|
Yazar |
Mesaj |
Lord Sting Of Died
|
Konu: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:08 pm |
|
|
Bilmiyorum ama en son yunanistan ve türkiye'nin bağlandığını öğrendim.
Savaş'ın iyi bişey olmadığını hepimiz gördük. Onlara saldırmak yerine ittifak yapmamız mantıklı olacaktır.
Eğer isterseniz ve Edirne divanıda kabul ederse yunanistan ile anlaşma için ingilizce yada yunanca bir ekip kurarak temasa geçe bilirim.
Saygılarımla LSD |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:12 pm |
|
|
emresal sen bari yapma bunu |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:13 pm |
|
|
Emresal değilim ama istersen öyle bir hesap açıyım |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:18 pm |
|
|
geçen bir mesajında forumda ben eskilerden emresal95 demiştin oradan kalmış neyse değilsen sorun yok |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:21 pm |
|
|
O dediğin doğrudur ama gerçek emresal dğeilim o hesaıb bir arakdaş aracılığı ile devr almıştım.
Sonrada banlandım zaten.
Ama emresal95 hesabı ile bir ara balyada bulundum. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:22 pm |
|
|
tamam demek yanlıs hatırlamıyorum bende şüpheye düştüm birden Allah Allah |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:25 pm |
|
|
Bende kendimi suçlu gibi hissettim :D
Ee ittifak diyorduk yapalım diyorduk |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:27 pm |
|
|
konu çok eski çok tartışıldı şimdi tartışmaz kimse mesaj at adminlerede silsinler |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:32 pm |
|
|
İttifak yapmamız bizi değil onları güçlendirir.Milli menfaatler gereği komşumuz olan ve potansiyel düşmanımız olan Yunanların bizden daha güçlü olması ya da gücünün bize yaklaşması iyi olmaz.Böyle bir ittifakta Osmanlı'nın işine yaramaz.Ben Yunanların güçsüzken sindirilmesi taraftarıyım ve şu Bulgar savaşı da biter bitmez Yunanistan a savaş açılması bizden bazı kişilerin orada yönetimde olması taraftarıyım.Yani kısacası yılanın başını küçükken ezmek.
En son turkscihad tarafından Ptsi Şub. 09, 2009 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Paz Şub. 08, 2009 11:44 pm |
|
|
bulgarı kovdukta yunanlısımı kaldı kardeşim ? dur hele herşey zamanla..sakin olun oturun oturduğunuz yerde hele bi.. |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 1:07 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- İttifak yapmamız bizi değil onları güçlendirir.Milli menfaatler gereği komşumuz olan ve potansiyel düşmanımız olan Yunanların bizden daha güçlü olması ya da gücünün bize yaklaşması iyi olmaz.Böyle bir ittifakta Osmanlı'nın işine yaramaz.Ben Yunanların güçsüzken sindirilmesi taraftarıyım ve şu Bulgar savaşı da biter bitmez Yunanistan a savaş açılması bizden bazı kişilerin orada yönetimde olması taraftarıyım.Yani kısacası yılanın başını küçükken ezmek.
Ah!Tabi ya unutmuşum.Yunanın başı küçükken ezilmeli.Peki hangi orduyla?Eğer köşede kalmış birikmiş bir ordunuz varsa çekinmeyin söyleyin lütfen.İhtiyacımız var çünkü...
Bulgar savaşı biterse saldırırız.Bitmeyeceğine göre...
Ayrıca oluşabilecek ittifak onları güçlendirmez.Sadece bize saldırmalarını engeller...
Ayrıca neden hep kafalarda bir fetih,saldırı, fikri var?Biz daha kendimiz toparlanamamışken başka yerlere bu saldırı fikri neden??? |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 1:14 am |
|
|
Eğer devletin başına maddi değil siyasi güçler ve akıllı kişiler geçerse bu ittifağı kendi lehimizde değerlendire biliriz.
Ama sizin kafanız hep bir savaş yapmaya ve yenilmeye çalışıyor.
Hatta siz şuan bütün avrupayı fetih bile ettiniz üryanızda :D:D |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 1:16 am |
|
|
barışcık milletin kasabaları gesp eden orduları var mesela o ordular kasaba gasp etmek dışında başka işlerdede kulanılabilir |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 1:58 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- barışcık milletin kasabaları gesp eden orduları var mesela o ordular kasaba gasp etmek dışında başka işlerdede kulanılabilir
|
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 2:36 am |
|
|
Kartala katılıyorum. |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 7:43 am |
|
|
|
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 8:23 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- barışcık milletin kasabaları gesp eden orduları var mesela o ordular kasaba gasp etmek dışında başka işlerdede kulanılabilir
sizi bilmem ama ben bu kartala ayar olmaya basladim bir insan her attigi mesajda hakli olur mu |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 10:34 am |
|
|
Emaar, bazıları oluyor işte dostum.
|
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 2:14 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
haklısın ancak bir sorun var.Kaç ordu gasp ediyor.Sanırım hem yunan hem bulgarları yenmek için 2 ordudan daha fazlasına ihtiyacımız var.
Söylemek istediğim şu bir yunan seferi ile bulgar seferi tamamiyle bizim zararımıza olacaktır... |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 3:03 pm |
|
|
İttifak kurabiliriz bnce sakıncası yok |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 3:12 pm |
|
|
- Alıntı :
- İttifak yapmamız bizi değil onları güçlendirir.Milli menfaatler gereği
komşumuz olan ve potansiyel düşmanımız olan Yunanların bizden daha güçlü olması ya da gücünün bize yaklaşması iyi olmaz.Böyle bir ittifakta Osmanlı'nın işine yaramaz.Ben Yunanların güçsüzken sindirilmesi taraftarıyım ve şu Bulgar savaşı da biter bitmez Yunanistan a savaş açılması bizden bazı kişilerin orada yönetimde olması taraftarıyım.Yani kısacası yılanın başını küçükken ezmek.
Bakın orda ne yazıyo bariscik ve sky ne demişim bulgar savaşı biter bitmez.İlk önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 4:47 pm |
|
|
Saldıracaksak daha bekliyelim çok az kasabaları var.Kasabaya düşen insan sayısı fazla bu yüzden saldırırsak hemen organize olurlar.Ama yeni kolonileri açılırsa orgonize olmaları zorlasır |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 5:55 pm |
|
|
Arkadaşlar savaş savaş savaş.
Şuan Ne Kadar İnkar Etsenizde Bulgarlar Savaşı Dolayısıyla Ekonomik Olarak Siyasi Otorite Olarak Askeri Güç Olarak Resmen Çöktük.
Bu savaşın bizi güçlendirdiğini yada bi katkısı olduğunu söyleyen ve yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali hala savaş isteyenlerbuyursun bulgaristana saldırsın. madem Yunanistanı daha büyümeden yıkacak güteler büyümüş Bulgaristana birazcık zarar versinler yeter.
Şimdi artıları eksileri ortaya koyalım.
Artılar : En fazla savaşı kazanırız ve yaptığımız harcamaları karşılayarak seviniriz.
Eksiler : Bir düşman daha kazanacağız. Siyasi , Ekonomik ve Askeri Alanda ortak adımlar atacak bir sınır ülkemiz kalmayacak. Bulgarlar bizi rahat bırakmaycağı için bide yunanlar bastıracak.
Ben ilk başta Yunanistan ve daha sonra Bulgaristan ile bir ittifak Öneriyorum.
tabi bu benim görüşüm.
Ama birlik beraberlik Her ülkeye güç kazandıracaktır ve böylece 3 lü bir ittifakla ki daha sonra Romanya Sırbistan gibi ülkelerin gelmesiyle Yunanistan ve Türkiye tehşizat sağlar diğer avrupaya yakın ülkeler avrupadaki ülkelere saldırır.
Böylece her ülke daha fazla para kazanmış hiç kimse bir birine düşmemiş ve ekonomisi sarsılmamış olur.
Ama bunun İçin Türk-Yunan ve Türk-Bulgar daha Sonra ise Türk-Bulgar-Yunan-Roman-Sırp İttifakı şart
|
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 6:37 pm |
|
|
- Lord Sting Of Died demiş ki:
- Arkadaşlar savaş savaş savaş.
Şuan Ne Kadar İnkar Etsenizde Bulgarlar Savaşı Dolayısıyla Ekonomik Olarak Siyasi Otorite Olarak Askeri Güç Olarak Resmen Çöktük.
Bu savaşın bizi güçlendirdiğini yada bi katkısı olduğunu söyleyen ve yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali hala savaş isteyenlerbuyursun bulgaristana saldırsın. madem Yunanistanı daha büyümeden yıkacak güteler büyümüş Bulgaristana birazcık zarar versinler yeter.
Şimdi artıları eksileri ortaya koyalım.
Artılar : En fazla savaşı kazanırız ve yaptığımız harcamaları karşılayarak seviniriz.
Eksiler : Bir düşman daha kazanacağız. Siyasi , Ekonomik ve Askeri Alanda ortak adımlar atacak bir sınır ülkemiz kalmayacak. Bulgarlar bizi rahat bırakmaycağı için bide yunanlar bastıracak.
Ben ilk başta Yunanistan ve daha sonra Bulgaristan ile bir ittifak Öneriyorum.
tabi bu benim görüşüm.
Ama birlik beraberlik Her ülkeye güç kazandıracaktır ve böylece 3 lü bir ittifakla ki daha sonra Romanya Sırbistan gibi ülkelerin gelmesiyle Yunanistan ve Türkiye tehşizat sağlar diğer avrupaya yakın ülkeler avrupadaki ülkelere saldırır.
Böylece her ülke daha fazla para kazanmış hiç kimse bir birine düşmemiş ve ekonomisi sarsılmamış olur.
Ama bunun İçin Türk-Yunan ve Türk-Bulgar daha Sonra ise Türk-Bulgar-Yunan-Roman-Sırp İttifakı şart
hehehe cart-curt ittifağı zart-zurt ittifağı diye yazacağına biraz gerçekçi ol.Bİz askeri ve ekonomik olarak çökmüş olabiliriz ama bulgarlarda en az bizim kadar çöktü ve onların bu çöküntülerden ayrı olarak birde nüfus problemi var.
Türk-Bulgar ittifağının olamayacağını bazı Türk oyuncular forumlarda belli etti zaten.Yunanlarla ise ittifak yapmaya gerek yok çünkü biz onlardan çok daha güçlüyüz.Burdan çıkıp 5-6 grup türk oraya ordu kurmadan gitse zaten 3 kasabaları var birini ele geçirirler Yani senin dediğin gibi bulgarlarla ittifak bundan sonra kolay kolay sağlanamaz. Sana birazda gerçeklerden örenek vereyim;Şu an İsrail Gazzeye saldırıp 1300 insan öldürdü bir o kadarını da çok zor durumlarda bıraktı falan filan.Şimdi bu savaşı yapanlar en fazla ateşkes yapabilir.Savaş biter bitmez ittifak yapabilirler mi?
Ki bir komutanımız Bulgarların ateşkes teklifini foruma koyduğunda herkes kendinden geçti böyle birşey olamaz diye.Şimdi ittifak mı yapacaklar bide çok zor. |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Ptsi Şub. 09, 2009 6:47 pm |
|
|
Arkadaşım zart-zurt ve cart-curt :D
1. Yunanistan şuan az nüfusa sahio haklısın bunu birazdan açıklayacağım.
2. Güçlü olduğumuz içim onlar bize saldırıyor biz 2-3 kere kalemizi kaybediyoruz onlara toprak veriyoruz ve onlarca insanımız ölüyor. Güçsüz olan bulgaristan ise toprak kazanıyor siyasi birliği hala korunuyor ekonomisine güç katıyor ve toprak kazanıyor.
3. İttifak benim değl bütün türk milletinindir. Ben bağzı kişiler gibi hiçbirşeyi tek başıma yapamam karar vermem. Bu başlığı burdan açmama buna örnektir.
4. İlk önce şunu söylemiştim ilk önce yunanistan ile bir ittifak ki bu arada bulgarlar ile durumu yatıştırma çalışmaları elbet oalcak yunanistanı aracı kullanacağız. Buda yunanistan ittifağının bir faydası ve daha sonra bir bulgar ittifağı.
5. Nüfusumuz oyundaki en yoğun 4. yada 5. ülke sanırım. Şimdi sana istatistikleri veriyim.
Ülkenin nüfusu 15.000 olsun misal.
Şimid buyur. %99 müslüman %80 sahtekar. %95 Osmanlı vatandaşı %75 türk asıllı yada kendini türk asıllı görüyor.
Ve en büyük istatistik. %50 si multi hesap. %70 i inaktif.
Hayallerle yaşıyorsunuz. Sana kalsa biz şuan fransa sınırlarındaydık. |
|
|
|
|