|
Yazar |
Mesaj |
Qarizmax
|
Konu: Şikayet Çarş. Mart 11, 2009 8:53 pm |
|
|
Sayin baskan kaç gündür pazarda eyaletin aldigi fiatlar altinda koymus oldugun mısır ve meywe ayni sekilde durmakdadır..Neden belediyemiz o meyweleri we misirlari satin almio..Hem belediye kar eder hem milledin elinde kalmaz...Ve bildigim kadariyla benim son günümde meywe we misir ihtiyaci üst safhadaydi....Neden olmasina ragmen bunlar alinmiyor ve eyalete werilmiyor....ikinci bi konu ise tüm fiatlar şişirilmiş durumda ekmek 8 akce un 16 akce demir 23 akce bunlar ne böyle???? bilen birisi bana aciklama yapabilir mi? |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Çarş. Mart 11, 2009 8:56 pm |
|
|
qarizmax müthişsin hocam bunlar ii hoş hakkını savunmanda bende arkandayımda senin baska işin yok mu git ss al dava aç falan zevkli oluyodur heralde... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Şikayet Çarş. Mart 11, 2009 8:58 pm |
|
|
cok zevkli |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Çarş. Mart 11, 2009 9:00 pm |
|
|
oyleyse bizde verelim seni davaya onca askere savasa gitmiş insana bi yerleri kalkmış demek daha ağır ceza alsa gerek ne dersin biz hiç olmazsa sadece sana gereken cvb ı verdik sen tüm osmanlı yı topa tuttun o sözünle... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Şikayet Çarş. Mart 11, 2009 9:11 pm |
|
|
|
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Çarş. Mart 11, 2009 9:14 pm |
|
|
KENDİNLE ÖVÜNEBİLİRSİN;savasa gitmediğin ve savasa gidenlerle alay edip yerin dibine girecek kadar laçaldığın için sana diecek baska laf yok... not:zamanım olunca cvb vermeye devam ederim gerçek cvb verilecek kadar önemli biri değilsin ya neyse sende insansın sonuçta her ne kadar hatalı olsanda... |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: Şikayet Perş. Mart 12, 2009 4:06 am |
|
|
can belediyesi bence iyi durumda 7.25 ve alti ekmek bulmak cok rahat demir 20.50 den pazarda bolca vardi et desen 21 akcede baya gordum ve kasabada her turlu mal var belediye sikayet yapmak akillica olmaz iyi dusun |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Şikayet Perş. Mart 12, 2009 11:58 am |
|
|
İsimFiyatMiktarSorSatın al
somun ekmek7,803 somun ekmek7,954 somun ekmek8,001 meyve10,852 meyve10,9022 meyve11,009 meyve11,301 meyve14,001 çuval mısır3,4570 çuval mısır3,5079 çuval mısır3,5533 çuval mısır3,6010 çuval mısır3,6517 çuval mısır3,9522 çuval mısır5,152 çuval mısır5,201 balık22,006 et20,503 et21,0010 çuval buğday12,758 çuval buğday13,0010 çuval buğday13,955 çuval buğday15,001 çuval un16,0027 elli okkalık sığır18,505 yumak yün12,801 yumak yün14,001 yumak yün15,959 sebze10,904 sebze11,004 tomruk odun5,7529 tomruk odun6,507 tomruk odun9,854 tomruk odun9,907 tomruk odun10,101 tomruk odun11,152 tomruk odun15,002 küçük merdiven32,001 kayık küreği20,951 balta sapı11,002 balta sapı12,001 kayık190,001 balta140,003 balta140,052 külçe demir22,007 kova60,002 kova85,951 bıçak20,504 kadın gömleği132,001 kadın gömleği135,001 kaftan350,001 cüppe350,001 erkek çorabı65,001 ayakkabı37,001 çizme95,001 çizme110,001 yaka95,001 Erkek Beresi58,001 İyi oyunlar.. |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: Şikayet Perş. Mart 12, 2009 5:42 pm |
|
|
o pazardaki fiyatlari daha ucuza bulmak bile mumkun |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Perş. Mart 12, 2009 5:55 pm |
|
|
alın arkadaşlar savasa gitmediği halde savasa gidenlere hakaret edebilcek kadar alçalabilen bir insan resmi ben resmi foruma giremediğim için dava açamadım lütfen biri buna dava açsın.... |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Şikayet Perş. Mart 12, 2009 6:39 pm |
|
|
gelım ben sıze isteiginiz fiyattan verecem .D ekmeklerı elımde kaldı |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:14 pm |
|
|
quarıxmax mısın nesın agzımı bozdurma |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:14 pm |
|
|
.....SAYLİ.....
- SAYLI demiş ki:
kardeş gülünçsün ya;bu konuya o kadar duyarlıydın madem konu kapanmış olmasına rağmen şimdi neden açma gereği duydun ben söylim mi seçim zamanı baskalarının üstünden prim yapacaksın gerçi ona da gerek yok ya ama yazına anlam veremedim...hayır senin neyini kıskanacağım bana bunu solermisin???ben oyunda vatan ımı savunmak için aylardır çan dan uzağım eğer bende gerçekten senin dediğin gibi kıskansaydım bir çok kişinin yaptığı gibi çan da oturur oy toplardım seçim için hayır ben aday bile olmaz ken seni nie kıskanayım... - SAYLI demiş ki:
- show siyaseti sevmediğim için savastayım ve osmanlıda herkes siyaset yaptığı için bu haldeyiz....
- SAYLI demiş ki:
- bu ne şimdi isyanla vergiyi nasıl bağdaştırdın abla anlayamadım benim demek istedğim savas için biz harmanlıya edirneye farklı yerlere gittik bunun
neticesindede paramız kalmadı ekmek veya mısır alacak kadar bile paramızın olmadığı günler oldu sırf bir mısır için özelliklerinin düşmesi ne demek ancak yasayan biri bilir normalde baska zaman mısıra verdiğimiz parayı baska türlü rahatça harcardık ama şimdi ole değil ve vergi 5 akçe bile bize fazla gelio ha çandayken gerekirse 50 akçe koy verelim ama burdayken istesekte veremiyoruz ama eşyalarımızı sattık ta verdik...
şimdik gelelim isyan konusuna orası bambaşka bir mesele ablacım ben kimseye mülticilikle itam etmedim etmemde bunun konuyla alakası ne hala anlamış değilim...
- SAYLI demiş ki:
- show dediğim gibi harmanlıdayım çanda olanları sadece
arkadaşlarımdn öğrenebiliyorum eğer kasabanın ileri gelenleri bişi yazmazsa biz yorum yazamayız ki çünkü kasabayı yöntenler onlar sorun varsa onlar bilir iii bişi varsa onlar bilir bunun içinde onların duyurması gerek bence...
nistel çok haklısın kardeşim aday yok ama ne yapalım belki bir gün baska bişi olur...
- SAYLI demiş ki:
- ya ben forumdaki sesizlikten bahsediyom neden diğer
kasabalarda bişiler yazdığı gözüme çarpıyorda çan da bişi yazılmıyor dedim pazara gelince mallar ucuz ama satılamadığı için ucuzlaştılar ben reise hiç bişi demedim reisi orda gorevini yapar yapmaz benim sorunum değil zaten harmanlıdan çan ı goremem tek soylemek istediğim surda bişiler yazılsın...
- SAYLI demiş ki:
- UZUN ZAMANDIR FORUMDAN ÇAN KASABASINI TAKİP EDİYORUM AMA
ÇAN DA HİÇ KIPIRDANMA YOK BİLİYORUM ÇOĞUMUZ SAVASA GALDİK ÇANDA DEĞİLİZ AMA ÇAN A BOLE SESİZLİK YAKISMIYOR TÜM ÇAN HALKINA DUYRULUR...
- SAYLI demiş ki:
- savasların adı yok benim bildiğim kadarıyla son olarak
bulgarlar geldi edirne ve harmanlıyı işgal etti bizde onları kovaladık şimdi edirne ve harmanlı bizde durum bu
Sayli bu laf Savaşa gidenler için değildir. Bu laf senin içindir. Sen her cümlende ben savaşa gittim 2 ay orada kaldım falan diyorsun aklınca havamı atıyorsun.Bu cümleleri o kadar söyledinki insanlar bezdi. |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:15 pm |
|
|
DAHA ÖRNEK VERMEMİ İSTERMİSİN SAYLİ |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:21 pm |
|
|
herseyı gec savasa gıdenler ıcın buyuk hakaret var orda |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:26 pm |
|
|
Tamam herkese olsa bile ben bunu SAYLİ için dedim.... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:27 pm |
|
|
- FranSuVa1905 demiş ki:
- DAHA ÖRNEK VERMEMİ İSTERMİSİN SAYLİ
Fransuva bir ara unutturma seni tebrik edecem |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:31 pm |
|
|
Bunlar bazıları daha birçok örnek var ekranın düzenini bozupta ban yemek istemedim |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 5:32 pm |
|
|
ben de yeni geldim çana kaç aydr çandan uzağım ama bi yerdede çıkıp
ağıt yakmadım aman çandan gittim savaştım öldüm flan filan... neyse devam edin dalaşmaya |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 6:21 pm |
|
|
arkadaşlar şikayetlerinizi buraya yapacağınıza diğer forumdamn ikinciye girip adalet sarayı yapıştırın |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 9:03 pm |
|
|
fransuva şapşal arkadaşım ben dediğim tüm sözlerin arkasındayım ben savasa giderken size siz çanda sey büyüttünüz dedim mi ağzımı bozup demedim artı abe şapşal herif resme ii bak ta konus dengesiz arkadaşım ben meyhanede bile değilim sonra tekrar cvb ver... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 9:13 pm |
|
|
artı fransuva sözlerime bir bak hangisinde övünme var bana solermisin şimdide soyluyorum senin gibi savastan kaçmayarak 3 ay savastım elimden geldiğince ve bu sure zarfı içinde bizim savastan daha önemli bir çalısmamız olmadı ve buna takabülen doğal olarak msjlarımda savas a yer verdim yine savasa gitsem o zamanda savastan bahsederim savastayken neyden bahsetmemi veya nelere yer vermemi istersin soylermisin??? ikinci olarak kendini bilmez olan arkadaşının avukatlığını yapmak için tüm msjlarımı toplamışın helal sana cidden kutluyorum seni ama su var sen beni önemseyip arastırıyorsun ama ben seni kaale bile almıyorum çünkü alıncak kadar ciddi biri değilsin... savasa giden onca insana soylenmiş lafı sadece sana solendi die saçmalayıp arkadaşını koruman da ayrı bi saçmalık savasa giden bir çok KÖPRÜLÜ ailesine mensup insan da var o zaman bunlara da soylenmiş bir laf bu onlarda üstüne alınmaları gerekir... suskun68 e gelince cidden pes adama seyin kalkıo denio o sevinç nidaları atıyo...suskun kutluyorum seni... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 9:47 pm |
|
|
saylicim beni ilgilendirmes kimin ne dediği gittik savaşımızı yaptık geldik kutlamana gerek yok |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 9:53 pm |
|
|
suskun hocam sana karsı her zaman saygılı olmaya çalısmısım oyunda ve burdada bu hakimmiyetimi korumaya çalısırım çoğu zaman saygısızlık yapmak istemem ama qarizmax adlı sahısın yaptığı bana yapılmış bi sataşma olsa cidden havlar havlar susar derdim ama o senide savasa gitmiş herkezide katmış dikkat edin....ve qarizmax a sunu hatırlattın o savasa gitmemiş olsada kendi ailesinden bir çok kişi savasa gitmiştir sözlerine dikkat etsin... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 10:06 pm |
|
|
Öncelikle be seyahatteyim ve bir çok kasabadan geçtim ticaret için.Alpinin kopyaladıgı pazara göre bir çok kasabanın paazarından iyi bir pazar.Arkadaş koltuk acısını böle boş işlerle gidermeye çalışıyor.
2. olarak Saylinin savaşa gittim ordayım burdayım gittim geldim savaşcıyım demesi her mesajında hoş olmasada, Qarizmaxın bu lafı yakalasık 350 kişiye hakarettir.Akli dengesi yerinde olmayan bu arkadaş için tek kişiye sölenmiş aklı sıra.
3. olarak Suskun68 kimse dikkate almasın.Çanla igili mesajlarını incelerseniz hep sizin üzerinizden rant sağlamaya ve Göktürk Cerenoğlunun üzerine gitmeye fırsat arıyor.
4. olarakda Fransuva dostum senin yaptığında hiç hoş değil.En azından o adam savaşa giti 3-5 bulgar kesti.En azından -bazıları gibi- oturmadı. Sen gittinmi bilmiyorum ama, askerler için kalkanını istediğimdede vermemiştin pek yararın yok yani bize.
Hadi esen kalın. |
|
|
|
|