Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Halkın güvenliği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
karademir

Halkın güvenliği - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:12 am

benim anlatmak istediğim biz asla ordudan korkmadık ama gelip burda kuyuruk sıkıştırdılar felan diyenler var.

herkes konuşuyor asacaz kesecez hanginiz ordudasınız hanginiz bir haydutu kestiniz kendi açtıgınız multileri kesmekle bizi kesmek arasında fark var...

orduda bulunmayanlar laf yapmasın her zaman dediğim gibi bippppppppp eğer illa döğüşmek isteyen olursa alır üstüne 1000 akçelik mal bizden biri onu soymaya kalkar ona göre laf söylersiniz. kestim dövdüm diye.

başkalarının yaptıklarıyla burda laf yapmayın.

ama az kaldı ordumuz kurulduğunda osmanlı daki en kuvvetli ordulardan biri olacak o zaman görüşecez:D:D

Lütfen sakin olunuz
yolcu
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:31 am

Lütfen sakin olunuz.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:33 am

karademir demiş ki:
benim anlatmak istediğim biz asla ordudan korkmadık ama gelip burda kuyuruk sıkıştırdılar felan diyenler var.

herkes konuşuyor asacaz kesecez hanginiz ordudasınız hanginiz bir haydutu kestiniz kendi açtıgınız multileri kesmekle bizi kesmek arasında fark var...

orduda bulunmayanlar laf yapmasın her zaman dediğim gibi bippppppppp eğer illa döğüşmek isteyen olursa alır üstüne 1000 akçelik mal bizden biri onu soymaya kalkar ona göre laf söylersiniz. kestim dövdüm diye.

başkalarının yaptıklarıyla burda laf yapmayın.

ama az kaldı ordumuz kurulduğunda osmanlı daki en kuvvetli ordulardan biri olacak o zaman görüşecez:D:D

Lütfen sakin olunuz
yolcu

kendi açtığımız multilerimi scratch evet görüşecez inş. güçlü olan kazansın
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 12:57 am

walla ne deyim ordularınız bizim yollarımızı kısıtladı bu sizin içiin bi başarı tabi . bunu görmenz doğru ama mozillaya sewinmeniz bence yanlış . turkıshcihad olsun sahmeran olsun klawye delikanlıları sizle hiş laf dalaşına girmeyecem bi sonuca waramayacağımız şeyler yapmak mantıksız. ayrıca damarlarına bastık felan boş cümleler biz standartın çok üstünde kazanmaya dewam ediyoz zaten hadi tüm yolları tuttunuz memleketimize gider 2 sıır tarlası alır yine kazanırız . her zaman derim bize günlük et yiyecek kadar para olsa yeterli biz bu işi zewk için yapıyoruz. eğleniyor muyuz elbette hem de bakın siz bi gariban kesmişiniz başlıklar açılmış kutlamalara yapılıyo adeta ben öyle 30 dan fazla adam soydum her gün yaşıyorum o eğlenceyi kapiş. herkes rolünü güzel oynuyo an itibari ile sawaş başlayınca yine canınızı yakacaz swaş bitince yine bizi kesmeye çalışacaksınız Very Happy eylencemiz bol olsun.

emektar haydut joker
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:00 am

ayrıca resmi foruma erişimi kısıtlanan arkadaşlar için haydutlar loncasından birisini kesmeniz halinde 500 akce ödül koymuştur loncamız sizlere de duyrulur.

haydutlar loncası sözcüsü jokerrekoj
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:04 am

haydut_joker demiş ki:
walla ne deyim ordularınız bizim yollarımızı kısıtladı bu sizin içiin bi başarı tabi . bunu görmenz doğru ama mozillaya sewinmeniz bence yanlış . turkıshcihad olsun sahmeran olsun klawye delikanlıları sizle hiş laf dalaşına girmeyecem bi sonuca waramayacağımız şeyler yapmak mantıksız. ayrıca damarlarına bastık felan boş cümleler biz standartın çok üstünde kazanmaya dewam ediyoz zaten hadi tüm yolları tuttunuz memleketimize gider 2 sıır tarlası alır yine kazanırız . her zaman derim bize günlük et yiyecek kadar para olsa yeterli biz bu işi zewk için yapıyoruz. eğleniyor muyuz elbette hem de bakın siz bi gariban kesmişiniz başlıklar açılmış kutlamalara yapılıyo adeta ben öyle 30 dan fazla adam soydum her gün yaşıyorum o eğlenceyi kapiş. herkes rolünü güzel oynuyo an itibari ile sawaş başlayınca yine canınızı yakacaz swaş bitince yine bizi kesmeye çalışacaksınız Very Happy eylencemiz bol olsun.

emektar haydut joker

söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte katılmadığım yerlerde var bu başlık orduyla adam kesinde görelim diyenler için açıldı extra bir amaç taşımıyordu seninde dediğin gibi eğleniyorsak sorun yok herkese bol eğlenceler

birde haydutlar loncasından birini kesince 500 akçe doğru sanırım şaka olduğunu düşünmüştüm kimler var listeyi atabilirmisin bi şansımızı deneyelim 500 akçe iyi para
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:04 am

haydut_joker demiş ki:

emektar haydut joker
Turkishcihad değil Turkscihad.Abartığınız kadar kutlama ya da şölen yapılmıyor burda.Bu sizin abartınız.Sadece mozillanin kesildiği söylendi.Eskiden buda yapılamıyordu.Buda başlangıç için iyi aslında.Belki benim 3 günde kazandığımı 1 günde kazanıyorsun doğrudur.Ama önemli olan ne kadar kazandığın değil kazandığını ne için kullandığındır.Kapiş.Madem korkmuyorsunuz 2 dk susunda motorunuz soğusun.Çünkü bir anda çıkıp aktif olmadığınız bir forumda defalarca bir konuda mesaj atmanız birazda korkunun belirtisi.Boş laflara herkesin karnı tok.Zaman herşeyi gösterecek.Hadi rastgele
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:29 am

Bugün 29 mart bugün 1 ordu daha bekliyoruz Cool Bakacağız Smile
Ahmetsahh

Ahmetsahh

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:33 am

Joker başta şunu söyliyeyim çok yaratıcısın Klavye delikanlıları filan güzel kelimeler Very Happy Ama bir gerçek varki bu devlet oyunda olsa bir hayduta veya haydut grubuna kalmaz.Ordularımız etkisini tam olarak gösterdiğinde böyle konuşamıyacağını düşünüyorum.Şuanda kazanmak dersen evet bizim kendi aramızdaki düzensizliğimiz sizi öne çıkarıyor ama ilerisi için ne olacağını hakkında umutsuzum (Sizin açınızdan)
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:58 am

lonca adına

jokerrekoj, guzatfilbahr, karademir, ofluhoca (ofludan süpheliyiz nerde haber alamadığımız için o 250 olsun Very Happy ) , abreksah bu oyuncular için 500 er akce ödülümüz war pirat ayrıca turkıshcihad yine yanlış yazmış olabilirim biraz realist ol ya 3 günde 1 gün olur mu ben kazanmadığım günler 100 akceden aşağı kazanmıyom kazandığım günler ise 3200, 1600, 1200, 800 gibi rakamlar mewcut sen günlük 25 kazansan kıyaslamıyorum king
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:03 am

Tamam benim 50 günde kazandığımı bir günde kazan ne olacak.Kimse sana adam gözüyle bakmadıktan sonra sen o parayı kıvırıp kıvırıp......Neyse birdaha adımı yanlış yazmazsan sevinirim.
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:09 am

turkscihad demiş ki:
haydut_joker demiş ki:

emektar haydut joker
Turkishcihad değil Turkscihad.Abartığınız kadar kutlama ya da şölen yapılmıyor burda.Bu sizin abartınız.Sadece mozillanin kesildiği söylendi.Eskiden buda yapılamıyordu.Buda başlangıç için iyi aslında.Belki benim 3 günde kazandığımı 1 günde kazanıyorsun doğrudur.Ama önemli olan ne kadar kazandığın değil kazandığını ne için kullandığındır.Kapiş.Madem korkmuyorsunuz 2 dk susunda motorunuz soğusun.Çünkü bir anda çıkıp aktif olmadığınız bir forumda defalarca bir konuda mesaj atmanız birazda korkunun belirtisi.Boş laflara herkesin karnı tok.Zaman herşeyi gösterecek.Hadi rastgele

hadi kızıyon çok post yazdın diye de buna da cewabımı yazayım:
önemli olan ne kadar kazandığın değil kazandığını ne için kullandığındır demişsin, neye kullanacam yahu et alıyorum kılıç kalkan senden ayrı bişeye kullanmıyom burda yüksek bi ihtimal saçmalamışşsın . yazmak istediğin nasıl kazanıyon olsa doğru olurdu kanımca,

bi anda bu kadar post atıyon demişsin burda da şöğle ki ben ilgimin olmadığı başlıkları sadece okuyup geçiyorum bi fikir belirtecek olsam osmanlıyı düşünmek haydutlara mı kaldı diyosunuz haklılık payı war tabi o yüzden bir anda çıkıp bu kadar yazıyosun demen mantıksız burda şahsıma gelen postlara cewap wermem en doğal bişey seninde anlayacağın gibi konu haydutları kesmek we bende haydut olarak yazmasam başlığın tadı kalmaz , kendi kendinize bu kadar eğlenceli olmazdı bak garanti weriyorum bu başlık Very Happy zatan ispanya yendi bi de sen gelme üstüme Sad Sad
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:12 am

turkscihad demiş ki:
Tamam benim 50 günde kazandığımı bir günde kazan ne olacak.Kimse sana adam gözüyle bakmadıktan sonra sen o parayı kıvırıp kıvırıp......Neyse birdaha adımı yanlış yazmazsan sevinirim.

bak görüyomusun sabah belli boşa yormuşum parmaklarımı seni adam yerine koyarak. sewiyen bu kadarmış. insan gibi konuşma özelliğini yitirmişin ne de olsa klawye başında küfrediyim mantığı çok çoluk işi neyse forumlarda insan olamayacaklara başka cewabım yok önce karşıdakinle tartışırken bile konuşmasını öğren sonra bana cwp wer seni adam yerine koyup bi daha cvp atmayacağımı da tahmin edersin Evil or Very Mad
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:15 am

Bu oyunda devletçi, vatan-millet aşık'ı geçinenlerin çoğunun, ne hikmetse ağzı bozuk, kendileri edepten yoksun, meramlarını da ifadeden yoksunlar... Ve çabuk kızan, tuhaf tipler... Bir devlet lafı ağızlarında, ne dediklerini de bilmeden sakız gibi çiğner dururlar...

Ama devletten daha yüce olan insana tavır konusunda, ne kadar terbiye dışı tavır varsa, oyunda vatanperver geçinenlerden çıkıyor...

Vallahi zavallısınız siz.. Benim başka yorumum yok... Sizin bu üslubunuzun çirkinliğine karşılık verince de, bütün yandaşlarınızla günlerce sür git yaparsınız...

Adam haydutsa haydut ne hakkınız var, edebsiz edepsiz laflar etmeye, hiç mi terbiyeden nasibinizi almadınız çocuklar siz...

Gerçek hayatınızda insanlarla böyle konuşabiliyor musunuz?

Burası sanal ortam diye mi böyle kükrüyorsunuz. Yoksa kişilik problemleriniz var, böyle mi çözüyorsunuz.

Adam gibi cevap verin adam gibi cevap alın. İnsanları kışkırtmayın, terbiye dışına da çıkmayın.

Oyunda haydutluk da kodlanmış, isyan da, hepsi bu kadar basit... Bu hiç birinize hakaret etme hakkını tanımaz...

AYRICA; Bir devlette ordu devlet tarafından kurulur. Kafasına esen ordu kuramaz. Bu orduların kurulması hangi yasal zemine dayanmaktadır, merak etmeden de duramadım.

Her aklına esen ordu kursa ne olacak bu durum, haberiniz vardır sanırım.

En son Baba_İlyas tarafından Paz Mart 29, 2009 2:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:16 am

O zaman adam olda ismimi doğru yaz.Ben o ismi sen yanlış söyleyesin diye almadım.Bir lafıda 3 kez tekrarlamayı sevmem Smile Benim lafımıda bana yedirmeye kalkma.Adam olda gel.Susuyoruz diye kabullendik zannetme bazı şeyleri susturmasınıda biliriz.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:19 am

Baba_İlyas demiş ki:
Bu oyunda devletçi, vatan-millet aşık'ı geçinenlerin çoğunun, ne hikmetse ağzı bozuk, kendileri edepten yoksun, meramlarını da ifadeden yoksunlar... Ve çabuk kızan, tuhaf tipler... Bir devlet lafı ağızlarında, ne dediklerini de bilmeden sakız gibi çiğner dururlar...

Ama devletten daha yüce olan insana tavır konusunda, ne kadar terbiye dışı tavır varsa, oyunda vatanperver geçinenlerden çıkıyor...

Vallahi zavallısınız siz.. Benim başka yorumum yok... Sizin bu üslubunuzun çirkinliğine karşılık verince de, bütün yandaşlarınızla günlerce sür git yaparsınız...

Adam haydutsa haydut ne hakkınız var, edebsiz edepsiz laflar etmeye, hiç mi terbiyeden nasibinizi almadınız çocuklar siz...

Burası sanal ortam diye mi böyle kükrüyorsunuz. Yoksa kişilik problemleriniz var, böyle mi çözüyorsunuz.

Adam gibi cevap verin adam gibi cevap alın. İnsanları kışkırtmayın, terbiye dışına da çıkmayın.

Oyunda haydutluk da kodlanmış, isyan da, hepsi bu kadar basit... Bu hiç birinize hakaret etme hakkını tanımaz...
Evet haydutsa haydut ne hakkı var oyunda kullandığım ismi kasıtlı olarak yanlış söylemeye dimi?Kaç kere daha ismimi düzgün söyle uyarısında bulunacaktım.Ya da kaçıncı uyarımdan sonra ismimi doğru yazmayı öğrenecekti?
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:30 am

Bu haydutların başı vardı kendini kral haydut yapan Şimdilerde benim kasabamı sorgular olmuş haydutlar hesap sorar olmuş o kadar konuşan kuşumuz edirneden yalvararak kaçtı ama benimki yadırgama deil bir serçeden ne beklenebilirki.Günde 100 filan kazanıyorsan biraz cömert olacaksın 500 akçe komik rakam varsa beni soyabilecek biri bekliyorum yarın hapisten çıkıyorum 500 sizi kesene , 1000 de beni soyana..Burdan tüm kuşlara..
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:33 am

Baba_İlyas demiş ki:

AYRICA; Bir devlette ordu devlet tarafından kurulur. Kafasına esen ordu kuramaz. Bu orduların kurulması hangi yasal zemine dayanmaktadır, merak etmeden de duramadım.

gerçek hayatta ezik tipler özellikle burda insanlara hakaret küfür etmeye çalışır baba ilyas . zaten kalitesi olan insan her yerde bunu gösterecek kalitededir. bağzı zihniyetler haydutuz diye hakaret, argo kullanmaya çalışıyo bunun bi kaç nedeni war,,
1- tabiiki içinde kalan kıskançlık duygusu, asla bizim kadar başarılı olamayacaklar
2-üstümüzden şöhret yapmaya çalışırlar. bunlar haydut bunlara ne kadar sert argo çıkarsak beni de sewer belki osmanlı ben de kahraman olurum hewesi war
3-en önemlisi başta belirttiğim gibi insan kalitesi . yazılan yazılardan bunu çok rahat çıkarabilirsin

bu konuda forum yöneticelerine tekrar tawsiyede bulunuyorum burası alternatif bir forum ama çok iyi kalpli dawranıyosunuz bakınız sewiye ne kadar düşebiliyo .
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:35 am

spiritless demiş ki:
Bu haydutların başı vardı kendini kral haydut yapan Şimdilerde benim kasabamı sorgular olmuş haydutlar hesap sorar olmuş o kadar konuşan kuşumuz edirneden yalvararak kaçtı ama benimki yadırgama deil bir serçeden ne beklenebilirki.Günde 100 filan kazanıyorsan biraz cömert olacaksın 500 akçe komik rakam varsa beni soyabilecek biri bekliyorum yarın hapisten çıkıyorum 500 sizi kesene , 1000 de beni soyana..Burdan tüm kuşlara..

kusura bakma biz 100 bilemedin 1000 soyyoz nerdeeee öyle 10000 leri soymak diwan soysam inan 5000 e kadar yükseltirdim çıtayı Very Happy Very Happy Very Happy burda senide biraz cömertliğe dawet ediyorum
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:49 am

İyi gel 10.000 2 hafta içinde soyamazsanız adam değilsiniz nede olsa meydan okuyon beni davet ederek..Söyle serçenede ama dikkat edin kanadınız kırılmasın..Resimdeki gibi Basketball Basketball üsttede koyar sektiririm Wink
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:54 am

hıı tamam adamlığımız seni soymaya kaldı aman ne tahrik oldun bilemessin. boş teklif bunlar 100000 akcen de olsa seni soymaya tenezzül etmem soymak istesem de 5 ap n warsa şu an beceremem zaten o yüzden boş tekliflerle dikkatleri üzerine çekmeye çalışma sen zaten ünlüsün spircim kimin profilinde öğle bi akce yazısı koca rk da bi senin bi de bi kaç arkadaşının affraid
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:00 am

tenezzül etmem deil beceremem bak doğru demişsin iki adam soydunuz diye kendinizi nimetten saymışsınız varsa soyarım diyen bekliyorum kasaba kasaba dolaşıcam ama sizlere de geri yakışıyor boş tehdite gelince klavye delikanlılığı olunca mod olursunuz işe gelince kedi teklifim adam olana delikanlı olana 2 hafta o listeden biri soyarsa mısranın verdigi baltalarıda hediye verecem bonus Smile
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:00 am

haydut_joker demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:

gerçek hayatta ezik tipler özellikle burda insanlara hakaret küfür etmeye çalışır baba ilyas . zaten kalitesi olan insan her yerde bunu gösterecek kalitededir. bağzı zihniyetler haydutuz diye hakaret, argo kullanmaya çalışıyo bunun bi kaç nedeni war,,
1- tabiiki içinde kalan kıskançlık duygusu, asla bizim kadar başarılı olamayacaklar
2-üstümüzden şöhret yapmaya çalışırlar. bunlar haydut bunlara ne kadar sert argo çıkarsak beni de sewer belki osmanlı ben de kahraman olurum hewesi war
3-en önemlisi başta belirttiğim gibi insan kalitesi . yazılan yazılardan bunu çok rahat çıkarabilirsin

bu konuda forum yöneticelerine tekrar tawsiyede bulunuyorum burası alternatif bir forum ama çok iyi kalpli dawranıyosunuz bakınız sewiye ne kadar düşebiliyo .
1-Sizin ne başarınız var ya.Rekor rekor diye çaldığınız akçeleri foruma koymak mı başarı.Akçelerinide al git

2-Şöhret mi?Hemde senin üzerinden.Haydut olman sana oyunda ki ismimi yanlış söyleme hakkını vermez.Uyarıda bulundum yine yanlış söyledin.Ee bir sabrımız var bizimde

3-Evet senin yazdığın her mesajdan sonra bu kalitenin sıfır'ın altına indiğini gözlemleyebiliriz.Birader sende "kalitemetre" diye bir ölçek mi var.Bunlamı ölçüyosun kaliteyi

Eğer o lafı kaldıramayacaksan daha çocuksun demektir.Seviyeymiş."Ufo gören masum köylü"ayakları yapma burda.Resmi forumda ağabeylerinin yanında ahkam kesmeye benzemez.
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:08 am

hala resmi formda abi ayakları hadi iyi geceler sizlere siz hiç karşınızdaki ile konuşmayı öğrenemeyeceksiniz daha ne kadar dayanayım ki gidiyim yatıyım .

spir sana gelince baltayı ne yapıyım yahu Very Happy hadi sana da iyi geceler.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Halkın güvenliği Halkın güvenliği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 3:10 am

haydut_joker demiş ki:
hala resmi formda abi ayakları hadi iyi geceler sizlere siz hiç karşınızdaki ile konuşmayı öğrenemeyeceksiniz daha ne kadar dayanayım ki gidiyim yatıyım .

spir sana gelince baltayı ne yapıyım yahu Very Happy hadi sana da iyi geceler.
Bence de git yat sen.Sütünü iç yorganını sıkı sıkı örtün.Birdahakine adımı doğru söylemeyi öğren.Sonra yine ağlama"anne anne bunlar bana terbiyesiz laflar ediyor"diye.

Halkın güvenliği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki