|
Yazar |
Mesaj |
alpi_03
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Salı Ocak 27, 2009 10:15 pm |
|
|
Boş ver saylicim o anladı.. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 1:22 am |
|
|
İİİİ MADEM... |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 1:35 pm |
|
|
Noluo Burda Çanın Forumunu Alt Üst Etmişsiniz :P 2 dk ŞArköyde Orduya Gittik Neler Oluo :P
Bu arada Çandaki Halk Toprak oldu Olmayanda ben ve Nistel Gibi ŞArköyde kız peşinde Pardon Ordu :D |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 1:36 pm |
|
|
la nistel hani eşkiya olmuştun hani serseriydin şimdide kızmı arıon |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 3:20 pm |
|
|
serseriyiz diye kız peşinde koşamazmıyız yaw hem ordudayım cnm sıkılıor ekremle kız tavlamaya calısıyoz ne var bunda |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 3:24 pm |
|
|
hem kızlar biraz serseri erkek sever |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 3:27 pm |
|
|
hadi yaw bende bırakacaktım serseriliği, haydutlukta para yokki bea.. siyaset yapıp paraya para demıyecektım |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 4:23 pm |
|
|
HAH aslanım benim sende atıl siyasete arkandayız |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 4:45 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- hadi yaw bende bırakacaktım serseriliği, haydutlukta para yokki bea.. siyaset yapıp paraya para demıyecektım
Nistel ne oldu soyamadinmi yoksa kimseleri... acep Nistel soyacekken soyuldumu ya????? Ne is siyasette daha iyi soygunculuk yapilir fikrindemisin yoksa? |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:25 pm |
|
|
soygunculuk yapmak çocuk oyuncagıda bizim çocuk oynamak istemiyo bazen yenı oyuncaklar peşinde yolcuları soy' a tıklandıgında kolay yoldan para kazanacaksın diyor ama o cümle asıl divana girenlerin hadiselerinde yazması gerekir bi parti bulursam ülkeyi siyasilerin yaptıgı gibi soyup sogana cevircem ama bi farkla fondip yapıcam ben kökten |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:30 pm |
|
|
nistel daha kolay para kazanma yaolu bulmuşun hem ond otur evinde halkı soy demi birilerinin yoldan geçmesini beklemene gerek yok oturduğun yerden tüm halkı soyuyon... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:34 pm |
|
|
sayli herkes böyle yapıor evladım belediyesini soyduran reismi ararsın bug yapan divancılarmı |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:37 pm |
|
|
haklısın sende aç bir parti soy milleti ha sende diğerleri gibi ailesini tanır bizi soymassın onlar ole yapıo bizede yardımın dokunur demi kardeşim... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:38 pm |
|
|
zero tolerance |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:43 pm |
|
|
Bende divandayım ben devleti soyuyormuyum bunu tüm siyasetçileirn üzerine lütfen atmayın.Divandaki görevleri araştırın biraz kazasker eyaletin kasasından mal alıp satabiliyormu? Yeniçeri ağası alıp satabiliyormu? Sözcü alıp satabiliyormu ? Savcı veya kadı alıp satabiliyormu? Lütfen yazarken düşünün eyaleti soymak için Beylerbeyi , Ticaret nazırı vs. olman gerekir |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 7:51 pm |
|
|
nistel aday olsun da her halt olur para için canı feda demi nistel... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:01 pm |
|
|
sayli fazla ileri gidiyosun canımı sıkma.. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:01 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Bende divandayım ben devleti soyuyormuyum bunu tüm siyasetçileirn üzerine lütfen atmayın.Divandaki görevleri araştırın biraz kazasker eyaletin kasasından mal alıp satabiliyormu? Yeniçeri ağası alıp satabiliyormu? Sözcü alıp satabiliyormu ? Savcı veya kadı alıp satabiliyormu? Lütfen yazarken düşünün eyaleti soymak için Beylerbeyi , Ticaret nazırı vs. olman gerekir
kusura bakma show :d ama yinede yapanlar wardır yaw |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:16 pm |
|
|
la nistel nerde ileri gitmişim ben oyun konusunda dedim yanlış bişi dediysem özür dilerim... sende yapanlardan olacan demi... |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:17 pm |
|
|
Gene Ben Geldim Sefgilim ile geziodum ne buya gene konu siyasete kaymış cıx cıx cıx Sayli hep senn başının altından çıkıyor ha bu işler
Bu arada Nistelcim kızsız kalmışın ben müstakbel sefgilim Ew_rem ile gezerken seni yalnız gördüm Şarköy parkında :D |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:24 pm |
|
|
ekrem delimisin abi sen benim siyasetle alakam ne ben siyasetten iğrenirim bu başlığı açmamın sebebide belli ama herkes farklı bişi yazınca bole oldu ama önemli olan çan ın forumunun hareketli olması demi... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:28 pm |
|
|
hadi lan o parkta yeni sewgilimi bklıyodum biraz gezdik sonra kızı ordunun kampına soktum kanka görcen bi iki sohbet sonrasını hatırlamıyorum |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:32 pm |
|
|
Şşttt Çok Ayıp Kızın ne işi war Ordu Kampında İnsan Alır Şarköyün Meywe Bahçelrini Gösterir |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:53 pm |
|
|
Ekrem Mustakbel Sefgilim ne demek ya?? ))))) Turkçemizi yerin dibine sokmuşun.. |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: çandaki halk nerde... Çarş. Ocak 28, 2009 8:56 pm |
|
|
Yaa Boşwer Alp Ya sende gittin onu buldun |
|
|
|