kartal13
|
Konu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru Ptsi Ağus. 25, 2008 12:38 am |
|
|
- Exelance demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- ha bu arada exelance 2 günde sw1 oldu aslında gp yi tamamlayabilseydik 1 günde olacaktı ama gp açığı oldu tamamlayamadık
abi hersey senın sayende aslında ben o gun erken oyuna gırseydım veya hafta bası olsaydı bulurduk bea neyse 2 gunde ıyıdır tekrardan emeklerın ıcın tşkler iyi ki varsın abi kelımesı birısı ıcın ancak bu kadar guzel yakısır estğ. zamanı geldiğinde sende yaptın güzellik unutmadık |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru Ptsi Ağus. 25, 2008 12:44 am |
|
|
Konu amacından bir kez daha çıkarsa mesajları ayırmak zorunda kalacağım. |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru Ptsi Ağus. 25, 2008 12:47 am |
|
|
ne var yolcu ne var yaw. sen bi karışma kimse kimseye küfürde etmiyor bir şeyde yapmıyor. olay olursa ben seni ararım merak etme |
|
lord_ozgur
|
Konu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru Ptsi Ağus. 25, 2008 12:54 am |
|
|
Ecomic hanım oyundan eşimdir o yüzden bu konuya kayıtsız kalamayacagım..Kendisi benimle birlikte oyunda 1 yılını doldurmuştur.Halen sev 3 olamadıysa bunun birçok sebebi vardır.Şu anki özellikleri belki birçok seviye 3 olmuş oyuncunun en az 2 katıdır ancak para konusunda sıkıntıları olmuştur.Yalnız ilk olarak şunu ayırmak lazım; jetonla seviye 3 olmak var, belediye reisinden borç alarak sev 3 olmak var,birde 1 kuruş borç almadan kimselere minnet etmeden sev 3 olmak var.Ben 3.kategorideydim..Ve bence 3.cü seçenek oyunu dahada zevkli hale getiriyor.Çünkü bu oyunun tadını alabilmeniz için o ugurda birazda acı çekmelisiniz gerekirse de bedel ödersiniz (ekonomik anlamda).ve en nihayet hedefinize öyle yada böyle ulaşırsınız.Asıl keyifli noktasıda burasıdır zaten.Ve bu duyguyu yaşamak her seviye 3'e nasip olmuyor malesef.Sen erken olmuşsun o geç olmuş bunlar önemli degil.Önemli olan oyundan gerçekten kimin keyif aldıgıdır.Eşim ecomic hanım bir çok askeri hadisenin içinde yer almış( bulgar direnişleri,1.akıncı ordusu,şu anda edirne sancagı ordusu)ve bu yüzden gerekli ekonomik birikimi saglayamamıştır buda gayet normal bir durumdur,Bazı kişiler dost edinin tarzında birşeyler söylemişler!! ;Birçok dostumuz da vardır bu konuda endişelenmeyiniz, borçla halletmek isteseydik çoktan hallederdik.Ama eşim borç almak istememiş kendi imkanlarını zorlayarak seviye atlamak istemiştir.Şu durumda bunada saygı duymak zorundasınız sanırım!!Umarım bu konuda sizi biraz aydınlatabilmişimdir. not:Bu konunun burada kapanmasını ve başlıgın amacına göre devam etmesini talep ediyorum.
Edirne Sancakbeyi Akıncı Dalkılıç Lord;ozgur Malkoçoglu] |
|
show_time
|
Konu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru Ptsi Ağus. 25, 2008 1:05 am |
|
|
- lord_ozgur demiş ki:
- Ecomic hanım oyundan eşimdir o yüzden bu konuya kayıtsız kalamayacagım..Kendisi benimle birlikte oyunda 1 yılını doldurmuştur.Halen sev 3 olamadıysa bunun birçok sebebi vardır.Şu anki özellikleri belki birçok seviye 3 olmuş oyuncunun en az 2 katıdır ancak para konusunda sıkıntıları olmuştur.Yalnız ilk olarak şunu ayırmak lazım; jetonla seviye 3 olmak var, belediye reisinden borç alarak sev 3 olmak var,birde 1 kuruş borç almadan kimselere minnet etmeden sev 3 olmak var.Ben 3.kategorideydim..Ve bence 3.cü seçenek oyunu dahada zevkli hale getiriyor.Çünkü bu oyunun tadını alabilmeniz için o ugurda birazda acı çekmelisiniz gerekirse de bedel ödersiniz (ekonomik anlamda).ve en nihayet hedefinize öyle yada böyle ulaşırsınız.Asıl keyifli noktasıda burasıdır zaten.Ve bu duyguyu yaşamak her seviye 3'e nasip olmuyor malesef.Sen erken olmuşsun o geç olmuş bunlar önemli degil.Önemli olan oyundan gerçekten kimin keyif aldıgıdır.Eşim ecomic hanım bir çok askeri hadisenin içinde yer almış( bulgar direnişleri,1.akıncı ordusu,şu anda edirne sancagı ordusu)ve bu yüzden gerekli ekonomik birikimi saglayamamıştır buda gayet normal bir durumdur,Bazı kişiler dost edinin tarzında birşeyler söylemişler!! ;Birçok dostumuz da vardır bu konuda endişelenmeyiniz, borçla halletmek isteseydik çoktan hallederdik.Ama eşim borç almak istememiş kendi imkanlarını zorlayarak seviye atlamak istemiştir.Şu durumda bunada saygı duymak zorundasınız sanırım!!Umarım bu konuda sizi biraz aydınlatabilmişimdir.
not:Bu konunun burada kapanmasını ve başlıgın amacına göre devam etmesini talep ediyorum.
Edirne Sancakbeyi Akıncı Dalkılıç Lord;ozgur Malkoçoglu ]
konu kapansın dediniz ama birşey konusunda uyarıyım belediye reisnden borc alarak denmiş biz belediye parası ile sw atlamadık bu durumda kartalın reis sıfatı ile deil kartal13 olarak anarsanız yanlış anlaşılma olmaz.Bu borç veren sadece kartal13 de değil 4-5 arkadaşlık bi grup bence size göre yanlış ama bana göre normal ben 9 kusur ayda dün sw 3 oldum borc almayarak para biriktirsem bi 9 ay daha olamazdım sw 3. iyikide borc almışım ders calısıp t yararlı bir şey yapıcam osmanlı için elimde imkan warken sw 3 olmayıp sw 2 kalmak mantıksız. |
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: cevaplanması gereken bikaç soru Ptsi Ağus. 25, 2008 1:08 am |
|
|
Son 24 saattekiler dışında bu başlığa son mesaj 10 gün önce atılmıştır. Başlığın konusundan sapılmasına ek olarak aşağıdaki kurala dayanarak başlığı kilitliyorum
12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( , , , vs..), sadece +1 gibi ifadeler kullanmak, mesajlarda sadece baskasinin alintisini kullanmak ve benzeri faaliyetler yasaktır..
NOT: Kişisel sorunları lütfen özel mesajlarla halledelim |
|