Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
Aksen090

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mayıs 07, 2009 10:58 pm

skywalker22 demiş ki:
Sawron davasında , divanda beraat oyu veren kişilere yazıklar olsun diyorum başkada birşey demiyorum..

Benim davamla onun davası hakkında hiçbir fark olmadığı halde Sawron ' un ne Mal olduğu anlaşılmıştır..

Bundan sonra Sawron oyundaki kişisel düşmanlarımdan birisidir..

Divanda beraat kararı veren yardakçılara sözüm yok..

2 ekmekle kandırıyorlarsa onların şahsiyetsizlikleridir..

Yazıklar olsun başka birşey demiyorum..

KUKLA , adam ol biras pinokyoya benzede gel buraya kendin açıklama yaz...

kardeşim çok güzel demişsin divanda sawrona beraat verenlere yazıklar olsun diye...
lakin sawrona beraat veren adamlar adaletten ziyade arkalarını kollama peşindeler
bu zihniyetle karesi ve osmanlı nasıl gelişecek bilmiyorum
arkadaşım suç işlemiş ama olsun o benim arkadaşım ona ceza vermeyin mantıgı
gerçekten yazık
heryerde adalet adalet diye bagıran sawron şimdi çıksın bağırmaya devam etsin bakalım...
kimlere dinletecek kendisini...
turkscihad

turkscihad

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mayıs 07, 2009 11:46 pm

Kanunlar yeniden düzenlenmedikçe burda boşa konuşmuş oluruz.Bu kanunları kimlerin hazırladığı apaçık belli.Kareside divanın yeni görevi kanunları düzenlemek olmalı.Bu kanunlar birilerinin çıkarına hazırlanmış.Artık yenilenmeli
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:06 am

Evettt,,bu kanunlar yenilenmeli,,

İsyan yapan kişilere direkt 80.000 akçe ceza werilmeli..

Üstüne belediye isyandan sonra daimaa isyanda çalınan paranın faizini almalı..

Üstüne bir de isyancı kişi oyundan silinmeli,,hatta buna gerek kalmadan direktmen isyan butonu kaldırılmalı..

Eğer isyan edilen kasaba da kasa açık ise,o kasabanın reisine isyancının aldıkları kadar ceza kesilmeli..Birde o kasaba reisine her ay bir para cezası ödetilmeli..

Nasıl isyandan caydırıcı fikirler değil mi Very Happy:D
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:15 am

alpi_03 demiş ki:
Evettt,,bu kanunlar yenilenmeli,,

İsyan yapan kişilere direkt 80.000 akçe ceza werilmeli..

Üstüne belediye isyandan sonra daimaa isyanda çalınan paranın faizini almalı..

Üstüne bir de isyancı kişi oyundan silinmeli,,hatta buna gerek kalmadan direktmen isyan butonu kaldırılmalı..

Eğer isyan edilen kasaba da kasa açık ise,o kasabanın reisine isyancının aldıkları kadar ceza kesilmeli..Birde o kasaba reisine her ay bir para cezası ödetilmeli..

Nasıl isyandan caydırıcı fikirler değil mi Very Happy:D

aynen katılıyorum + bu oyucunların oyuna birdaha erişmeleride engellenmeli
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:18 am

Aaaa sadece oyuna mı SadSad

Foruma da engellenmeli di me..
Aksen090

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 1:21 am

multisiz isyana her zaman saygı duyarım
desteklemem ama saygı duyarım

SAYGILAR cheers

he bide kartal13 erişimi engellenecek o kadar çok ağırbaş varken isyan edenlerin günahı ne adamlar en azından dürüstler...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 1:56 am

Aksen090 demiş ki:
multisiz isyana her zaman saygı duyarım
desteklemem ama saygı duyarım

SAYGILAR cheers

he bide kartal13 erişimi engellenecek o kadar çok ağırbaş varken isyan edenlerin günahı ne adamlar en azından dürüstler...

çalmak dürüstlük değildir dostum çalmak çalmaktır

isyancının dürüstü nasıl olur : reisin bi haltlar karıştırdığından şüphelenir, tabi kuru şüphe olmaz sesebide saçma bişey olmamalı ( örn:öyle hiseettim ) sonra şüphesinin gerekçerlerini divanın adaletine inanıyorsa divana anlatıp izin ister yok divanın adaletine güvenmiyorsa isyan eder KASAYI BOŞALTMAZ , espri yapmak için adalet puanlarını harcamaz eğer şüphelerinde haklı ise ss leri alır dava açar , şüphelerinde haksız ise cezasına razı olur ve belediyenin zararını karşılar

Hırsız olan isyancı : amacı sadece ülkesine zarar vermektir bunu çeşitli dürümlere sararak halka yedirmeye çalışır, oyunu tam kavrayamayan bikaç kişinin yada multiden silindiği için içinde ukte kalan birkaç kişinin desteğini alır ancak ( hangi aklıselim ve yaşı olgun insanın isyancılara destek verdiğini gördün? ) kasayı boşaltır , eğer reis soymuyor ise dürüst bir insanın emeklerinin içine eder, eğer reis üç kağıtçıysa ekmeğine yağ sürer kalanıda resi çalıp bunlara yıkar bunlarda paşa paşa cezayı öderler

Welhasıl isyan , zimmete para geçirme , haydutluk , üstündeki ödenekle kolonilere kaçma, yetkileri kötüye kullanma OYUNDA KODLU olsa bile etik değildir oyunun içine etmeye çalışmaktır bunları yapan kişilerde belirli bi süre sonra hiçbişey elde edemediklerini hiçbirşeyi değiştiremeyeceklerini anlayıp bu davranışlardan vazgeçerler , oyuna sıfırdan başlarlar tüm arkadaşları gelişmişken bunlar sağdan soldan el açıp para isterler

+ oyuna yada foruma erişimi engellenecek kişiler sadece isyancılar değildir elbette ama isyancılarda bana göre bu kategoridedirler , küfürbazlar, montajcılar , 1 günde 250 multi yapıp osmanlıyı mafedip pişkin pişkin forumda Osmanlının gelişmesi için fikir yürütenler ( oysa gelişimin önündeki en büyük engel onun multileridir bundan haberi yok ) bunların hepsi kınanmalı foruma alınmamalı
Aksen090

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 2:29 am

ben isyancılar haklıdır doğru düzgün iş yapıyolar demedim ki...
multisiz isyana saygı duyarım dedim..
dikkatini çekerim multisiz isyan...
oyun kodlamaları içerisinde yapılan herseye saygı duyuyorum...
bunlara saygı duymayan varsa bu oyunu oynamasın zaten...
lakin isyancıyla her zaman mücadele ederim orası ayrı mevzu...

benim anlatmaya calıstıgım
halkın oyları ile başa gelip kasayı soyanlar varken
multi açıp oy kullanıp halkı yönetmeye çalışanlar varken
suç işlese bile ceza almayan agır abiler varken
ve bütün pislikleri yapıp dürüstlük dersi vermeye çalışan şaklabanlar varken
en azından ben isyancı örügütüm isyan ederim diyen isyancı
bu adamlardan dürüsttür söyleyecegim bu kadar...

tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum isyancıya her zaman karşıyım...
multisiz isyancıya sadece saygı duyarım...
bu saygıda 7 aydır oynadıgım
ve beni gerçekten mutlu eden
bu oyuna duydugum saygıdan kaynaklanıyor...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 2:52 am

ben hırsıza saygı duymam ama tabiki multili isyan yapan ile multisiz isyan yapan bir değil zaten aksini iddia etmedim ayrıyeten senin dediğin tarzdaki insanlarla nasıl mücadele ediyorsak isyancılarlada aynı şekilde mücadele edeceğiz
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 2:56 am

+ oyuna yada foruma erişimi engellenecek kişiler sadece isyancılar değildir elbette ama isyancılarda bana göre bu kategoridedirler

Oyunda ki var olan bir butonu kullanıyor diye kimseyi dışlayamazsın.. Sonuç olarak o da sende ROLE-PLAYİNG yapıyor..Yok böle değil diyorsan,işte o zaman oyunla reali karıştırıyorsun demektir..

Ne imiş..ROLE-PLAYİNG..
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:26 am

Olan gene soyulan kasabanın ahalisine oluyo..

İsyan eden , çalan çırpan her ne kadar bu oyunda kodlanmış bir yolu seçiyorlarsa vede BİZ BUYUZ OYUNU BÖYLE SEVİYORUZ diyorlarsa söylenecek bir söz yok..

kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 10:35 am

alpi_03 demiş ki:
+ oyuna yada foruma erişimi engellenecek kişiler sadece isyancılar değildir elbette ama isyancılarda bana göre bu kategoridedirler

Oyunda ki var olan bir butonu kullanıyor diye kimseyi dışlayamazsın.. Sonuç olarak o da sende ROLE-PLAYİNG yapıyor..Yok böle değil diyorsan,işte o zaman oyunla reali karıştırıyorsun demektir..

Ne imiş..ROLE-PLAYİNG..

keyf benim keyfim istediğimi dışlarım

Ne imiş...KEYİF BENİM KEYFİM..

Neden başka ülkelerde böyle isyancı gruplar yok ? O ÜLKELERDE BUTON KODLU DEĞİL Mİ ?
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:06 pm

kartal13 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

Ne imiş..ROLE-PLAYİNG..

keyf benim keyfim istediğimi dışlarım

Ne imiş...KEYİF BENİM KEYFİM..

Neden başka ülkelerde böyle isyancı gruplar yok ? O ÜLKELERDE BUTON KODLU DEĞİL Mİ ?

Şimdi canım kardeşim. Sana keyif benim keyfim değil mi, oyunda kodlu ise (multiye bulaşmamak koşulu ile) isyan ederim, kim ne, şeklinde bir cevap vermek mümkün ama,bunu yazmak fazla basit olur.

Sana bin defa dediğim gibiiiiiiiiiiiiiiii:

Biz senin düşündüğün gibi hiç düşünmüyoruz. İsyan ederek çok faydalı işler yapıyoruz. Bizim yaptığımız kamu adına en etkin denetim. Sen istediğin kadar itiraz et. Hakikatler bak aynen aşağıdaki gibidir:

Prestij Meselesi : İsyanlar ile prestijin düştüğü doğrudur. Ama etkisinin abartılacak kadar büyük olmadığı da bilinmektedir.(Zira 4 kasabası düşürülen Bursanın pristiji 5 yıldız olmuştur)

Ayrıca,
bu noktada şunu düşünmek lazım. Mahkemelere düşüp, bizim tonlarca
örnekte sergilediğimiz gibi, haksız ceza alıp, yüzlerce akçe ceza
ödeyen kişilere, gidip sormak lazım, Prestij mi adalet mi?

Unutmamak
lazım. Ateş düştüğü yeri yakar. Adaletsizliğe maruz kalıp canı yanan
masum bir Osmanlı vatandaşının gözü prestij görmez. Oyuncu kuru prestiji ne yapsın.

Bunlar hamasi nutuklardır.

Hareket İhkak-ı Hak ile ses duyurma mekanızmasını işletmektedir.

Belediye Yağması Meselesi:

1) SAVAŞ HUKUKUN VERDİĞİ EN TEMEL HAKKA DAYANARAK, belediye gelirlerine SAVAŞ GANİMETİ olarak el konulur. (BTK Md.17)

2)
Elde edilen savaş ganimetinin, 1/5 i merkez payı olarak ayrılır, kalan
kısım, ihtilale katılan lider, komutan ve asker adedine bölünerek eşit
olarak dağıtılır. (BTK 18. md)

Üstelik çoğu belediyeden alp ve ben pay almayız.

3) Belediye kasalarında para
bulunması bir piyango durumudur. Bulunmaması daha büyük ihtimaldir. Ve
hareket planlarını belediye soygunculuğu üzerine kurmamaktadır.

4)
HAREKET başlıbaşına bir MİSYON'u temsil etmektedir. Her yerleşim
birimindeki MİSYON, Belediye Meyhanesi Tabelasında veya uygun bir
ortamda deklere edilir. (BTK. 3 Md.)

Önemli olan husus mesaj iletilmesidir.

5) Zaten Hareketimizin tetiklemesi ile yapılan (ne idiğü belirsiz bir açıklama ile) belediyelerden alınan maddi değer kadar ceza yargılama sonunda ödenmektedir.

Kasabaların isyandan bir zararları söz konusu değildir.

Bu
noktada, Eyalet yönetimleri tahsil ettikleri paraları zarar gören
kasabaya iade etmiyorsa, bu ahlaki zaafiyet Eyalet yönetimlerine aittir.

6) Multi kullanılmadan,
sistemli bir şekilde yapılan (yani bizim yaptığımız) İsyan Hareketi
kârlı bir faaliyet alanı olmadığı gibi para için de yapılamayacak kadar
meşakkatlidir.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:30 pm

çalmak çalmak tır , istediğin kılıfa sok ÇALMAK ÇALMAKTIR
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:35 pm

Çana geldim seni görmeden mi dönecem yav. Meyhaneye pek uğramazmışsın dediler..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 12:56 pm

oohooo çandamısın cuma namazından sonra gelirim bi şarabımı içmeden bırakmam darılırım valla
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 1:31 pm

Derviş adamız biz, şarab içmeyiz ama "Gül Şerbeti" olursa içeriz Very Happy
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 2:49 pm

Ne mübarek adam bu Kartal Cuma değil Teravih kılıyor... Bu saat oldu hala yoksun...

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4