|
Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:06 am |
|
|
...
Üstündeki bu ödenekle irlandaya gitmiştir...
Bide alay eder gibi yok yanlışlıkla oldu vs demektedir...
Böyle hırsızlar diğer forumda hâla gelip millete ahlâk bekciliği yapmakda, modluk görevi yürütmektedir...
Yorumsuz... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:22 am |
|
|
o ödenekteki mallar onun üstünde değildir buna eminim kimin cebinde olduğuda aşikardır çalmaya devam etsinler hırsızlar grubu biri saruhandan aşırır biri karesiden aşırır biri edirneye saldırır ne pislik varsa bunlarda yaw rk koktu bunların sayesinde gelelim bulgar yenilgisine bu yenilginin altındada bunlar var prestij savaşta çok önemlidir ve prestiji yükseltmenin bir yoluda resmi forumun aktifliğidir, ama bu pislikler sayesinde forumda kimse kalmadı prestij bi türlü yükselmiyor |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:24 am |
|
|
evet bunu açıkladım suçlu oldum cucurdan hala bir özür bekliyorum fakat adam resmen bana yalancı dedi ama suçlu açıklayan neco oldu neymiş sun un mousesi bozulmusta yanlıslıkla irlandaya gitmişte gelince öderim diyor yaw buraya ne zaman koloni açılır bir tahmin etsenize 77 000 bin akçe yahu 77 000 akçe degerinde mal kaç ordu doyar siz tahmin edin 77 000 akçe yanlıslıga kurban gitmiştir geçmiş olsun.. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:27 am |
|
|
ulen herkes bunlar bunlar diyor biri cikip da adam gıbı ısım vermıyor bir kaç tane si harıç ben herkese diyorum ulen burda bunların kım oldugunu bılen kısılerın sayısı bir elin 5 parmagını geçmez arkadaşlar kımı karalıyoruz nıe karalıyoruz bu paralar nereye gıdıyor gitti diyelım ne olacak bunlarla sonuçta oyun bu ne edebılırler kı bunlarla sıyırmaya başladım sununda.D |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:28 am |
|
|
yuh ulen demek fare kaymiş irlandaya basmiş ne garıptırkı onca devlet arasından gıttı de onu buldu kolnıyı |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:44 am |
|
|
nasıl ya yuhhhhhhhhhhhhhhhhh...77000 akçemi !!! way hırsızlar way..
Bu arada bn oyunun forumunda aktifliğin önmli olduğunu bilmiyordum.Aktif olmaya çalışırım bundan sonra.. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:45 am |
|
|
- barlation demiş ki:
- nasıl ya yuhhhhhhhhhhhhhhhhh...77000 akçemi !!! way hırsızlar way..
Bu arada bn oyunun forumunda aktifliğin önmli olduğunu bilmiyordum.Aktif olmaya çalışırım bundan sonra.. Ooo habibi hoşgeldin |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:49 am |
|
|
yanlıs alıntı yapmısın gülüm habibi burada |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:49 am |
|
|
- samsa_cavus demiş ki:
- ulen herkes bunlar bunlar diyor biri cikip da adam gıbı ısım vermıyor bir kaç tane si harıç ben herkese diyorum ulen burda bunların kım oldugunu bılen kısılerın sayısı bir elin 5 parmagını geçmez
arkadaşlar kımı karalıyoruz nıe karalıyoruz bu paralar nereye gıdıyor gitti diyelım ne olacak bunlarla sonuçta oyun bu ne edebılırler kı bunlarla sıyırmaya başladım sununda.D buradaki herkesin bunların kim olduğunu bildiğine eminim ha illa bilmiyolar diyosan bikaç örnek verim edirneye saldıranlar kimlerdi ? evil-cucur saruhanın mallarını yürüten halende o mallar üstünde olan kimdi? el-aksa odun kıtlığında millet ekmek bulmazken meyve kasabası başkanı olduğu halde pazarda 10 akçeden odun satan kimdi ? bariya herkes gibi süresiz banlanan adam kayırma kuralıyla banı kaldırılan bide utanmadan pişkin pişkin soranlara süresize itiraz edilirse 45 güne çevrilir ( sanki böle bi kural bir yerde yazıyorda oda okumuşda biliyomuş gibi ) diye cevap veren kimdi ? süpergazi bi kaç kişi silinirken kendiside silinecekken aniden (sadece o ) silinmesi durduruşlan kimdi? orkunhan bulgarlar bize saldırırken savunma ordusunu dağıtan kimdi? murka resmiforumu bu hale getirip bizeprestij kaybettirip bulgarlara avantaj sağlayan kimdi ? zombikspor aman yoruldum binlerce böyle sırayabilirim ,şimdi okuyun bakalım bun isimlerin bir ortak noktası var gözünüze çarptımı? |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:51 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- barlation demiş ki:
- nasıl ya yuhhhhhhhhhhhhhhhhh...77000 akçemi !!! way hırsızlar way..
Bu arada bn oyunun forumunda aktifliğin önmli olduğunu bilmiyordum.Aktif olmaya çalışırım bundan sonra.. Ooo habibi hoşgeldin ne habibisi |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:53 am |
|
|
ha işte kartal boyle bak de boyle gozunun yagını yedıgım dekı bılelım ama bunlar diyorsunu başka bir şey demiyorsunuz emin olunkı kimse adam gıbı olup biteni bilmiyor birde bir sorum daha vardı bu akçelerı bu kadar zengınlıgı ne edecekler bunlar yanı sirf ego mu |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:54 am |
|
|
Orada durr bak objektif bak kartal bey saruhan mallarını yiyen rk tarihinin en büyük soyguncularından maxim16 namı diyar hortumcu maxim ve prens ve saruhandaki sözde ohrfli kesim (adını lekeliyorlar) bunlar kanıtlı belgeli ben onların karsısında olan bir adama 600 akçe verdim siliniyorsunuz yazısını gördügümde sırf bu işi yaptıgı için ona yardıdımım olması için yani Saruhandaki soygunun bas aktörleri prens maxim ve onun yalakalarıdır bunu ben gözümle izledim kanıtını dahi canlı gördüm yani gözümle bugcu prens ve arkadasları 85 bin demir oooooooooooooooo 10 binlerce akçe oooooooooooooo ve daha niceleri yanlıs biliyorsanız susun dogru bilenler anlatsın lütfen insanları yanlıs tanıtmayalım... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:58 am |
|
|
Kartal sen resmi forumdan banlımısın?eğer banlıysan kaç gün? |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:59 am |
|
|
Nedir şu prens davası??? |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 12:59 am |
|
|
bak kartal işte boyle oluyor:D ben sne yanlişssin yada sen dogrusun demiyorum ama sadece isim verin dıyorum |
|
|
|
nicomedia1
|
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:08 am |
|
|
Benim aklıma ne geldi yav Sunshine ödeneği soyduğunu düşünmüyorum ama ödeneği şu anki hali ile ssleyip yayınlarsa daha iyi olur kimsede soru işareti kalmaz.Ne dicektim ha resmi foruma giremesekte sağolsun giriyormuşuz gibi arkadaşlar ssleyip yolluyor önemli mesajları en merak ettiğim olay dedetorun evili tehdit etmesiydi.İsyan edip kasabaları boşalttırdığına dahir bi tehditti.Hemen aklıma soru işareti geldi.Acaba Bodf ve arpazlı yönetimindeki şarköyü bariya ile girdiğim seçimi 7 günün sonunda galip gelerek reis seçilmem ve o güne kadar kasabada isyan olmadığı halde reisliğimin 10. gününde şarköy kasabasının indirilip binlerce akçenin iç edildiğinin acaba bu dedetorun bahsetmiş olduğu isyanın içinde şarköy kasabasıda varmı ? Biraz konudan farklı bi soru oldu ama bu soruyu çok merak ediyorum.Acaba şarköy kasabasını tanıdık kişilermi indirmişti |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:11 am |
|
|
ya bunu zaten biliyorduk şarköyü o zaman onlar kendileri düşürdü |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:18 am |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- Orada durr bak objektif bak kartal bey
saruhan mallarını yiyen rk tarihinin en büyük soyguncularından
maxim16 namı diyar hortumcu maxim ve prens
ve saruhandaki sözde ohrfli kesim (adını lekeliyorlar)
bunlar kanıtlı belgeli ben onların karsısında olan bir adama 600 akçe verdim siliniyorsunuz yazısını gördügümde
sırf bu işi yaptıgı için ona yardıdımım olması için
yani Saruhandaki soygunun bas aktörleri prens maxim ve onun yalakalarıdır
bunu ben gözümle izledim
kanıtını dahi canlı gördüm yani gözümle
bugcu prens ve arkadasları
85 bin demir oooooooooooooooo 10 binlerce akçe oooooooooooooo
ve daha niceleri
yanlıs biliyorsanız susun dogru bilenler anlatsın lütfen insanları yanlıs tanıtmayalım... şimdi nico bugdan bişey gelmiş adamlar hiç etmiş sanırım bunu söylemeye çalıştın ama atladığın bi yer yokmu? o demirler öteki eyaletlere 4 akçeye satıldı bu hiç etmekmidir? isteseler 14 akçeye verirlerdi gene ucuz olduğu için satılırdı ama 4 akçeye verildi peki o grubun yönetimindeki karesi divanı 4 akçeye alınan demirleri kasabalara kaça kakaladı 20 akçeye İŞTE SOYGUN BÖYLE OLUR illa el-aksada ki ödeneğin ss at göreyim diyosan hemen atayım biz asla kanıtsız konuşmayız
- turkscihad demiş ki:
- Kartal sen resmi forumdan banlımısın?eğer banlıysan kaç gün?
abi yukarıda ki konuşmalarıma bak benim gibi elinde kanıt olan bi insan çok tehlikeli olduğu için süresiz banlıyım üstelik süresiz banı gerektirecek hatalardan birinide yapmadım ne forumdan uzaklaştıran birinin mesajını yayınladım nede hakaret ettim , ama onları suçlayamam ben 1 ay daha o forumda yazsaydım millet onlara çok fena söverdi |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:21 am |
|
|
yahu adam hiç etmiş bergamayı bilirmisiniz ben bir akşam bergama pazarında yüzlerce demir yakaladım 13-14 akçeden biliyormusunuz sonra forumda dedim prens su demirleri cek bak çok gözüme batıyor demirler 5 dk içinde yokoldu ben gözümle gördüm yahu kartal adam maximle işbirligi yapıyor maxim16 maxim16 nın belediye reislerine attıgı kazıkları bilmeyen yok sanırım |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:22 am |
|
|
evet aksada ödenek var saruhanlılar prens maxim ve zeusun onuda çalmaması için aksaya atmıslar ve iptal edilmeyecekmiş bari o çalınmasın sancagın donunu bile alacak adamlar |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:38 am |
|
|
şimdi nico bak karşı gruplar birbirine çamur atabilir nitekim bunu yaşıyoruz ama eyalet mallarının birine atılıp kaçırılması saçmadır bunu uygun görürseniz yarın öbürgün başkalarıda böyle yapar hiç bişeyde diyemezsiniz örn: gelibolunun karesiye bağlanması , bu planı ilk duyan ve sevinçle onaylayanlardanım, ama iş değişti edirne sancağından izinsiz böyle bir şey yapılması üstüne üstlük geri vermemem gidi ithamlarda bulunulması Osmanlıyı yıkar götürür yarın öbürgün bursa eyaletinin gelibolu örneğini ileri sürerek saruhandan bir kasaba almasını nasıl engelleyeceksin? böyle bir tehlike varken saruhan ordusu neden bulgar savaşına gelsin? yani bi işi doğru yapsan bile bazı çizgilere dikkat edeceksin kanıtsız ileri geri konuşmayacaksın el-aksanın yaptığı doğru bir hareket bile olsa saçmalıktır gelibolunun geri verilmeme ithamı ise Osmanlı nın çöküşüne imza atmaktır |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:43 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- şimdi nico bak karşı gruplar birbirine çamur atabilir nitekim bunu yaşıyoruz ama eyalet mallarının birine atılıp kaçırılması saçmadır bunu uygun görürseniz yarın öbürgün başkalarıda böyle yapar hiç bişeyde diyemezsiniz
örn: gelibolunun karesiye bağlanması , bu planı ilk duyan ve sevinçle onaylayanlardanım, ama iş değişti edirne sancağından izinsiz böyle bir şey yapılması üstüne üstlük geri vermemem gidi ithamlarda bulunulması Osmanlıyı yıkar götürür yarın öbürgün bursa eyaletinin gelibolu örneğini ileri sürerek saruhandan bir kasaba almasını nasıl engelleyeceksin? böyle bir tehlike varken saruhan ordusu neden bulgar savaşına gelsin? yani bi işi doğru yapsan bile bazı çizgilere dikkat edeceksin kanıtsız ileri geri konuşmayacaksın el-aksanın yaptığı doğru bir hareket bile olsa saçmalıktır gelibolunun geri verilmeme ithamı ise Osmanlı nın çöküşüne imza atmaktır Evet kesinlikle doğru.Toz'un naptığı belli değil zaten hele de para karşılığı tekrar edirneye bağlarız kasabayı demesi çileden çıkarıyor adamı.Bir kere Gelibolunun Kareside olması saçmalık çünkü bu olayın reel'de gerçekleşmesi saçma.Gelibolu Avrupa tarafında Karesiye göre denizin öte tarafında.Bence işler yoluna girdiğimde tekrar edirneye bağlanmalı. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:48 am |
|
|
Geliboluyu afedersiniz alan eşşek gibi geri verecektir . hiç kusura bakmasın kimse ama Saruhanda halk artık resmen isyanlarda artık prense ve onun yalakalarına denecek bir şey yok bir sancak bu akdar soyulabilir vay anasına |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Çarş. Şub. 04, 2009 1:51 am |
|
|
turkscihad abi aslında karesiye bağlanması iyi bir fikirdi lakin bunun uygulamasında bazı noktalara dikkat edilmeliydi *edirne divanından formalite icabı izin istenmeliydi , eminim edirne divanından bu izin çıkacaktı ha diyelim ki çıkmadı o zaman şimdi gibi alınırdı ama bu işin aslı çok farklıdır beyler madem anlaşılmayacak böyle ben size bu işin aslını anlatyım herşey edirne divanında beylik oylarının 6-6 kalmasıyla başladı iki ölümüne rakip parti beyliği birbirine geçirmemek için herşeyi göze aldı (belirli sınırlar içinde) lakin karesi sancağı beylerbeyi süpergazi msn den ohrf başkanı valandili tehdit ederek eğer sizden biri bey olursa karesi askerlerini geri çekerim demesiyle bu sınırlar aşıldı , welhasıl ohrf den biri seçildi ee süpergazide blöf yapmıştı o halk karesi içindeyken onu takmamıştı , edirnede heleki böyle ince bi konuda asla takmazdı , ama bişeyler yapmalıydı yaptıda gelibolunun karesiye başlanırken edirne sancağı kesin evet diyecekkken sorulmadan bağlanmasının tek nedeni budur |
|
|
|
|
Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler |
|
|