Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
pirates78

pirates78

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 3:43 pm

Baba_İlyas demiş ki:
Ben de sırf kıllık olsun diye buraya yazayım bilenler de altına eklesinler:

İPEK AİLESİ KİMLERDEN OLUŞUYOR:

Cucurbita (Solon denen oyuncunun oyundaki kızı)

Cucurbita (Karacabey) (Muhtemel admin ama adını bilmiyorum)
Evronos_Beg (İnegöl)
Guzatfilbahr (İnegöl).... (Resmi Forumdaki Serçe isimli Admin)
Jojerkeroj (Gönen)
Askperest (Gemlik)
Alemdar (Eskiden Üye imiş)
Cfs (İnegöl)

Ayrıca bu aile profillerine kesinlikle aile mensubiyetlerini yazmazlar. Resmen oyunun masonları bunlar. Her şeyleri gizli saklı. Ailenin adını bile oyunda belli seviyeye ulaşanlar biliyor.

ehehehe oyunun masonları haa, belli şeylere hak veriyorum ama sizin bu gözünüzü kapatıp sallamanız beni güldürüyor.
@li

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 3:52 pm

Başka kimler var bu İpek ailesinde??
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 5:16 pm

Baba_İlyas demiş ki:

Evronos_Beg (İnegöl)
Jojerkeroj (Gönen)
Askperest (Gemlik)
Cfs (İnegöl)

Ayrıca bu aile profillerine kesinlikle aile mensubiyetlerini yazmazlar. Resmen oyunun masonları bunlar. Her şeyleri gizli saklı. Ailenin adını bile oyunda belli seviyeye ulaşanlar biliyor.

bilgilendirme için saol ilyas..bak bunu bilmiyordum..
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 5:31 pm

Neden hep bizle uğraşıyorlar yeter artık bir dur demek lazım.Hala oyunda kaldıklarına dua etsinler.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 6:39 pm

Arkadaşlar inanın çok duygulandım ve gözyaşı döktüm.
Sebebi bu oyun değildir tarihimizi çok iyi araştırıp doğruları ögrenmiş olduğum içindir.
Biliyormusunuz tarihimizde bizler ne çektiysek hep içimizdeki HAİN lerden çektik.
O kadar çok masum insanımızın hayatına kastedilmiştirki iananamazsınız.
Bizler içimizdeki hainleri düzenbazları riyakarları kalleşleri içimizden atamıyoruz.
Çünki bizler cani değiliz isteseydik her türlü soykırım din düşmanlığı ve halkların özgürlüklerine saygılı davranmayıp Dünyada en güçlü imparatorluklar kurardık ve herkesi emrimize alırdık.
Biz Türkler olarak iyilikle tarihler değiştirmiş kişisel hınç kin beslememiş tüm düşmanlık ve çirkefliklere iyilik dürüstlük ve kahramanlıkla cevap vermişizdir.
Birde en önemlisi tüm çağlarda lider devlet olmuşuzki bu bize büyük gurur verir.
Kötülük yaparak! Ruslar gibi 250 bin kırım Türkünü diri diri tüneller açıp gömmedik.
İngilizler gibi 250 bin esir askerimizi önce kör edip sonra ölüme terk etmedik. Yüzlerce örnek sıralayabilirim.
Bizler muslümanız Allahtan korkar kuldan utanırız.
Şimdi bu kötülükleri yapan ecdadımızın masum insanlarını katleden haçlı anlayışına çanak tutan bu zavallı insanlara acıyorum bunlar ne yaptıklarını bilmeyen kime hizmet ettiklerini bilmeyen gerçekten milli duygu ve düşünceden yoksun kişilerdir.
Yaptıkları birkaç şeyi abartarak sanki bir halt etmişler gibi yabancı ve bize düşman olan kişilerin ekmeğine yağ sürüp buyurun afiyetle yiyin diyorlarda haberleri yok!
Yani düşünün bizim düşmanlarımızın kölesi kulu ve hizmetçisi konumunda olan bu talihsiz kişiler biz de müslüman Türküz diye dolaşıyorlar içimiz de işte ne yapalım
Biz merhamet sahibi dirayetli aklıselim insanlarız.
OSMANLI BU YÜZDEN YIKILMIŞTIR.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 8:46 pm

Sana katiliyorum masatlik ne yaparsin heryerde duzen bozanlar olacak buda dunyanin duzeni yoksa bilirsin kendi adamlarimizdan cektigimiz kadar bulgarlar veya zamaninda levanin bize kestigi ceza lardan bile cekmedik eger icimizde hainler olmasaydi biz suan guven icinde Bosna ve Arnavuttaki muslumanlara yardimci olmak babinda veya baska niyetlerle ticaret yapiyor olacaktik niye cunku ordularimiz bulgar topraklari dahil her tarafa duzen getiriyor olacakti ne yazikki geciktirdiler bu hamlelerimizi ama sunu bilin ki bunlar gerceklesmesine ramak kaldi. Bilirsin nasil ki gece karanliginin en derinine zifiri karanlik deriz oda sabaha yani gunesin dogmasina en yakin zamandir onlar da oyle bu cirkef insanlar son zamanlarini yasiyor veya sindirilmelerine ramak kaldi Very Happy bu da guzel tarafi sunu bilin arkadaslar artik kara gorundu ama buyuk firtinalar kopabilir!!!
Ayrica cok deneyimli ve guclu oyuncularin (255kp) soygunculukla ugrasmalarini da teessufle karsiliyorum cok ayip bunu konu disi olmasina ragmen burdan herkese seslenmek istiyorum Suan Saruhan kasabalarini dolasiyorum ve ne yazikki isttigim en cok sikayetlerden bir tanesi de bu soyguncular ustelik grup halinde soyuyorlarmis Sad yazik ya millet agliyor oralarda prestijleri nasil olurda yerlerde dolasiyor onu da anlamadim? pazarlarindaki fiyatlar bazi urunlerde en ucuz yer buralar mesela misir 3 e istemediginiz kadar var ama niye??? bunlari arastirmak lazim sonra bugdaylarin fiyati 10.50 11.50 arasi un 12.80 e cok fazla var eksik olan odun odun hic yokk.
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 11:33 pm

Baba_İlyas demiş ki:

Evronos_Beg (İnegöl)
Jojerkeroj (Gönen)
Askperest (Gemlik)
Cfs (İnegöl)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing jojerkeroj. mason benzetmesi yakışıkalmamış ama
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 11:47 pm

Yollara düşmüşsün Joker.. hasretlik zor di mi??
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:05 am

nooldu korktun mu Very Happy
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:09 am

haydut_joker demiş ki:
Nerde oldugunu soylesene bide ben tokat atayim Laughing
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:15 am

kim tokat atmışki bi de sen atıyon ??
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:19 am

haydut_joker demiş ki:
Sevdim seni joker hadi de bakalim nerdesin?
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:20 am

bu arada isyancı soymak ayrıca eğlenceli oluyo bi molla olamassınız ama yine de yollarda gözükmeyin gözüme Very Happy
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:22 am

malsi demiş ki:
haydut_joker demiş ki:
Sevdim seni joker hadi de bakalim nerdesin?

çok gizli bi yerde değilim napıcan allasen ordun falan mı war bi süredir uzaktım oyuna orduları takip edemdim . ordun yoksa yorma beni warsa yerini söyle
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:24 am

haydut_joker demiş ki:
bu arada isyancı soymak ayrıca eğlenceli oluyo bi molla olamassınız ama yine de yollarda gözükmeyin gözüme Very Happy
Yahu soylesene bayagi nazlandin nerdesin?
Eyaletini soyle bari? bak ben Saruhan dayim ya sen?
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:27 am

bugün soyduğum adamlara sorun yerimi onlar söyler. onlar kim derseniz sawcılık suç duyurusundn bulursunuz o kadar önemliysem Very Happy
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:34 am

Onemli degilsinde soyguncunun mallarina el koymak istiyorum da Very Happy
Ustelik sen neyine guveniyosan anlamadim gitti Allah bilir ya soyduklarin da yeni baslamis veya oyunu ogrenememis kisilerden mutesekkildir Very Happy Yani dogru durust adam soymamissindir.
Adini sanini bildigimiz adam soymus olsaydin zaten buraya kendin yazardin.
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:39 am

yapma be malsi o kadar mı reklamcıyım ben 40 dan fazla adam soydum 3-5 inin rp sini yazdım onu da burda değil resmi de . ayrıca bugün soyduğum adamlar yeni felan değildi muhtemelen tüccarlardı we yine muhtemelen ödenekle geziolar yoksa acı bi darbe alacaktı. neyse amacımız kazanmak değil soymak hadi sana kıyak geçip isimlerini de weriyim:

29-04-2009 04:18 : Soyduğun kişi Şu kişilerden oluşan grupSweet_amberveSophistique sahip olduğu 26,13 akçe ve bazı eşyalar.

ilki 1 yıllık oyuncu daha bilip bilmeden yeni çömez falan die konuşmazsın umarım
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:41 am

malsi demiş ki:
haydut_joker demiş ki:
Nerde oldugunu soylesene bide ben tokat atayim Laughing

bu arada gözümden kaçmadı kıwırma da kim tokatlamış söyle bakalım miğdeden konuşup durmayın dayanağınız olsun ya yakışıyo mu sizin gibi eski oyunculara
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 12:45 am

Ben seni su tokatladi demem ama yem olarak attim ortaya oyle Very Happy
seni avlamak agzindan yerini ogrenmek istedim yoksa cok fazla bisey bilmiyorum ama senin haydutlukta daha henuz ciraklik doneminde oldugunu biliyorum Very Happy
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 1:02 am

hahah sen hiç bişey bilmiyon desene yaw . ben haydutlukta cıraksam kimmiş ustalar. ben benden önce başlayan bi güzatı bilirim senin tarihe kafan çok çalışmıyo heralde
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 1:05 am

CAlisiyor merak etme daha guzat bu oyunu bilmezken biz haydutluk yapanlari avliyoduk Very Happy eger senin de boyun o kadfar uzamissa umarim birgun karsilasiriz da boyunun olcusunu alirim Very Happy:D
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 1:11 am

yaw çıkta al gözünü sewiyim bu forumu karıştır senin gibi ne cengawerler alıyodu boyumun ölçüsünü nooldu? tartıştığım profile bak ya

Seviye : 2
İtibar Puanı : 143
Para : 0

Malsi est boulanger.
Malsi poss�de bir sebze ve bir sebze.

git uyu bi de sewiye atla ordunu kur öyle gel. yoksa her sew2 boyumuzun ölçüsünü alsaydı way ben ne hallere düşeyim demi marsli
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 2:18 am

Begenemedin mi joker seninkine bakalim:
Doğduğu tarih Aralık 06, 2008

Doğum günü Jokerrekoj için 01 Ocak.

Bilinen en son adresi
Ülke : Osmanlı İmparatorluğu
Eyalet : Karesi Sancağı
Kasaba : G�nen

Seviye : 1
İtibar Puanı : 44
Para : 39

Jokerrekoj poss�de un mısır.

daha dunku yenisin sen Very Happy Very Happy senin neyin varda konusuyosun ben kiminle kkonustugumu bilmiyormuydum saniyosun!!SmileSmileSmile
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 9:10 am

W.O.A edirne eyaletine intikal ettiği için 3 5 çapulcu gene tekrar boy göstermeye başlamış Smile

hiç şaşırmadım doğrusu..

Karesiye uğrarlar sesleri kesilir rahat olun muhattap bile almayın bunları Smile

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki