Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

sürprizzzz

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
SAYLI

SAYLI

sürprizzzz - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 12:25 pm

kartal13 demiş ki:
keşanda orduya girmek isteyenler benim yada armusun gruplarına girin
abi ben anca yarın orda olurum kp 51 kılıcımda var bende yetişirmiim size yetişirsem çok ii olcak çünkü anca çıktım harmanlıdan!!!
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 12:27 pm

recep298 demiş ki:
helal sayli bekle bende geliyom 12 gün kaldı..
gel kardeşim gösterek bulgar bipppppppp savaşın ne olduğunu keşke hetr kez gelse savaşa senin gibi ama...(bu arada hamet ve prenses e slm ı mı solermisin)
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 3:17 pm

Arkiler bende savasa eliyim mi? bana ihtiyacınız var mı??kp:20:(Yoksa Çanakkale'de kalıp hem kp kasıp hemde kilic mi yapayım?
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 5:38 pm

kılıc yap soınra atla taksiye gel Smile
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 5:42 pm

Pazartesiye bi tane olacak kiliç.Tolboss'A sözüm vardı kilic için ama savaşa gelmicekse ya ben kullanacam yada ihtiyacı olanlara satacam.Miğfer yapiyim mi?3 Günde hemen biter miğfer.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 5:49 pm

miğfer işe yaramıyorkı
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:21 pm

evet miğfer işe yaramıyo, süs eşyası Very Happy
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:23 pm

Ya miğfer karşındakinin atak puanını düşürmeli kalkan bile 2 tane düşürüo bildiğim kadarıyla.En azından miğfer de 1 tane düşürmeli.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: sürprizzzz sürprizzzz - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 7:52 pm

miğfer daha kodlanmadı malesef Smile

sürprizzzz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3