|
Yazar |
Mesaj |
Nistel
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 10:09 pm |
|
|
He birde Qarizmax biraderim.Bazı iş bilen reislerin taktiği vardır oda şudur:
Pazarda 11 e meyve varsa almazsın.Ya da 11.50 ye meyve koyarsın kasadan.O fiyatlar git gide düşer bir gün hepsini topdan alırsın deli gibi kar edersin.
Tabi bunu işbilenler yapabiliyor acemiler değil.Bu taktiği bilmemen normal. |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 10:36 pm |
|
|
Bu konulari uzatmanin ne geregi var gercekten, birbirinizi yipratip duruyorsunuz. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 10:41 pm |
|
|
inceldiği yerden kopar yıpransın bakalım nereye kadar... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 10:42 pm |
|
|
asmen zaten iyilik meleğimiz seni bunlara transfer etmek lazım asmen adam edersin hehe |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 10:53 pm |
|
|
Gözlerimi yaşarttınız Asmen ve Nistel
Böle devam.. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 11:02 pm |
|
|
edvet bu aralar asmenle kavga etmiyoruz hehe ama fırtına öncesı sessızlıkmıdır bu bılmem |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 11:08 pm |
|
|
Arada bir bizde iyi anlasalim Nistel... yok anlasma demiyelim abarti olur Kavga etmeyelim arada söyle dinlenme felan lazim dime. Ayrica yollardayim bugünlerde bekle bi ulasam yerime dinlenem... devam ederiz kardes |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Şikayet Cuma Mart 13, 2009 11:16 pm |
|
|
Nistel seni çok dikkate alıyorum )) |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:51 am |
|
|
ya sen git kadıya anlat derdin qarizma.yorulma buralarda sen kendini savun ben zaten savunurum |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:46 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- fransuva şapşal arkadaşım ben dediğim tüm sözlerin arkasındayım ben savasa giderken size siz çanda sey büyüttünüz dedim mi ağzımı bozup demedim artı abe şapşal herif resme ii bak ta konus dengesiz arkadaşım ben meyhanede bile değilim sonra tekrar cvb ver...
Sen kim oluyorsunda bana hakaret ediyorsun sen kimsin be ağzımı açtırma benim post atarken hakaret etmek kolay gel karşımda haksız oldugun için hakaret ediyorsun buda senin 1 yaşındaki çocuk zekana denk . |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:50 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- artı fransuva sözlerime bir bak hangisinde övünme var bana solermisin şimdide soyluyorum senin gibi savastan kaçmayarak 3 ay savastım elimden geldiğince ve bu sure zarfı içinde bizim savastan daha önemli bir çalısmamız olmadı ve buna takabülen doğal olarak msjlarımda savas a yer verdim yine savasa gitsem o zamanda savastan bahsederim savastayken neyden bahsetmemi veya nelere yer vermemi istersin soylermisin???
ikinci olarak kendini bilmez olan arkadaşının avukatlığını yapmak için tüm msjlarımı toplamışın helal sana cidden kutluyorum seni ama su var sen beni önemseyip arastırıyorsun ama ben seni kaale bile almıyorum çünkü alıncak kadar ciddi biri değilsin... savasa giden onca insana soylenmiş lafı sadece sana solendi die saçmalayıp arkadaşını koruman da ayrı bi saçmalık savasa giden bir çok KÖPRÜLÜ ailesine mensup insan da var o zaman bunlara da soylenmiş bir laf bu onlarda üstüne alınmaları gerekir... suskun68 e gelince cidden pes adama seyin kalkıo denio o sevinç nidaları atıyo...suskun kutluyorum seni... Benim mesajıma adam gibi bakmadığın kesin ben diğer kişilere söylemiyorum sadece sana söylüyorum dedim Bunda nasıl anlanamıyacak şey var ? ayrıca Şener abi biliyor benim neden savaşa katılamadığımı sen hiç bir şeyi bilmiyorsun. Ben şener abi ile msn den konustuk ordu için katkıda sağlayacağımı söyledim. Ben reel hayatımdan dolayı savaşa gidemedim. Bunuda her yerde bağırarak söyleme gereği duymadım. Ben Şener abiye ordu için mısır götüreceğimi söyledim şu an bile inzivadayım oyuna giremiyorum fazla. Bu yüzden bilmeden konusma. bende sözlerimin arkasındayım ve senin heryerde hava attığınıda delillerle söyledim senden başka kimse bu kadar ben harmanlıdayım falan filan diye post atmadı bu yüzden bilip bilmeden konusma. Beyinsiz... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:51 pm |
|
|
hakaret değil be fransuva iltifat bana hakaret edipde saçmalayanda senin arkadaşın ben ne kadar alttan aldıysam siz üstelediniz ve artık size hakkettiğiniz şekilde davrancam siz istediniz bunu zeka yasımı test etmekte sana kalmadı... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:52 pm |
|
|
bana hakaret etme de sana kalmadı. Kendini bi ..... sanma sen kimsin be. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:54 pm |
|
|
fransuva OSMANLIYI sener abi dediğin insan yönetmediğine gore artı ben hangi cümlemde savasa katıldığım için kendimi övdüm bana bi tane goster de goreyim msj ımı beyinsiz kelimesinide kendin için kullandın sanırsam ama bole ön adlarını heryerde soleme sonra herkez ole hitap eder sana... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:54 pm |
|
|
bu arada ben mi SAYLİ beni tanıyan tanır hiç bir kimlik altına saklanmam... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:55 pm |
|
|
Sadece Şener abi değil Show_Time dedim. Bu arada BEYİNSİZ kelimesi sadece SAYLİ ye dedim... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:56 pm |
|
|
bende düşündümde bu beyinsiz kelimesi fransuva ismine sıfat olabilecek şekilde duruyor BEYİNSİZ FRANSUVA1905.... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:58 pm |
|
|
Sen aynaya baktınmı hiç ? Bu lafı sana dediğim açıkça ortada bunu anlamayacak ne var? Tabi senin anlamam doğrudur. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 2:59 pm |
|
|
CİDDEN BEYİNSİZSİN ne saçmalak istediğini anladımda sen beni anlamadın o kelime sana daha çok yakısıyor.... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 3:00 pm |
|
|
İspatla ? |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 3:03 pm |
|
|
ben doktor değilim neyi nsl ispatlıyım ha kendi beyinsizliğini gormek istiyosan en yakın zihinsel engelliler kurumuna acilen basvur... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 3:05 pm |
|
|
Öyle bir kurumdan ve nerede oldugundan haberin varsa demekki bir kaç kere gittin |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 3:06 pm |
|
|
gülüm senin oyle bir kuramdan haberin olmadığı için bole serbestçe gezebiliyorsun bilsen çoktan oranın ücra bi köşesinde beyaz gömleğini giymiş oturuyor olurdun... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 3:08 pm |
|
|
Sana beyaz gömlek çok yakışır muhtemelen çok giymişindir. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Şikayet C.tesi Mart 14, 2009 3:10 pm |
|
|
nerden bildin ya cidden hafta içi her gün beyaz gömlek giyiyorum malum okuldu dersti falan gömleksiz gidersek senin gibi dengesizlerden ne farkımız kalır demi ama cidden takdir ettim seni 6.hissin kuvvetliymiş her ne kadar beyinsiz olsanda bişileri tahmin edebiliyorsun... |
|
|
|
|