Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Sizce kim kazanır?
EdremitSpor
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_lcap51%2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_rcap
 51% [ 41 ]
EzineGücüSpor
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_lcap49%2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_rcap
 49% [ 40 ]
Toplam Oylar : 81

Anket kapatıldı

Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:49 pm

inş. multi karışmamıştır hak eden kazansın

bu arada body Smile senide gördüm ya buralarda dostum ölsem gam yemem gari Smile
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:19 am

Bu maç uzatmalara gider Smile
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:50 am

şuan 36-36 çok çekişmeli gidiyor
karabela93

karabela93

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:11 am

eiznespor karşısında direnen edremit spor çok yorulmuş bir dutumda gözüküyor
sahin_baba

sahin_baba

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:08 am

bendende ezineye gelsin Razz
sahin_baba

sahin_baba

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:09 am

bendende ezineye gelsin Razz
Aksen090

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:11 am

kartal13 demiş ki:
inş. multi karışmamıştır hak eden kazansın

inşallah inşallah da ben inanmıyorum ama yinede neyse ya pirat
latif

latif

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:19 am

yaf böle zayıf rakiplerlede sarmıor:D
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:44 am

75 oy kullanilmis ama yorum yapan sayisi oldukça az bu rakama gore Very Happy
latif

latif

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:46 am

neyse yeni rakipleri beklioruz:D
Manganese

Manganese

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:20 am

Umut yitirmek yok, edremite inanıyoruz Smile))
haydi edremitt, haydi hasoaga, 4. gol senin olsun afro
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 9:13 am

Sizce kim kazanır?
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>EdremitSpor</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_lcap</td><td>2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Voting_bar</td><td>2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_rcap</td></tr></table></td><td align="center"> 50% </td><td align="center">[ 41 ]</td></tr><tr><td>EzineGücüSpor</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_lcap</td><td>2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Voting_bar</td><td>2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Vote_rcap</td></tr></table></td><td align="center"> 49% </td><td align="center">[ 40 ]</td></tr></table>
Toplam Oylar : 81
EdremitSpor 5-4 macı kazandı...

Kendisi bir üst tura atlayan Takım oldu...

FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 9:42 am

OLEY... :d
karabela93

karabela93

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 9:45 am

olmaz bu federasyona itiraz ediyoruz ezinegüçüspor klübü onursal başkanı olarak
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 10:17 am

iddia kupanum yattı imi Smile
karabela93

karabela93

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 10:18 am

itiraz etcez futbol federasyonuna
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 11:26 am

Ahahah maç 90 dk. beyler unutmayın Smile edremit i hafife aldınız
Aksen090

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:29 pm

latif dostum dediklerim bir bir çıktı dimi:)
latifle bütün gece adam bulduk oy kullandırdık 4 fark attık...
latif dedim sevinme bunlar şimdi 5 oy kullanır
nasıl dedi:)
dedim latif sabahtan beri öyle yapıyolar
biz öne geçiyoruz
2 dk sonra bi bakıyorum adamlar ya berabere yapmıs ya da öndeler...
dün birileri bişey yaptı ama nasıl yaptı ne ara yaptı yakalayamadım...
sadece diyeceğin edremit kasabasında bu kadar online adam yokki cheers
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:35 pm

Ezinede o kadar varda edremitte niye yok yaa Smile Bak siz bizi hala küçümsüyorsunuz
Aksen090

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:36 pm

dostum yapma etme...
bak ezine de şu saatte bile 7 kşi meyhanelerde 2 kişi ayrı yerde poker oynuyor Very Happy

her neyse yolunuz açık olsun.

''sonosmanli''

edremite son oyu bu adam verdi...tanıyorsanız benimlede tanıştırın...
cheers
enes

enes

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:15 pm

valla kralıda qelse bizi eleyemez beyler bu arada benim kupon tuttu

bipppppppp her zaman ki gibi aldı
kırklareli de
edremit te

La La lA :d 10 Misli basmısdım Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:51 pm

yav böyle hilekarlarla oynanmaz
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:47 pm

bundan onceki maçta biz edremit 28 ezine 31 oy almış bu maçta en az 80 90 kişiyi msn den oy istedim ezine yi kendilerine rakip olarak gorenlerde bize oy verdi fazla tartışmaya gerek yok sakin olalım Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:00 pm

evet evet...bundan sonra ne siyasette ne de bu tür oyunlarda adalet ten bahsetmezseniz obbf olarak mutlu olacağım Very Happy

dediğim gibi gerçekten sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyuyorum...

ya şimdi bir anket için bu kadar olay yarattıgım düşünülecek belki haklısınız ama
bir anketi kazanmak için neler yapılmış bir bilseniz bana hak verirdiniz Cool

kolay gelsin bütün takımlara başarılar...

sustum cheers
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:05 pm

Aksen090 demiş ki:
evet evet...bundan sonra ne siyasette ne de bu tür oyunlarda adalet ten bahsetmezseniz obbf olarak mutlu olacağım Very Happy

dediğim gibi gerçekten sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyuyorum...

ya şimdi bir anket için bu kadar olay yarattıgım düşünülecek belki haklısınız ama
bir anketi kazanmak için neler yapılmış bir bilseniz bana hak verirdiniz Cool

kolay gelsin bütün takımlara başarılar...

sustum cheers
Aksen sen ciddimisin ya?Şimdiye kadar şaka yapıyorsun zannetmiştim inan bana.Yahu bir oyun için yemeyelim birbirimizi Smile Keyfini çıkarın.Gerçekten iyi bir organizasyon Very Happy

2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki