|
osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi |
|
|
Yazar |
Mesaj |
turkscihad
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Cuma Şub. 06, 2009 1:53 am |
|
|
- badsector demiş ki:
- ozaman karesi divanı resmi duyru yayınlasın bu konu bizim ortak kararımzıdır diye
yayınlasınki olan/ olacak gelişmelerin sonucunada ortak olsun ordaki diğer 11 kişi. okadar basitmi bu işler. hadi buyrun bugün ıraktada da yönetim aciz zavallı, kalkalım ordan toprak alalım yada amerika gelsin bizden alsın biyerleri, nasıl olsa aciziz sesimiz çıkmaz. bumudur olay. benzetmelerime belki biraz sinirle yazıldı ama, ortadaki durum gerçekten içler acısı halde. hem ortamı yok yere gerecekler, hem masumca yaptık diyecekler, hem onabuna çamur atacaklar, bide bu bir başlarına yapıp tüm karesideki insanları zan altına sokacaklar. iki sancağı birbirine düşürecekler. ne demek güvensizlik oyu vermezler? ozaman istifa etsin ordaki 11 kişi nasıl osla supergazi herşeyi bir başına yürütüyormuş:D töbe estafirulla ya İyide bu karar ortak bir karar değilken niye mesaj atsınlar ortak kararımız diye.O kadar çelişkili konuşuyorsun ki.Diğer söylediklerine defalarca ama defalarca yanıt verildi ben cevaplamaktan bıktım artık eski mesajlarımı gezersen bu merak ettikerinin cevabı orda var. |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Cuma Şub. 06, 2009 9:06 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- badsector demiş ki:
- ozaman karesi divanı resmi duyru yayınlasın bu konu bizim ortak kararımzıdır diye
yayınlasınki olan/ olacak gelişmelerin sonucunada ortak olsun ordaki diğer 11 kişi. okadar basitmi bu işler. hadi buyrun bugün ıraktada da yönetim aciz zavallı, kalkalım ordan toprak alalım yada amerika gelsin bizden alsın biyerleri, nasıl olsa aciziz sesimiz çıkmaz. bumudur olay. benzetmelerime belki biraz sinirle yazıldı ama, ortadaki durum gerçekten içler acısı halde. hem ortamı yok yere gerecekler, hem masumca yaptık diyecekler, hem onabuna çamur atacaklar, bide bu bir başlarına yapıp tüm karesideki insanları zan altına sokacaklar. iki sancağı birbirine düşürecekler. ne demek güvensizlik oyu vermezler? ozaman istifa etsin ordaki 11 kişi nasıl osla supergazi herşeyi bir başına yürütüyormuş:D töbe estafirulla ya İyide bu karar ortak bir karar değilken niye mesaj atsınlar ortak kararımız diye.O kadar çelişkili konuşuyorsun ki.Diğer söylediklerine defalarca ama defalarca yanıt verildi ben cevaplamaktan bıktım artık eski mesajlarımı gezersen bu merak ettikerinin cevabı orda var. yayinlayacaklar ki karesi divanida karari onayliyacak yani kisacasi "süpergazi biz destekledik" deyip diger sancaklarin topraklarini alabileceklerini ve dikkatli olmaalari gerektigi ortaya cikacak edirnede ordu gönderirse hakli konuma gelicek eger "hayir haberimiz yok" denilirse süpergazi kareside bir vatan haini olarak görenler cogalacak ve oy kaybedecek edirneyede bu hareket sonrasi tepkiler azalacak hicbirsey yapmazlarsa karesi divani hic tinlanmayan süpergazinin at kosturmasina izin veren ve sonuclari önlemeyen gereksiz bir topluluk olacak |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Salı Şub. 10, 2009 7:57 pm |
|
|
hay ellerin dert görmesin emaar ordu göndermek elbetteki şart (oyun kuralalrı gereği, tekrar bağlamak için) ama konumuz gerçekten içler acısı, kareside bodf divanda kaç kişi bilmiyorum ama, bukadarda aciz olmayın diğer parti üyeleri. divanda birşey yapamıyorsanız forumda ortak bildiri yazabilirsiniz. bu keyfiyet elbet önlenmelidir, yoksa yarın öbürgün başka kasabalar içinde emsal teşkil edecek hal ve durum ortaya çıkacak. bakarsınız şarköy, keşan zaten yerinde duramıyo böyle olaya çanak tutmak için, bir bakarsınız sıra bursa saruhan kasabalarına gelmiş. ozaman ne olacak???? yada tersini düşünelim, karesiden bir kasabalı çıkıp kasabasını bağımsız yapar ve bursa yada saruhana bağlamak isterse aynı olgun! tepkiyi koyabilecekmisiniz? savaş mavaş sebebi hikaye olduğu gün gibi ortada olan bir sebep gelibolunun karesiye bağlanma işi. |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Çarş. Şub. 11, 2009 6:53 pm |
|
|
gelıbolu edrnenın ole kalacakta tabıkıde verıcekler ne ıç tartısması gıdın sız bulgar ıç tartısma yapın |
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Paz Şub. 15, 2009 3:32 am |
|
|
Turkscihad yazdıklarına çok güldüm Felaket tellalliği yapmayı çok bilen var burda gelip de sormak aklınıza gelmez ya.Ayrıca gazi den emir aldığım yok.Kendi kuruntunuz. |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Paz Şub. 15, 2009 4:21 am |
|
|
ilerleyen günler çıkaracaktır zaten herşeyi ortaya, şimdi sükunet zamanı, ve mantıklı atılmalı her adım. yanlışmıyım? bu arada toz, kendi kararım diye bir açıklama kabülümüz değil onuda bil koca iki sancak karşı karşıya geldi bu olayda, kendi kararım dersen tüm sorumluluk üstüne yıkılır. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Paz Şub. 15, 2009 12:15 pm |
|
|
- toz demiş ki:
- Turkscihad yazdıklarına çok güldüm Felaket tellalliği yapmayı çok bilen var burda gelip de sormak aklınıza gelmez ya.Ayrıca gazi den emir aldığım yok.Kendi kuruntunuz.
Sen anca gülmeyi bilirsin zaten.Cevap veremeyince "çok güldüm".Doğru sen gaziden değil sawron'dan emir almıştın dimi? Sawron kimden almıştı acaba? |
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Ptsi Şub. 16, 2009 1:48 pm |
|
|
Ben emir almadım bağlarken yardımcı oldu sadece.Savaş çikaracak adamlar belli ne için çikarcakları da belli,ama sen arkadaşindan aldiğin doldurmalarla bunları anlayamazsın.Hadi şimdi malkomiks i de al da git |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Ptsi Şub. 16, 2009 2:45 pm |
|
|
- toz demiş ki:
- Ben emir almadım bağlarken yardımcı oldu sadece.Savaş çikaracak adamlar belli ne için çikarcakları da belli,ama sen arkadaşindan aldiğin doldurmalarla bunları anlayamazsın.Hadi şimdi malkomiks i de al da git
Ben o bilgileri bizzat sawrondan aldım aslanım.Cİn olmadan şeytan çarpmaya kalkışmayın. |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Ptsi Şub. 16, 2009 3:00 pm |
|
|
- toz demiş ki:
- Ben emir almadım bağlarken yardımcı oldu sadece.Savaş çikaracak adamlar belli ne için çikarcakları da belli,ama sen arkadaşindan aldiğin doldurmalarla bunları anlayamazsın.Hadi şimdi malkomiks i de al da git
neden ızın almadınız ozaman bız gıtsek ezıneyı alsak ızınsız sız ne dersınız |
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Ptsi Şub. 16, 2009 5:41 pm |
|
|
Birader ezine beni ilgilendirmez beni kasabam ilgilendirir.Sawron dan aldıgın bilgilerde şarkoy kesan dedeağaç ta bağlanacaktı.Neden bağlanmadı ? Ayrıca butonlara sawron basmıyor.Ben basıyorum. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Ptsi Şub. 16, 2009 5:45 pm |
|
|
Neden bağlanmadı biliyormusun çünkü ben o delilleri koydum ve insanlar da bu sawronun dediği olayın gerçekleşmemesi için yeterli tepkiyi gösterdi.Ve bağlanamadı.Ya sawron yalancı ya da sen?Birizin bağlanacak diğeriniz hayır bağlanmayacaktı diyorsunuz. |
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi Salı Şub. 17, 2009 12:04 am |
|
|
Arkadaşim bağlanacak olsam bağlardım bundan emin ol.Gel edirne ye ben sana meyhanede neler söylicem onları da koyarsın foruma. |
|
|
|
|
osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi |
|
|