Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

çandaki halk nerde...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
SAYLI

SAYLI

çandaki halk nerde... Vide
MesajKonu: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPaz Ocak 25, 2009 7:59 pm

arkadaşlar bu başlığı açmamın sebebi çan daki kardeşlerimin nerde olduklarını durumlarını öğrenmek...

durum:sağ
ihtiyaç:yok
ilk yazan ben oldum devam ettirirseniz sevinirim...
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:27 am

saylı bu ne yaws artik bu işin içinden bir çapanoglu aramayı düşünmeye başlayacagım Very Happy

ben keşandayım
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 11:36 am

nie samsa kardeş kötü bir amacım yok arkadaşlarımızın nerde olduğunu öğrenmek niyetim...
maraz.ali

maraz.ali

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 12:07 pm

Tekirdağ Müfrezesi'nin durumunu gördünüzmü 1 tanesi yaralı geri kalanı şehit!
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 3:44 pm

yok eyvah çan elden gıdıyor diye bas bas bagiriyon
yoksa
bir dahakı secimde adayımız mı olacaksın:D
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 5:47 pm

olsun abi adam gibi yöneten biri çıkar belki, saylı ısyan et olm senden ıyı yoneten cıkmaz bu kasabayı Very Happy
kasaba acemi şoförlerle doldu tastı bazılarıda baska kasabalara gidiyor Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 6:12 pm

nistel banane la yönetimden ben arkadaşlarımız nerde die açtım bu başlığı yönetim beni ilgilendirmio...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 7:25 pm

Nistel demiş ki:
olsun abi adam gibi yöneten biri çıkar belki, saylı ısyan et olm senden ıyı yoneten cıkmaz bu kasabayı Very Happy
kasaba acemi şoförlerle doldu tastı bazılarıda baska kasabalara gidiyor Very Happy

Bu sözünde ciddimiydin Rolling Eyes
Eger ciddiysen _azra_ kasabayı çok iyi yönetiyor.Haksızlık etme Wink
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 7:31 pm

Nistel gaz wermeye çalıştığını sezdim sanki Very Happy

İsyan için çok meraklı isen gel bul beni. Senle isyanın kralını yapalım Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 7:57 pm

hehe Very Happy yapalım abi, tüccarlık soygun felanda tat vermiyor zaten :Dama mumkunse çan olmasın kasada 5000 ya war ya yok Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 8:43 pm

İnannamiyorum ikinize ya durmus burda birde isyan planlari mi yapiyorsunuz??? Ayip ayip... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad yakismaz size, Bu arada Can'a dokunan beni karsisinda bulur. Bu kim olursa olsun, Nistel valla Can'da isyan yaparsan seni bulur ve fururum Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Alpi sende bunun icindesin haberin ola... Can'a kimse dokunamaz!!!!!

Bu arada ben harmanli da ölüyüm 39 günüm kaldi .... Can'a dönecem eger o güne kadar bulgar tehlikesi atlatilirsa tabii.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 9:01 pm

abbo asmen valla gözümü korkuttun Very Happy çanın 2 nokta yanından bile geçmem artık Very Happy alpi osmanlıda bize asmen yuzunden iş yok yunanıstana gidek Very Happy
çanı zaten indirsek indirdiğimize pişman oluruz parayı böldukten sonra ayakcıların eline 100 er akçe bölüştürsek geriye kalan parayı 2ye bölsek 1000 akçe felan anca cıkar Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 9:46 pm

Bende çana taşınıcam artıkın çan forumuna yazarız savaş bitince Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:04 pm

Çana kimse dokunamazda zaten,Nistelle bir olup Asmeni soymak farz oldu gibi birşey bu sözlerinden sonra..

Asmen yollara dikkat et karşına nistel yada başka birisi çıkmasın Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:08 pm

asmeni soymak benim için bir şereftir Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:08 pm

Onurlandırayım seni o zaman evladım Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:10 pm

Eh gelenin görecegide olur alpi Very Happy Gelin istersen senle nistel beraber gelin fururum ve inan ki bir an bile cekinmeden fururum Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:12 pm

way ljs way kereta bize haber vermeden tufekmı kodladı oyuna Very Happy

yolcu dostu nistel, yollarda dikkatli olmanızı öneriyor Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:14 pm

haha Sen LJS nin benim cazibeme dayanamayarak özel benim icin tüfek kodladigini bilmiyorsun hala öylemi haha haha haha istibaratlarini sorgula Nistel kardes.. haha
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:18 pm

WAlla kimseyi tanımam ben,soygunda da kp si yuksek olan kazanırmış.Kp ni biliyorum senın ben.Asıl sen benım kp mi bilmiyorsun o yüzden büyüklerimiz demiş ki: zararını hesaplayamadığın düşmandan kork Smile
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:22 pm

alpi_03 demiş ki:
WAlla kimseyi tanımam ben,soygunda da kp si yuksek olan kazanırmış.Kp ni biliyorum senın ben.Asıl sen benım kp mi bilmiyorsun o yüzden büyüklerimiz demiş ki: zararını hesaplayamadığın düşmandan kork Smile

hmm hmm hmm hmm Düsman??? hmm hmm hmm ee bastan söylede bilelim dime... Ben senin yolacacagin zarari hesaplayabilecegimi düsünüyorum ama sen benim ugratabilecegim zararlari biliyormusun??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:22 pm

kaç kp alpi
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:24 pm

süpersin sen ozaman asmen.ORada düşman demek deil sen tabiki dostumsun Very Happy atasözü öle sölemiş ben onun yalancısıyım Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:26 pm

Ben zaten bitaaanneeeyyyiiiimmm... Razz Razz Razz Razz Razz Razz sen atasözlerinin arkasina sigin alpi ben unutmam bu sözü Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

En son asmen tarafından Ptsi Ocak 26, 2009 10:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:27 pm

Ne kp si Nistel Very Happy Oyun mu oynuyorum ben.. Makara yaptım sadece..BAk Asmen bile ciddiye aldı işi..Korktu mu artık ne dir..

çandaki halk nerde...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki