turkscihad
|
Konu: Geri: SÖZ HAKKI Cuma Şub. 13, 2009 8:47 pm |
|
|
- toz demiş ki:
- Şimdi öncelikle levozz divanı tanımadığımız olayına gelirsek.Ben o noktada hata yaptığımı biliyorum ve de savaştan sonra ordumu dağitip cezamı çekeceğimi söyledim.Ama keşke birde benim yerimde olaylara muhatap olsaydınız daha iyi anlardınız.Madem ki olay olumlu karşilaniyor.O zaman edirne divanı sadece gurur yapiyor.Herkes biraz açik olursa hiç sorun kalmayacak.Ama kimlerin birbirine açik oldugu gün gibi ortadadır.
İkinci olarak badsector herkes kim çok iyi biliyor bence,önceki yazımda da yazdım bu forum öteki foruma karşitlardan kurulmuş sonucta taraflisiniz onlarda size taraflı.Banlanma olaylarında ben sorumlu olmadığım için yorum yapamicam. Ayrıca herşey karşiliklidir uslup konusunda,karşimdakine göre davrandım ben sadece. Madem olayımız olumlu,edirne divanına habersiz kasaya 5000 akçe para atsak o zamanda bu kadar asi ve gururlu olurlar mıydı ? O forumla bu forum arasında ki fark;Orda her istediğini eleştiremez her doğruyu söyleyemezsin eğer söylersen egolarını tatmin etmek için banlarlar.Burda ise isteyen istediğini ahlak kurallarının dışına çıkmadan eleştirebilir. |
|