Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Şikayet

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:11 pm

Tabi kuvvetli hergün altınada beyaz giyiyorsun dimi Cool
SAYLI

SAYLI

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:14 pm

ya valla sende gram yok açıp orayada mı baktın yazıklar olsun ama sen farklı şeyler giyoyor olman gerek bole konustuğuna gore ne bilim dantelliler cinsinden bişiler giyoyorsun demi kırmız falan yakışır sana ama dikkat et herkezin seyine bakarken istemediğin seylerle karsılasabilirsin...
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:15 pm

Sen bence tanga giyorsun çok yakışır valla Cool Birde meydana çık her zaman yaptığın şey Cool
SAYLI

SAYLI

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:20 pm

olum cidden sen dengesizin önde giden hatta bayrak tasıyanısın demin dedin ya beyaz giyiyorsun bende seni tastik ettim ama beyinsizlikten ötürü sende balık beyinliliğide var meydana çıkma cümleside senin için olsa gerek malum ortam o.....n ama o dantellilerle çıkma meydana malum senin gibi dengesiz çok etrafta sana bi zaraları dokunur sonra üzülürsün benden soylemesi çıkacaksanda abinlerin elinden tutup korumalı çık kimse dokunamasın sana Twisted Evil

not:şimdilik çıkıyorum sana cvb veremeyeceğim sonra döndüğümde senle bu saçma fantezi konularına devam ederiz sana bol fanteziler aman dikkat et haydar abinin nasihatlerinede kulak ver bişi olmasın sana evdende çıkma malum çevre sapık dolu Twisted Evil
Nistel

Nistel

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:38 pm

Başlık b*k atma yarışına dönmüş Sayli ve Fransuva tebrikler.Sayliyi bilirim delidolu manyağın tekidir:) kendini tutamaz ama Fransuva seni böle bilmezdim..
Neyse birbirimizi kıra kıra bu hale geldik aslında kim tanıyordu birbirini Çana taşınmadan önce? Smile
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:42 pm

Nistel ben böyle değildim taki SAYLİ dedikodu edene kadar Beni bilen bilir zaten
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 3:43 pm

Herkesin bi siniri vardır en sonunda patlar
SAYLI

SAYLI

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 5:17 pm

sevgili fransyva dedikodu nun ya kelime anlamını bilmion yada saçmalamaya devam edion konusmalarımda ilk defa bu kadar çirkinleştirdim buda senin sayende oldu baska hiç bi yerde bole konusmama rağmen senle ilk defa bole konustum ve sen sinirden bahsediosun buyur patla abakalım ne olcak bide bilmediğin kelimeleri kullanma dedikodu ne bilmiosun madem bare susta itiraf atma kardeşim...

not:konusmalarımı bu kadar çirkinleştirdiğim ve konusmalarımızın bu kadar seviyesiz olmasından ötürü FORUM SAKİNLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM...
Emaar

Emaar

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 14, 2009 5:59 pm

admin mod her kim gelip buraya kilit takacaksa taksin burasi iyice civimis
konunun acilma sebebiyle su anki durumuna bi bakin
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 10:15 am

SAYLI demiş ki:
sevgili fransyva dedikodu nun ya kelime anlamını bilmion yada saçmalamaya devam edion konusmalarımda ilk defa bu kadar çirkinleştirdim buda senin sayende oldu baska hiç bi yerde bole konusmama rağmen senle ilk defa bole konustum ve sen sinirden bahsediosun buyur patla abakalım ne olcak bide bilmediğin kelimeleri kullanma dedikodu ne bilmiosun madem bare susta itiraf atma kardeşim...

not:konusmalarımı bu kadar çirkinleştirdiğim ve konusmalarımızın bu kadar seviyesiz olmasından ötürü FORUM SAKİNLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM...

Emin ol senden daha iyi biliyorum . Cool
SAYLI

SAYLI

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 10:35 am

o zaman neden saçmalıyorsun dedikodu yapan biri olsam gelip burda senle tartısmazdım gerçi senin dedikodunun ne anlama geldiğini bildiğinden hala emin değilim ya neyse iice bi oku sözlükten sunun anlamını...
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 12:43 pm

SAYLI demiş ki:
o zaman neden saçmalıyorsun dedikodu yapan biri olsam gelip burda senle tartısmazdım gerçi senin dedikodunun ne anlama geldiğini bildiğinden hala emin değilim ya neyse iice bi oku sözlükten sunun anlamını...
Emin ol bence bi yerde emin olacaksın. O zaman eminliğini gösteririm. Cool
SAYLI

SAYLI

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 3:49 pm

fransuva saçmalamaya hala mı devam edion bişi biliosan çık sole la kimin dedikodusunu yapmışım solesene bilmiosanda sus....
kartal13

kartal13

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 4:35 pm

hoppala gençlik bu konu ne böyle Evil or Very Mad
yazacaktım iki kelam postlara bakınca vazgeçtim size yakışmıyor
Otorite

Otorite

Şikayet - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şikayet Şikayet - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 7:19 pm

Kilitlenmiştir !

Şikayet

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3