Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 9:58 am

En son Bursa, İnegöl-Gemlik ve Karacabey kavşağında idi,,Şuan orada değil,2 gündür yol aldı ise Kareside olabilir(İhtimal)..(Bandırma civarında)

Neyse konu Joker değil,,İlgilenenler pm ile msjlaşssınlar,konuyu dağıtmamak lazım..
Baba_İlyas

Baba_İlyas

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 10:45 am

Haydutlar İpek ailesi mensubu... Orda burda efelenmeleri, hep bu güce güvenmelerinden kaynaklanmaktadır.

Zira kendi ailesinden bir üyenin (Askperest) kadı olduğu Bursa'da bunlar kafasına göre at koşturuyorlar.

Yazıştıkları yer ise Resmi Forum.. Neden ???? Zaten resmi forumda admin bizzat kendilerinden biri... (Guzat / Serçe isimli admin)

Bu arada Guzat efendi S3 oldu ve ordu kurma hazırlığında, bunu da bilin ....
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 10:47 am

Son bir şey daha ifade edeyim;

Albatros denen admin de kuvvetle muhtemel bu ailenin üyesi ....
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:36 am

hiçbirisine birşey demem de evrenos_ beg in 4-4 lük birisi oldugunu çok çok iyi bilirim.. herkesi herkese benzetmeyin..
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 7:16 pm

İstisnalar Kaydeyi bozmaz Wink

Merak etmeyin yakında bende s 3 oluyorum , ordu kurucam Smile
Gunduz

Gunduz

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 7:27 pm

Ordu kurucam öcümü alıcamlara geliceksek bende kasabamı savunucam,bunlara grek olmadığını düşünüyor,düşündürtmeye çalışıyorum,herkez aklını başına alsın birazda kasabamızı geliştirsek nolur desin eminim çok güzel şeyler çıkıcak ortaya,Biz TÜRKLER yaptık mı boş şeyler yepana insanlar değiliz bunu gösterelim birkerede olsa.....
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 9:26 pm

Neyse fikrime destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlara da tavsiyem,

"lafla peynir gemisi yürümez"

Bize gelince:

Biz oyun içinde isyan hareketlerimize devam edeceğiz.

Yukarıdaki teklifi de kendimiz imzaya açacağız.

Tepkilerimizi de sakınmadan dile getireceğiz.
latif

latif

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 10:17 pm

Sayın masatliğin dediği gibi eyaletimizin durumu tam tersine sürekli iyiye gidiyor bu eyaleti sayın sawron sayın gazi ve diğer yandasları mahvetti şimdi ise divanımız onların getirdiği durumu düzeltmek için sürekli calısıor görev verilen herkes kendi üzerine düşenin en iyisini yapıyor hepsine ayrı ayrı tşk eetmek istiyorum bu sansı bize tanıyan halkımızada tşk ediyorum verdiğiniz değeri size emeğimizle doğru,dürüst ve parti aile ayırmaksızın geri ödemeye calısıyoruz...
chocolateman

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 10:30 am

latif demiş ki:
Sayın masatliğin dediği gibi eyaletimizin durumu tam tersine sürekli iyiye gidiyor bu eyaleti sayın sawron sayın gazi ve diğer yandasları mahvetti şimdi ise divanımız onların getirdiği durumu düzeltmek için sürekli calısıor görev verilen herkes kendi üzerine düşenin en iyisini yapıyor hepsine ayrı ayrı tşk eetmek istiyorum bu sansı bize tanıyan halkımızada tşk ediyorum verdiğiniz değeri size emeğimizle doğru,dürüst ve parti aile ayırmaksızın geri ödemeye calısıyoruz...
Ama özellikle bana teşekkür ediyorsun dime Laughing
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 1:47 pm

Sawronun isteği üzerine mesajını buraya koyuyorum...

Sawron demiş ki:
Latif demiş ki:

Latif,

Geçtiğimiz iki aylık dönemde hiçbir ekonomik görev almamışken bizlerin eyaleti mahvettiğimizi nerenizden çıkardığınızı öğrenebilir miyim? Nedir bu, sana yardım eden insanlara iftira atma sevdası? Eyaletin hazinesi şuan çemkiren Masatlik’in elinde iken bizlerin eyalete nasıl zarar verdiğimizi öğrenebilir miyim? Envanteri herkes görüyor, yığ babam yığ… 5 bin – 10 bin arası prestij harcaması yeterli olacakken sormadan etmeden prestiji artırıp propoganda olarak kullanmak için tutup garanti olsun diye her 10 günde bir 20 bin akçe çöpe atan Reelman mı ben mi? Yaptığı bir hata sonucu madenlerin içine eden ve suçu kıvıra kıvıra başkasına atmaya çalışan Reelman’ı hiç saymıyorum…

Bu dönem ise hazineyi elinize aldığınızda aval aval bakan ve hiçbir şey yapmayan ve ne yapacağını bilmeyen de kim onu da açıklar mısın? Neler yapılması gerektiğini sizere anlatan kim onu da açıklar mısın? Şuan Divanda Eyaletin durumunun düzelmesi için yardım bilgi isteyenlere yardım eden ve iş öğreten kim onu da açıklar mısın? Madenlerin düzelmesi için taş ve demir sizlere yüksek fiyattan verlirken fiyatı düşürüp ucuza temin eden kim açıklar mısın? Ve en önemlisi divan forumuna bile uğramayan, uğrayınca da eline yüzüne bulaştıran kimler onu da açıklar mısın?

Latif, içinize öyle bir şey düşmüş ki, nankörlüğü bile göz göre göre alanen yapabiliyorsunuz. Sadece sana şunu söylemek istiyorum. Adam ol canımı ye, her zaman bildiklerimi sana öğretirim, adam olmazsan da yanımdan yöremden geçme…
recai

recai

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 2:29 pm

Khell Dostum o sawron denen zat delikanlıysa gelsin kendisi yazsın uzaktan kumanda işler olmasın

En son recai tarafından Ptsi Mayıs 04, 2009 2:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
latif

latif

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 2:41 pm

recai demiş ki:
Khell Dostum o sawron denen ***düzeltildi*** delikanlıysa gelsin kendisi yazsın uzaktan kumanda işler olmasın

arkadaslar ne olursa olsun hakaret etmeyelim lütfen...
recai

recai

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 2:45 pm

hakaret yoktu aslında iltifat bile ettim ama neyse sağduyulu takılalım resmi çiftliklerinde bize istedikleri gibi hakaret etme özgürlüğüne sahip bu ............... na biz hakaret etmeyelim insanlık şimdilik bizde kalsın madem!

Bu arada Şeker kızıma selamlar Very Happy Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 3:14 pm

Khellendros demiş ki:
Sawronun isteği üzerine mesajını buraya koyuyorum...

Sawron demiş ki:
Latif demiş ki:

Latif,

Geçtiğimiz iki aylık dönemde hiçbir ekonomik görev almamışken bizlerin eyaleti mahvettiğimizi nerenizden çıkardığınızı öğrenebilir miyim? Nedir bu, sana yardım eden insanlara iftira atma sevdası? Eyaletin hazinesi şuan çemkiren Masatlik’in elinde iken bizlerin eyalete nasıl zarar verdiğimizi öğrenebilir miyim? Envanteri herkes görüyor, yığ babam yığ… 5 bin – 10 bin arası prestij harcaması yeterli olacakken sormadan etmeden prestiji artırıp propoganda olarak kullanmak için tutup garanti olsun diye her 10 günde bir 20 bin akçe çöpe atan Reelman mı ben mi? Yaptığı bir hata sonucu madenlerin içine eden ve suçu kıvıra kıvıra başkasına atmaya çalışan Reelman’ı hiç saymıyorum…

Bu dönem ise hazineyi elinize aldığınızda aval aval bakan ve hiçbir şey yapmayan ve ne yapacağını bilmeyen de kim onu da açıklar mısın? Neler yapılması gerektiğini sizere anlatan kim onu da açıklar mısın? Şuan Divanda Eyaletin durumunun düzelmesi için yardım bilgi isteyenlere yardım eden ve iş öğreten kim onu da açıklar mısın? Madenlerin düzelmesi için taş ve demir sizlere yüksek fiyattan verlirken fiyatı düşürüp ucuza temin eden kim açıklar mısın? Ve en önemlisi divan forumuna bile uğramayan, uğrayınca da eline yüzüne bulaştıran kimler onu da açıklar mısın?

Latif, içinize öyle bir şey düşmüş ki, nankörlüğü bile göz göre göre alanen yapabiliyorsunuz. Sadece sana şunu söylemek istiyorum. Adam ol canımı ye, her zaman bildiklerimi sana öğretirim, adam olmazsan da yanımdan yöremden geçme…

bunların üstüne benimde bişey sormam gerek 4 akçeye bug demiri alıp kendi kasabalarına 20 akçeye kakalayarak BAKIN BİZ BU KADAR KAR YAPTIK deme yüzsüzlüğünü gösteren kim ? kendi kasabalarını KAZIKLAMAYA ÇALIŞAN bir divan dan ise KAZAYLA madenlere az zarar vermiş bir divanı YEĞLERİM .

kazalar zarar verir ama tekrarlanmaz çünkü kaza ile ile yapılmıştır
KAZIKLAMA çalışmaları tekrarlanır sonu gelmez çünkü isteyerek yapılmıştır
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 3:20 pm

recai demiş ki:
Khell Dostum o sawron denen zat delikanlıysa gelsin kendisi yazsın uzaktan kumanda işler olmasın
bir arkadaşın senden bişi rica eder, sende buyur yardımcı olabilirim dersenn bu kumandalık değildir. Rica etti yardım ettim. ne konuyla ilgili mesaj yazdım, nede konuya yorum yaptım. Saygılı ol. Beni de bulaştırmayın işin içine. konudaki hiçbir mesajı okumadım, okumaya da niyetim yok.

İyi oyunlar
recai

recai

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 3:26 pm

Khellendros demiş ki:
recai demiş ki:
bir arkadaşın senden bişi rica eder, sende buyur yardımcı olabilirim dersenn bu kumandalık değildir. Rica etti yardım ettim. ne konuyla ilgili mesaj yazdım, nede konuya yorum yaptım. Saygılı ol. Beni de bulaştırmayın işin içine. konudaki hiçbir mesajı okumadım, okumaya da niyetim yok.

İyi oyunlar

Zaten sana lafım yok dostum sözüm sawron denen zibidiye kendisi yazabilirken yazmıyorsa başkasından yazısını kopyalamasını istiyorsa saygısızlık ediyordur.

şimdi hem burayı tanımadığını söyleyecek hemde okuyup sana, bana yada başkasına yazdıracak yazısını! İşte bu kumandalıktır burda tekrar söylüyorum sözüm sana değil sözüm sawron denen saygısıza!!!
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 4:52 pm

Sawron sadece okuyabilir,yazamaz.. (Bilginiz olsun)..
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 4:52 pm

Ya Arkadaşlar bu sawron varya yani gerçektende hayatımda gördüğüm en düzenbaz en iftiracı en yalancı ve en yüzsüz adamdır.
Nasıl oluyorda biz devamlı olarak yav yapma etme hainlik yapma insan gibi davran kimse senin düşmanın değil hapimiz kardeşiz arkadaşız dedikçe bu adam hep fırsatcılık hep düzenbazlık ve hep şeytanca planlar yaparak bakınız bizi ne kadar uğraştırıyor.
Adamın işi gücü fesatlık bu tür adamlara biz münafık deriz bu yüzden size bir mesele anlatacağım.

Günün birinde çok kötü olan bir adam 99 adam öldürmüş!
Demişki kendi kendine artık ben iflah olmam sormuş soruşturmuş o zamanlarda bir hak dostu ereninden birinin yanına gitmesini ve ondan bilgi almasını söylerler.
Adamımız gider hak dostunun yanına ve derdini anlatır.
Hakdostu şöyle der:
Senin affedilmen hakketen çok zor! Ama yinede hiç yoluda yok diyemem.
Gideceksin 2 yolun kesiştiği noktada bir tarla alacaksın ve bu tarlaya bostan ekeceksin bu bostanlara bakım yapıp iyice olgunlanlaştıracaksın. Sonrada bunlardan hiç ama hiç kendin yemeyip hepsini yoldan geçenlere ikram edeceksin.
Ve adamımız aynı dediğini yapar karpuzler kavunlar salatalık acur ne dersen her türlü yetiştirir ve hergün bakımını yapar olgunlaşıncada hergeçene ikram eder.
Derken yoldan koşarak biri geçmektedir!
- Dur sur bakalım hemşerim ne koşarsın? Der.
- Çekil önümden be! Pis bostancı! Der yoldan geçen adam.
-Yahu dur be kardeşim sözüm var hergeçene mutlaka bu yetiştirdiklerimden vermeliyim bari bir tane bişi alda beni zorda koyma! Der adamımız.
- Sen ne laf anlamaz biriymişin ya işim var çekil önümden sapıkmısın manyakmısın git işine! Der yoldan geçen adam.
Adamımızın tepesi atar ya Allahım ben iflah olamam beni böyle sen yarattın buna dayanmam mümkün değildir! 99 zaten vurmuşum buda 100 üncü olsun der ve adamı birkaç sn içinde elleriyle öldürür!
Gider bizim hak dostunun yanına ve bir bir anlatır durumu!
Hak dostu şöyle der:
-Sen EFFEDİLDİN rahat ol !
-Nesıl ya! Der adamımız!
Hak dostu:
-İyi dinle şimdi!
Senin o son öldürdüğün adam varya o münafıktı bizim ülkemizden diğer dostumuz olan ülkeye laf taşıyordu eğer o lafları ve yalan iftiraları diğer ülkeye yetiştirseydi çok büyük bir savaş çıkacak yüzbinlerce suçsuz günahsız askerimiz ve masum halk ölecekti! Bunun yanısıra diğer dostumuz olan ülkeninde askerleri ölecek ve bizler bir daha bu ülkeyle asla dost olamayacaktık!
Bu yüzden senin öldürdüğün kişinin sebep olacağı bu kadar ölüme karşılık senin 100 adamı öldürmüş olman vedahi tövbe etmiş olman babında seni affettirmiş oluyor.
Ayrıca kul hakkı yediğin için ve buna karşılık misli misli kul hakkı kazandığın için de diğer kişilere olan borcunuda öldürdüğün son kişi ödeyecektir...

Bundan kısadan hisse çıkaranlara ne mutlu ama bizim Sawron efendinin bunu anlayacak kadar akkıllı olduğunu hiç sanmıyorum.
Yine yalan ve iftiralarına hakaretlerine devam edecektir!
Ne demişler İt ürür kervan yürür!
İşinize bakın arkadaşlar.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 6:43 pm

Sawron 1

Gazi 2

Eğer bunlar kareside olmasın rk da Karesi eyaleti her bakımdan 1.eyalet olur..

Tekrar tekrar sölüyorum onlar ego tatmin etmekten başka birşey yapmıyorlar..

Ben zamanında hep birlikte bir toplanalım konuşalım , aramızda ne sorunlar varsa halledelim diye uğraştığımda gazi efendi onlarla konuşucak birşeyim yok onlar laftan ne anlar gibisinden ithamlarla bizi yüzüstü bırakınca ben hangi kumaş cinsinden olduğunu anladım..

Sawron un gaziden çok çok farklı olduğunu düşünüyordum yalnız ondada hayal kırıklığına uğradım..

Sawrona şimdi neden kukla dediklerini çok çok iyi anlıyorum..

Gün gelicek devran dönücek onlara dar edicez bu karesiyi..

O günler yakındır bekleyin..

Aksen090

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 8:10 pm

ah sawron ah Very Happy

lan hiç bıkmayacaksın yalandan dolandan...
kırma seni,pitbull kırması...

zinciri bağlamışlar tasmana
''sawron tut oglum''

inş bi gün kurtulursun o tasmadan ne diyeyim
allah yardımcın olsun...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 8:29 pm

Aksen090 demiş ki:
ah sawron ah Very Happy
zinciri bağlamışlar tasmana
''sawron tut oglum''

hahaha çok komik! çok komik! çok komik!

hocam koptum gülmekten bu ne manyak espiri tarzı yaaa çok komik! çok komik! çok komik! çok komik!
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 04, 2009 8:49 pm

Bu Sawronda ne adammış yaf. Rolling Eyes
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 05, 2009 12:16 am

zamaninda bir arkadasim bir baslik boyle dedi

Manganese demiş ki:
Sawron hakkında yazılanları okuyormu acaba merak ettim doğrusu Smile
Kendi kendinizi parçalıyorsuuz sanırım, kimsenin umruna geçtiği yok afro

bende ona soyle dedim

Canko demiş ki:
okusuda anlayamaz cunku oluma ve anlama ozurlu o:)

ama sana sunu soyleyeyim rahatlikla hocam okuduguna adin gibi emin olabilirsin Smile

slm sawron Smile ben iyi bilirim bu tipleri:) beni gorunce kacacak delik ariyor zaten supergazi ve sawron merak etmeyin:)

bu seref yoksunlarini iyi tanirim simdide bir aradasim haber verdi ondan cvp yolladim diyecektir.

teyyare sawron sende hic utanma denen bir sey yokmu yuzsuz herif, okurken iyide cevap icin neden baska bir arkadasindan rica ediyorsun, o arkadasinida burada zor durumda birakiyorsun be satilik herif.

ayrica arkadaslar BIR ARKADASININ ISTEGINI YAPAN insanada laf atmayin lutfen.
konu bu kalitesiz kumas sawrondur,
yazdigi mesaji iyi okuyanlar zaten bu kisilik yoksunun ne kadar sinir krizi gecirip patladigini anlamistir.

bu dumbelek herifin, buraya gelmemesi aslinda hepmiz icin daha iyidir bosverin,

birincisi kaliteyi dusurecek
ikincisi ne me lazim msnde yaptigi gibi KUTSAL ANALARIMIZA KUFUR EDIP sonra kari gibi kacabilir.

bu insanliktan nasibini almamis it surusunun bizsiz yapamadiginida birkez daha anlamis olun.

Yardakcin gazi ogretmedimi sana COCUK oku ama belli etme:) bak o oyle yapiyor:)

sizi gidi casperlar sizi kaybolun lennnn:)

EN GICIGIDA ARKADASIM DEDIGIN INSALARI KULLANMA BAK SENIN YUZUNDEN, MILLET O ARKADAS LAF ATIYOR TERBIYESIZ SENI...
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 06, 2009 9:08 am

Arkadaşlar bilgilendirmek adına olsa kim olursa olsun hakarette etse ogosunuda şişirse ne yaparsa yapsın madem ondan bilgi alacağım sahsen buna katlanırımda!
2 ay boyunca bırakın bilgi vermeyi üstelikte yanlış işler yapmam için birçok telkinde bulunan halen daha bu huylarından vazgeçmeyen devamlı olarak sinsice hareket edip bizi yıldırmaya ve halkın nezdinde küçük düşürmeye çalışıyorlar.
Bu tür davaranan kişiler kesinlikle Karesi ye dolayısıyla Osmanlıya hiç bir yararı olmayacağı gibi üstelikte telefisi çok zor olan zararları olacağı kesindir.
Artık buna bir son vermenin zamanı gelmiştir.
Sevgili Karesi halkı bu kadar açık seçik ve net bir biçimde ortada olan her türlü engelleme oyun içinde oyun yapan bu kişilerin amacı bellidir.
Sadece kendilerini yönetimde tutmak için her yolu mubah gören bu zihniyete ancak sizler dur diyebilirsiniz.
Ben bu güne kadar hep söyledim yine söylüyorum eleştirme tabiiki olacaktır siyaset tabiiki olacaktır yanlış varsa tebiiki düzeltilmelidir.
Halk bunu yapanıda görür yaptıranıda görür ona göre kim iyi ise onu seçer bunda nevarki demokrasilerde siyaset yapmak aslında çok kolay zevkli ve kim en iyi yarışması adına olunca tadına doyum olmayan bir yönetim şeklidir.
Bakınız arkadaşlar sanal olmasına rağmen burada gerçekle bağdaşır bir siyaset şekli vardır. Bu yüzden sizlerden ricam şudur lütfen diyorum artık gerçekleri görelim takım tutar gibi fırka tutmayalım çünki geçmişimizi karalayan bu içinde bulunduğumuz ortamı yine ancak bizler iyi bir noktaya getirip bu işten zevk alır duruma getirebiliriz bu bizim elimizdedir.
Divan üyeleri,belediye başkanları,akıl hocaları,ordu komutanları,molla efendi ve diğer devlet yönetiminden görevli arkadaşlarımızın birlik ve baraberlik içerisinde hareket etmeleri şarttır.
Hizmette ve yarışta kötüye gitmesine neden olacak hareketlerden ve davranışlerden kaçınmalı tercübeli olan arkadaşlarımızın diğer yeni arkadaşlara devamlı bilgi aktarmaları yanlış yapılabilecek ve devletin zararına olacak fiiliyatları daha başlanmadan önü kesilip yok edilmelidir.
Bunu gören halk zaten yanlış yapabilecek beceriksiz kişileri bir daha seçmeyecek ve devamlı olarak işin doğrusunu yapanları ayırarak baştacı yapacaktır.
Boşu boşuna bu kadar kin nefret ve hınçla dolmuş kalpleri kararmış kişileride sonsuza kadar yönetimden atacaktır.
Artık bu kişiler kendilerini iyice belli ettiler.
Bizim görevimiz bundan sonra dahada zorlaşacaktır.
Çünki karalama ve çamur atma kampanyaları düzenlenecek iktidar için her türlü çirkefi yapacaklardır.
Bu olumsuz durumdan en çok zarar gören sancağımız olacak ve Osmanlı hiç bir zaman bizim isteğimiz olan r.k. daki yerini alamayacaktır.
Aslında bu kadar ısrarla ve bu kadar inatla her fırsatta endişelerimi dile getirmemin nedeni bunlardır.
Halkımızın yönetime olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır.
Özellikle biz yönetime gelmeden önce sözümüz olan halkla bütünleşme politikamızın büyük bir kısmını yerine getirmiş oluyoruz.
Bu dahada sürecek ve herkesin fikirlerine düşüncelerine yer verilip bütün arkadaşlarımızın aynı şekilde söz sahibi olmaları sağlanacaktır.
Beylerbeyi ile görüşmek isteyen oyun içindeki ibarede olduğu gibi olmayacak! Bu bize terstir.
Ne demek istediğim gayet açıktır.
Ben ilk oyuna başladığım zamanlarda s-3 olan birisiyle meyhanede konuşmanın mümkün olmadığını öğrenmiştim.
Şöyleki bir çok kasabayı daha s-1 iken dolaşmaya ve insanları tanımaya oyunu anlamaya çalışıyordum.
Bir çok yerde s-3 ler meydeyken girip selam verdiğim halde onlar konuşmalarına devam edip beni yok farzettiklerini gördüm.
Şimdi durumun böyle olmadığını görüyorum ve çok hoşuma gidiyor.
Oyundaki bazı kuralları ve anlamsız kelimeleri de kendine örnek almak isteyen ve sanki küçük dağları yaratmış edalarına giden eski yönetimin devri sona ermiştir.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 06, 2009 9:20 am

Sawron davasında , divanda beraat oyu veren kişilere yazıklar olsun diyorum başkada birşey demiyorum..

Benim davamla onun davası hakkında hiçbir fark olmadığı halde Sawron ' un ne Mal olduğu anlaşılmıştır..

Bundan sonra Sawron oyundaki kişisel düşmanlarımdan birisidir..

Divanda beraat kararı veren yardakçılara sözüm yok..

2 ekmekle kandırıyorlarsa onların şahsiyetsizlikleridir..

Yazıklar olsun başka birşey demiyorum..

KUKLA , adam ol biras pinokyoya benzede gel buraya kendin açıklama yaz...

Hainlikte,Düzenbazlıkta,Haksızlıkta,Yalan ve İftirada sınır tanımayan Sawron ve Supergazi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki