Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:29 pm

omifin oradaki haklı mücadelesine ve soyguncuların karsısında durusları bana Şarköyü hatırlatıyor

onurlu mücadelelerinde basarılar dilerim..

OHRF LİDE OLSA BODFLUDA OLSA YANLIŞ YANLIŞTIR ARKADASLAR YANLISTA PARTİZANLIK YAPILMAZ..
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:36 pm

arpasuyuna şerbet bahanesi o kartalım be, ohrfden biri olursa şöle yaparız böle ederiz dediyseler, bunuda halka açıklarsın zamanında ve halkada bilir kimin esas karın ağrısı nedir, artı sun bodf limi? ve bu olayda en büyük katkıyı dedetorde buluyorum yada içime doğuyor diyelim. çünki çok iyi arkadaş olduklarını biliyorum.

10 gün boyunca kapalı kapılar ardında pazarlık ediceksin ve olan gene
sana olacak işte böyle, yani kendi partine, bir bey bile seçemediniz
diye ahkam kesecekler,
açıkla kardeşim bunları, halkta bilsin, ki gelibolu olayı daha eski bir olaydır.
trakya sancak 2 ye ayrılırken daha edirnede bir kasaba fazla var diye kıvranıp duruyorlardı ve ilk fırsatta da bunu telafi ettiler.
geliboludaki ordu kaç zamandır geliboluda durmak yerine böyle saçma bir sebepten, vaktinde harmanlıya geçseydi en azından olaylar bu aşamadamı olurdu, hadi geçtim edirneye girilemiyordu,
neyse bakalım görecez,
"sunshine hadi demirlerden geçtik üstüne souk su yerine benim hakkımı viski olarak yolla, anca unuturuz bu HAİNLİĞİNİ"
heygidi heyyy, daha düne kadar dürüstlük abidesi sergileyen kişiyede bakınız, komedi gibi yani..
gelde hadi iki çift laf et artık oyun hayatın boyunca.
korkak fareler gibi saklanırsın anca en ücra köşelere,
bu koloniye taşınma işi bittimi bilen varmı,
açıp bi multicikte ben modaya uyayım,
hangi zıkım kasabadaysan geleyim bakalım hangi yüzle girebilecen meyhanelere falan ..

En son badsector tarafından Çarş. Şub. 04, 2009 3:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:39 pm

badsector açıklamaların için çok teşekkür ederim.

Oyun sahibi her kimse hangi kasaba kimin elinde hiç bir önemi yoktur onun için.

Ama eğer mantıklı biriyse (ki iş sahipleri mantıklı davranmaları gerektiğini bilirler) bu olaylar düzgün bir şekilde kendilerine aktarılırsa bir çıkar yol bulunacağına inanıyorum.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:46 pm

nekadardır oyundasın bilmiyorum hadez ama ilerde işalla daha net kavrayacaksınız dönen olayları,
örneğin benim cezalar hep böyle önemli zamanlara denk getirilir,
ben o mesajı yazalı 2-3 günden fazla olmasına ragmen, o gece gelibolu konusunu işlerken solon efendi teşrif edip anında beni formdan uzaklaştırdı,
hele bu konu açılmış olsaydı sunshine ve yandaşları neler çekerdi elimden acaba:)
aslına bakarsan oyun oyun olmaktan çoook önceleri çıktı, bakma 24 gün daha var, edirnede ölüyüm ve ilk fırsatta da eğer kel alaka bi sebeple hesabımı silmezlerse ben yapacağımı biliyorum..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:51 pm

sevgili badsector bazıları oturuyor olabilir ama biz oturmuyoruz gerekli herşeyi yapmaya çalışıyoruz bulgarlardan kurtulmamız ALLAH ın izniylr 1-2 hafat sürecek ve tüm bunlara şunu eklemek istiyorum gelibolu edirne eyaletine aittir edirne divanı bunun için adım atarsa ben ve yakın dostlarımda hertürlü desteği verceğiz eğer bugün gelibolu edirneye geri bağlanmazsa Osmanlı kendi kendini yer bitirir başka başka sancaklar gelibolu vakasını örnek göstererek başka eyaletlerin kasabalarına el koymaya çalışırlar sesimizi çıkaramayız hatta kulağıma geldiğine göre

edirne divanı nedne haber vermediniz dediğinde karşıdan birileri gerek duymadık gibisinden posta koymaya çalışmış çok yanlış hesaplar bunlar
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:56 pm

Doğduğu tarih Aralık 03, 2008

Sizlere göre çok yeni bir oyuncu sayılırım.

Ancak daha önce forum yöneticiliği, oyun yöneticiliği, oyun içinde grup lideri (kral vs.), oyun içinde grup formu yöneticiliği falan filan yaptım. Entrika yapmayı da biraz bilirim.

Ama burada sorunların çoğu birlikte hareket edilmediği için (ya da edilemediği için) yaşamıyor gibi geliyor şu an bana.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:59 pm

nicomedia1 demiş ki:
omifin oradaki haklı mücadelesine ve soyguncuların karsısında durusları bana Şarköyü hatırlatıyor

OHRF LİDE OLSA BODFLUDA OLSA YANLIŞ YANLIŞTIR ARKADASLAR YANLISTA PARTİZANLIK YAPILMAZ..

ayrıyeten sevgili nico son multi taramasında kaçtne omif linin silindiği hakkında bi fikriniz varmı?
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:00 pm

Yorumsuz..
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:00 pm

kartal13 demiş ki:
nicomedia1 demiş ki:

ayrıyeten sevgili nico son multi taramasında kaçtne omif linin silindiği hakkında bi fikriniz varmı?

valla nediyebilirim ki
cok güzel bi soru Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:06 pm

yaw giantzeus diyorki her gün tarama istiyecegiz akhisar için

bunlar %10 oy alamayacaklar dedi

su an akhisar secimlerini omif

%65 oyla önde götürüyor. yahu sen tabi resmi forumdan banlı oldugun için görmüyorsun sen o ss leri görsen o soygunun içinde bizzat bulunsan gözünle görsen kulagınla işitsen böyle konusmazsın

valla saruhanda bu maximi prens i savunanıda ilk sen olarak görüyorum hayret bir şey

Saruhan halkı seçimde tokat gibi cevabını verecektir bu soygunculara

2000 -3000 calınmıyor beyler onbinlerce akçe havaya ucuyor... zaten prens ve maxim soygunlarını resmi forumda kabul ettiler Smile siz hala neyi tartısıyorsunuz..

ben diyorumki soygunculara karsı bu durusa destek olun destek cıkın maddi ve manevi anlamda bu mücadeleye destek verin..

Kartal efendi sen Şarköyü çabuk unuttun ama burayı incelesen tekrar hatırlayacaksın.. ben sana akşam ss leri atarım sende görmüş olursun..
mogutcu

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:07 pm

vay be biz nasıl yaparızda Bulgarları def ederiz diye kafa patlatıyoruz.

Milletde nasıl çalarım nasıl dolandırırım diye kafa patlatıyor.

Ben cucur un yorumunu merak ediyorum.
Tutturmuşdu 100.000.akçecik diye , her iki lafından biri 100.000.akçecikdi. Adminlerin sildiği ispatlandığı halde inanmamıştı Hanımbey.

Aslında cucura sormak lazım 70.000.akçecik ne oldu diye bakalım tek kelime edecekmi ?
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:12 pm

yaw o degil ben hala özür diliyorum o adamdan Smile bana dediklerin yalan uyduruyorsun dedi yarım saatte dogru anlasıldı insan bir özür diler ama hakaretlerde hiç geri durmuyor ama iş insanlıga gelince adam kayboluyor Smile
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:14 pm

düzeltelim o kısmı haksızlık olmasın 40 akçecik hikayesizidir o sevgili cucurla bütünleşen Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:23 pm

nicomedia1 demiş ki:
yaw giantzeus diyorki her gün tarama istiyecegiz akhisar için

bunlar %10 oy alamayacaklar dedi

su an akhisar secimlerini omif

%65 oyla önde götürüyor. yahu sen tabi resmi forumdan banlı oldugun için görmüyorsun sen o ss leri görsen o soygunun içinde bizzat bulunsan gözünle görsen kulagınla işitsen böyle konusmazsın

valla saruhanda bu maximi prens i savunanıda ilk sen olarak görüyorum hayret bir şey

Saruhan halkı seçimde tokat gibi cevabını verecektir bu soygunculara

2000 -3000 calınmıyor beyler onbinlerce akçe havaya ucuyor... zaten prens ve maxim soygunlarını resmi forumda kabul ettiler Smile siz hala neyi tartısıyorsunuz..

ben diyorumki soygunculara karsı bu durusa destek olun destek cıkın maddi ve manevi anlamda bu mücadeleye destek verin..

Kartal efendi sen Şarköyü çabuk unuttun ama burayı incelesen tekrar hatırlayacaksın.. ben sana akşam ss leri atarım sende görmüş olursun..

yapma nicocum elbetteki ss görmeden adamları suçlayamam bu haksızlık olmazmı? gelelim savunmaya postlarıma bak maxim i yada prensi savunan bir postum varmı ? varsa koy buraya burada senle tartıştığım konu omif dir , omif hakkında bildiğim trk şry ise son multi taramasından omif li çok kişi silindi bunda asla iyi niyet aramam arasamda bulamam ötekiler hakkında elbetteki elimde kanıt olmadan suçlama yapmayacam
efendiy

efendiy

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:10 pm

kartal13 demiş ki:
nicomedia1 demiş ki:

Kafeden giren sehabey ve wakabayashi silinmişlerdir. Toplamda iki kişi silinmiştir. Heralde çok merak ettiğiniz soruyu cevaplıyor. Varmı başka benim bilmediğim sizin bildiğiniz?
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:25 pm

Zeusun ve Maximin soygunları aksam Havadis gazetesinde ayrıntıları ile yayınlanacaktır..

Sizin için araştırmaya devam..

Havadis Gazetesi
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:46 pm

banada bi 80000 akçelık odenek atınsana laptopumun mausunu bozcam

hırsızlıgı yap sonrada maus kaydı sandalyeden dustum yemegımden kıl cıktı telefon caldı sonrada hadi osmnlı byee
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:51 pm

Neco bende sana soracam bursa sancağının sana verdiği 500 akçe ödenekle neden irlandaya geldin Smile senin yaptığında olacak iş değil . Bu işin miktarı önemli değil bence niyet önemli ve sana yakıştıramadım.

En son _arwen_ tarafından Çarş. Şub. 04, 2009 5:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:57 pm

efendiy demiş ki:
kartal13 demiş ki:
nicomedia1 demiş ki:

Kafeden giren sehabey ve wakabayashi silinmişlerdir. Toplamda iki kişi silinmiştir. Heralde çok merak ettiğiniz soruyu cevaplıyor. Varmı başka benim bilmediğim sizin bildiğiniz?

evet var o gece bana 7 isim atıldı eğer o isimleri atan şahıs msn ye girerse tekrar o isimleri isteyecem malesef o isimleri tanımadığım için aklımda tutamadım
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:59 pm

wakabayshiyi RoM dan tanıyorum yaw hiç bi zmn multiye bulascak biri deil
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 6:02 pm

yaw arwen abla biliyorsun kırk yılda bir koloni açılıyor ben bu ödenegi tekrar doldurup iptal edecektim . barıskupona dolu mesaj yazdım ödenegin iptal edilmiyor diye cevap alamadım

koloni gitmem lazımdı dedim irlandada denerim birde iptal için gittim irlandaya baktım iptal olunmuyor

sonra işte içini boşaltıp tarla aldım şimdi tarlayı geri satacam ve ilk koloniyle gelip parayı verecegim

yaptıgım hata evet gitmemem lazımdı ama bir daha ne zaman koloni açılacakki

o da olmadı gelemedim bursada benim bu borcumu ödeyecek cok arkadasım var

olmadı ozank kardesim gider o borcu kapatır.. ben gelip o borcu bitiririm o konuda şüpheniz olmasın

ama sunsinin ödenekten ben bahsetmeseydim kimsenin ruhu duymayacaktı .. sunsinin ödenekle irlandaya gittigini bilenler seslerini cıkarmadılar.

şimdi o 77 000 akçelik mal geri gelecek. benim 500 akçede geri gelecek ..
efendiy

efendiy

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 6:05 pm

Nistel demiş ki:
wakabayshiyi RoM dan tanıyorum yaw hiç bi zmn multiye bulascak biri deil
Sehabey ile wakayı iyi tanırım ve ikisi de multiye bulaşacak kişiler değiller. Şu diğer 5 kişiyi çok merak ettim, merakla bekliyorum.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 6:06 pm

wakayabashi travianda benim köyü yıkmıstı zamanında acaba aynı adammı Smile
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 6:09 pm

Kusura bakma ablası seninkide aynı şey bile bile gidiyorsun o para sana emanat bide onu harcıyorsun yok koloni açılmazsaymış. gitme bunlar bahane değil emanete hıyanet olmaz . En azında bu sayfada sen konuşma bence hem ödenekle git hemde aynı şeyi yapan başkasına saldır bu ne perhiz bune lahana turşusu
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 6:16 pm

yaw saldırmak için söylemedimki 77 bin havaya ucmasın diye dedim.. tamam para ödenecek 500 akçe

hatalıysam bursa sancagı halkındanda özür dilerim.. 500 akçelik malları kendilerine en kısa sürede ulastırılacaktır. inş. 77 bin akçede en kısa sürede ulastırılır..

Hırsız SUNSHINEOVERYOU - İşte Belgeler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki