Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Tarihi Cezalar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
Baba_İlyas

Baba_İlyas

Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:49 am

Dostum;

Bursa Beylerbeyi ve Kadısı ile aramızda olan münazaraya dayanamayıp ettiğiniz müdahaleyi hala çok net hatırlıyorum. Bu yaştan sonra kimseye adaletin ne olduğunu öğretemeyiz.

Dolayısıyla, olmayan adaletin telaşına düşmemek lazım, ayrıca masum oyunculara bir şey olmaz. Etliye sütlüye karışmadıkları sürece onlar oyunlarını oynarlar. Gelelim o saydığınız isimlere, onlara yakın isimler iktidarı güya demokratik mekanizmalarla elde edince, bu sefer onlar rövanş mantığı ile benzer eylemleri yaparlar, dolayısı ile zaten bu oyunda adalet sağlanamaz. Bu forumda veya diğerinde aynı yazışmaları bu sefer karşı taraf yapar.

Neticede işin bizi ilgilendiren yönü: Biz kendimizi biliriz. Hareketimiz tutarlıdır. Adil ve dürüsttür. Ve daha da önemlisi amaçları itibariyle çok nettir. Halk bize güveniyor. Gerisi de diğerlerinin derdi.

Babai Hareketi gibi siyasi bağlantıları olmayan, sadece adalet ve millet menfaati güdüsü ile çalışan bir yapılanmadır. Ve görüyorum ki kurma zamanlaması tam yerindedir.
Aksen090

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 7:37 am

ya bu misra bu zombiklerin karesi divanında süper star ilan ettiği misra değil miydi Very Happy
bende hep merak etmişimdir...ama tabi olur böyle şeyler
ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...

valandil gerçekten senin için üzüldüm...ama bu oyunda en azından adminler şereflerini kaybetmemiştir...en azından ljs akıllı adamdır Very Happy
kim adil kim adil değil yakında herşey çıkar meydana...

ama gerçek adalet gerçekten yerini bulmazsa,yoldaşlar kuvvet yapmaya başlayın iç savaş kapıdadır bom

En son Aksen090 tarafından C.tesi Mart 21, 2009 11:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 10:40 am

Yüzsüz, sen nasıl buralara gelip adalet yerini buldu dersin Question

Daha bişey bildiğin yok buralara gelip yavlamaya başlıyorsun. Bu nasıl terbiyesizliktir Exclamation insaf be insaf Exclamation ulan insan,yok yok edit bile bu utangaç tablodan sonra istifa eder böyle edit yapmaz.Sen nesin Question Kim verdi bu ceza emirlerini Question Bariya denen soyguncu,Türk düşmanı,bulgar yanlısı edit mi?

ulan multi yapar, buglerden faydalanır sonra bakın ben belediyeyi ve eyaleti bu duruma kadar getirebildim diye övünür.sonrada artist,düzenbaz Bariyaya gidip mallarını ucuzdan satar.ulan adam savaşa bile katılmamış hâlâ oyunda ve devletine sahip çıkan bir adam imajı gösteriyor.

moderatör notu: Üslubunuza dikkat ediniz.

Redkit...

En son Atilla tarafından C.tesi Mart 21, 2009 10:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 10:57 am

Yahu ben dava açtırdım,iste bu cezaları yiyeceksiniz diye dersin.Nerde mahkemenin tarafsızlığı?bide tavuk doğuran Fuhrerr çıkar demezmi biz o kadar ceza vereceğiz diye. lol!
Valandil

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 11:42 am

Arkadaşlar herkesin savunmasını ayrı ayrı yüksek mahkemede yapmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum...

...

Ayrıca şu güne kadar şu oyunda 5 kuruş çalmamış ve 1 tane multi yapıp kendine oy vermemiş bir insan olarak bütün seçimleri kazandım, ama aşağılık kompleksleri ve kıskançlıklar yüzünden 2 senedir başıma gelmeyen kalmadı...

Yinede direndim, 2 ay hapse attılar çıktım arka arkaya gene 2 divan seçiminide kazandım...

Ama bu bardağı taşıran son damla oldu...

...

Gayet açık ve net söylüyorum...

Şu saatten sonra adminlerden eğer olumlu bir cvp gelmezse oyunu herkesin burnundan getiricem...

Bugüne kadar bana yapılanların bin katını yapıcam, hile nasıl yapılır...

Sabah akşam küfürlü multi açılıp bide üstüne dava nasıl edilir...

7 gün 24 saat 2 senedir her Allah'ın günü multi hesaplardan küfür yiyorum...

Ama artık yeter, adaletin olmadığı yerde adaleti beklemekden sıkıldım...

Artık adalet yok, artık hak edene hakettiği gibi davranmak var...

Kısacası insan olmayanlara insan muamelesi deil bundan sonra hak ettikleri gibi hayvan muamlesi yapacağım !!

...

Not: Başta kadı bozuntusuna ve misra denen alçağada söyledim burdada yineliyorum...

Bnm emeğimi çalarak kul hakkına girdiniz...

Eğer ben o 2 günlük nazırlık boyunca bir kuruş para aldıysam bütün yakınlarımı kaybedeyim...

Ama yok ben haklıysam ve bnm emeğimi çaldıysanız en kısa zamanda bütün yakınlarınızı kaybedersiniz inşallah...

Sizde zerre Allah korkusu varsa, diğer tarafa geldiğinizde bu çaldığınız kul hakkının hesabını ödeyeceksiniz...

Ama bu yetmeyecek, şu oyunda şu saatten sonra pislik nasıl yapılır göreceksiniz...

...

Buda Böyle BİLİNSİN !!
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:00 pm

Valandilin davasını dün yüksek mahkemeye götürdüm ve bugün başvuru kabul edilmiştir. Umarım bu yeni açılan kurum adalet denen şeyin doğru tanımını yapmamızda bize yardımcı olacak.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:17 pm

Bildigim kadariyla Eyaletin her aldigi yanlis karar sonucu ilgili oyuncuya verdigi cezayi akçeyle karsilamak zorunda, ayrica kadida silinmesi gerekir.
Valandil

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:27 pm

Ya hayır bnm anlamadığım...

Ziraat nazırı diyolar ya bnm için, hadi öle olsun...

Kasa önceki divandan bırakıldığı zaman zaten eksideydi, yani bnm tek yetkim olan ödeneğe para koyabilme işini bile yapamıyordum...

Nasıl gittim divanı soydum, bu kadar mı beyniniz çalışmıyo...
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:53 pm

senin davada,
Kod:
Bu konuda buyuk olcude sorumlulugu olan kisi donemin ziraat nazırı Comefromhell’dir.
diyen savcı kırması Smile

Alıntı :
Beylerbeyi Spiritless'in atadıgı sözcü divandan banlıdır. Beylerbeyi
ısrarla sözcüyü değiştirmeyerek görevini kötüye kullanmıştır.
senin davayı kendi elleriyle düşürmüştü aslında ....
tabi kadı birazcık okumayı bilen biri olsa.
yukardaki iddiada sprin bir diğer davasından alıntı.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:56 pm

haa bide ilave yapalım, forumdan banlıysanız seçilmeyin kardeşim dercesine yapılmış bi hareket.

nerde kaldı seçme ve seçilme hakları milletin.
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 1:49 pm

badsector demiş ki:
haa bide ilave yapalım, forumdan banlıysanız seçilmeyin kardeşim dercesine yapılmış bi hareket.

nerde kaldı seçme ve seçilme hakları milletin.
Sonrada hak ve hukuktan bahsediyorlar.Ama Adalet yakında yerini bulacaktır merak etmeyin Exclamation Tanrı bizi Cucurbitacılardan,Bariyacılardan ve Mısracılardan korusun Very Happy Bunlar olduğu sürece hak ve hukuktan bahsedilemez.
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 1:51 pm

Spam için özür ama Very Happy bi reklam yapayım. (konuyla ilgilidir)

Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Empty(Tıklayın) Edirne Halk Mahkemesi (Tıklayın)
castle

castle

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:04 pm

onemlı degıl atılla sade kadı sılınmemesı lazım bır mısra sılınsın
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:12 pm

Kadı silinse ne olacak?ikisi aynı kişi zaten.bu yüzden sayın savcımız kararı önceden bilmesin?adam karar çıkmadan kadının hangi hükmü vereceğini açıkladı. Very Happy ikisidede Come'dan kuyruk acısı var,hâlâ geçmemiş anlaşılan. çok komik!

Ama olsun en azından Tavuk doğuran Fuhrerrin bir multisi silinmiş olur. çok komik!

Durum içler acısı arkadaşlar. Börk
castle

castle

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:25 pm

hahahaha bu adamlar multı marazı ya
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:26 pm

adamlar sırf come a ceza kesmek için bahaneyle basıyorlar akçe cezasını..

yaw en azından illa ceza kesmek istiyorsan edit kırık ve kurallara uygun suçlama birde fotoshop yapın olsun bitsin..

kasa - deyken nazırın ödenek işini halledemeyeceğini bilmiycek kadar edit, artık bunlar bu cezayla açık verdi..

harbiden yazık yahu come a bakıyorumda onun yerinde ben olsam sırf onları bezdirmek için kendi kanlarında boğardım onları..

1 değil 2 değil vallaha..

Allah sabır versin hocam..

moderatör notu: Üslubunuza dikkat ediniz.

Redkit...
castle

castle

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:28 pm

Kullandıgımız Üsluba Dikkat Edin
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:35 pm

castle kardeşim kusura bakma ama hep post kasmk için geliyorsun yav.düşüncelerinide belirt bari Smile
castle

castle

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 2:35 pm

ben burda forum kurallarına uymak ıstıyom arkdaslarıda admın olmassam bıle uyarıyom
karademir

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Mart 22, 2009 1:25 am

bu kadar da olmaz...

kadı ve bey in kelle gidici gibi Very Happy:D
castle

castle

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Mart 22, 2009 2:09 pm

gıdıcek merak etme admınler alıcak kellelerını
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mart 23, 2009 3:03 am

her ne olursa olsun beddua etmek sana yakışmamış valandil..başına gelenler için üzüldüm..150.000 akçelik cezayı kim görse bu kadar hiddetlenirdi muhakkak ama gerçek hayata yönelik beddua hiç kimsenin ağzına yakışan bir şey değildir..

cezalar konusunda da kimin çaldığı ispatlanmışssa verilsin fakat benim de bildiğim kadarı ile - hazinede ziraat nazırı üstüne birşey alması söz konusu değil.. fakat + hazinede her türlü sahtekarlık yapılabilir.. bu ziraat için de ticaret için de geçerli.. 2 ay boyunca rapor yayınlanmayan bir divanda neler dönebileceğini aklıma bile getirmek istemiyorum.. bu tür cezalarla karşılaşmak istemeyen kişiler geldikleri konumlarda kendi ceplerine değil halka çalışırsa böyle cezalarla bir daha karşılaşacağımızı zannetmiyorum..

ama haklı ama haksız ceza yiyenlere geçmiş olsun dileklerimi iletirim.. haksız ceza yiyenlere yüksek mahkemede başarılar dilerim.umarım adalet yerini bulur..
Valandil

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mart 23, 2009 8:58 pm

Sayın totalwar , sayın kanunları bilmeyen maşa kadıya çok hoş beddualar ettim...

Bizzat oyun içi msjlada, burdan bi daha yinelemekdende çekinmeyeceğim...

Bu bir oyun olsada bnm 2 yıllık emeğim var ve %100 haklı olduğum konuda bana oyunu bıraktırcak ceza veriliyor...

Eğer ben haksızsam Allah bnm belamı versin...

Ama eğer haklıysam ve hakkaten 5 kuruş çalmadıysam nazırlığım boyunca, ---edit---
---edit---
...

Bin kez dedim bir daha diyorum...

---edit---

Not: Burada yapacaklarımla kurtulamayacaklar...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mart 23, 2009 10:39 pm

Valandil demiş ki:
Sayın totalwar , sayın kanunları bilmeyen maşa kadıya çok hoş beddualar ettim...

Bizzat oyun içi msjlada, burdan bi daha yinelemekdende çekinmeyeceğim...

Bu bir oyun olsada bnm 2 yıllık emeğim var ve %100 haklı olduğum konuda bana oyunu bıraktırcak ceza veriliyor...

Eğer ben haksızsam Allah bnm belamı versin...

Ama eğer haklıysam ve hakkaten 5 kuruş çalmadıysam nazırlığım boyunca, ---edit---...

---edit---

...

Bin kez dedim bir daha diyorum...

---edit---
Not: Burada yapacaklarımla kurtulamayacaklar...
Abartıyorsunuz.Lütfen yapmayın bunu.Beddua döner dolaşır sahibini bulur
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Tarihi Cezalar Tarihi Cezalar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mart 23, 2009 11:12 pm

Valandil bir oyun için sölenecek sözlermi abartmayın . Ne biçim laf onlar biraz kendinize gelin. Belki siz şu ilk hesabınızı inzivaya almayı kararını tekrar düşünseniz sakinleşince dönseniz aramıza.

Tarihi Cezalar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki