|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|
Yazar |
Mesaj |
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:42 am |
|
|
burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne iştir |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:43 am |
|
|
ay a baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm zuhahaaa |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:45 am |
|
|
dönülmez akşamın ufkundayız vakit çook geçç |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:47 am |
|
|
ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim sen ise, bir insan olma cesaretini bile gösteremedin.. |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:49 am |
|
|
bu ne şimdi zuhahahah git gidene kal demem asla,iki ezdirmem kendimi aşka 3 düşman olup ayrılmak yakışmak sana son sözüm iyi şanslar |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:51 am |
|
|
sana değer verip sevgiyi bulmaktansa apsise değer verip ordinatı bulurum daha iyi |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:53 am |
|
|
kenkdine gel kendine hadisene hadisene hadisene HADİSE ben yazdım Kurallara uyunuz |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 10:55 am |
|
|
eferim kız
batsın buu dünyaaa bitsin bu rüyaaa böylee kötüü kadereee yazıklar olsuunn (dertlendim ben gene) |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 04, 2009 11:25 am |
|
|
git döneceksin nasıl olsa git, biliyorum geleceksin sen beni nasıl bıraktın kendinde değil misin zamanımı çalan sendin böyle bırakıp neden gittin ardına bakan niye benim ben senin umrunda neden değilim Yazarı/Adiyos |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Paz Tem. 05, 2009 8:35 am |
|
|
Waaayy beee adiyoss ne cevher varmıs sende de haberimiz yokmus
ulular köprü olsa basıp geçme yaş kesen baş keser çalışan kazanır sakla samanı gelir zamanı Yaşasın 23 nisan
Bu bir şiirdir |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Paz Tem. 05, 2009 2:00 pm |
|
|
Zuhaha....Gerçekten şiirimi beğendin mi??? aşk dediğin bir kör düğüm çöz çözebilrsen sen benim için bir tanesin at atabiliyosn kalbimden >>>>valla şimdi yazdım ilham geldi içimde geçti vesaayire |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Tem. 06, 2009 9:00 am |
|
|
Benimden içimden ne geçti biliyonmu.bizim ortaokulda bir fen bilgisi öğretmenimiz vardı.muşmula suratlının tekiydi.ama hergün bir arkadaşımla gidip aynen şunları söliyoduk"hocaaammm bugun her zmnki gibi çok güzel ve şıksınız"(ki kadın 60 lı yılların kıyafetlerini giyiyordu.) İşte neyse hocada bize hep şunu söylioyurdu"Kızzlaar o sizin güzelliğinizin bana çukur aynada parelel 90 derecelik açıyla yansımasıdır"diyordu
içimden bu geldi valla |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Tem. 06, 2009 1:48 pm |
|
|
hmmm herneyse içimden geçti |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Tem. 06, 2009 1:55 pm |
|
|
Allah yoluna cenk edelim, şan alalım şan Kur'anda zafer vaadediyor Hazret-i Yezdan |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Tem. 06, 2009 2:57 pm |
|
|
coq dei$tim biRaktiqin qiBi deiLim, bi kiZim waR üSteLikte ewLiyim... |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Tem. 06, 2009 3:03 pm |
|
|
zuha ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh |
|
|
|
new_divide
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Tem. 07, 2009 2:58 pm |
|
|
Ne yaptım ben? Kendimle Yüzleşeceğim. Eskiden yaptığım hataların üstünü karalamak için... (Linkin Park-What I've Done adlı şarkıdan alıntıdır.)
Kimsenin lafına inanmayıp kimseye ezilmeyeceksin. Hep kendin olacak kimsenin sözlerini , davranışlarını kafana takmadan yoluna devam edecek hayatının anlamını insanlığa öğreteceksin ... (Bunlar içimden gelenler =) |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 08, 2009 6:26 pm |
|
|
Çık dışarı çık! |
|
|
|
new_divide
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 08, 2009 6:43 pm |
|
|
Uzun ince Bir Yoldayım , Gidiyorum Gündüz gece... |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 08, 2009 7:21 pm |
|
|
Bilmiyorum ne haldayım gidiyorum gündüz gece... |
|
|
|
new_divide
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 08, 2009 7:24 pm |
|
|
Gündüz gece , gündüz gece , gündüz gece oyy... |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 08, 2009 7:36 pm |
|
|
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var! Ulusun, korkma nasıl böyle bir imanı boğar, Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!
|
|
|
|
new_divide
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Tem. 08, 2009 7:51 pm |
|
|
I watch how the moon sits in the sky on a dark night shining with the light from the sun the sun doesn't give light to the moon assuming the moon's going to owe it one it makes me think of how you act to me
Linkin Park-A Pleace For My Head |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Cuma Tem. 10, 2009 12:38 am |
|
|
Arkadaş! Yurdumu alçaklara uğratma sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın! Doğacaktır sana vadettiği günler hakkın! Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın!
|
|
|
|
new_divide
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Tem. 11, 2009 1:20 pm |
|
|
What I've Done ( Ne yaptım ben ! ) |
|
|
|
|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|