Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Redkit
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 8:34 am |
|
|
Konuşmanız bitti sanırım kavganızı msn üzerinden devam edebilirsiniz.Son kez uyardım en ufak ikili diyalogda kilitlerim konuyu. Redkit... |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 10:35 am |
|
|
Red Kit, adil davran biras, son atılan mesaja değil onunda bana hakaretleri var..onuda göz önünde bulundur..bu yaptığın çifte standart.. |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 4:10 pm |
|
|
- Redkit demiş ki:
- Konuşmanız bitti sanırım kavganızı msn üzerinden devam edebilirsiniz.Son kez uyardım en ufak ikili diyalogda kilitlerim konuyu.
Redkit... Adil ve eşit tartışma platformlarını konuyu açan kişinin isteği olmadığı zaman kilitleyemezsinde silemezsin de bunu sana ben mi öğretçem.
Ama hakaret konuyu saptıran konuşmalara varsa bu mesajları sile bilirsin.
Sana moderatörlük yapmaya çalışma hayatında başarılar
|
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 4:17 pm |
|
|
- Lord Sting Of Died demiş ki:
Adil ve eşit tartışma platformlarını konuyu açan kişinin isteği olmadığı zaman kilitleyemezsinde silemezsin de bunu sana ben mi öğretçem.
Ama hakaret konuyu saptıran konuşmalara varsa bu mesajları sile bilirsin.
Sana moderatörlük yapmaya çalışma hayatında başarılar
En azından bu forum diğer forumdan daha adaletlidir! Bunu hatırlatmak istedim, diğer forumda neler olduğunu herkes biliyor! |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 4:36 pm |
|
|
kardeşler adam resmen bana çifte standart uyguluyo yahu..redkit damgayı bastı bana..tamam artık milletin önünde tartışmayı hakaret boyutuna ulaştıran kim diye sorucaklar, millette redkit yaptı sensindir kesin diycekler..anlamıyorum anlamıyorum..muhattap dahi olmuycam bundan sonra bu ve bunun gibi gazoz kapağının tek tarafını tutan insanlarla.. |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 7:30 pm |
|
|
Her iyinin içinde bir kötü her kötünnü içinde bir iyi gizlidir. Daha iyi olması için uyarı yapıyorum tiger hemen kızma.
Arkadaşlar konu ittifaktı iyice dağıttınız.
Bizler ilk önce basit bir ittifak la bütün yunanistanı kendimize çeke bilir onların gücünden yararlana biliriz.
Ama ilk önce bir adım şarttır. Avrupalı milleti cahildir çabuk kanar ama arşıdakinin kandırma yetiside iyi olmalıdır. Hıristiyanların bilgisizliğine bak ki, asılmış Tanrı'dan medet umuyorlar. Bunlaraiyi yüzümüzü gösterip kendi tarafımıza çekmeliyiz.
Ben hala ısrar ediyorum savaş cahillerin işidir. Akıllılar savaşta yenilse bile işi masada bitirir.
Ama siz diyeceksiniz ki Osmanlı tarihi boyunca savaş kazanmış ama masada kaybetmiştir bizde kaybedelim
Size kolay gelsin.
|
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 8:08 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Bulgarları eğer az kayıpla yenersek yani mevcut ordularımız ayakta kalmayı başarırsa 1 değil 2 orduyla da gideriz.Ve bu gittiğimiz dönemde Bulgarların çoğu adamı ya burada ölü olacak ya da memleketine dönmüş olacak.
Bak eğer biz savaş açmazsak bir gün onlar Bulgarlarla birleşip bize saldıracak.Biz şimdi onlarla ittifakta yapsak şu an güçsüz oldukları için bize pek birşey yapamıyorlar ama zamanla onlarda Bulgarlar gibi tepemize çıkarsa şaşmayın. Benim görüşüm bu yönde sizinde görüşlerinize saygı duyuyorum.Şimdi ilk hedef Bulgarları yenmek hemde öyle bir yenelim ki birdaha böyle birşey yapmaya kalkışmasınlar. of cihad of burda sana simdi yazdigin seylerin cevabini vermek icin ugrasmicam 1. ve 2. postumda hepsi yaziyo zaten hala biz savas acmazsak bulgarlarla birlesicekler diyosun zaten adamlar bulgarlarla birlesmis birak ortalik yatissin ölüler dirilsin millet gelissin ozaman savas düsünülür maceraperestligin lüzumu yok benim görüsüm yunanlilarla yakinlasmamiz iyi olur ama ittifak olabilecegini düsünmüyorum
lord sanada bikac söz dogru savaslar aslinda masada kazanilir ama sen karsindakine saygi duymadigin sürece aynisini onlardan bekliyemezsin millet delirdi Allaha hakaret edildi diye sen adamlarin inanciyla dalga geciyosun
aynen sana katiliyorum avrupalilar cok cahildir bukadar cahil olduklari icin realde ve oyunda tepemizdeler |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 8:25 pm |
|
|
Konuyu kilitlemek için sizden izin almayacağım.Tecrübenizi kendinize saklayın.Ayrıca çifte standart olduğunu nerden çıkardınız birbirinizle kavga ederken uyarı mesajı attım kavgayı kesin diye sen ertesi gün yine benim uyarımdan önceki mesajı alıntı yaparak sağa sola hakaret edersen editlerim kimseden izin almak zorunda değilim.Bilgilerinizi kendinize saklayın. Redkit... |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Türk- Yunan İttifağı Çarş. Şub. 11, 2009 8:42 pm |
|
|
Modlarla ilgili şikayetlerinizde adminlere msj atabilirsiniz Kilitlenmiştir |
|
|