|
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor |
|
|
Sizce kim kazanır? | EdremitSpor | | 51% | [ 41 ] | EzineGücüSpor | | 49% | [ 40 ] |
| Toplam Oylar : 81 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor C.tesi Mart 28, 2009 11:49 pm |
|
|
inş. multi karışmamıştır hak eden kazansın bu arada body senide gördüm ya buralarda dostum ölsem gam yemem gari |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 12:19 am |
|
|
Bu maç uzatmalara gider |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 12:50 am |
|
|
şuan 36-36 çok çekişmeli gidiyor |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 1:11 am |
|
|
eiznespor karşısında direnen edremit spor çok yorulmuş bir dutumda gözüküyor |
|
|
|
sahin_baba
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:08 am |
|
|
bendende ezineye gelsin |
|
|
|
sahin_baba
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:09 am |
|
|
bendende ezineye gelsin |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:11 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- inş. multi karışmamıştır hak eden kazansın
inşallah inşallah da ben inanmıyorum ama yinede neyse ya |
|
|
|
latif
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:19 am |
|
|
yaf böle zayıf rakiplerlede sarmıor:D |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:44 am |
|
|
75 oy kullanilmis ama yorum yapan sayisi oldukça az bu rakama gore |
|
|
|
latif
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:46 am |
|
|
neyse yeni rakipleri beklioruz:D |
|
|
|
Manganese
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 3:20 am |
|
|
Umut yitirmek yok, edremite inanıyoruz )) haydi edremitt, haydi hasoaga, 4. gol senin olsun |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 9:13 am |
|
|
Sizce kim kazanır? | <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>EdremitSpor</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="center"> 50% </td><td align="center">[ 41 ]</td></tr><tr><td>EzineGücüSpor</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="center"> 49% </td><td align="center">[ 40 ]</td></tr></table> | Toplam Oylar : 81 | EdremitSpor 5-4 macı kazandı...
Kendisi bir üst tura atlayan Takım oldu...
|
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 9:42 am |
|
|
OLEY... :d |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 9:45 am |
|
|
olmaz bu federasyona itiraz ediyoruz ezinegüçüspor klübü onursal başkanı olarak |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 10:17 am |
|
|
iddia kupanum yattı imi |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 10:18 am |
|
|
itiraz etcez futbol federasyonuna |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 11:26 am |
|
|
Ahahah maç 90 dk. beyler unutmayın edremit i hafife aldınız |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 12:29 pm |
|
|
latif dostum dediklerim bir bir çıktı dimi:) latifle bütün gece adam bulduk oy kullandırdık 4 fark attık... latif dedim sevinme bunlar şimdi 5 oy kullanır nasıl dedi:) dedim latif sabahtan beri öyle yapıyolar biz öne geçiyoruz 2 dk sonra bi bakıyorum adamlar ya berabere yapmıs ya da öndeler... dün birileri bişey yaptı ama nasıl yaptı ne ara yaptı yakalayamadım... sadece diyeceğin edremit kasabasında bu kadar online adam yokki |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 12:35 pm |
|
|
Ezinede o kadar varda edremitte niye yok yaa Bak siz bizi hala küçümsüyorsunuz |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 12:36 pm |
|
|
dostum yapma etme... bak ezine de şu saatte bile 7 kşi meyhanelerde 2 kişi ayrı yerde poker oynuyor
her neyse yolunuz açık olsun.
''sonosmanli''
edremite son oyu bu adam verdi...tanıyorsanız benimlede tanıştırın... |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 1:15 pm |
|
|
valla kralıda qelse bizi eleyemez beyler bu arada benim kupon tuttu bipppppppp her zaman ki gibi aldı kırklareli de edremit te La La lA :d 10 Misli basmısdım |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 1:51 pm |
|
|
yav böyle hilekarlarla oynanmaz |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 2:47 pm |
|
|
bundan onceki maçta biz edremit 28 ezine 31 oy almış bu maçta en az 80 90 kişiyi msn den oy istedim ezine yi kendilerine rakip olarak gorenlerde bize oy verdi fazla tartışmaya gerek yok sakin olalım |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 3:00 pm |
|
|
evet evet...bundan sonra ne siyasette ne de bu tür oyunlarda adalet ten bahsetmezseniz obbf olarak mutlu olacağım
dediğim gibi gerçekten sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyuyorum...
ya şimdi bir anket için bu kadar olay yarattıgım düşünülecek belki haklısınız ama bir anketi kazanmak için neler yapılmış bir bilseniz bana hak verirdiniz
kolay gelsin bütün takımlara başarılar...
sustum |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 3:05 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- evet evet...bundan sonra ne siyasette ne de bu tür oyunlarda adalet ten bahsetmezseniz obbf olarak mutlu olacağım
dediğim gibi gerçekten sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyuyorum...
ya şimdi bir anket için bu kadar olay yarattıgım düşünülecek belki haklısınız ama bir anketi kazanmak için neler yapılmış bir bilseniz bana hak verirdiniz
kolay gelsin bütün takımlara başarılar...
sustum Aksen sen ciddimisin ya?Şimdiye kadar şaka yapıyorsun zannetmiştim inan bana.Yahu bir oyun için yemeyelim birbirimizi Keyfini çıkarın.Gerçekten iyi bir organizasyon |
|
|
|
|
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor |
|
|