|
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor |
|
|
Sizce kim kazanır? | EdremitSpor | | 51% | [ 41 ] | EzineGücüSpor | | 49% | [ 40 ] |
| Toplam Oylar : 81 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 7:27 pm |
|
|
Ezine güçlü takım ondan ezineyi elemek lazım güçlü rakip giderse etraf daha sakin olur onun için edremit |
|
|
|
Gokberk Cem
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:12 pm |
|
|
Edremit Spor kazanmalısın .Zaten gönen kaybetti sen kazan |
|
|
|
Manganese
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:13 pm |
|
|
GOOOOLLLLL ))) 3-1 oldu )) süper orta açtım ehuehu |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:17 pm |
|
|
ne 3-1'i 3-2 oldu!! |
|
|
|
Manganese
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:19 pm |
|
|
kih kih yanlış görmüşüm pardon hadi edremittt az kaldııı alalım bu maçıdaaa! |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:20 pm |
|
|
edremit çakıyor ezine bakıyor |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:27 pm |
|
|
3-2 Ezine mağlup:(. Hadi Ezine bastır! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:54 pm |
|
|
bir ilk 60 oy...
Multi mi acıyorsunuz ne yapıoynuz?
|
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:56 pm |
|
|
Vallahi yaa:D |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 8:59 pm |
|
|
Federasyon baskanina sikayet ettim,umarim duruma mudahle edip burda yorum yapip ilgili takimi tutan kisileri saymasini diliyorum. yoksa edremitliler kazanacak nasil kazaniyorlarsa |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 9:14 pm |
|
|
foruma son üye olanlara bakarsanız anlarsınız maçta şike olduğunu |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 9:46 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- foruma son üye olanlara bakarsanız anlarsınız maçta şike olduğunu
Cidden multimi var ya???
- Alıntı :
- Federasyon baskanina sikayet ettim,umarim duruma
mudahle edip burda yorum yapip ilgili takimi tutan kisileri saymasini diliyorum. yoksa edremitliler kazanacak nasil kazaniyorlarsa Federasyon baskanı ile ilgili bi durum deilki benim onderliğimde acılan bir turnuva savasta hersey mubahtır
|
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 9:57 pm |
|
|
Arkadaşlar burada yorum yapmaıpta oy kullanmış olanlar vardır.Yani burdaki edremitlilieri saymakla bir sonuca varamazsınız |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:03 pm |
|
|
oha bune be!!! haha yeni kayit olan kullanicilara baktimda nedense isimleri edremitli falan çikiyor. hiç yakistiramadim Edremitspor |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:06 pm |
|
|
hoppppp... aksen daha yeni geldi kambersiz düğün olmaz...
multiyle de maç kazanılmaz...
ayıp etmeyin beyler adam olun delikanlı olun...burda bi eğlencemiz var onun da içine
HAYDİ EZİNE,MULTİSİZ ZAFERE
BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN BİZİM İÇİN BU MAÇI ALIN...
LAY LA LAY LA LAY LAY LAY |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:07 pm |
|
|
3-3 oldu haha! |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:10 pm |
|
|
vermiycez abi fark atıcaz bekleyin daha ezineliler işten yeni geldi... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:12 pm |
|
|
Multimi kafanızmı güzel sizin birader Onlar edremitli olupta foruma kaydolmamış kişilerdir.Biri kaydolup oy kullanmalrını sölemiş büyük ihtimal |
|
|
|
bodyslove
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:28 pm |
|
|
EdremitSpor EdremitSpor duy sesimizi. bu gelen ezinenin ayak sesleri. EZİNE EZİNE. HAYDİ KOCLARIM BASTIRIN |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:28 pm |
|
|
aman allahım neler oluyor öyle
aksen gitti kumarbazaların kralı bodyslove yi tuttu kolundan getirdi maça:.. body girer girmez mükkemmel bir gol atıyor...
edremit sessiz sessiz aksen in şovunu izliyor...işten cıktı geldi...maçı ezineye doğru çeviriyor
daha durun durun gün yeni başlıyor |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 10:42 pm |
|
|
tabiki ezine kazanır:D |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 11:01 pm |
|
|
yaw azra napıyosun edremit cıksın işimiz kolaylassın |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 11:02 pm |
|
|
EdremitSpor 3-3 EzineGücüSpor
Sizce kim kazanır? | <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td align="left">EdremitSpor</td><td align="left"><table class="\\"progress-bar\\"" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="left"> 49% </td><td align="left">[ 33 ]</td></tr><tr><td align="left">EzineGücüSpor</td><td align="left"><table class="\\"progress-bar\\"" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="left"> 50% </td><td align="left">[ 34 ]</td></tr></table> | Toplam Oylar : 67 | Ben edremite verdim çünkü ezine güçlü rakip direkt elensin. Oylar Edremit'e |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 11:04 pm |
|
|
bu ne lan 100'e yaklasiyor. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 11:06 pm |
|
|
MAç üç-üç ezine önde |
|
|
|
|
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor |
|
|