|
Yazar |
Mesaj |
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:11 am |
|
|
Ortalık baya şenleniyor...Oyun dediğin bak böyle şen olacak...Forum kısmını kastetmiyorum... |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:13 am |
|
|
ne kadar tahrik edersen et senin sewiyene düşmeyecem aynı uslubu kullanmayacam ceza ne demiş fark war senle benim aramda |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:24 am |
|
|
Sen ismimi kasıtlı olarak yanlış kullandın bende uyarımı yaptım adam gibi.Ama o kadar pişkinsin ki beni dinlemedin.Bırak bu iyilik meleği ayaklarını.Ordular haydutları kesti denildiğinde "ooo şenlik yapıyorsunuz o kestikleriniz zavallıydı bizi asla kesemezsiniz"diye küplere binen sen bu kadar laftan sonra böyle pusup kalıyorsan bu senin seviyenden değil zavallı oluşundandır. |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:30 am |
|
|
hala bana zawallı diyerek hakaret etmemi istiyon ama inan ben sabırlı adamım küplere binmedim ben yahu bizi kesemeyeceğinizi iki tarafta biliyo her kasabada dostlarımız war bizi kesmeniz için o dostlarımızın bizi satması lazım o da küçücük bi ihtimal . |
|
|
|
spiritless
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:35 am |
|
|
Baltayı ne yapacağını mı soruyorsun bak biraz araştır suns demirleri ne yapmasını önerdim zeki cocuga benziyon anladın sen.. |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:41 am |
|
|
inan nerde araştıracağımı söylemessen google a yazıp mı çıkarayım pek zeki sayılmam bu arada direk söylesen anlarım ama araştırmak falan tarzım değil . hadi git işine bi de sen uğraştırma ne forum be kardeşim her önüne gelen bi parça sataşayım diye kılıktan kılığa giriyo . selam dünyalılar ben forumda dostum sizi yemem bu kadar kin yapmayın |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:50 am |
|
|
Yahu oyunda kesilen yok, forumda kan gövdeyi götürüyo Biraz sakin olalım beyler,zevk almaya çalışalım oyundan.Ben yalnızca bir noktaya değinmek isterim:Ordu adam kesemez diyenlere cevap niteliğinde Mozilla ve Seaw'i göstermişsiniz fakat ben de "adam gibi haydutluk yapan,bu işi ciddiye alan" haydutları kesemeyeceğinizi açıkça belirtmiştim.Ki bu tanımıma giren haydutlar belli.Onun dışında soygun tek bi tuşa bakar,"Yolcuları Soy" a tıklayan herkes haydut değildir,lütfen bu ayrımı yapalım.
En son Robin__Hood tarafından Paz Mart 29, 2009 3:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
spiritless
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 3:52 am |
|
|
her kasabada arkadaşın vardı sor birilerine anlatan olur ama ipucu verim boşluk doldurmaca gibi bişi sen kendini bir halt gibi sundun şimdi geri nasıl sıyrılacam diyorsun haydutsan her kasabada arkadasın varsa buyrun yaralı serçenle gel edirneye, çapın kadar konuş yiyemiyecegin şey için konuşma aama madem konuştun gelin beni bulun yedirim.. |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 6:33 am |
|
|
Karıştırdınız Sanırım Arkadaşlar;
Kasaba yönetimlerini devirme işlerine biz bakıyoruz... Haydut arkadaşlar değil... |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 10:09 am |
|
|
- haydut_joker demiş ki:
- skywalker22 demiş ki:
- joker sıra sanada gelecek
bizim soyulan bir bursa savcımız yok..
bizden değildir o karıştırma
bizden kimse sizin gibi ( güzat hariç örnek alın biras ) çapulcuların yolda olduğunu bilmeyerek yola çıkmaz..
hadi artık fare olun yaa kedi çıkardı bile tırnaklarını bak genç ben sizden derken haydut olmayanı kasteddim artık beynin parti we gruplaşma ile nasıl bütünleştiyse bunu da anlayamamışsın.unutma jokerin çok eskiden ohrf de kısa bi süre bulunup ayrılmak dışında siyasetle hiç işi olmadı. neyse sadete gelelim beni kes sana helalinden 500 akce werecem içimden geldi daha mı çok wersem neyse 500 senin standartlarındaki bi oyuncu için çok çok yeter ama mozilla tarzı birini kesip bulgaristanı almış kadar sewinmek yok anlaştık mı senin yaşın kaç bana genç diyorsun ?
40 50 li yaşlardasınki bana genç diyosun.benim ismimi siyasi koltuklarda veyahut divanda vede diğer siyasetle içeriklenen bir başlıkta duydunmu ? ne bütünleşicem..
bal gibi sölüyorum işte kuyruğunuzu kıstırmışsınız sızlana sızlana uğuluyosunuz...
biras adam olun efendi olunda yollarda gösterin marifetinizi burda forumlarda post kasarak değil..
seni ne kesicem ben ya , kurbanlı koyunmusun la ..
seni kessem etin mındar olur kalsın..
benim yerime ordu gönderiyorum o gelir keser benim yerime sende rahat edersen bende.. |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 10:13 am |
|
|
- karademir demiş ki:
- sky biz derken sen neyi kastediyorsun bu arada sende mi ordudasın yok değilsen çıksana karşıma donuna kadar alayımda donsuz gez
öyle bir yorum yapmak için orduda olmak gerekmiyo..
ben senin gibi yavrularla uğraşmam..
sen git ilk önce jokerin arkasına sığın orduyu bekle, sağ kalırsan ondan sonra düşünürüz... ulan içinizdeki adam gibi adam tek güzat be , biras çekin onada post kasmayın burda..
azcık sempatiniz vardı onunda içine ettiniz sayenizde.. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 11:28 am |
|
|
Vallah er meydanı kurulmuş Bizi kesemessiniz diyorsunuzda ordu 3-5 çapulcunun peşinemi düşecek Oltaya gelen gidiyor eğer kendinizi çok yiğitden sayıyorsanız sizde girin bakalım orduların arasına svaşın devireceğiniz sadece 1 babayiğit başkada birşey değil
ilk sayfada keşke Türkçe olsun diyen arkadaşlarımız olmuş
WOA ordusunun kurulum amacı da Osmanlıdaki ilk elit ordu olması vede Dünyaya Osmanlının gücünü tanıtmak istemesi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 11:47 am |
|
|
arkadaşlar abartmışınız yaw , bu bir oyun bilek gücünüz yada yürek gücünüz oyun karakterlerinize yansımaz o yüzden kim daha erkek muhabbeti boşu boşuna yapılıyor
capar kardeşiminde dediği gibi WOA ordularının özelliği Osmanlının gördüğü görebileceği en elit ordularıdır biz tehlike söz konusu olmadığı için asker alımı yapmadık ordularda 10 ar kişi var 255 kp + kılıç+ kalkan+ miğfer ama kadro iyi ayarlandı savaş zamanı ( tehlike zamanı ) 54 asker olacak orduda 255kp+kılıç+kalkan+ miğfer RK da bundan güçlü bir ordu olmuyor ancak eşit güçte olabilir |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 11:51 am |
|
|
Prestijde artarsa hiç bir ülkenin kolay kolay topraklarına giremeyeceği bir ülke oluruz.Şu prestiji arttırmanın da bir yolu bulunmalı |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 12:20 pm |
|
|
ordularımız hayırlı olsun
bazılarının buraya gelmesi belki korkmasındandır forumda konuşuyolar sadece gevezelikten başka birşey değil oyunda ordu gördüler mi saklanacak delik ararlar bunların genleri böyle yapıları bozulmuş ee hadi bakalım çıkında ordunun karşısına konuşmalarınız size birşey kazandırıyormu görelim |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 1:48 pm |
|
|
zaten bu haydutlar bi maydonoz olamazlar hep köylülere satasirlar |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 8:56 pm |
|
|
eşit güce ulaştığımızda size de saldıracaz merak etmeyin
sky benim gibi yavrularla uğraşmazmışsın yiyorsa uğraşana orduların arkasına sığınma
kesinlikle korktuğumdan yazmıyorum buraya zaten beni bilenler orduların beni kesmesinin İMKANSIZ olduğunu bilir.
bu oyundaki 1 yılı geride bıraktım hemen hemen her kasabada tanıdıklarım var istedigim zaman orduların yerini gidiş yönünü öğrenebilirim benim güvendiğim bu zaten |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 9:01 pm |
|
|
orduların arkasına ne sığınıcam kardeşim ben kasabamda oturup tarlama bakıyorum , ordu vazifesini yapıyo , e sizde bir zahmet edin vazifenizi yapın burda post kasmayın yollarda gösterin marifetinizi..
yiyosa miyosa gibi tabirler kullanma adabını bozma insanın 2 dakka muhhattap ettirmiyosun kendinle..
tartışıcaksan adam gibi tartış ha adam gibi tartışmıyosan git evde soğan cücük ne varsa ye otur okey.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 9:03 pm |
|
|
karademir zaten amaç sizi kesmek değil amaç sizin soygun yapmanızı engellemektir |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 9:04 pm |
|
|
- karademir demiş ki:
- eşit güce ulaştığımızda size de saldıracaz merak etmeyin
sky benim gibi yavrularla uğraşmazmışsın yiyorsa uğraşana orduların arkasına sığınma
kesinlikle korktuğumdan yazmıyorum buraya zaten beni bilenler orduların beni kesmesinin İMKANSIZ olduğunu bilir.
bu oyundaki 1 yılı geride bıraktım hemen hemen her kasabada tanıdıklarım var istedigim zaman orduların yerini gidiş yönünü öğrenebilirim benim güvendiğim bu zaten O kadar zekisin ki tek istihbarat üstünlüğünü burda deşifre ediyorsun |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 9:12 pm |
|
|
ben vazifemi yapmaya çalışıyorum zaten
profilime bak anlarsın ama köylüler fakir fıkara ben ne yapayım soyacak bir şey bırakmamışlar ki arkadaşlar. |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: Halkın güvenliği Paz Mart 29, 2009 9:12 pm |
|
|
ederim ne olacak sanki isim vermedim ya sonuçta :D |
|
|
|