Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

çandaki halk nerde...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:15 pm

Boş ver saylicim o anladı..
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 1:22 am

İİİİ MADEM...
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 1:35 pm

Noluo Burda Çanın Forumunu Alt Üst Etmişsiniz Razz:P 2 dk ŞArköyde Orduya Gittik Neler Oluo Razz:P

Bu arada Çandaki Halk Toprak oldu Very Happy Olmayanda ben ve Nistel Gibi ŞArköyde kız peşinde Pardon Ordu Very Happy:D
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 1:36 pm

la nistel hani eşkiya olmuştun hani serseriydin şimdide kızmı arıon Razz
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:20 pm

serseriyiz diye kız peşinde koşamazmıyız yaw hem ordudayım cnm sıkılıor ekremle kız tavlamaya calısıyoz ne var bunda Very Happy
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:24 pm

hem kızlar biraz serseri erkek sever Wink
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:27 pm

hadi yaw bende bırakacaktım serseriliği, haydutlukta para yokki bea.. siyaset yapıp paraya para demıyecektım Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:23 pm

HAH aslanım benim sende atıl siyasete arkandayız Razz
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:45 pm

Nistel demiş ki:
hadi yaw bende bırakacaktım serseriliği, haydutlukta para yokki bea.. siyaset yapıp paraya para demıyecektım Very Happy
Nistel ne oldu soyamadinmi yoksa kimseleri... acep Nistel soyacekken soyuldumu ya????? lol! lol! lol! lol! lol!
Ne is siyasette daha iyi soygunculuk yapilir fikrindemisin yoksa? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:25 pm

soygunculuk yapmak çocuk oyuncagıda bizim çocuk oynamak istemiyo bazen yenı oyuncaklar peşinde
yolcuları soy' a tıklandıgında kolay yoldan para kazanacaksın diyor ama o cümle asıl divana girenlerin hadiselerinde yazması gerekir Wink
bi parti bulursam ülkeyi siyasilerin yaptıgı gibi soyup sogana cevircem Very Happy ama bi farkla fondip yapıcam ben kökten Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:30 pm

nistel daha kolay para kazanma yaolu bulmuşun hem ond otur evinde halkı soy demi birilerinin yoldan geçmesini beklemene gerek yok oturduğun yerden tüm halkı soyuyon...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:34 pm

sayli herkes böyle yapıor evladım Very Happy belediyesini soyduran reismi ararsın bug yapan divancılarmı Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:37 pm

haklısın sende aç bir parti soy milleti ha sende diğerleri gibi ailesini tanır bizi soymassın onlar ole yapıo bizede yardımın dokunur demi kardeşim...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:38 pm

zero tolerance
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:43 pm

Bende divandayım ben devleti soyuyormuyum bunu tüm siyasetçileirn üzerine lütfen atmayın.Divandaki görevleri araştırın biraz kazasker eyaletin kasasından mal alıp satabiliyormu? Yeniçeri ağası alıp satabiliyormu? Sözcü alıp satabiliyormu ? Savcı veya kadı alıp satabiliyormu? Lütfen yazarken düşünün eyaleti soymak için Beylerbeyi , Ticaret nazırı vs. olman gerekir Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:51 pm

nistel aday olsun da her halt olur para için canı feda demi nistel...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:01 pm

sayli fazla ileri gidiyosun canımı sıkma..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:01 pm

show_time demiş ki:
Bende divandayım ben devleti soyuyormuyum bunu tüm siyasetçileirn üzerine lütfen atmayın.Divandaki görevleri araştırın biraz kazasker eyaletin kasasından mal alıp satabiliyormu? Yeniçeri ağası alıp satabiliyormu? Sözcü alıp satabiliyormu ? Savcı veya kadı alıp satabiliyormu? Lütfen yazarken düşünün eyaleti soymak için Beylerbeyi , Ticaret nazırı vs. olman gerekir Very Happy

kusura bakma show :d ama yinede yapanlar wardır yaw
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:16 pm

la nistel nerde ileri gitmişim ben oyun konusunda dedim yanlış bişi dediysem özür dilerim...
sende yapanlardan olacan demi...
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:17 pm

Gene Ben Geldim Very Happy Sefgilim ile geziodum ne buya gene konu siyasete kaymış cıx cıx cıx Very Happy Sayli hep senn başının altından çıkıyor ha bu işler Evil or Very Mad

Bu arada Nistelcim kızsız kalmışın Razz ben müstakbel sefgilim Ew_rem ile gezerken seni yalnız gördüm Şarköy parkında Very Happy:D
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:24 pm

ekrem delimisin abi sen benim siyasetle alakam ne ben siyasetten iğrenirim bu başlığı açmamın sebebide belli ama herkes farklı bişi yazınca bole oldu ama önemli olan çan ın forumunun hareketli olması demi...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:28 pm

hadi lan o parkta yeni sewgilimi bklıyodum biraz gezdik sonra kızı ordunun kampına soktum kanka görcen bi iki sohbet sonrasını hatırlamıyorum Very Happy
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:32 pm

Şşttt Çok Ayıp Very Happy Kızın ne işi war Ordu Kampında İnsan Alır Şarköyün Meywe Bahçelrini Gösterir Twisted Evil Twisted Evil
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:53 pm

Ekrem Mustakbel Sefgilim ne demek ya?? Smile)))))

Turkçemizi yerin dibine sokmuşun..
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 8:56 pm

Yaa Boşwer Alp Ya sende gittin onu buldun Very Happy

çandaki halk nerde...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki