin sırrı nedir, bunu nasıl başardın paylaşırsan sevinirim... cevap için şimdiden teşekkürler....
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 11:49 pm

ecomic demiş ki:
Cevaplanması gereken sorular demişsiniz... benim de merak ettiğim bazı seyler var.. müsadenizle ben de merakımı gidermek isterim... neredeyse tam 1 yıldır oynuyorum bu oyunu... henuz sev 2 yim ve neredeyse beş parasızım... elimdeki en kıymetli şey olan kılıcımı da bir arkadasım sayesinde edindim.. kendisinin hediyesidir bana.. bana kalsa alacak param yoktu... ya benim yanlış yaptığım birşeyler var ya da sizlerin benden daha iyi bildiğiniz birşeyler... mümkünse bana da anlatır beni de aydınlatırsanız yakın zamanda sev3 olup vatana millete daha faydalı olabilirim... Kartal13 arkadas... sen yaklasık 4.5 (şu an itibariyle 4.5 , ne zaman sev 3 oldugunu bilmiyorum) ay içerisinde sev 3 olmak gibi büyük bir başarı kaydetmişsin.. üstelik yanlış bilgilendirilmediysem hiç ayan olmadan yapmışsın bunu... işin sırrı nedir, bunu nasıl başardın paylaşırsan sevinirim... cevap için şimdiden teşekkürler....

cevabı çok basit bazı arkadaşlar da sizin gibiydi bişeyleri yanlış yapıyorlarrdı örnek. seryel kendisi benin üvey annemdir benden çookk önce başlamıştır ve hala sw2 dir ve showtime benden önce başlamıştı ve benimle tanışmasaydı ahala sw2 olarak kalacaktı
bide bikaç gün içinde 6 ayımı tamamlayacam ben sw2 çok geç oldum bu palnımın bi parçasıydı size anlatayım hızlı seviye atlamanın yollarını

doğduğunuz zaman hemen ekmek yemeyin ertesi gün yiyin böylece 4 günde sw1 olursunuz sonra hiç giysi yada özellik arttırıcı bişey almayın 2.tarlayı alın direk ve asla tarlanızı ıslah etmeyin 1.tarlanızda daima özellikli işçi 2.tarlanızda daima özelliksiz işçi çalıştırın 2. tarlayı aldıktan sonra özellik yapmaya başlayın ama şu şekilde 1 gün 1 ap lik 1 gün 2 ap lik yiyin BÖYLECE HEM ÖZELLİK ARTTIRIRSINIZ HEMDE PARA BİRİKTİRİRSİNİZ sw2 olduğunuz zaman sw3 olmak çok basittir borç alın örneğin showtime nın 500 akçesi vardı 2000 akçe borç alıp sw atladı 1500 geri geldi verdi ötekinide zamanla ödeyecek biz dostlar birbirimize güveniriz Wink hepimiz bu şekilde sw3 olduk ben-showtime-yusufbatuhan 3 ümüzden hariç bize para borç verenler seryel.carbon2oxid ve latif şimdi seryel ve latifede bugünlerde sw atlatacağız bu şekilde DOSTLUK FARKLI BİŞEY İŞTE Wink bunuda söyleyyim şuan benim arkadaşlarıma 1300 akçe borcum vardır

ecomic hanım ayriyeten bnim biri şarköyde biri ezinede 2 meyhanem vardı ve çok fazla kazandım iki meyhanedende günlük rekor 260 küsür inanmazsanız MEYHANELER BİRLİĞİNDE SS LER VAR İSTERSENİZ BURAYA TAŞIYABİLİRİM

şarköydeki meyhaneyi yeni kapattım çünkü içindeki mal bitti ve ben ezine belediye başkanı olduğum için oraya gidemiyorum eğer reis olmasaydım kapatmazdım gidip mal koyardım şuan benim akıl verdiğim şunu böyle yap dediğim insanlar çok kısa zamanda sw atlıyor ezinede sw atlayan herkese sorabilirsiniz bi kaç iyo verim size fırıncı olun ekmek herzaman 8 e satılır iyi kar bırakır ve asla seyahat etmeyin tamamen zarardır ben rk hayatım boyunca hiç seyahat etmedim Wink

ecomic hanım sanırım konuya işk attığım mesajdan rahatsız olmuşsunuz ama beni suçlamak için farklı bi başlık açsaydınız keşke ve şunuda artık anlayın ben akıncılara kötü bişey söylemedim neden akıncı düşmanı gibi göstermeye çalışıyorsunuz scratch
keşke normal yolla bu bilgileri isteseydiniz fırça atarak değil Smile

En son kartal13 tarafından Paz Ağus. 24, 2008 11:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 11:50 pm

ha bu arada beni üvey evlatlarımın çokluğu yüzünde şüpheli oyunculara yazmıştılar tüm evlatlarım incelendi benideincelediler hadiselerimi falan ama ne evlatlarım neden benim hadiselerimde en ufak bişey bulamadılar Wink
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 11:55 pm

Ewet 500 akçem varken sw3 oldum kım sayesınde dostlarım sayesınde...

En son show_time tarafından Ptsi Ağus. 25, 2008 12:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 11:58 pm

ecomic hanım şöyle bişey demişsiniz

neredeyse tam 1 yıldır oynuyorum bu oyunu... henuz sev 2 yim ve neredeyse beş parasızım

valla eğer böyleyse durum afedersiniz ama bu sizin kabahatiniz kabalığımı bağışlayın ama insan 10 kerede yanlış yapsa genede 1 yılda sw3 olurdu sanırım siz çok yanlış yapıyorsunuz nacizane fikrim yaptıklarınızı bi değerlendirin ve bu yanlışlara bir son verin gerçekten emeğinize yazık

kaba bir kelimem olmuşsa affınıza sığınırım kesinlikle amacım tartışmak değil amacım herkese yardımcı olmak
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 11:59 pm

Valla ben merakımdan soruyorum 4 ayda o kadar yiyecegi nasıl yedin hadi yedin parayı nerden buldun ben cok calıstım cabaladım balıkcılıkla seviye1e atladım Very Happy yaklasık 4.5 aydırda s2yim ve ben terzilik yapıp cok para kazansam dahi o kadar yiycegi yemek icin en az rahat bi 1 ay var önümde. hani bi püf noktası varsa banada söyleyin ya Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:00 am

Ecomic Kartal'a Katılıorum Canım Çünkü bn sürekli seyehat halindeydim..
hala sw1 olmaya talim ediorum.. ve bazı tarlalar iyi iş yapmıorlar bazı kasabalarda.. mesela şuan s2 olmak için koyun tarlamı ekemiorum..

Aslında biraz ince detaylarla seviye kolay atlanıor ama kartala tek bi konuda katılmıorum oda şudur: bn arkadaşlarımdan borç alarak değil bileğimin hakkıyla seviye atlıycam diye didindiğimden hala seviye 1 im Wink bu demek değilki güvenilir arkadaş yok çevremde..
Asla aksine sende çok ii biliorsun ki çevremde güvenipte borç alabileceğim yada güvenipte borç verebilcek çok kişi var ama ben sanırım Fakir Ama Gururlu Kız modunu bırakamadığım sürece S1 ciyim WinkWinkWinkWink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:02 am

Sunshinesoveryou demiş ki:
Valla ben merakımdan soruyorum 4 ayda o kadar yiyecegi nasıl yedin hadi yedin parayı nerden buldun ben cok calıstım cabaladım balıkcılıkla seviye1e atladım Very Happy yaklasık 4.5 aydırda s2yim ve ben terzilik yapıp cok para kazansam dahi o kadar yiycegi yemek icin en az rahat bi 1 ay var önümde. hani bi püf noktası varsa banada söyleyin ya Very Happy

4 ay değil 6 ay 60 gün daha ekle Wink parayıda borç aldığımı söyledim deminki yazımda yusufbatuhan-latif-carbon-showtime-seryel bu grup bizim grup birbirimize gözümüz kapalı borç veririz

En son kartal13 tarafından Ptsi Ağus. 25, 2008 12:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:03 am

yau o zaman seviye 1 dim 4.5 aydır seviye 2 yim Very Happy onu diorum laf karıstırma kesin bişi var bunun altında banasa söyleyin yaa lütfen bende ezine cocuguyum Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:05 am

yau o zaman seviye 1 dim 4.5 aydır seviye 2 yim Very Happy onu diorum laf karıstırma kesin bişi var bunun altında banasa söyleyin yaa lütfen bende ezine cocuguyum Very Happy

sw2 iken sw3 olmak çok basittir özellik ve giysiyi tamamla gerisi kolay 2000 akçe borç al ben öyle yaptım gerçi ben 2200 akçe borç aldım ama show 2000 akçe borç aldı
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:08 am

hay allahım yiyecek diorum özellik diorum onu diorummm gunde 2 özellik yapıosun ya onu diorum 120 özellik için (20sini s 2ye gecerken yapsan ) en az 50 gun lazım. bak soylememek için laf karıstırıosun dimi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:10 am

cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Meyug0

ötekilerde vardı meyhaneler birliğinden herkese sorabilirsiniz ama eski konu diye silinmiş gerçi oradaki herkes görmüştür yarın buraya yazarlar ve 2 meyhanem vardı biri şarköyde biri ezinede şimdi bir tanede çana açacam Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:12 am

hay allahım yiyecek diorum özellik diorum onu diorummm gunde 2 özellik yapıosun ya onu diorum 120 özellik için (20sini s 2ye gecerken yapsan ) en az 50 gun lazım. bak soylememek için laf karıstırıosun dimi

hımm ekemk yediğim günler bile oldu ama 5 özellik tek günde yaptığımda oldu ee yaw ben onun hesabını tutmadımki şimdi nasıl hesaplıyayım kaç günde kaç yiyecek yediğimi
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:13 am

kartal13 demiş ki:

ötekilerde vardı meyhaneler birliğinden herkese sorabilirsiniz ama eski konu diye silinmiş gerçi oradaki herkes görmüştür yarın buraya yazarlar ve 2 meyhanem vardı biri şarköyde biri ezinede şimdi bir tanede çana açacam Very Happy
Kartaaaaaaaaal ben rusçamı konusuyorum sorduğuma cevap versene kızıyorum bak
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:13 am

Konu amacından sapmasın.Lütfen
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:15 am

Bende kartal arkadasıma katılıyorum.
degerli ecomic hanım bende kartal arkadasımdan çok önce başladım hala sev2 yim ve bunu yadırgamıyorum .
çünkü;

ben çok müsrüfüm
ayrıca çok seyahat ederim
ve meslek degiştirdim
su an hiç tarlam yok sadece demirci dükkanım var ve param pulumda yok.
bunların olmaması önemli mi?
önemsiz..
çünkü benim çok degerli dostlarım var
ve bu dostlarımın hiç bir maddi karşılıgı yoktur.

degerli ecomic hanım sizde cabuk seviye atlamak istiyorsanız degerli dostlar edinin müsriflik yapmayın seyehat etmeyin Smile.

saygılarımla Nico Köprülü..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:15 am

BEnco zor değil 120 karizma 60 kuvvet 60 zeka kesintisiz hergün ye 4 ayda tmmlanır.Ee kartal 5 ayda tamamladı sucmu bu.Gerekli 2500 ünde bir kısmını biz tamamladık.Kartalın 2 meyhanesi vardı.2 tarlası vardı.Bu adam meslek sahibi ordan geliri war sizce 5 ayda sw atlaması anormalmiii

En son show_time tarafından Ptsi Ağus. 25, 2008 12:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:20 am

Bende aynısı diyorum işde. Valla ben oturdum ince ince hesapladım saydım döktüm. günde şu kadar özellik yapayım dedim parayı yetiştiremedim. durum bu yani.

Alıntı :

neredeyse tam 1 yıldır oynuyorum bu oyunu... henuz sev 2 yim ve neredeyse beş parasızım

valla
eğer böyleyse durum afedersiniz ama bu sizin kabahatiniz kabalığımı
bağışlayın ama insan 10 kerede yanlış yapsa genede 1 yılda sw3 olurdu
sanırım siz çok yanlış yapıyorsunuz nacizane fikrim yaptıklarınızı bi
değerlendirin ve bu yanlışlara bir son verin gerçekten emeğinize yazık

Evet ecomic hata yapmış ben size söyliyim ne hata yapmış nerde savaş Ecomic eli kılıcında koştura koştura gitmiş, Kızcağızın vatan sevgisinden ömrü yollarda geçmiş. aynen bende neredeyse 7 aydır oynuyorum, hala 5 parasızım yaklaşık 20 gundur çalışmıyorum. Sanırım Ecomicin hatasıda bu her savaşa gittiyse; e her savaşta 1 ay çalışmasa, 1 yılda kaç savaş oldu; 2 bulgarlar bide bu 3 oldu, E normal yani bu kız seviye atlayamamış.

Bu yukardaki cümleyi senin kurman bana çok dokundu Kartal sen sebebini anlamışsındır sanırım. Neyse ben daha fazla yazmıyım bu konuya en iyisi...
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:22 am

kartal13 demiş ki:

Kartaaaaaaaaal ben rusçamı konusuyorum sorduğuma cevap versene kızıyorum bak

bana oyundan ulas ozellık puanlarını kısa yoldan kazanmayı acıklayayım oyle hıcbısey sandıgınız kadar basıt degıl oyunu cok ıyı bılmek gerekıyor
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:24 am

Bende aynısı diyorum işde. Valla ben oturdum ince ince hesapladım saydım döktüm. günde şu kadar özellik yapayım dedim parayı yetiştiremedim. durum bu yani.

Alıntı :

valla
eğer böyleyse durum afedersiniz ama bu sizin kabahatiniz kabalığımı
bağışlayın ama insan 10 kerede yanlış yapsa genede 1 yılda sw3 olurdu
sanırım siz çok yanlış yapıyorsunuz nacizane fikrim yaptıklarınızı bi
değerlendirin ve bu yanlışlara bir son verin gerçekten emeğinize yazık

Evet ecomic hata yapmış ben size söyliyim ne hata yapmış nerde savaş Ecomic eli kılıcında koştura koştura gitmiş, Kızcağızın vatan sevgisinden ömrü yollarda geçmiş. aynen bende neredeyse 7 aydır oynuyorum, hala 5 parasızım yaklaşık 20 gundur çalışmıyorum. Sanırım Ecomicin hatasıda bu her savaşa gittiyse; e her savaşta 1 ay çalışmasa, 1 yılda kaç savaş oldu; 2 bulgarlar bide bu 3 oldu, E normal yani bu kız seviye atlayamamış.

Bu yukardaki cümleyi senin kurman bana çok dokundu Kartal sen sebebini anlamışsındır sanırım. Neyse ben daha fazla yazmıyım bu konuya en iyisi...

sevgili sun eğer ecomic deseydi savaşlara gittiğim için zaten böyle bişey yazmazdım normal şartlar altında dediğini sandım eğer ben reis olmasaydım bu savaşa gelseydim sizinle beraber bende özellik tamamlayamazdım kesinlikle normal şartlar altında 1 yıldır atlayamadım dediğini sandım
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:25 am

ne demek istiyorsun suns
kartal hocamın savaslarda çaba göstermediginimi ima etmeye çalışıyorsun
eger bunu ima ediyorsan yanılıyorsun
kartal hocam benim bildigim kadarıyla vatanına milletine cok emegi olmus bir çok kişiyi seviye atlatmış ezineyi yaşanır yapmış şarköyü kurtarmada büyük emegi olan bir kişidir.
her şey savasla olmuyorrr..
ben savaslarda öldüm bulgar ordusuyla tek karşılaştım ama kartal hocam kadar bu devlete yararım olmamıştır.

Saygılarımla Nico Köprülü...
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:26 am

Kartal beni anlamış o yüzden yorum yapmayacağım gereksiz spekülasyon yaratmaya çalışmayın.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:29 am

ha bu arada exelance 2 günde sw1 oldu aslında gp yi tamamlayabilseydik 1 günde olacaktı ama gp açığı oldu tamamlayamadık
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru cevaplanması gereken bikaç soru - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:35 am

kartal13 demiş ki:
ha bu arada exelance 2 günde sw1 oldu aslında gp yi tamamlayabilseydik 1 günde olacaktı ama gp açığı oldu tamamlayamadık

abi hersey senın sayende aslında ben o gun erken oyuna gırseydım veya hafta bası olsaydı bulurduk bea neyse 2 gunde ıyıdır tekrardan emeklerın ıcın tşkler iyi ki varsın abi kelımesı birısı ıcın ancak bu kadar guzel yakısır Wink

cevaplanması gereken bikaç soru

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki