|
Yazar |
Mesaj |
ozank
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 5:23 pm |
|
|
Öncelikli olarak semfb,spiritles ve cariyenin cezaları değilde..(O konuda fazla bir fikrim yok)
Comefromhell cezası tamamen haksızdır.Yukarıdada denildiği gibi comefromhell ziraat nazırıydı.Ziraat nazırıda eyalet envanterine dokanamadığı için hiç bi halt yapamaz
Hocam adminlere mesajları atın.Sonra kadının silinmesini ve beylerbeyinin uzaklaştırılmasını seyredelim.. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 5:25 pm |
|
|
ben kadıyla Beylerbeyininde silinmesini seyredin diyorum |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 5:26 pm |
|
|
Yuh Osmanlıya bak Millet aştı kendini iyice valla |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 5:55 pm |
|
|
mısram show abım ne dedı duydunmu merak etme sevıye 2 oldugumda ohrf de dıvanda kadı oldugumda mazlumun hakkını yıyenın paraları bundan askın olacak goreceksınız hak yıyen sevıye 1 olsa bıle goreceksınızkı bende ımreneceksınız demedı demeyın eger dedıklerımı yapmassam oyunu bırakacam goreckesınız bunun ıçın yemın bıle ederım ozelıkle sen mısram davalarda adın var dahake devam edıyor bunun bır ayrıcalıgı olmalı delıl de yeterlı benım kadılıgımda olursa mısram 20 gun hapıslerde çurursun haberın ola uyarını sımdıden al |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 5:56 pm |
|
|
Ceza Kafaya göre belirlenen bir ceza değildir. Boş konuşmayın.. Ben kendimi ve kadımı garantiye almadan iş yapacak kadar saf değilim.. Hafife aldığınız insanı yeterince tanımıyorsanız susmayıda bileceksiniz.. Hadi size boş laklaklar.. Mısra.. |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 5:58 pm |
|
|
orasını bende bılıyom adelet yerını bulmuyor onu solım haksızlık var burda neden davan dahle sonuçlanmadı sımdı bana laf atacagına neler yaptıgını anlat mıllete hadı bakalım gorelım ense tırasını |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:13 pm |
|
|
Ahahahahaha... Bak burdan bir kez daha söylüyorum... Oyunu zindan edicem, o yetmicek... İstanbulda oturanların hayatını kaydırıcam... ... Haksız yere elinizde kanıt yokken ve ben harmanlıda bulgar istilasında yaşarken... Evinde keyif çatan sizin gibi arsızlar gelip bana ceza kesti... Bunun hesabını çok kötü kesicem !! ...
|
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:23 pm |
|
|
Düşündüm de, Açıklama Yapmaya Değmezsiniz.. Edit...
En son Misraaa tarafından C.tesi Mart 21, 2009 12:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:23 pm |
|
|
bunları oyundan sılınecekler neden dıyosanız bunları oynatan multı bunlarda multı |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:24 pm |
|
|
senınde rk kabrıstanına yolun var merak etme bundan sonra adelet neymıs gorecekler sen kesandan dısarı çık bak ne olıyor |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:30 pm |
|
|
BABAİ HAREKETİNİN AMAÇLARI
6) Hareket, ZALİM kasaba ve eyalet yönetimlerini açık şekilde DÜŞMAN ilan etmiştir. Hareketin temel amacı DÜŞMAN YÖNETİMLERE askeri metodlarla el koymaktır.
Ancak Hareket, global stratejilere bağlı olarak da, bazı yerleşim birimlerinin yönetimlerine el koyabilir. (Değişiklik :14/03/1457 tarih ve 2 sayılı Kanun)
7) Hareketin; ZALİM YÖNETİM tanımlaması şudur :
a) Vatanımız işgal riski ile karşı karşıya iken, Bulgar Savaşına kayıtsız-umursamaz davranan, sessiz kalan, görmezden gelen, b) Halkına her ne surette olursa olsun zulmeden, c) İnsanlarına adil davranmayan, d) Yolsuzluğa bulaşan, hırsızlık yapan, e) Demokratik mekanizmalari, demokrasinin açmazlarından faydalanarak tıkayıp, yönetimde tekelleşen, f) Pazara gereken müdahaleleri yapmayarak, spekülasyonların önüne geçmeyen, pazarı ucuzlatmayan, seviye atlayacakların iş ve işlemlerini zorlaştıran, g) Seçim çalışmaları sırasında meyhanelerden çıkmaz iken, reis seçildikten sonra meyhanelere uğramayan, mesajlara yanıt vermeyen, halkının dertlerini dinlemeyen, h) İhtiyacı olan oyuncuları çaresizliğe terk eden ve menfaat çetelerinin kucağına iten,
YÜRÜRLÜK 22) İş bu kanun BABAİ HAREKETİNİN kurulduğu 09/01/1457 tarihinde yürürlüğe girer.
Biz bu maddeleri yazıp harekete geçerken, gördüğümüz haksızlıklar üzerine harekete geçmiştik. Tarihe bakın 09/01 dikkatinizi çekerim. TEKRAR HATIRLATIRLIR.
|
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:32 pm |
|
|
babı bır gıt allah aşkına yha ben sana rk de bır çete yapım tabıkıde multı degıl rk alemınde adımızı duymayan kalmıcak eger bır mazlumun hakkı alınırsa guzat gıbı haydut oluurm merak etmeyın |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:38 pm |
|
|
bu ne ya bu oyuncular %99 oyun bırakmışlardır |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:39 pm |
|
|
Edit..
En son Misraaa tarafından C.tesi Mart 21, 2009 12:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:40 pm |
|
|
Misra direk mitten alırım haberlerini o zaman...
Sen ---edit--- oynamaya devam et...
Hem geliceksin adminler kimleri suçlu görüyosunuz dediğinde bnm adımı vereceksin, adamlarda gidicek verdiğin adlara göre cezaları bölüştürecek...
Ondan sonra geliceksin benm ne suçum var diyeceksin...
İnsanda biraz utanma olur... |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:42 pm |
|
|
bırak abı ya bunu bu var ya bır sey derdım banlanmak ıstemıyomrum acaba mısra hanıma sorun kendı davası ne oldu akçen gıtcek dıyemı korkutun yoksa ıtıbarın duscek dıyemı mıllet arasında |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:49 pm |
|
|
Edit...
En son Misraaa tarafından C.tesi Mart 21, 2009 12:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 6:52 pm |
|
|
mısra aklında sorun varsa benım arkdasımın babası delı doktoru telını verım :D:D |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:01 pm |
|
|
1 yılımı doldurmama 3.5 ay kaldı.Msnden bu konuyu açtıgımda bi ton laf yedim ama.Şimdi illaki hak vereceksiniz.Neyse adam lazım bana yav adam varmı ap 2 üzeri olan Mısrayada selamlar yazında beyler beyi olda görelim bu havanı kelleni alınca ağlamıcaksın ama burda, sözmü.
Spir ve smfb den mısram ve kadı seref yoksunlarına bir iş gelmez ama. comefromhell den ceza yarler ikiside cunku adam sadece ziraat nazırıydı kasa eksilerdeyken |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:26 pm |
|
|
Vay be beylerbeyi olmuşun ama ziraat nazırının kasadan para çalamayacağını öğrenememişin.Bi ara ziraat nazırı el kitabını oku sen Ben sağlam iş yaparım demişin görecez bakalım yaptığın sağlam işi |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:27 pm |
|
|
Cariyeninde reis raporuna göre ceza kesmişiniz.Siz o kadar hırsa kapılmışınızki neredeyse birinin üstünde 5000 akçe görseniz aha bu çalmış geçirelim cezayı diceksiniz. |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:30 pm |
|
|
ole olur bunlar kendılerını halktan hustun kılıyolar gor bak ne olacak bunlar yuzunden osmanlı bolunecek |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:35 pm |
|
|
Mısra yine boş boş konuşuyorsun. Şu 3 soruya bi yanıt ver bakim. 1) Cezaları nasıl hesapladın? 2) Ziraat nazırı nasıl kasayı soyabilir? 3) Eyalet kasasından aldığı paraları ticaret nazırına aktaran belediye reisi neden suçlu olsun? |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:36 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Alp, senin neden mollayı savunduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Eyaleti ele geçircekmiş Zuhahah Spiritless semfb paraları çalarkende sesin çıksaydı ya senin :D Hem ben amacıma ulaştım neydi amacım? Eyaletin yenmiş paralarını eyalete geri alabilmek.. Tamam benim için bitmiştir.. Bundan sonra kalan zamanı eyaletin madenlerini açmakla ve önerileri hayata geçirmekle geçireceğim.. Kaldı ki sizin gibi isyancılardan Edirne'yi temizlemiş bulunuyorum.. Bakınız tek bir isyan olmamıştır ben yönetime geldim geleli.. O yüzden gereksiz iş yapmaya kalkışmayın.. Zira gereksiz ve kanunsuz iş yapanların cezalarını yeni kestim birde sizinle uğraşamam Hem sen nasıl bir insansın anlamadım ben.. Oyunu bıraktım demiştin Bıraktın da başka karakterle geri döndün.. Karakter değiştirmek adetten midir nedir Artık birşeylerin ardına sığınmayın kimin benimle sorunu varsa benimle halletsin. Eyaletimi pis işlerinize alet etmeyin artık.. Herkesin hafife aldığı Mısra kanun ile çözdü olayları sizde öyle yapın.. Bu kadar kanunsuz iş meraklısı olmayın.. Kısacası saçma sapan işlere bulaşmayın zira faturasını ağır ödemek zorunda kalabiliyor insanlar.. Bknz: Şekil 1-a Sevgili Mısra,
Baba_ilyas la beni karıştırmayın,kendisi ile düşünce hareket vs aklınıza gelebilecek her türlü konularda birizdir ama 2 farklı kişi olduğumuzuda belirtirim.Baba_ilyas ben değilim yani.
Sizinle bir mevzum yok,hatta en son karşılaşmamızda ise bana gösterdiğiniz misafirperverliğinizden ötürü minnettarlığım var size.
Kime saldırırsanız saldırın ama durduk yere bana saldırmayın herkes zararlı çıkar bu işten.
İyi günler ve iyi oyunlar. |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:39 pm |
|
|
bırakın bu mısrayı cezasını çok kotu verecek kesandan çıksın aglıcka o onu 255 kp yapsa bıle kurtaramıcka ona hagnı darbeyı vurcagımı sız dusunun |
|
|
|
|