Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

eyvah çanda hayat bitti galiba.....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
Qarizmax

Qarizmax

eyvah çanda hayat bitti galiba..... - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: eyvah çanda hayat bitti galiba..... eyvah çanda hayat bitti galiba..... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 20, 2009 7:46 pm

Sözlerimle zaten muhattap olmayi ben istemem belediye ve çanin durumuyla anlayacaksiniz =)
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: eyvah çanda hayat bitti galiba..... eyvah çanda hayat bitti galiba..... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 20, 2009 8:12 pm

ya daha geçen güne kadar çanda reislik seçimlerinde kendi ailenden birine karsı aday olan sen değilmiydin???şimdi duman yeni seçime 16 gün kala sana reisliği vermiş ve sen yaptığın basarılardan bahsedion ki bu kadar kısa sürede bu basarıyı nsl yaptın düşünmek gerek ki zaten ortada daha gözüken bi başarı yok ya neyse...
Qarizmax

Qarizmax

MesajKonu: Geri: eyvah çanda hayat bitti galiba..... eyvah çanda hayat bitti galiba..... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 20, 2009 8:29 pm

Dumanin karsisina ben cikmadim...O benim karsima cikdi benden sonra aday oldu ama yapamadi iste...Ve sonra kasabanin iyiliki icin bana teslim etmişdir kasabayi...Beylerbeyi ticaret naziri ve tüm belediye reisleri benim neler yabdigimi biliyorlar....Çanda bulunan halkde ilerlemenin farkinda

eyvah çanda hayat bitti galiba.....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4