Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
turkscihad

turkscihad

osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 1:53 am

badsector demiş ki:
ozaman karesi divanı resmi duyru yayınlasın bu konu bizim ortak kararımzıdır diye
yayınlasınki olan/ olacak gelişmelerin sonucunada ortak olsun ordaki diğer 11 kişi.
okadar basitmi bu işler.
hadi buyrun bugün ıraktada da yönetim aciz zavallı, kalkalım ordan toprak alalım
yada amerika gelsin bizden alsın biyerleri, nasıl olsa aciziz sesimiz çıkmaz.
bumudur olay.
benzetmelerime belki biraz sinirle yazıldı ama, ortadaki durum gerçekten içler acısı halde.
hem ortamı yok yere gerecekler, hem masumca yaptık diyecekler, hem onabuna çamur atacaklar, bide bu bir başlarına yapıp tüm karesideki insanları zan altına sokacaklar.
iki sancağı birbirine düşürecekler.
ne demek güvensizlik oyu vermezler?
ozaman istifa etsin ordaki 11 kişi
nasıl osla supergazi herşeyi bir başına yürütüyormuşVery Happy:D töbe estafirulla ya
İyide bu karar ortak bir karar değilken niye mesaj atsınlar ortak kararımız diye.O kadar çelişkili konuşuyorsun ki.Diğer söylediklerine defalarca ama defalarca yanıt verildi ben cevaplamaktan bıktım artık eski mesajlarımı gezersen bu merak ettikerinin cevabı orda var.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 9:06 am

turkscihad demiş ki:
badsector demiş ki:
ozaman karesi divanı resmi duyru yayınlasın bu konu bizim ortak kararımzıdır diye
yayınlasınki olan/ olacak gelişmelerin sonucunada ortak olsun ordaki diğer 11 kişi.
okadar basitmi bu işler.
hadi buyrun bugün ıraktada da yönetim aciz zavallı, kalkalım ordan toprak alalım
yada amerika gelsin bizden alsın biyerleri, nasıl olsa aciziz sesimiz çıkmaz.
bumudur olay.
benzetmelerime belki biraz sinirle yazıldı ama, ortadaki durum gerçekten içler acısı halde.
hem ortamı yok yere gerecekler, hem masumca yaptık diyecekler, hem onabuna çamur atacaklar, bide bu bir başlarına yapıp tüm karesideki insanları zan altına sokacaklar.
iki sancağı birbirine düşürecekler.
ne demek güvensizlik oyu vermezler?
ozaman istifa etsin ordaki 11 kişi
nasıl osla supergazi herşeyi bir başına yürütüyormuşVery Happy:D töbe estafirulla ya
İyide bu karar ortak bir karar değilken niye mesaj atsınlar ortak kararımız diye.O kadar çelişkili konuşuyorsun ki.Diğer söylediklerine defalarca ama defalarca yanıt verildi ben cevaplamaktan bıktım artık eski mesajlarımı gezersen bu merak ettikerinin cevabı orda var.

yayinlayacaklar ki karesi divanida karari onayliyacak
yani kisacasi "süpergazi biz destekledik" deyip diger sancaklarin topraklarini alabileceklerini ve dikkatli olmaalari gerektigi ortaya cikacak
edirnede ordu gönderirse hakli konuma gelicek
eger "hayir haberimiz yok" denilirse süpergazi kareside bir vatan haini olarak görenler cogalacak ve oy kaybedecek
edirneyede bu hareket sonrasi tepkiler azalacak
hicbirsey yapmazlarsa karesi divani hic tinlanmayan süpergazinin at kosturmasina izin veren ve sonuclari önlemeyen gereksiz bir topluluk olacak
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 7:57 pm

hay ellerin dert görmesin emaar Smile
ordu göndermek elbetteki şart (oyun kuralalrı gereği, tekrar bağlamak için)
ama konumuz gerçekten içler acısı,
kareside bodf divanda kaç kişi bilmiyorum ama, bukadarda aciz olmayın diğer parti üyeleri.
divanda birşey yapamıyorsanız forumda ortak bildiri yazabilirsiniz. bu keyfiyet elbet önlenmelidir, yoksa yarın öbürgün başka kasabalar içinde emsal teşkil edecek hal ve durum ortaya çıkacak. bakarsınız şarköy, keşan zaten yerinde duramıyo böyle olaya çanak tutmak için, bir bakarsınız sıra bursa saruhan kasabalarına gelmiş. ozaman ne olacak????
yada tersini düşünelim, karesiden bir kasabalı çıkıp kasabasını bağımsız yapar ve bursa yada saruhana bağlamak isterse aynı olgun! tepkiyi koyabilecekmisiniz?
savaş mavaş sebebi hikaye olduğu gün gibi ortada olan bir sebep gelibolunun karesiye bağlanma işi.
castle

castle

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 6:53 pm

gelıbolu edrnenın ole kalacakta tabıkıde verıcekler ne ıç tartısması gıdın sız bulgar ıç tartısma yapın
toz

toz

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 3:32 am

Twisted Evil Twisted Evil Turkscihad yazdıklarına çok güldüm Smile Felaket tellalliği yapmayı çok bilen var burda gelip de sormak aklınıza gelmez ya.Ayrıca gazi den emir aldığım yok.Kendi kuruntunuz. Twisted Evil Twisted Evil
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 4:21 am

ilerleyen günler çıkaracaktır zaten herşeyi ortaya, şimdi sükunet zamanı, ve mantıklı atılmalı her adım. yanlışmıyım?
bu arada toz, kendi kararım diye bir açıklama kabülümüz değil onuda bil Smile
koca iki sancak karşı karşıya geldi bu olayda,
kendi kararım dersen tüm sorumluluk üstüne yıkılır.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 12:15 pm

toz demiş ki:
Twisted Evil Twisted Evil Turkscihad yazdıklarına çok güldüm Smile Felaket tellalliği yapmayı çok bilen var burda gelip de sormak aklınıza gelmez ya.Ayrıca gazi den emir aldığım yok.Kendi kuruntunuz. Twisted Evil Twisted Evil
Sen anca gülmeyi bilirsin zaten.Cevap veremeyince "çok güldüm".Doğru sen gaziden değil sawron'dan emir almıştın dimi? Wink Sawron kimden almıştı acaba?
toz

toz

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 1:48 pm

Ben emir almadım bağlarken yardımcı oldu sadece.Savaş çikaracak adamlar belli ne için çikarcakları da belli,ama sen arkadaşindan aldiğin doldurmalarla bunları anlayamazsın.Hadi şimdi malkomiks i de al da git Twisted Evil
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 2:45 pm

toz demiş ki:
Ben emir almadım bağlarken yardımcı oldu sadece.Savaş çikaracak adamlar belli ne için çikarcakları da belli,ama sen arkadaşindan aldiğin doldurmalarla bunları anlayamazsın.Hadi şimdi malkomiks i de al da git Twisted Evil
Ben o bilgileri bizzat sawrondan aldım aslanım.Cİn olmadan şeytan çarpmaya kalkışmayın.
castle

castle

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 3:00 pm

toz demiş ki:

neden ızın almadınız ozaman bız gıtsek ezıneyı alsak ızınsız sız ne dersınız
toz

toz

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 5:41 pm

Birader ezine beni ilgilendirmez beni kasabam ilgilendirir.Sawron dan aldıgın bilgilerde şarkoy kesan dedeağaç ta bağlanacaktı.Neden bağlanmadı ? Ayrıca butonlara sawron basmıyor.Ben basıyorum.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 5:45 pm

Neden bağlanmadı biliyormusun çünkü ben o delilleri koydum ve insanlar da bu sawronun dediği olayın gerçekleşmemesi için yeterli tepkiyi gösterdi.Ve bağlanamadı.Ya sawron yalancı ya da sen?Birizin bağlanacak diğeriniz hayır bağlanmayacaktı diyorsunuz.
toz

toz

MesajKonu: Geri: osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 12:04 am

Arkadaşim bağlanacak olsam bağlardım bundan emin ol.Gel edirne ye ben sana meyhanede neler söylicem onları da koyarsın foruma. Twisted Evil Twisted Evil

osmanliyi bulgardan daha büyük bir tehlike sardi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6