Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yazar Mesaj
_Adiyos_

_Adiyos_

İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Vide
MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:42 am

burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne iştir
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:43 am

ay a baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm zuhahaaa lol!
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:45 am

dönülmez akşamın ufkundayız vakit çook geçç
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:47 am

ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim sen ise, bir insan olma cesaretini bile gösteremedin..
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:49 am

bu ne şimdi zuhahahah
git gidene kal demem asla,iki ezdirmem kendimi aşka 3 düşman olup ayrılmak yakışmak sana son sözüm iyi şanslar
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:51 am

sana değer verip sevgiyi bulmaktansa apsise değer verip ordinatı bulurum daha iyi
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:53 am

kenkdine gel kendine hadisene hadisene hadisene HADİSE
ben yazdım
Kurallara uyunuz
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:55 am

eferim kız

batsın buu dünyaaa bitsin bu rüyaaa böylee kötüü kadereee yazıklar olsuunn (dertlendim ben gene)
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 11:25 am

git
döneceksin nasıl olsa
git,
biliyorum geleceksin
sen beni nasıl bıraktın
kendinde değil misin
zamanımı çalan sendin
böyle bırakıp neden gittin
ardına bakan niye benim
ben senin umrunda neden değilim

Yazarı/Adiyos
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 8:35 am

Waaayy beee adiyoss ne cevher varmıs sende de haberimiz yokmus

ulular köprü olsa basıp geçme
yaş kesen baş keser
çalışan kazanır
sakla samanı gelir zamanı
Yaşasın 23 nisan

Bu bir şiirdir lol!
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:00 pm

Zuhaha....Gerçekten şiirimi beğendin mi???
aşk dediğin
bir kör düğüm
çöz çözebilrsen
sen benim için bir tanesin
at atabiliyosn kalbimden

>>>>valla şimdi yazdım ilham geldi içimde geçti vesaayire Very Happy
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPtsi Tem. 06, 2009 9:00 am

Benimden içimden ne geçti biliyonmu.bizim ortaokulda bir fen bilgisi öğretmenimiz vardı.muşmula suratlının tekiydi.ama hergün bir arkadaşımla gidip aynen şunları söliyoduk"hocaaammm bugun her zmnki gibi çok güzel ve şıksınız"(ki kadın 60 lı yılların kıyafetlerini giyiyordu.Very Happy) İşte neyse hocada bize hep şunu söylioyurdu"Kızzlaar o sizin güzelliğinizin bana çukur aynada parelel 90 derecelik açıyla yansımasıdır"diyordu Very Happy

içimden bu geldi valla Very Happy
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPtsi Tem. 06, 2009 1:48 pm

hmmm
herneyse içimden geçti
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPtsi Tem. 06, 2009 1:55 pm

Allah yoluna cenk edelim, şan alalım şan Kur'anda zafer vaadediyor Hazret-i Yezdan

vatan vatan vatan
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPtsi Tem. 06, 2009 2:57 pm

coq dei$tim biRaktiqin qiBi deiLim, bi kiZim waR üSteLikte ewLiyim...
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedPtsi Tem. 06, 2009 3:03 pm

zuha
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh
new_divide

new_divide

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Tem. 07, 2009 2:58 pm

Ne yaptım ben? Kendimle Yüzleşeceğim. Eskiden yaptığım hataların üstünü karalamak için... (Linkin Park-What I've Done adlı şarkıdan alıntıdır.)

Kimsenin lafına inanmayıp kimseye ezilmeyeceksin. Hep kendin olacak kimsenin sözlerini , davranışlarını kafana takmadan yoluna devam edecek hayatının anlamını insanlığa öğreteceksin ... (Bunlar içimden gelenler =)
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 6:26 pm

Çık dışarı çık!
new_divide

new_divide

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 6:43 pm

Uzun ince Bir Yoldayım , Gidiyorum Gündüz gece...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 7:21 pm

Bilmiyorum ne haldayım gidiyorum gündüz gece...
new_divide

new_divide

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 7:24 pm

Gündüz gece , gündüz gece , gündüz gece oyy...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 7:36 pm

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var!
Ulusun, korkma nasıl böyle bir imanı boğar,
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!
new_divide

new_divide

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 7:51 pm

I watch how the moon sits in the sky
on a dark night shining with the light from the sun
the sun doesn't give light to the moon
assuming the moon's going to owe it one
it makes me think of how you act to me

Linkin Park-A Pleace For My Head
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 12:38 am

Arkadaş! Yurdumu alçaklara uğratma sakın!
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın!
Doğacaktır sana vadettiği günler hakkın!
Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın!
new_divide

new_divide

MesajKonu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random - Sayfa 8 Icon_minipostedC.tesi Tem. 11, 2009 1:20 pm

What I've Done ( Ne yaptım ben ! )

İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 13 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sonraki