|
|
Yazar |
Mesaj |
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:46 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Alp, senin neden mollayı savunduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Eyaleti ele geçircekmiş Zuhahah Spiritless semfb paraları çalarkende sesin çıksaydı ya senin :D Hem ben amacıma ulaştım neydi amacım? Eyaletin yenmiş paralarını eyalete geri alabilmek.. Tamam benim için bitmiştir.. Bundan sonra kalan zamanı eyaletin madenlerini açmakla ve önerileri hayata geçirmekle geçireceğim.. Kaldı ki sizin gibi isyancılardan Edirne'yi temizlemiş bulunuyorum.. Bakınız tek bir isyan olmamıştır ben yönetime geldim geleli.. O yüzden gereksiz iş yapmaya kalkışmayın.. Zira gereksiz ve kanunsuz iş yapanların cezalarını yeni kestim birde sizinle uğraşamam Hem sen nasıl bir insansın anlamadım ben.. Oyunu bıraktım demiştin Bıraktın da başka karakterle geri döndün.. Karakter değiştirmek adetten midir nedir Artık birşeylerin ardına sığınmayın kimin benimle sorunu varsa benimle halletsin. Eyaletimi pis işlerinize alet etmeyin artık.. Herkesin hafife aldığı Mısra kanun ile çözdü olayları sizde öyle yapın.. Bu kadar kanunsuz iş meraklısı olmayın.. Kısacası saçma sapan işlere bulaşmayın zira faturasını ağır ödemek zorunda kalabiliyor insanlar.. Bknz: Şekil 1-a
Bir arkadaş sende "ruh marazı" (arızası) olabileceğinden söz etmiş... Bu kardeşimize katılmamak elde değil...
Şimdi konuya gelecek olur isek:
1) Ben Baba_İlyas oyundaki adım da aynısıdır. Ancak üzgünüm ben Alp değilim. Zaten bilenler bilir.
2) Bu zuhahahah tavırları,
a) Ya şımarık çocuk tayfasında olur
b) Ya da kenar mahalle ağzıdır.
Ama şurası kesin ki size çok yakışmış. (Hele bir bayan olmanız gözetilince daha da anlamlı)
3) Alp kardeşim kendisi ile ilgili ithamlarınıza kendisi cevap verir, benim cevabıma muhtaç değil.
4) Senin cehaletini ben mazur görüyorum.. Anlaşılan sen bizi tanımıyorsun... Bilmiyorsan bilenlerden sor öğren... Yoksa oraya gelir biz sana öğretiriz...
5) Sakın benle de laf yarıştırmaya kalkma, muhatabım değilsin, bizim yayımladığımız hükümler bütün Osmanlı için geçerlidir. Sen üzerine alınıyorsan, demek sen de bir haltlar karıştırmaktasın ki gocundun. Zira yarası olan gocunur. Eğer yayımladığımız ilkere muhalif bir tavrın varsa işte o zaman kaçacak delik ara, kendine.... Tepene öyle bir bineriz ki... |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 7:59 pm |
|
|
arkdaslar artık dur dıcem bundun sonra soygunculara adeletsızlere dur dıcem artık kasabalarındna çıkamıcaklar multılerı ezmek yenmek hırsızları bıtırmek adeletsızlerı bıtırmek ıçın bana mesaj çekın artık bunlara mazlumun darbesını vurucam goreckesınız senden baslıcam mısra |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 8:08 pm |
|
|
- castle demiş ki:
- arkdaslar artık dur dıcem bundun sonra soygunculara adeletsızlere dur dıcem artık kasabalarındna çıkamıcaklar multılerı ezmek yenmek hırsızları bıtırmek adeletsızlerı bıtırmek ıçın bana mesaj çekın artık bunlara mazlumun darbesını vurucam goreckesınız senden baslıcam mısra
Birader;
Biz zaten bunun için kurulmu ve kesinlikle multi kullanmayan bir oluşumuz. Ve o dönemde de söyledik. Bu tür ahlaksızlıklarla hukuk zemini üzerinden mücadele etmek imkansızdır. Tek yol ihtilaldir. İndireceksin bunları iktidardan. Bitecek lafı güzaf |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 8:18 pm |
|
|
- castle demiş ki:
- bırakın bu mısrayı cezasını çok kotu verecek kesandan çıksın aglıcka o onu 255 kp yapsa bıle kurtaramıcka ona hagnı darbeyı vurcagımı sız dusunun
Ne diyorsun kardeşim anlaşılmıyor daha düzgün yazarmısın bu konudaki tüm mesajların buna dahil |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 8:28 pm |
|
|
pardon arkadaslar ozur dılerım klavye ıste mısra cezasını halkımız verecek onu degıstırıyom |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 9:12 pm |
|
|
castle benm devrimci mesajlarıma kaptırmıs sanırım kendısını |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 9:31 pm |
|
|
Arkadaşlar valandil davasının tamamen yanlış olduğunu düşündüğüm için ulaşamadığı resmi forumda onun adına yüksek mahkemeye kararı tekrar gözden geçrip iptal etmesi için başvuruda bulundum. Yaptığım başvuruya sonuna kdar güveniyorum lakin yüksek mahkeme yeni kurulan bir kurum ve açıkçası nasıl bir tepki alacağım konusunda hiç bir fikrim yok. Umarım ki mahkemeyi siyasi parti lokaline çevirmemişlerdir. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 9:36 pm |
|
|
Yüksek mahkemede 2 kişi olacaktı bildiğim kadarıyla kim onlar? |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 9:43 pm |
|
|
Hep de bu forumu kullananlara ceza kesmişler, böyle adalet olmaz olsun! |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 10:38 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- castle benm devrimci mesajlarıma kaptırmıs sanırım kendısını
merak etme senden ıyı sozlerım var |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 11:40 pm |
|
|
OSMANLI İMPARATORLUĞU YÜKSEK MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI’NA
İTİRAZ EDEN : (spiritless, semfb, comefromhell, cariye, badesultan adına) ------------------------ söz konusu kişiler hapiste, oyuna erişememekte, yada forumdan banlı oldukları için.
delillerimiz: http://img22.imageshack.us/gal.php?g=tutuklulistesi.jpg http://img16.imageshack.us/gal.php?g=badesultan.jpg
quote] Kimden: {Kedi} Kime: Badsector Tarih: 18 Mar 2009 18:14 Konu: Re: forumdan banlı olanlar ile ilgili Mesajı alıntı yap Yüksek mahkemeye başvuruyu kişinin vekili yapabilir. .[/quote]
DAVALI: semfb, spiritless, badesultan, cariye, comefromhell söz konusu davalar incelendiğinde yaklaşık hepsi aynı nedenle ve ortak deliller vede suçlamalarla yapıldığı için yüce mahkemenizi tek tek meşgül etmemek adına toplu olarak itirazımızdır. gerek görüldüğü takdirde davalrı ayırabiliriz.
DAVACI: EDİRNE SANCAĞI DİVANI ihanet - içkarışıklık - görevi ihmal suçlamaları
İTİRAZ KONUSU DAVANIN TARAFLARI: 1 - Misram (Beylerbeyi) 2 - Beyoglu (Savcı) 3 - Pelerinli (Kadı) 4 - Fuhrerr (Ticaret Nazırı) 5 - Toz (Kazasker) --------------------------------------------------------------- 1- spiritless 2- comefromhell 3- semfb 4- cariye 5- badesultan -----------------------------------------------------------------
DAVA NUMARASI ilGili davalar:: comefromhell: http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58591 http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58604
delillerrin geçersizliği, gerekli kanun maddesi ve yeterli araştırma eksikliği,
spiritless: http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58589 http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58662 http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58597 http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58663
ilk suçu neydiki ikinci suş artırılarak ceza verildi? üçüncü cezanın ve tüm cezaların yasal dayanağı nedir?
cariye: http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58593 gerekli delil ve araştırmadan yoksun, ve hangi kanuna göre bu ceza verildi?
badesultan: http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58613 http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58660
delil diye sunulan şey, solda geçen AAP haberinde fotomontajdır, tarih vs bilgisi vede gerekli araştırmadan yoksun devam etmektedir.
semfb: http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58590 http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58601
KANUNİ-ESASİNİN ilgili açıklamasından yoksun, desteksiz asılsız deliller, ve suçlamalar..
http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=58594
DAVALARIN ÖZETİ : edirne sancağı, Adalet Sarayında bu güne kadar eşi benzeri olamayan şekilde kanunsuzluk örneği. özet çıkarılamayacak kadar geniş, kısaca asılsız ve gerçekten uzak delilerle kişilerin yıpratılması ve aynı oranda kanunsuzca verilen/verilmeye devam edilen cezalar.
AÇIKLAMALAR [KİTAP 1] Genel [1.4] Kanunlar, kanun çıkmadan önceki olaylar için uygulanamaz.
kaldıki söz konusu olaylarla ilgili geçerli kanun maddesi bile bulamaktadır sayın savcı.
- Alıntı :
- [KİTAP 5] KİŞİ HAKLARI
Trakya Eyaleti kanunlarında belirtilen kişi hakları, seviye farkı yapılmaksızın her Trakya vatandaşı için eşit derecede geçerlidir.
Madde 1. Savunma Avukatı Tutma Hakkı Trakya Eyaleti�nde, aleyhinde dava açılan her kişi, savunmasına yardımcı olmak amacıyla avukat tutabilir. Savunma avukatı delilleri görme hakkına sahiptir; hafifletici sebepler, ifadeler ve şahitler sunabilir; iddianamedeki suça ilişkin yasaların maddelerini tartışabilir.
Madde 2. Adil Yargılanma Hakkı Hiç bir vatandaşa adil bir yargılama olmaksızın ceza verilemez.
Madde 3. Konuşma ve Düşünce Özgürlüğü Her vatandaş siyasi etkinliklere katılma, fikir beyan etme, ve konuşma hakkına sahiptir. Fakat, bu haklar Oyun Kuralları, Forum Kuralları ve Trakya Eyaleti Kanunları ile sınırlıdır.
Madde 4. Korunma ve Adalet İsteme Hakkı [4.1] Her vatandaş, gerekli gördüğünde, Eyalet�in kendisini korumasını talep edebilir. [4.2] Her vatandaş, Eyalet Kanunlarında belirtilen bir suça maruz kaldığında adli soruşturma talep etme hakkına sahiptir. [4.3] Hiç bir vatandaş, daha önce yargılandığı ve/veya ceza aldığı bir davadan ikinci bir kez daha yargılanamaz, ceza alamaz.
Madde 5. Çalışma ve Mülk Edinme Hakkı [5.1] Trakya Eyaleti�nde yaşayan veya seyahat halinde bulunan herkes Eyalet sınırları içerisinde çalışma hakkına sahiptir. [5.2] Her vatandaş, Trakya Eyaleti içerisinde mülk sahibi olma hakkına sahiptir. [KİTAP 2] Eyalet Divanı
- Alıntı :
- Madde 1. Divan'ın Oluşumu
[1.1] Beylerbeyi - Trakya Beylerbeyi, Trakya Eyaleti'nin en yüksek otoritesidir. - Trakya Beylerbeyi, Osmanlı Padişahı'nın sadık bir kuludur ve onun buyurduğu kanunlara uygun kanunlar çıkarmak zorundadır. - Trakya Beylerbeyi, divan üyeleri arasından; oy çoğunluğuyla; 2 ay süreliğine seçilir. - Trakya Beylerbeyi'ne, seçilmiş onbir divan üyesi tarafından tavsiyeler verilir. - Trakya Beylerbeyi, kendi adına görev yapacak nazırların atamasını yapar veya onları görevden alabilir. - Trakya Beylerbeyi, yasaların onaylanmasından ve yüksek adaleti yerine getirmekle sorumludur.
[1.2] Ziraat Nazırı, hayvanların beslenmesiyle, madenlerin mali yönetimiyle ve eyaletin mali ödeneklerinden sorumludur. Ziraat Nazırı ayrıca Başçavuş'a Eyalet Ordusu için ödenek açabilir.
[1.4] Ticaret Nazırı, eyaletteki tüm ticari faaliyetlerden ve eyaletin mal envanterinden sorumludur. Eyalet panayırını ve eyaletin mal envanterini yönetir, ve kasabaların ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür.
[1.8] Savcı, davaların açılmasından ve eyalet kanunlarına göre sürdürülmesinden sorumludur.
[1.9] Kadı, eyalet mahkemesinde adaletin tarafsız bir şekilde gerçekleştirilmesinden sorumludur. Adalet, mahkemenin kurulduğu dönemdeki kanunlara uygun olarak sağlanmalıdır.
söz konusu davalardaki ortak iddia: - Alıntı :
- Savcı İddianame dilekçesi Gorevi ihmal ve kotuye kullanma
Aşağıdaki delillerde görüldüğü üzere, eyaletin ilgili divan başa gelmeden önceki son raporuyla ilgili divan gittikten sonraki raporları mevcuttur. İki rapor arasında yaklaşık 500.000 akçe fark vardır. Sancagın 2 ay içerisinde gerek maddi gerek envanter gerek adalet yönünden her türlü çöküşe maruz kaldıgı açık ve nettir.
Bu konuda bas sorumlulugu olan kisi donemin sancak beyi Spiritless’dir. Gorevi ihmal ve kotuye kullanmadan soruşturma açılıp, verilebilecek en agır cezanın verilmesini taleb ediyorum.
İlgili deliller;
Eyaletin İlgili Divan Başa Gelmeden Önceki Son Raporu:
https://2img.net/r/ihimizer/img115/4513/030109mk0.png
https://2img.net/r/ihimizer/img386/6012/eyaletenvanteripa7.jpg
İlgili divan gittikten sonraki durumu:
https://2img.net/r/ihimizer/img23/8706/hazine.jpg <---- tarih saat vs bilgisinden mahrum
https://2img.net/r/ihimizer/img6/8319/envanter.jpg < --- sonradan bizzat fuhrerin koyduğu resim.
söz konusu deliller resmi açıklama değildir, forum sayfalarından alıntıdır.
|
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar Cuma Mart 20, 2009 11:41 pm |
|
|
mahkemeyi yanıltıcı çelişkili ifadelere örnek1:
- Alıntı :
- Savunmanın birinci iddiası: fuhrerr
http://old.kralliklar.com/old/Proces.php?affaire=57389
Yasalarımızda istifa eden kişi beylerbeyine bildirmez ise iç karışıklık suçundan yargılanır ve şu cezaları alır gibi bir belirteç yoktur. Sadece beylerbeyini bilgilendirmelidir yazıyor. Ancak bilgilendirmezse dava açılır iç karışıklıktan yargılanır ve şu cezaları alır gibi yasalar mevcut değildir.Eğer mevcut ise boynum kıldan incedir. Sayın savcının gerekli kanunları delil şeklinde bana göstermesini rica ediyorum.
Ancak kanunları iyi bilen biri olarak böyle bir kanunun olmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim.
Kadı hazretlerinin bilgisine sunulur..
Bu arada yeni göreviniz hayırlı olsun..
Fuhrerr GENCARPAZLI..
Savunmanın son iddiası:
Sayın kadı'm bu oyunda bizlerin yaptığı kanunlardan ayrı olarak ljs nin kurallarınada uymak zorundayız.
Kanunda belirtilmeyen birşey akla ve mantıga uygun olsa bile kanunda yeri olmadıgı için esnetilemez ve ceza verilemez.
Örneğin kanunlarda soyguncular için bir ceza sistemi ve kanun belirtilmemişse, soygun yapan birisi mahkeme edilemez, cezalandırılamaz. Buradada Kanunlarımızda izinsiz istifa eden bir belediye reisinin ne şekilde cezalandırılacağı yazmamıştır. Bütün suçlar için orta derece hafif derece ağır derece diye belirtilirken, bu kanunda öyle birşey belirtilmemiştir.
Sadece izin almadan istifa etmemelidir yazmıştır. Cezalandırılır veya bir işlem uygulanır, uygulanacak işlem şudur diye bir ekleme yapılmamıştır. Yani bu kanun sadece görgü kuralları için yazılmıştır. Yasa üzerinde bu kanunu çiğneyen kişinin cezalandırılması gerektiği belirtilmemiştir. Dava bile açmak mantıksızdır.
Bu davaya ceza vermek kanunlardan çok oyun kurallarına aykırı olacaktır. Karar kadı hazretlerinindir.. kanunları bukadar iyi bilen avukatlar loncasının müdaimi kişi: bakınız şuanki davalarda nasıl tam aksi iddialarda bulunarak mahkemeyi yanıltma peşine düşmüştür.
- Alıntı :
- Öncelikle
bu davaya ismim zikredildiği için katılmak istememin üzerine sayın savcı hazretlerinin beni bu mahkemeye gelmem için davet etmesi davranışına teşekkür ederim. Sizlere gerçekleri türkçemin el verdiği kadarıyla yazılı muhakeme vasıtasıyla anlatacagım sayın kadım. Öncelikle güven oylaması konusunda sanıgın özellikle beni vurgulaması gereksiz ve anlamsızdır. O oylama bir çok divan üyesi katılmıştır. Beni özellikle vurgulaması için herangi bir sebep yoktur sadece edebiyat yoluyla bazı isimler bildirerek kadı hazretlerini yanıltma çabasındadır. Sanık bazı kasabalara yardım yaptıgını iddia etmektedir. Mahkeme önünde iddia değil delil işlemektedir sayın kadım. Sanık ifadesinde tek bir delil bile göstermemiştir. Şayet kasabalara yardım yaptıgını kanıtlayamazsa bu iddiası dikkate alınmamalıdır. Kasabalara yardım yapmışmıdır. Her kasabaya kaç akçe yapmıştır. Bunların delilleri nerdedir ? Sözcülükte yayınlanmışmıdır ? Bunların sunulması gerekmektedir. Ayrıca şahit muratbala yalancı şahitlik suçundan savcı RESEN dava açıp soruşturma yapmalıdır. Çünki hayvan üretimi olmamıştır. Ben şahsım adına kendi yagıyla kavrulan bir köylüyüm. Geçimimi saglamak için kasaplık meslegini icra etmekteyim. Beyimiz Spiritless başa geldiğinden beri meslegimi icra edememekteyim. Sebebide manda ve sıgır eti bulamamamdır. Bunun için tarla sahipleriyle görüşmeler gerçekleştirdim. Dedim efendim niçin pazarımıza et yollamıyorsunuz. Kendileri bana nazırımız hayvan üretmiyor, Beyimizde nazırı görevden almıyor şeklinde cevap verdiler. Zaten eski beyimiz spiritless in görev yapmayan nazırı görevden almamak suçundanda yüce mahkememizin soruşturması vardır. Tüm bu gerçeklerin göz önüne alınmasını nacizane fikrimce yüksek makamınıza iletmek istedim. Lütfen suçlulara en agır cezaları veriniz. Aylardır per perişanız. İşsiziz aşsızız. Bunu yapanları cezasız koymayınız. Yazılı muhakeme vasıtasıyla nacizane fikirlerimi dinleme nezaketini gösterdiğinizden ve yüksek makamınıza saygımdan ötürü
teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Edirne Sancağı Ticaret Nazırı Fuhrerr ARPAZLI 14.03.2009 kasabalara yardım yapıldığından habersizmiş gibi davranan, seçim bitmesine bir gün kala istifa edip seçimi uzatan, sözü edilen ilgili eyalet yardımın alan sanki başkası imiş gibi davranan dönemin kırklareli belediye başkanı fuhhrerr değilmiş gibi.yada spiritlessin istifa etmesi için divanda zamanında açılan güven oyuna, GÖREVDE KALMASI YÖNÜNDE OY VERMEMİŞ GİBİ, ogünler uluslar arası ilişkiler bozulmasın iddiası ile ret oyu veren kişi bugün tam aksi beyanlar vermektedir mahkemeye, ve niyeti açıkça ortadadır.
- Alıntı :
- Madde 3. Güvensizlik Önergesi
[3.1] Beylerbeyi'ne Karşı Beylerbeyine karşı bir güvensizlik önergesi, en az 6 divan üyesinin oyu ile verilebilir. Önergenin kabul edilebilmesi için Beylerbeyi hariç 11 divan üyesinin 8'inin onayı gerekir.
Beylerbeyi aşağıdaki durumlardan suçlu bulunursa görevinden alınabilir: - Eyalet'e ihanet - Divan'a ihanet (divan üyelerinin düzenlediği bir mahkemeden sonra) - Uzun süreli, ve sebebi belirtilmemiş şekilde devamsızlık durumunda (4 gün haber verilmezse) - Gücünü kendi çıkarı için kullanırsa - Trakya Eyalet'i kanunlarına uymazsa - Divanı dinlemezse, kendi başına kanunlar veya kararnameler çıkarırsa
gelelim bir divan üyesinin 8 marttan bu yana oyuna girememesi nedeniyle 6-5 oyla bey seçilen mısram hanfendiye :
söz konusu savaş dönemi yardım almadığını iddia etmekte, oysaki başkentin olası işgaline karşı alınan bu yardım kararını (kasaba başı 3000 akçe) kişisel nedenleri ile almadığını her fırsatta dile getirmekte tereddüt etmeyen kişi, bugün kasabaların zarara girdiğini iddia etmekte, 3 dönem+7 keşana belediye başkanlığı yapmış, görevleri kanuni esaside açıkça belli olmasına rağmen tek rapor koymamış bir kişinin diğer kasabaları geçtik, sadece keşanın zararını ispatlamasını talep ediyoruz,
- Alıntı :
- [KİTAP 8] Belediye Reisliği - Yönetim Sorumluluklar Ve Suiistimal Durumları
Madde 3 : Sorumluluklar
Bir Belediye reisi seçildiği günden görevdeki son gününe kadar eyalet divanına karşı bazı
sorumluluklar taşımaktadır.
[3.1] Belediye Raporu
a) Kasaba Envanteri b) Kasaba Hazinesi c) Alış Ve Satış Emirleri d) Belediye Meyhanesi Envanteri e) Bekleyen ödenekler
Belirtilen maddelerdeki bilgiler resim formatında belediye reisleri forumunda yayınlanacaktır.
[3.2] Kişi belediye reisi seçildiği gün ;
� Madde [3.1]'de istenilenleri Belediye Reisleri Forumunda yayınlamak zorundadır.
[3.3] Mevcut Belediye Reisleri 1 aylık görev süresinin son gününde madde [3.1]de istenilenleri
Belediye Reisleri Forumunda yayınlamak zorundadır.
[3.4] Görevinden istifa edecek olan belediye reisleri, istifa edecekleri gün Madde [3.1]de
istenilenleri Belediye Reisleri Forumunda yayınlamak zorundadır.
[3.5] Belediye Reisleri her ayın 7. ve 21. günlerinde Madde [3.1]de istenilenleri Belediye
Reisleri Forumunda yayınlamak zorundadır. keşanda yaşanan talihsiz molla isyanından öncesi ve sonrasını dahi ispatlayamayan kişi, bugün kanuni esasinin herhangi bir yerinde iması bile geçmeyen nedenlerle eski ziraat ve ticaret nazırını ve eski beylerbeyini hatta sözcüyü dava ettirmekten vede ceza verdirmekten çekinmemiştir. -----------------------------------------------------------------------------------------------
1- sözcü makamında dahi duyurulmamış, tarihi vs belli olmayan sözümona son yayınlanan rapor dedikleri forum sayfasındaki bir söyleşiden alınmış, kimde ne ödenek olduğu dahi belirsiz, envanter bilgisi yetersiz bir ekran görüntüsünü baz alarak,(ki 3 ocakta berkman tarafından yazılmış bir mesajdır o, spiritles dönemi 5 ocakta seçim bitmiş ve 10 gün beylik seçimi devam etmiş bu süre zarfında eski nazırlar görevinde kalmıştır.
2- göreve geldiğimiz ilk gün raporu dedikleri, kaydırma çubuğu net olmayan,9 mart ta forum sayfalarında, ve sözcü makamında fuhhrerin açıkladığı bir ekran resmi delil göstererek, ama akabinde hazinede çıkan 209 baltanın dahi hesabını veremeyip, aslında o baltalar envanterde vardı ama kaydırma çubuğundan dolayı resimde görülmemiştir şeklinde asılsız iddialar öne sürerek, ama bu resmi kendi kurdukalrı adaletten, yeterli kanun desteğinden, ve kişisel intikamlarını ön plana çıkarırcasına hareketler ile atadığı savcı , kadı ve ticaret nazırı desteği ile hukuku zedeleyeci şekilde sonuçlanmış davalarda DELİL OLARAKA SAVUNDUKLARI İÇİN.. görevlerini kanuni esaside bahsedilen yetki genişletmesi, kişisel çıkarlar ile ilgili kısımları hiçe saymaktan.
- Alıntı :
- Madde 5. İhanet
[5.1] Resmi görevi suiistimal etmek
Trakya Eyaleti'nde atanmış veya seçilmiş bir resmi görevli (divan üyesi, belediye reisi)
aşağıdaki durumlarda resmi görevi suiistimal etmekten cezalandırılır:
[1] Bir kamu görevini, kanunları çiğnemek veya çiğnenmesine yardımcı olmak amacıyla görmek veya kullanmak, [2] Bir kamu görevinin gücünü, bu veya başka bir eyalette yargılanmaya karşı savunma aracı olarak görmek veya kullanmak, [3] Trakya Eyaleti'nin genelinin veya bir kasabasının dezavantajına göre hareket etmek, [4] Trakya Eyaleti Kanunları Kitap 3'de belirtilen belirtilen makam ile ilgili görevlerin kanunsuz bir şekilde genişletilmesi, [5] Trakya Eyaleti Kanunları' da suç olarak belirtilen etkinliklere karışmak, [6] Resmi bir makamı başka bir kişiye, gruba veya teşkilata zarar vermek amacıyla ele geçirmek veya kullanmak, [7] Resmi bir makamın gücünü, kişisel çıkarları veya arkadaşlarını, ailesinin veya teşkilatının çıkarları doğrultusunda kullanmak, [8] Makamın gerekliliklerini yerine getirmemek. Bunu yapan görevliden en kısa zamanda görevinden istifa etmesi talep edilir. maddesi gereği öncelikli olarak, kanuni destekten ve araştırmadan uzak şekilde bir fiyasko ile sonuçlanmış davalar nedeni ile,
Misram (Beylerbeyi) ihanet suçunun her maddesini işlediği, belediye başkanı olduğu dönemde kanuni zorunluluklarını dahi yerine getirmediği için savaş dönemi sadece harmanlıya yapılan yardım 13 martta şuan kendisine bizzat iade edilmiştir, gerekli delil sözcü makamında durmakta(yaklaşık 80 bin akçe)
kendisi seçim dönemi söz verdiği halde savaş çıkabilir endişesi ile edirne kasabaya yardımı bile çok gören kişi) Eyalete ait yaklaşık ederi 85 bin akçe olan sunshinesoveryou daki demir ve eşya ödeneğinin irlandaya uçtuğu dönemde, "oh olmuş bende olsam aynısını yapardım" şeklinde beyanatı forum sayfalarında olan kişimi bugün inandırcı olmaktadır? kaldıki yaklaşık kayıp tam olarak görüşülmeden alel acele davalar açılmış vede gerekli inceleme vede kanun desteğinden yoksun şekilde talihsizce sonuçlanmıştır.
- Alıntı :
- MISRAM İFADESİ:
Dönem beylerbeyi Spiritless iken bende Keşan belediye başkanı idim. Hiçbirşey anlattığı gibi gelişmemiştir. Makamını göremeyen beylerbeyi nazır atamamış ve hayvan üretimi gerçekleşmemiştir.
Hayvan alamayan Edirne sancağı kasabalarında yün deri sığır manda olmayışından ötürü ve savaşta olduğumuz bu dönemde etin hammaddelerinin olmayışından ötürü et bulamamış olmamız ve savaşta şehit düşen askerlerimize başka sancaklardan et yardımı alacak duruma gelmişizdir. ve bunun yanı sıra un,sebze,bugday,mısır gibi ürünlerde eyalet alım satım yapmadığı için üretim fazlalığı nedeniyle kasabalarda normal fiyat değerlerinin çok daha fazla altına satılmış, Halk yönetimden memnun kalmamıştır. ayrıca savaşlar için de çok gerekli olan prestijimiz dönem beylerbeyi Spiritless sayesinde sıfırlanmıştır. Bütün bunların tek sorumlusu olan dönem beylerbeyi sanki herşey harikaymış gibi görevine devam etmiş halkı düşünmeden kendi çıkarları doğrultusunda istifa etmemiştir.. Makamının gereklerini yerine getirmediği halde istifa etmeyen ve makamını kişisel doğrultuda kullanarak, bulgar saldırısını bahane edip kasabalara ve ordu komutanlarına, eyaletin parasını (adil dağılım olmaksızın) dağıtmıştır. Adil dağılım olmaksızın diyorum çünkü Keşan belediyesi olarak bize para verilmediği gibi Şarköy ve kırklareli belediyelerine 3000'er akçe dağıtırken Dedeağaç belediyesine 65 000 akçe dağıtmış ve t.dere tekirdağ belediyelerine ne kadar dağıtıldığı muammada kalmıştır.
Makamını ve yetkilerini kendi çıkarları doğrutulsunda hoyratça kullanmış bu kişinin en ağır cezayla cezalandırılmasını talep ediyorum.. Ve yüce mahkemenin kararına güveniyorum.. Saygılarımla. Edirne sancağı Beylerbeyi. Misram..
Fuhrerr (Ticaret Nazırı) spir döneminde sanki divanda değilmiş, yada söz konusu eyalet yardımını hiç almamış gibi, (GEREKLİ RAPORLAMAYI FUHHRERDE YAPMAMIŞTIR BAŞKANLIĞI SÜRECİNDE) kendi davasında başka, söz konusu davalarda başka ifadelerle mahkemeyi yanılttığı, spiritles döneminde beylerbeyinin göreve devam etmesini sağlayan güven oynu hiç vermemiş gibi şuan çıklama ve suçlamalar yaptığı, herşeyden önemlisi, mahkemeye sahte delil sunduğu için, (dikkat ediniz tüm davalarda fuhrerin koyduğu hazine ve envanter resmi delil gösterilmiştir.) için
Beyoglu (Savcı) yeterli mahkeme tecrübsi, kanun bilgi ve tecrübesi olmadan, sırf sözlere dayalı davalar açıp, ortaya kendisi delil koyamadan karşıdan bunun aksini ispat etmesini talep ettiği için, memleketin 10 akçesini dahi kaçırmayacağız diye açıklama yapıp, tek odunla iptal edilmiş ödeneklere neden dava açılmadığının keyfiyetini yaptığı için (adalet sarayımız yeterli dilekçeler ile dolurudUr)
Toz (Kazasker) [söz konusu baltaLar ile ilgili açıklama yapması gerekirken, mahkemeye yada kadıya gerekli bilgiyi vermemesi nedeni ile] ki açıklasa söz konusu delil diye konulan resimde hata olduğu anlaşılacaktır, 12 martta bizzat mısram tarafından konulan hazine envanterinde görülmektedir o baltalar.
Pelerinli (Kadı) malesef özellikle son verdiği astronomik, kanundan uzak, yeterli araştırması dahi yapılmamış davalardaki tavrı tutumu ve kestiği cezalar için.
TALEP :
Makamını ve yetkilerini kendi çıkarları doğrutulsunda hoyratça kullanmış bu KİŞİLERİN en ağır cezayla cezalandırılmasını talep ediyoruz Ve yüce Yüksek Mahkemenin takdirlerine sunuyoruz.
Yüksek mahkemenin geçerli oyun kuralLArıda göz önünde bulundurularak; kararına elbetteki güveniyoruz,
- spritlesin ilk suçu neymiş ikinci suçu neymiş bu açıklanmalı, - sem ve spriritless, hiç hapisten çıkmadan ardı ardına sonuçlanan bu davalardaki hatalı kararlar neticesi
- yaşanılan özellik kaybı,
- çalışamamaktan kaynaklı para kaybı
- kişinin ayan olması nedeniyle yaşadığı ders yapamama kaybı,
ve herşeyden önemliside sancağımız sakinlerinin adalete olan inancının yitirilmesine vesile olacak bu emsalsiz ve kanunsuz davranışın örnek teşkil etmesi adına manevi tazminat olarak kendimiz ve sancağımız için;
söz konusu kişilerin öncelikli olarak başında olduklalrı görevlerinden istifalarını, adalet önünde hesap vermelerinin gerekliliğini, ve sonrasında hem oyun hem sancak yasalarını yok sayarcasına yaptıkları bu yetki genişletmenin bedeli olarak oyun hesaplarının İMHASINI talep ediyoruz. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 12:30 am |
|
|
Misra sen böyle zeka yaşı 15 altı aşağılık komplekslerinde ezilen, hayatındaki en büyük problemi hangi renk oje süreceği olan, dışının çirkinliğinin ezikliğiyle bu çirkinlik içinede bulaşmış olan insan müsvettesi tavırlarına devam et... Sana yapacaklarımdan sonra bugünleri hatırlatacağım... ... Ha bu arada... Ne kadar iğrenç bir yalancı olduğunu en kısa zamanda bütün memleket görecek... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 12:44 am |
|
|
Bu arada unutmadan, hâla bana ziraat nazırıydın diye konuşan akıl yoksunu bi kişiliksin...
Sen sıcak yatağında uyurken biz önce edirnede sonra harmanlıda savaşıyorduk ve ben sözcüydüm...
2 gün ziraat nazırı olarak kaldım ve sonra kendi isteğimle ayrıldım, o iki gün içindede 1 tane ödenek vermiş yada 1 tane mal alıp satmış deilim...
Sadece üstlerinde ödenek olanlardan ödenekleri geri iade etmelerini istedim ve hayvan ürettim...
Ama senin gibi hırsız olan sunshineoveryou iptal etmek yerine seninde onayladığın şekilde irlandaya kaçtı üstündeki ödenekle...
Hepiniz aynı tiniyettesiniz, mide bulandırıcı... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 1:25 am |
|
|
Eger Adminlerin arastirma sonucu herhangi bir sonuç çikmazsa ve cezaya çarptirilan kisilerin hazineyi soymadigi kanitlanirsa ozaman Beylerbeyi ve Kadi silinecek diye dusunuyorum. Semfb'nin de çaldigini hiç zannetmiyorum. Hatta kasanin durumunu duzeltmek icin baya bi çabaladigini gordum.
Umarim Adalet Yerini Bulacaktir. |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 1:49 am |
|
|
adaletin yerini tez bulması için tek bir avukat tayin edilerek davanın bölük pörçük değilde bir bütün olarak ele alınmasını sağlamak olacaktır. yüksek mahkeme kişisel itirazlara bakar evet ama kanuni esaside derki avukat tutma hakkınız vardır, ve forum admini kedi de derki forumdan cezalı be banlılar vekil aracılığı ile bu başvuruyu yapabilir, bu şartlar altında, kişisel olarak değilde olay bütün olarak yüksek mahkemeye intikal ederse daha kısa sürede ve ve daha net vede adil sonuç almak kaçınılmaz olacaktır. neticede söz konusu davala irdelendiği vakit, delil olarak sunulan şeyler aynı şeyler, iddialar aynı iddialar, ve konuşulan dönemde, davayı açan savcıda, kararı veren kadıda aynı kişiler olduğu için tek parti görüşülmesi hem yüksek mahkemenin işin kolaylaştıracak hemde karar için hız katacaktır.
olay sadece kadı silinsin olayı değil, savcı en başta hatalıdır, o savcıyı o göreve art niyetli olarak atayan beyde, gelip mahkemede yalancı şahitlik yapan fuhrerrde.. kaldıki kendi delilini kendileri sözcü makamında çürütmüştür, o resimde olmayan malalr olduğu ortaya çıkmıştır envanter dedikelri şeyde..
oysaki şöyle yapsalardı: aşşa yukarı zararı hesaplayabilsekti, harmanlıdaki geri dönen parayı bekleselerdi, semdeki parayı geri alsalardı, ordulara savaşa giden para komutanlarca teyit edilseydi, 9 unda başa geçtiklerinde gerçek envanteri koysalardı, irlandaya uçan mallarımızıda hesaba katsalardı, harmanlıda ve diğer yerlerde ölen , yada savaşta olan askerlere yapılan gıda vs yardımlarını göz önünde bulundursalardı, 80 e alınan kalkanın 20 ye askere satıldığını, keza kılıcın o şekil ucuza satıldığını hesaplarda göz önünde bulundursalardı, bu hassalıların bir kısmını sergileselerdi sanırım herkez bu davaları destekelrdi.
ama ne yapıldı? tüm yasalar hiçe sayılarak büyük bi telaşla ceza verme yarışına döndürüldü mahkeme salonu. bizim başvurularımızda var onlar neden göz ardı edilmekte söz konusu dönemi aydınlığa kavuşturacak.
3 ocakta beylerbeylikte bi konuşmada yazılmış ekran resmi baz alındı. nerde yayınlandığını ısrarla bulamadığım karadağın envanteri baz alındı. kimde ne ödenek olduğu hiçimi hiç hesaba katılmadı, tee dkocaktan önce atılmış bi ödenekten dkocak suçlanmaya çalışıldı. sözcü makamında yayınlalan en son resmi açıklama 5 aralık tarihlidir. (dkocak tarafından) kaldıki orda pek çok ödeneğinde detayı yoktur ama divan formunda açıklamaları olduğu dkocakın mahkemede sunduğu delillerde görülüyor.
tüm bu savsaklamalar ışığında bu kişiler toplu olarak ilk etapta görevede istifa etmeli ve yargılamalar tarafsız bir mahkemede devam etmelidir.
En son badsector tarafından C.tesi Mart 21, 2009 1:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 1:57 am |
|
|
- badsector demiş ki:
- adaletin yerini tez bulması için tek bir avukat tayin edilerek davanın bölük pörçük değilde bir bütün olarak ele alınmasını sağlamak olacaktır.
yüksek mahkeme kişisel itirazlara bakar evet ama kanuni esaside derki avukat tutma hakkınız vardır, ve forum admini kedi de derki forumdan cezalı be banlılar vekil aracılığı ile bu başvuruyu yapabilir, bu şartlar altında, kişisel olarak değilde olay bütün olarak yüksek mahkemeye intikal ederse daha kısa sürede ve ve daha net vede adil sonuç almak kaçınılmaz olacaktır. neticede söz konusu davala irdelendiği vakit, delil olarak sunulan şeyler aynı şeyler, iddialar aynı iddialar, ve konuşulan dönemde, davayı açan savcıda, kararı veren kadıda aynı kişiler olduğu için tek parti görüşülmesi hem yüksek mahkemenin işin kolaylaştıracak hemde karar için hız katacaktır. Sevgili Badsector
İtirazi olarak veya temyiz yolu ile tek dava açılması durumunda bir hukuki risk söz konusu olacaktır. Tüm itirazların aynı anda reddedilmesi riski... Bence her bir itiraz sahibi kendi gerekçeleri ile ayrı ayrı itirazda bulunmalıdırlar. Böylesi daha neticeye ulaşılabilir olacaktır düşüncesindeyim. Neticede topyekün başvuru olsa da her kişinin itirazı ayrı ayrı ele alınmak durumundadır. Ve kişiler ayrı ayrı başvurularında özgün olmalıdırlar. Mota mot aynı dilekçelerle başvurmamalı, aynı def'i (hukuki mazaret) ileri sürmemelidirler.
Ancak tek avukat fikrine kesinlikle iştirak etmekteyim. Konuya hakim bir avukat olmasında fayda var. Ama avukat olarak seçilecek kişi işinin erbabı olmalıdır. Zira bu oyunda avukatçılık oynayan çok oyuncu gördüm. |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:04 am |
|
|
ilyas davalar zaten birbirinin paraleli suçlamalarla bezeli olduğu için, daha kısa sürede sonuca ulaşmak adına o yolu seçmiştim, karar tabiki kişilerin kendi tercihi olur, sonuçta spir-sem hapiste ve spir banlı valandil banlı
birde bakınız savcı aynı yolu seçmiş dava açarken noktası noktasına aynı iddialarla açılmış davalar var. dediğim gibi karar yine itiraz edecek kişilere kalmış. |
|
|
|
badsector
|
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:13 am |
|
|
- badsector demiş ki:
- adaletin yerini tez bulması için tek bir avukat tayin edilerek davanın bölük pörçük değilde bir bütün olarak ele alınmasını sağlamak olacaktır.
yüksek mahkeme kişisel itirazlara bakar evet ama kanuni esaside derki avukat tutma hakkınız vardır, ve forum admini kedi de derki forumdan cezalı be banlılar vekil aracılığı ile bu başvuruyu yapabilir, bu şartlar altında, kişisel olarak değilde olay bütün olarak yüksek mahkemeye intikal ederse daha kısa sürede ve ve daha net vede adil sonuç almak kaçınılmaz olacaktır. neticede söz konusu davala irdelendiği vakit, delil olarak sunulan şeyler aynı şeyler, iddialar aynı iddialar, ve konuşulan dönemde, davayı açan savcıda, kararı veren kadıda aynı kişiler olduğu için tek parti görüşülmesi hem yüksek mahkemenin işin kolaylaştıracak hemde karar için hız katacaktır.
olay sadece kadı silinsin olayı değil, savcı en başta hatalıdır, o savcıyı o göreve art niyetli olarak atayan beyde, gelip mahkemede yalancı şahitlik yapan fuhrerrde.. kaldıki kendi delilini kendileri sözcü makamında çürütmüştür, o resimde olmayan malalr olduğu ortaya çıkmıştır envanter dedikelri şeyde..
oysaki şöyle yapsalardı: aşşa yukarı zararı hesaplayabilsekti, harmanlıdaki geri dönen parayı bekleselerdi, semdeki parayı geri alsalardı, ordulara savaşa giden para komutanlarca teyit edilseydi, 9 unda başa geçtiklerinde gerçek envanteri koysalardı, irlandaya uçan mallarımızıda hesaba katsalardı, harmanlıda ve diğer yerlerde ölen , yada savaşta olan askerlere yapılan gıda vs yardımlarını göz önünde bulundursalardı, 80 e alınan kalkanın 20 ye askere satıldığını, keza kılıcın o şekil ucuza satıldığını hesaplarda göz önünde bulundursalardı, bu hassalıların bir kısmını sergileselerdi sanırım herkez bu davaları destekelrdi.
ama ne yapıldı? tüm yasalar hiçe sayılarak büyük bi telaşla ceza verme yarışına döndürüldü mahkeme salonu. bizim başvurularımızda var onlar neden göz ardı edilmekte söz konusu dönemi aydınlığa kavuşturacak.
3 ocakta beylerbeylikte bi konuşmada yazılmış ekran resmi baz alındı. nerde yayınlandığını ısrarla bulamadığım karadağın envanteri baz alındı. kimde ne ödenek olduğu hiçimi hiç hesaba katılmadı, tee dkocaktan önce atılmış bi ödenekten dkocak suçlanmaya çalışıldı. sözcü makamında yayınlalan en son resmi açıklama 5 aralık tarihlidir. (dkocak tarafından) kaldıki orda pek çok ödeneğinde detayı yoktur ama divan formunda açıklamaları olduğu dkocakın mahkemede sunduğu delillerde görülüyor.
tüm bu savsaklamalar ışığında bu kişiler toplu olarak ilk etapta görevede istifa etmeli ve yargılamalar tarafsız bir mahkemede devam etmelidir. Sevgili Badsector;
Sonradan ek yaptığın yazınla ilgili olarak bir kaç şey eklemek isterim. Bu davayı icelemediğim için detaylı bir hukuki analiz yapma imkanına sahip değilim, ancak genel itibariyle, adliye koridorlarının hali şudur:
1) Mahkemeler rövanş salonu veya siyasi ekarte zemini halini almış durumdadır.
2) Divana seçilen insanlarda, kesinlikle adelet anlayışının A harfi dahi bulunmamaktadır. Keyfi uygulamalarını rahatlıkla yapıp, ucundan da herhangi bir kanuna temas ettirmeyi yeterli bulmaktadırlar.
3) Yetersiz ve zaman zaman düzmece delillerle hükme varılmaktadır. Daha sonra da, git derdin marko paşaya anlat moduna geçilmektedir.
4) Özetle, subjektif hukuk uygulamaları adet halini almış, objektif hukuk kurallarını bertaraf etmiştir.
5) Hiç bir şey bulunamaz ise uyduruk bir kanuni düzenleme yapılarak cezai müeyyide getirilmektedir.
Daha ilave edebileceğim ancak gecenin bu saatinde aklıma gelmeyen hususlar düzelmeden kişisel meseleler çözülse de bir toptan netice elde edilemeyecektir |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:23 am |
|
|
bitane haydutun karesiden sürgün yemeini günlerce konuşan mahkeme, sanıyorumki bu tip, kokoca sncağı ilgilendiren konuda biraz daha hassas vede ılımlı yaklaşarak konuyu irdeleyecektir, yada ben çok iyimser yaklaşıyorum, yanılıyorda olabilirm, yinede tekrarlıyorum kişiler tek tekte başvuru yapabilir, daha net sonuç çıkacaksa, ama bu sadece kadıya bir ceza verdirmekten öte gitmez, savcı yine aynı , bey yine aynı bey kaldıkça bu gibi olumsuz tabloyu 40 gün daha çekeceğimiz aşikardır. adalet sarayındaki hiçbir dilekçemiz dikkate alınmamakta ama bu dilekçelerinde günü gelince işleme konulmayacağını unutmakta mısram. valandille ilgili tee fi tarihinde açılmış küfürlü multi hesaptan dolayı görülen davayı tekrar gündeme taşıyacak kadar hırsa bürünmüş bu kişiler bakalım diğer dönem kendilerini nasıl savunacaklar. raporlarını sağlam tutsalar hiiç fena olmaz.
hayırlısı bakalım ne olacak göreceğiz. |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:26 am |
|
|
Ben hep söylüyorum, "şimdi iş icraatta" biz hareket olarak icraatımıza bakıyoruz mirim. Hukuksuz adamlarla hukukla mücadele olmaz. Alacaksın iktidarlarını elinden oldu bitti. |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:35 am |
|
|
peki bu durumda onlarda ne farkımız kalacak??? senden sonra güçlenip tekrar onlar ele alacak yönetimi, yada bir başkası, kimin ordusu daha büyük şeklinde yarışa dönecek, peki kazana kim olacak, kaybeden kimler olacak, şunca kopan yaygarada kazanan sence mısram ve ekibimi oldu, yada kaybeden spir-sem valandil-cariye mi ? olan yine maum kendi halinde takılan bişeyler yapmaya çabalayan diğer oyunculara olmakta.
yıpranan, adalete güveni sarsılan, herşeyden önemli ve tehlikelisi kutuplaşmaya zorlanan masum oyunculara.. |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:37 am |
|
|
oysa şuan 1457 yılı, volvodayı kazıkla tanıştırıyor olmalıydık sırbistanda.. |
|
|
|
spiritless
|
Konu: Geri: Tarihi Cezalar C.tesi Mart 21, 2009 2:39 am |
|
|
Divanda gördügüm kadarı ile yüksek mahkeme içinde karar alınmadan adminlere isim gönderilmiş.Sadece laf olsun diye başlık açılmış.Burdan duymak isteyenler duysun bunlar ufak şeyler beni yıldırmaz aksine oyuna bağlar.O taraflı hayvanat bahçesine çivirdğiniz forum gibi oyunuda kendinize benzettiniz.Bu verilen cezaları toplayıp üstüne çaldığın baltaları eklemezsem ve sana herhangi bir yerinden yedirmezsem bende Spiritless değilim. |
|
|
|
|
3 sayfadaki 5 sayfası |
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5 |
|
|