|
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor |
|
|
Sizce kim kazanır? | EdremitSpor | | 51% | [ 41 ] | EzineGücüSpor | | 49% | [ 40 ] |
| Toplam Oylar : 81 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 3:21 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Aksen090 demiş ki:
- evet evet...bundan sonra ne siyasette ne de bu tür oyunlarda adalet ten bahsetmezseniz obbf olarak mutlu olacağım
dediğim gibi gerçekten sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyuyorum...
ya şimdi bir anket için bu kadar olay yarattıgım düşünülecek belki haklısınız ama bir anketi kazanmak için neler yapılmış bir bilseniz bana hak verirdiniz
kolay gelsin bütün takımlara başarılar...
sustum
Aksen sen ciddimisin ya?Şimdiye kadar şaka yapıyorsun zannetmiştim inan bana.Yahu bir oyun için yemeyelim birbirimizi Keyfini çıkarın.Gerçekten iyi bir organizasyon
haklısın biraz fazla abarttım herhalde... |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 4:25 pm |
|
|
edremit spor olarak turnavadan cekiliyoruz geri kalan takımlara başarılar dileriz |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 4:43 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- edremit spor olarak turnavadan cekiliyoruz geri kalan takımlara başarılar dileriz
ya bana bakmayın siz ben yenilgiyi hazmedemeyen bir insanım...biraz abarttım kabul ediyorum... ve normaldede ezineden sonra desteklediğim takım olan edremitsporu destekleyeceğim bundan sonra... tekrardan diyorum özürdilerim...kusuruma bakmayın siz benim... turnuvaya aynen devam...
ama edremit bir daha karşımıza çıkarsan sonuç böyle olmayacak affımız yok bundan sonra |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 5:24 pm |
|
|
yok dostum senle alakası yok fazla abarttım sanırım tanıdık tanımadık kim varsa oyunla alakası olan olmayan herkeze mesaj cektim kendimi kaptırdım sonucta bir forum ve bir oyun kusura bakmayın fazla abarttım sabahın 5 şinde bile işyerinden yazıcısından amabarına kadar herkeze hesap actırdım halbusu adamların oyunla uzaktan yakından alakası yok bence ezine daha cok haketti devam etmeyi |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Paz Mart 29, 2009 10:19 pm |
|
|
futbol federasyonuna şikayet etitk saten |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 12:57 am |
|
|
bu maç burda bitmez dj emre bu maç yeniden oynama talebi ediyorum bukdar online yok edremitte |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 12:59 am |
|
|
Karabela tamam birader maç sizin olsun.Altı üstü bir oyun Yani ciddi ciddi bunları yazmanız ayıp oluyor.Bak mturkkan ne demiş |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 1:01 am |
|
|
biz burda hakkımızla oynuyos be kardşm multi ordusuyla savaş oldugunu bilsek bizde yapardık multi yani =) |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 1:15 am |
|
|
- karabela93 demiş ki:
- biz burda hakkımızla oynuyos be kardşm multi
ordusuyla savaş oldugunu bilsek bizde yapardık multi yani =)
- mturkkan demiş ki:
- yok dostum senle alakası yok fazla abarttım sanırım tanıdık tanımadık kim varsa oyunla alakası olan olmayan herkeze mesaj cektim kendimi kaptırdım sonucta bir forum ve bir oyun kusura bakmayın fazla abarttım sabahın 5 şinde bile işyerinden yazıcısından amabarına kadar herkeze hesap actırdım halbusu adamların oyunla uzaktan yakından alakası yok bence ezine daha cok haketti devam etmeyi
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 1:33 am |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- yok dostum senle alakası yok fazla abarttım sanırım tanıdık tanımadık kim varsa oyunla alakası olan olmayan herkeze mesaj cektim kendimi kaptırdım sonucta bir forum ve bir oyun kusura bakmayın fazla abarttım sabahın 5 şinde bile işyerinden yazıcısından amabarına kadar herkeze hesap actırdım halbusu adamların oyunla uzaktan yakından alakası yok bence ezine daha cok haketti devam etmeyi
- karabela93 demiş ki:
- bu maç burda bitmez dj emre bu maç yeniden oynama talebi ediyorum bukdar online yok edremitte
Tmm Mac yarıın tekrar acılacak... |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 1:38 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- karabela93 demiş ki:
- mturkkan demiş ki:
- yok dostum senle alakası yok fazla abarttım sanırım tanıdık tanımadık kim varsa oyunla alakası olan olmayan herkeze mesaj cektim kendimi kaptırdım sonucta bir forum ve bir oyun kusura bakmayın fazla abarttım sabahın 5 şinde bile işyerinden yazıcısından amabarına kadar herkeze hesap actırdım halbusu adamların oyunla uzaktan yakından alakası yok bence ezine daha cok haketti devam etm eyi
kardşe okdar emek harcamışın sabahın 5 inde kalkmışın millete hbaer vermek için bu maçı kaznmayı isityomuşn tm sizindir maç açmayada gerek yok yeniden maçı emre tm geri alıyorum davamı iyi oyunlar |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: 2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor Ptsi Mart 30, 2009 1:44 am |
|
|
- karabela93 demiş ki:
- turkscihad demiş ki:
- karabela93 demiş ki:
- mturkkan demiş ki:
- yok dostum senle alakası yok fazla abarttım sanırım tanıdık tanımadık kim varsa oyunla alakası olan olmayan herkeze mesaj cektim kendimi kaptırdım sonucta bir forum ve bir oyun kusura bakmayın fazla abarttım sabahın 5 şinde bile işyerinden yazıcısından amabarına kadar herkeze hesap actırdım halbusu adamların oyunla uzaktan yakından alakası yok bence ezine daha cok haketti devam etm eyi
kardşe okdar emek harcamışın sabahın 5 inde kalkmışın millete hbaer vermek için bu maçı kaznmayı isityomuşn tm sizindir maç açmayada gerek yok yeniden maçı emre tm geri alıyorum davamı iyi oyunlar Demek istediğim ortada bir hata var ama bu multi değil.İsterseniz maçı tekrarlayın o zevki birdaha yaşayalım Böyle bir konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum aslında neyse maçın tekrarını talep ediyorum.Bu seferde edremitli amigolar linç edecek beni ama olsun |
|
|
|
|
2.Tur:3.Maç:Cumartesi:EdremitSpor - EzineGücüSpor |
|
|