|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|
Yazar |
Mesaj |
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 01, 2009 10:13 pm |
|
|
HAYATI SEVİYORUM.İÇİNDE BAZI ZIPÇIKTILAR OLMASINA RAĞMENN |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 9:52 am |
|
|
-gidiyos -yapıyos -ediyos -ADİYOS. zuhahaaaa |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:34 pm |
|
|
KAÇIK YA BUUU ZUHAHAHAHAHA |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:35 pm |
|
|
az öleyim ama senin kdr olamam adiyoscum
dandini dandini dastada içimden bu geçti vall anlamsız amaD:DDD |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:37 pm |
|
|
ZUHAHAHA PUHAHAHA HUUUHAHAHAHHAYYYY İÇİMDEN GÜYODUMDA BEN GERÇEKTEN KAÇIĞIM HAAA HAYRET BU KIZDA İLK DEFA HAKKIMDA DORU BİŞİ SÖLEDİ AY NEYSE ŞİMDİ İÇİMDEN GEÇENİ YAZICAM ÇOK BİRİKTİ YA İÇİMDEN YUJARDAKİLER GEÇTİ ZUHAHAHAHA |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:39 pm |
|
|
içimden gülmek geçti zuhaaaa:DDDDDDDDD |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:41 pm |
|
|
HAHA YA SUHAHAHA ZUHAHAHA YAHAHAHA LALALALA ŞAŞAŞAŞA GALATASARAY GALATASARY CİMBOMBOM |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:42 pm |
|
|
pis gsli
türkiyede 2 çeşit insan vardır;birincisi fenerbahçeli olanlar ikincisi fenerbahçeli olduğunu bilmeyenlerdir(made from tuncay)
içimden geldi valaaa |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:46 pm |
|
|
GALATASARYI ÇEKEMEYENLER UYDU ALSIN PARASI OLMAYANLAR ANTEN TAKSINNN.İÇİMDEN GELDİ VALLA YAAA |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:47 pm |
|
|
hahaa espiri yaptı gene aman allahımmm
bir küçücük fıçıcık içi dolu chocalet modundayım |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:49 pm |
|
|
AAAA ANLAMIŞSIN AMAN ALLAHIM ESPRİMİ ANLAMIŞŞŞ ÇOK ŞAŞIRDIMMM NE İNSANLAR VAR YA |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:50 pm |
|
|
aaa tavuk konuşuyooo daha doğrusu yazıyo zuhaahaa yeni nesil tavuk adiyoss |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:52 pm |
|
|
AAA NE YASAMASINI BİLİYO NE LAKAP TAKMAYI BENDE BİŞİLER BİLİO ZANNEDİYODUM YA VAH VAHHH ENİ NESİL YAZAMAYAN ŞAHIS |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 4:53 pm |
|
|
kör değiliz küççük yaz
içimden adiyosu dövmek geçiyo ahh dedeağaçta olaydıınnn.sen keşandaymışsın ben hep gelioym oraya seni hiç görmedim kızz |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Tem. 02, 2009 5:50 pm |
|
|
BÖLE HOŞUMA GİDİYO ÜFF MERVECİKTE ÇOK TATKINTILI YAA<<<< İÇİMDEN GEÇTİİ ŞUAN SEYAHATTEYİM CNM ONDAN GÖREMEMİŞSİNDİR.DUR BEN GELCEM AMAA |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Cuma Tem. 03, 2009 9:30 pm |
|
|
Pisik Sütü Lalaladı Demesenki Lololuydu Dememiş Olululuydu Deli Lüpbik Deli Lüli
|
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 12:21 am |
|
|
Lan recep o nasıl bir saçmalatmaca |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:13 am |
|
|
- recep298 demiş ki:
- Pisik Sütü Lalaladı
Demesenki Lololuydu Dememiş Olululuydu Deli Lüpbik Deli Lüli
tebrik ederim saaçmalamayı becerebiliosn |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:14 am |
|
|
bencede harika saçmalıyon recep:DDDD |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:17 am |
|
|
sana ilk defa katılıorm merve |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:18 am |
|
|
bundan yola çıkarak
herşeyin bir ilki vardır (vay bee ne anlamlı konuşyom demi adiyos) |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:30 am |
|
|
evet gerçekten anlamlı içinden geçeni söyle kalırsa yazık olur hayata küsüverrirsin hüzünler seni bulur bişeyler bilrisem güzel gözlerin için başından geçeni anlat masaldır benim için hele bi gel bütün dertler biti verir hep seni bulur uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kutar......içimden bu şarkı geçti çok severimde-buda içimden geçti>buda>buDa>buda |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:38 am |
|
|
bir kulunuu çook sevdiiimmm o beni hiiçç sevmiyoorrrr ömrümüüü onaa verdimmm artıık gerii vermiyoorrr |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:40 am |
|
|
la lalay lalalalala lay lalalay lay lay lay lay |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:41 am |
|
|
ben güneş sen ayy |
|
|
|
|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|