Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

çandaki halk nerde...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:27 pm

O nerden çıktı Asmen .Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:28 pm

alpi_03 demiş ki:
BAk Asmen bile ciddiye aldı işi..Korktu mu artık ne dir..
Ben senden korksaydim .... neyse sen anlarsin dime Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:29 pm

Anlamam açalım biraz daha.. İçini dök hele.. merak ettim neler war içinde
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:31 pm

Rolling Eyes yoooo anlatmam ve dökmem... Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:32 pm

Lafı söleyip,yarım bırakıp kaçmak..Bana bişiler hatırlatıyor..
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:37 pm

Baba tarafinin genleridir alpi neylersin babadan miras kalmis atamiyorumki tek miras o Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:39 pm

Baban kim senin evladım..
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:42 pm

Rahmetli oldu kendisi Sad Sad Sad Sad ... huzur icinde yatsin..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 11:43 pm

rahmetli çok iyi adamdı
şimdi toprak oldu Very Happy
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:38 am

forumu kırlettınız leen bu ne gargara yaws :Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:09 pm

Nistel sen haydutmusun Very Happy
Du söyliyim ordu komutanlarınada düşman listesine ekleyiversinler. O zaman görürsün sen kpyi Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 4:52 pm

haydut değilim yani tam bi haydut değilim, arada bi zevk için yapıyorum.

ayrıca ordudayım Wink beni bi gün haydut bi gün tüccar bi gün asker olarak görebilirsin :d
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 5:54 pm

yuvarlanıp gidiyor nistel her gün farklı bişi nistel kardeşim dikkat et kötü yola düşmede ne yaparsan yap Razz
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 5:55 pm

SAYLI demiş ki:
yuvarlanıp gidiyor nistel her gün farklı bişi nistel kardeşim dikkat et kötü yola düşmede ne yaparsan yap Razz
Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:09 pm

Nistel serbest meslek sahibi Very Happy Very Happy Yakisir kardes valla en iyisini sen yapiyorsun aslinda. Skci oldugunda düs yollara milleti soy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:11 pm

nistel bizim iş ne oldu abi ne zaman yaparız...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:17 pm

o iş kesin olacakta sayli zamanını söyliyemem ordudayım savaş ne zmn biter bilmem, bu işle ilgili bi sorunun oldugunda msnden gel
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:21 pm

senide soymak istiyorum asmen Very Happy kaç gunun kaldı Smile
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:42 pm

Nistel demiş ki:
senide soymak istiyorum asmen Very Happy kaç gunun kaldı Smile
haha haha haha Gel Nistel gel.. Ama geldigin gibi dönebilirmisin acaba???? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:55 pm

la nistel bende asmen ablamla dönecem ona gore...onu vurda bana dokunma Razz
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:56 pm

bosunamı tarla satıp kp kastık yaw topunuz gelse soyarım bu halımlee Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:57 pm

SAYLI demiş ki:
la nistel bende asmen ablamla dönecem ona gore...onu vurda bana dokunma Razz
Sayli helal olsun sana yaniiiii.. Bana bu ha!!!! Artik bilelim sagimizda solumuzda kimler var Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:59 pm

ama nistelle özel işlerimiz var ablacım herşeyden önce geleceğimiz önemli demi... Razz
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 8:01 pm

Zuhahahhahaha
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: çandaki halk nerde... çandaki halk nerde... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:13 pm

abi nie güldün ki....

çandaki halk nerde...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki