Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Halkın güvenliği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 8:57 pm

Yapılan isyanlar ve soygunlar halka zarar vermekte hatta çoğu arkadaşımız bu yüzden oyunu bırakmaktadır , buna önlem olarak kurulan Wolves of Anatolian orduları çalışmalarına başarılı bir şekilde devam etmektedir

geçtiğimiz günlerde seaw62 adlı haydutluk yapan arkadaşımız 1. ordumuz tarafından öldürülmüştü

bu sabah Mozilla adlı haydutluk yapan arkadaşımız yine 1.ordumuz tarafından öldürülmüştür

İnş. yollarımız ve kasabalarımız güvende olacaktır bundan sonra tüccar , çiftçi ve zaanatkar halkımız huzur içinde olacaktır.

Dipnot: haydutluk yapan şahıslara arkadaşımız kelimesini bilerek kullandım lakin çarptırılmasın adam gibi multi kullanmayan haydutlara arkadaşımız deriz çünkü onların oyun oynama tarzı budur onlar görevlerini yapıyor bizde görevlerimizi yapıyoruz.

Destek için Akıncılara Teşekkürler

saygılar Kartal13 KÖPRÜLÜ
Wolves of Anatolian Orduları Komutanı

En son kartal13 tarafından C.tesi Mart 28, 2009 9:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Emaar

Emaar

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 9:09 pm

ellerinize saglik kartalim
bir oyunda haydutluk kodlanmis ama polislik görevini üstlenecek bir devlet kurumu olmamasi ve yasalardaki aciklar maalesef bu tarz yöntemleri mecbur kiliyor
yeterince insanlarin canlarini yaktilar
biraz acisini cekmeleri gerek
Cucurman

Cucurman

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 9:44 pm

Elerinize saglik karesi ozellikle gonen haydut ussu durumana gelmis.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:08 pm

kuyruk acısı çekiyorlar şimdi onlar..

yaralanmışlar gibi sağa sola saldırıcaklar herkes dikkatli olsun yeter..

zaten köklerini kazıycaz az kaldı..

bu daha başlangıç..
haydut_joker

haydut_joker

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:42 pm

mozilla yı kestiniz he wuuuuuws . Razz güldürmeyin ya mozilla kim Allah'ınızı severseniz,
yaw bi gariban yola çıkmış 1-2 kez soya basmış siz de onu kestik diye öwünüyonuz mu Very Happy
bi de halkın güwenliğini sağlıyoz falan halk güwenli değil bakın bursa sawcınız Very Happy

28-03-2009 04:10 : Soyduğun kişi Kubilaycay sahip olduğu 112,14 akçe ve bazı eşyalar.
28-03-2009 04:10 : Dövüştüğün kişi Kubilaycay (Savaş katsayısı 2), sana karşı gelmeye çalıştı. Bu bir zafer: cüzdanını açması için onu zorladın.

birileri diwandan adamları soyyo siz hala 1-2 kez soygun yapmış onu da eline yüzüne bulaştırmış adamı kesiyonuz we bunla öwünüyonuz hadi biraz gerçekçi olun mozilla kim yahu Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:49 pm

joker sıra sanada gelecek Smile

bizim soyulan bir bursa savcımız yok..

bizden değildir o karıştırma Wink

bizden kimse sizin gibi ( güzat hariç örnek alın biras ) çapulcuların yolda olduğunu bilmeyerek yola çıkmaz..

hadi artık fare olun yaa kedi çıkardı bile tırnaklarını Smile
karademir

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:55 pm

oooo joker yapmışsın yapacağını Very Happy

açık konuşuyorum yiyen varsa beni kessin üzülürsem bipppppppp...

sonuçta bu bir oyun herkes rolünü oynar ben haydutum kaçarım sizde yakalayabilirseniz kesersiniz. Very Happy

siz mozilla gibi birini keserken joker gereken cevabı vermiş zaten Very Happy:D
_sahmeran_

_sahmeran_

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:57 pm

Yavv şu ordunun adınıda Türkçe yapsaydınız ya

En son _sahmeran_ tarafından C.tesi Mart 28, 2009 11:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
The Spartans

The Spartans

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:59 pm

_sahmeran_ demiş ki:
Yavv şu ordunun adınıda Türkçe yapsaydın tam süper olacaktı.

Evet ordunun adıda türkçe olsaydı güzel olurdu ama bölede güzel

En son The Spartans tarafından C.tesi Mart 28, 2009 11:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
karademir

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 10:59 pm

sky biz derken sen neyi kastediyorsun bu arada Very Happy sende mi ordudasın yok değilsen çıksana karşıma donuna kadar alayımda donsuz gez Laughing
karademir

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:00 pm

sahmeran güzel bir konuya değinmiş adam akıllı bir isim koysanız olmuyor mu.
haydut_joker

haydut_joker

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:04 pm

skywalker22 demiş ki:
joker sıra sanada gelecek Smile

bizim soyulan bir bursa savcımız yok..

bizden değildir o karıştırma Wink

bizden kimse sizin gibi ( güzat hariç örnek alın biras ) çapulcuların yolda olduğunu bilmeyerek yola çıkmaz..

hadi artık fare olun yaa kedi çıkardı bile tırnaklarını Smile

Laughing Laughing Laughing bak genç ben sizden derken haydut olmayanı kasteddim artık beynin parti we gruplaşma ile nasıl bütünleştiyse bunu da anlayamamışsın.unutma jokerin çok eskiden ohrf de kısa bi süre bulunup ayrılmak dışında siyasetle hiç işi olmadı. neyse sadete gelelim beni kes sana helalinden 500 akce werecem içimden geldi santa daha mı çok wersem scratch neyse 500 senin standartlarındaki bi oyuncu için çok çok yeter Very Happy ama mozilla tarzı birini kesip bulgaristanı almış kadar sewinmek yok anlaştık mı kural
Mit

Mit

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:08 pm

pis haydut joker alacaz kelleni elbet Very Happy
The Spartans

The Spartans

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:09 pm

Mit demiş ki:

unanim
haydut_joker

haydut_joker

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:16 pm

Mit demiş ki:

lol! lol! lol! alamıcanızı ikimizde biliyozda pasam alırsanız 500 akce ödülü war loncanın resmide belirttik kolay gele Very Happy
turkscihad

turkscihad

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:18 pm

karademir demiş ki:
sahmeran güzel bir konuya değinmiş adam akıllı bir isim koysanız olmuyor mu.
Yabancılarında anlayabilmesi için böyle daha iyi.Anlamı anadolu kurtları.Kurt'un Türk'ün simgesi olduğunu biliyoruz yabancılarda bilsin
Mit

Mit

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:19 pm

yok ya alirim merak etme Twisted Evil ama çikmamazlik yaparsan fena hesaplasiriz ha Cool

Tarkanin simarik parçasindan bir bolum:

Seni gidi findikkiran
Yilani deliginden çikaran
Kaderim püsküllü belam
Yakalarsam...pat pat Twisted Evil

Halkın güvenliği MikeandJack
_sahmeran_

_sahmeran_

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:26 pm

Joker bi aralar Guzatta senin gibi foruma musallat olmuş artistlik taslıyordu.

Belki halen artistlik yapıyordur çevresindekilere.

Guzata o kadar şey dendi örneğin; Haydutlar Kralı gibi...

Ama gün geldi Şarköydeki ordunun altında kalmıyayım diye komutanlara yalvardı; 'nolur izin verinde geçeyim, Osmanlıda soygun yapmıcam' diye.

Bence daha bugünlerde böyle artist sözler etme, sonra rezil rüsva olursun!!!
turkscihad

turkscihad

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:28 pm

Aynen öyle.Örneğin Yunanistan'a geçmek için Mturkkan'dan günlerce izin koparmaya çalışmıştı.Şimdi artislik yapıyor.Bırakın bu ayakları
haydut_joker

haydut_joker

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:34 pm

allah sizi inandırsın 3 ayın 2.5 ayı yoldayım biz gönül werdik bu işe öyle saklanmak falan pek bize göre değil Very Happy

imza güzel olmuş, olaya uymuş Razz

Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi...
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi...
haydut_joker

haydut_joker

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:42 pm

_sahmeran_ demiş ki:

Ama gün geldi Şarköydeki ordunun altında kalmıyayım diye komutanlara yalvardı; 'nolur izin verinde geçeyim, Osmanlıda soygun yapmıcam' diye.

bak sahmeran

1- forumu gereğinden fazla seyrek kullanıyorum sadece okuyup çıkıyorum tatsızlık çıkarmayım diye
2-benle konuşurken beni baz al güzat ya da herhangi bir haydtu değil yoksa hakkımda yorum yapma
3- orda yalwarma gibi bi abartı yok mturkkan burda bunu doğrular mı bilmiyorum ama bilmediğin konularda abartı yorumlar yazma dikkat çekmek için
4-istediğim zaman istediğim sözü söylerim. senin küçücük beynin bunu algılayamaz we bana ne yapacağımı söylemeye yetmez ben burda uslubumu koruyup bi kaç post atıyorum sende uslubunu koruyacaksan yaz yapamıyosan benim hakkımda yazma kasabana yazık etme Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
kartal13

kartal13

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:44 pm

haydut_joker demiş ki:
mozilla yı kestiniz he wuuuuuws . Razz güldürmeyin ya mozilla kim Allah'ınızı severseniz,
yaw bi gariban yola çıkmış 1-2 kez soya basmış siz de onu kestik diye öwünüyonuz mu Very Happy
bi de halkın güwenliğini sağlıyoz falan halk güwenli değil bakın bursa sawcınız Very Happy

28-03-2009 04:10 : Soyduğun kişi Kubilaycay sahip olduğu 112,14 akçe ve bazı eşyalar.
28-03-2009 04:10 : Dövüştüğün kişi Kubilaycay (Savaş katsayısı 2), sana karşı gelmeye çalıştı. Bu bir zafer: cüzdanını açması için onu zorladın.

birileri diwandan adamları soyyo siz hala 1-2 kez soygun yapmış onu da eline yüzüne bulaştırmış adamı kesiyonuz we bunla öwünüyonuz hadi biraz gerçekçi olun mozilla kim yahu Very Happy

karademir demiş ki:
oooo joker yapmışsın yapacağını Very Happy

açık konuşuyorum yiyen varsa beni kessin üzülürsem bipppppppp...

sonuçta bu bir oyun herkes rolünü oynar ben haydutum kaçarım sizde yakalayabilirseniz kesersiniz. Very Happy

siz mozilla gibi birini keserken joker gereken cevabı vermiş zaten Very Happy:D

scratch çok tuhaf olmuş mesajlarınız biz bir haydutu düşman listesine yazarken kaçkez soygun yaptığına, kaç akçe soyduğuna, kimi soyduğuna bakmıyoruz
zaten bakmak abes olurdu düşman listesine girmek için 1 kere soygun yapmış olması yeterlidir tabi bir daha soygun yapmayacağını ilan ederse listeden çıkar

valla kusura bakmayın kalkıp sizi kovalamayacağız joker 45 güm sewa62 ve mozilla insanları soyabilecekmi ? HAYIR , bu bizim için yeterli biz ezine-çan-çanakkale dolaylarına eski haydutları sokmayacaz buradaki halk rahat edecek eğer divanla anlaşabilirsek bu alan dahada büyüyecek balya ve balıkesirde divanın orduları var böylece çanakkale-ezine-çan-balıkesir-balya-edremit kasabaları ve yolları güvenli hale gelecek ee buda bize yeter diğer sancaklar halklarını düşünüyorsalar aynı uygulamayı yapmaları gerek

anlamadığım tek olay şu
*biri multi yapar şikayet edersin silinir başlar tebrik etmek yerine laf söylemeye
*biri isyan yapar engellemek için ordu kurarasın başlar laf söylemeye
*biri haydutluk yapar durdurmak için düşman listesine ekleyip safdışı bırakırsın laf söyler

ne bekliyorsunuz size karşı bir mücadele olmasın mı ?
olacak buna emin olun size yolunuzda başarılar bize yolumuzda başarılar
YAKALANMAYANA TEBRİKLER YAKALANANA GEÇMİŞ OLSUN
turkscihad

turkscihad

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:51 pm

haydut_joker demiş ki:
_sahmeran_ demiş ki:

bak sahmeran

1- forumu gereğinden fazla seyrek kullanıyorum sadece okuyup çıkıyorum tatsızlık çıkarmayım diye
2-benle konuşurken beni baz al güzat ya da herhangi bir haydtu değil yoksa hakkımda yorum yapma
3- orda yalwarma gibi bi abartı yok mturkkan burda bunu doğrular mı bilmiyorum ama bilmediğin konularda abartı yorumlar yazma dikkat çekmek için
4-istediğim zaman istediğim sözü söylerim. senin küçücük beynin bunu algılayamaz we bana ne yapacağımı söylemeye yetmez ben burda uslubumu koruyup bi kaç post atıyorum sende uslubunu koruyacaksan yaz yapamıyosan benim hakkımda yazma kasabana yazık etme Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Tehdit ha.Yiyosa oraya kadar bir gelde sonra aç ağzını.Günlerce yol uzaktan atıp tutma.Oraya kadar gelde üstüne basıp çığnasınlar seni.Bu orduların kurulması ne iyi oldu ya.Birilerinin damarına fena bastılar Very Happy Baksanıza o melek gibi soyguncular kendilerini " birkaç iyi adam"diye niteleleyenler şimdi kasabları tehdit ediyor.
_sahmeran_

_sahmeran_

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:52 pm

haydut_joker demiş ki:
_sahmeran_ demiş ki:

bak sahmeran

Koçum sen gelirken ben dönüyordum...
Senin gibi aynasız çok gördük gerçirdik biz.
Bu üslubunu yedirirler sana.
Benim dikkat çekmeye çalışmak için yazı yazdığım yok. Böyle birşeye ihtiyacımda yok...
Herkez senin gibi artist değilki dikkat çekmeye çalışsın.

Ha bu arada kasabam 'an tlnbhear mir' indirmek istiyorsan bekleriz Smile
Mit

Mit

Halkın güvenliği Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 11:56 pm

adam yurt disinda sanirim. kasabasina nasil zarar vereceksin haydut joker Cool

Halkın güvenliği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki