|
Yazar |
Mesaj |
ihtiyar96
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 6:06 pm |
|
|
recep sen lazım bana kpsi olmayan biri gerekli. sana 30 ekmek harmanlı feda olsun senin gibi askerler zor bulunur. |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 6:08 pm |
|
|
Bulmaya çalışıyorum |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 6:10 pm |
|
|
Arkadaşlar normalde ayanlar 1 günde 3 nokta gidio.Eğer bir ayan grup kurarsa diğerleri ayan olmasa bile 3 noktamı ilerler 2 noktamı.Komutanım bunu siz daha iyi bilirsiniz? |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 6:11 pm |
|
|
3 nokta ilerlerler grup başı ayan ise |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 6:12 pm |
|
|
Buldum. 1 tane sew1 akıncı kp=8 emirberkkorkmaz birazdan bu konuya girecek |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 6:14 pm |
|
|
Göreve hazırım ben olabilirim! |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 7:27 pm |
|
|
Luiss haber verdiğin için çok teşekkürler. |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 7:40 pm |
|
|
Anlaşmaya nedensiz karşı çıkanlar, Biz orda kanımızın son damlasına kadar savaşırken evinde KÖPEĞİYLE oynayanlar, Şimdi bir taraflarına kına yaksınlar! Biz 2 ordu tam 6-7 orduya karşı savaşırız, siz evinizde oturup kına yakın! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 7:42 pm |
|
|
Bende En yakın Arkadasıma rica ettim inzivadaydı okul nedeniyle savas için gunde 5 dk bakacak inegolde bugun yola cıkacak....
Kp si gelene kadar 50 olur kılıc kalkan var....
Not:Hadi bakalım kim daha cok ve daha guclu askerler bulacak yarısalım
10 kişi getirene 500 akce bende
Tabi şaka
|
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 10:50 pm |
|
|
- EmirBerkKorkmaz demiş ki:
- Luiss haber verdiğin için çok teşekkürler.
harmanlıdamsın emir |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 10:53 pm |
|
|
Değilim ama gelebilirim. Pazar'dan itibaren yola çıkarım. |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 11:19 pm |
|
|
Arkadaslar Sonuna kadar Savasıcam 2 Kılıç 3 kalkan 1 sopa kaybettim Karesi 1. ordusuyla basladım yola(Bu savasda önceki bulgar savaslarında hepsinde yer aldım) sonra tekrar öldürülünce inzivaya aldım suan iyilesdim yani saglıklıyım ama tek sopam var evimde 30 sebzem var sırf bu savas için oyuna baslarım 200 de kp em var Ap üretemiyorum savaslara gelmekden vakit bulamadım Harmanlıdan tekirdaga nasıl gidebilirim:S |
|
|
|
Edebali
|
Konu: Geri: sürprizzzz Cuma Şub. 06, 2009 11:19 pm |
|
|
Arkadaşlar orduya adam getirene adam başı 5 akçe şaka değil harbi haydin dilinize kuvvet. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 2:28 am |
|
|
ihtiyar paşam bunu neden 1 gün önce solemedin ben harmanlıdaydım ama suan boşluktayım allahın izniyle yarın edirneyi sağ salim geçmiş olacam inşallah sırf orda sıkıldığım için buna kalkıştım sen basta solesen gorevine hazırdım ben... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 2:49 am |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- ihtiyar paşam bunu neden 1 gün önce solemedin ben harmanlıdaydım ama suan boşluktayım allahın izniyle yarın edirneyi sağ salim geçmiş olacam inşallah sırf orda sıkıldığım için buna kalkıştım sen basta solesen gorevine hazırdım ben...
Adam bizimle tek tek ilgilenemez sen surekli sorman lazım...
İlgi gormen için... |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 2:50 am |
|
|
neyse sen kesana gec en kısa zamanada ama yolda gördüklerini sır tut hadiselerini
bana özelden msj at sadece |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 2:53 am |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- SAYLI demiş ki:
- ihtiyar paşam bunu neden 1 gün önce solemedin ben harmanlıdaydım ama suan boşluktayım allahın izniyle yarın edirneyi sağ salim geçmiş olacam inşallah sırf orda sıkıldığım için buna kalkıştım sen basta solesen gorevine hazırdım ben...
Adam bizimle tek tek ilgilenemez sen surekli sorman lazım...
İlgi gormen için... emre benim oyle bir beklentim veya isteğim yok demek istediğim bizi meyde gördüğünde soleseydi daha ii olurdu çünkü biz defalarca soledik orda sıkıldığımızı ve bişiler yapmak istediğimizi...nese ihtiyar abi ben yolda gördüklerimi sana iletirim tabi geçersem... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 9:58 am |
|
|
YA ÇOK MUTLUYUM EDİRNE Yİ GEÇMİŞİM!!!!!şimdi edirne keşan arasındaki boşluktayım |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 10:31 am |
|
|
helal sayli bekle bende geliyom 12 gün kaldı.. |
|
|
|
insafsiz18
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 10:41 am |
|
|
Ya arkadaşlar bende kp yok ama kasabım et falan nasıl ulaştırabilirim size üretime yeni başladım et yok henüz elimde ama elimden geleni yaparım |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 10:41 am |
|
|
Tamam zaten paşam Kayibey komutanım da: "Sen Keşan'da bekle." dedi. "Savaş olabilir." dedi. |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 10:42 am |
|
|
Belediye reisinle görüş. Gelibolu'dan genelde ordular geçer. Ona söyle o halleder ne yapacağını anlatır. |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 10:52 am |
|
|
- insafsiz18 demiş ki:
- Ya arkadaşlar bende kp yok ama kasabım et falan nasıl ulaştırabilirim size üretime yeni başladım et yok henüz elimde ama elimden geleni yaparım
mturkkan dönsün onunla konusursun simdi ne desek nasil yönlendirsek yanlis olur |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 11:55 am |
|
|
emir kesandasan bugün herkes orduya girsin eskisehirliye ulassın kesanda bulunanlar |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: sürprizzzz C.tesi Şub. 07, 2009 12:21 pm |
|
|
keşanda orduya girmek isteyenler benim yada armusun gruplarına girin |
|
|
|