Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bu da mı gelecekti başımıza..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
Baba_İlyas

Baba_İlyas

Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 10:21 pm

PolatALEMDAR demiş ki:
Bu son konusamma olacak bundan sonra ne yazarsanız yazın artık sizi hiçbir sekilde kaale alamaycağım simdiden diyim..

Alpi!!
Bir kisinin sağlığıyla dalga geçilmez akıllı ol....
Ayrıca burdan da söylüyorum
"Anca Ayağımı öpersin sen"

Chocolateman!!
Sadece köstebek sen değilsin. Maşalı köstebeğim benim...
Senin gözünde 3 kurusluk serefim olsa noolur olmasa noolur. Hiç olmazsa senin gözünde bi kurus değerim varmıs. Bizim gözümüzde bırak üç kurusluğu , üstüne para verseler almayız o derece bi değerdesin.. Aslında bu değer de sayılmaz.

Ha bu arada su sözü unutma, kulak arkası yap...
''Havlayan kuçu kuçu ısırmazmış. ''
Havlama da bi erkekliğini görelim...

Modlardan konuyu kitlemesini istiyorum. Aksi takdirde bi daha konusturursa bu kuçukuçu, sabrım tasacak sağlam patlayacağım. Bilginize.....

Bu kadar çok kızacaksan, köçek elbisesi giyip ne diye kıvırtıyorsun aslanım. Lafının eri ol. Saygın kalasın. Beş paralık oldun. Oraya buraya sarma. Utanma kaabiliyetini yitirmedi isen, utan ve otur yerinde.

İlave : Senden bir halt olmaz, bu güne kadar bir icraatını görmedik. Lafla peynir gemisi yürütme işlerinde başarılar.

En son Baba_İlyas tarafından Salı Mayıs 12, 2009 10:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
chocolateman

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 10:22 pm

PolatALEMDAR demiş ki:
Bu son konusamma olacak bundan sonra ne yazarsanız yazın artık sizi hiçbir sekilde kaale alamaycağım simdiden diyim..

Alpi!!
Bir kisinin sağlığıyla dalga geçilmez akıllı ol....
Ayrıca burdan da söylüyorum
"Anca Ayağımı öpersin sen"

Chocolateman!!
Sadece köstebek sen değilsin. Maşalı köstebeğim benim...
Senin gözünde 3 kurusluk serefim olsa noolur olmasa noolur. Hiç olmazsa senin gözünde bi kurus değerim varmıs. Bizim gözümüzde bırak üç kurusluğu , üstüne para verseler almayız o derece bi değerdesin.. Aslında bu değer de sayılmaz.

Ha bu arada su sözü unutma, kulak arkası yap...
''Havlayan kuçu kuçu ısırmazmış. ''
Havlama da bi erkekliğini görelim...

Modlardan konuyu kitlemesini istiyorum. Aksi takdirde bi daha konusturursa bu kuçukuçu, sabrım tasacak sağlam patlayacağım. Bilginize.....
burayı sen akıncı forumu mu zannettin istediğinde kilitlenecek istediğinde devam edecek.Benimn erkekliğim burda.Kıvıran sensin karı gibi .sen göster asıl erkekliğini.Alısmıssın sana laf atanı hain köstebek ilan etmeye,alışmıssın senden rütbesiz leri aşağılamaya ama burada borun ötmez senin.Git derdini sana inanacak akıncı beylerine anlat.

Yinede sen dene istifa etmeyi burdan Laughing lol! lol! Belki beni cezalandırırlar lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 10:22 pm

Başlarda inanmıştım sana,hatta geçmiş olsun bile demiştim,,

lakin;

http://babai.yetkin-forum.com/kamuoyu-blglendrme-platformu-f12/buyuk-yalan-t21.htm

buraya girenler göreceklerdir ki,hastalık muhabbeti yalan..

Hadi başka kapıya..
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 11:17 pm

chocolateman demiş ki:
Mit demiş ki:
Seni ne diye ilgilendirir, ulan bugunleride gorduk ya MULTICI SOYGUNCU VATAN HAINLERI gelmis burda Akinci Birligine yonelik artislik yapiyor. Simdi diger herifte gelir Babai hareketi kanunlarini çikartir yok multiye karisiyiz diye. Laughing Asil Akinci Dusmanlarina bugünüde bayram ilan etmekten baska birsey yaptiginiz yok. Cucurbita ve tayfasi atmadigi iftira kalmadi simdide siz çiktiniz karsimiza.
Hadi hadi baska yerde zirvalayin. Bu arada Alpi, multi hesabinla foruma girdikten sonra istifa dilekçelerinin geri çekildigini farkedebilirsin!

Akincilari siyasi olaylarla karistirmaya çalistiniz olmadi, Akincilara iftira atildi olmadi, simdide istifalari(?) degerlendirmek size mi kaldi.

Bu arada Akinci Birligi'nde sorun varsa, onu kendisi halledecektir. Tekin pasamizin armagini yerde birakmayacagiz!
ben boşuna dansöz demedim.bir kez daha gördük nasıl dansöz oldugunu istifa edip geri dönenlerin başını. Laughing İhraç edildiğimi duyunca döndü tabi dönene ne derler bilirsiniz.(paşaları ona teminat vermiştir atmıcaz seni diye)Sayın akıncı beyi adam bana hakaretle basladı sözüne ona ne ceza verdiniz.HİİİÇÇ Exclamation Exclamation Exclamation gördük sizin nasıl taraf tuttugunuzu.Beni banlamakla 5 kişiyi akıncılıkta tuttunuz ama onurunuzu kaybettiniz gözümde.Bende yokum şimdi akıncılıkta kimi suçlayacaksınız köstebek diye Exclamation Exclamation Exclamation Akıncılar davaları için oyun hilesine başvurdular sesimiz çıktı susturulduk Exclamation .Herkesi köstebek ilan ettiler susturulduk Exclamation Rütbelilerin nasıl iki yüzlü davrandıklarını söyledik susturulduk Exclamation Şimdide ikili oynuyorlar daha fazla üye kaybetmemek için.Akıncılara sözüm yok ama paşaları ikili oynayan başları sıkıştı mı yardım isteyen can ciğer dost olan sonrada tanımamazlıktan gelen kişilerdir.Bütün bunları yapan bir kurum bel kemiği ise belimizin neden doğrulmadıgı anlaşılıyor Arrow

E tamamda çikolata adam,

akinci birligi'nde itaatsizlik yapan sensin, akinci kanunlarina uymazsan olacagi budur. Bu sebeple zaten 9999 gün birlikten uzaklastirildin. artik kendini hala suçlu hissediyorsan umrumda degil. çok komiksin! hay senin dusuncelerini yiyeyim emi Very Happy , senin gozunde onurumuzu kaybetmisiz. Very Happy komiklesmeyin! Hile yaptigi için silinen Pasa var ya pasa, o devlet için ne fedakarlik yaptigindan zerre kadar bilgin yok. hakanhan,dkocak gibi vatanseverlerede bu sozleri sarf ettiniz ya.
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 11:22 pm

Mit efendi bekliyorum ben.. Multiciliğimizi ispatlayacaksın hala... Yedin mi sana söylediğim lafları
chocolateman

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 11:39 pm

Mit demiş ki:
chocolateman demiş ki:
Mit demiş ki:
Seni ne diye ilgilendirir, ulan bugunleride gorduk ya MULTICI SOYGUNCU VATAN HAINLERI gelmis burda Akinci Birligine yonelik artislik yapiyor. Simdi diger herifte gelir Babai hareketi kanunlarini çikartir yok multiye karisiyiz diye. Laughing Asil Akinci Dusmanlarina bugünüde bayram ilan etmekten baska birsey yaptiginiz yok. Cucurbita ve tayfasi atmadigi iftira kalmadi simdide siz çiktiniz karsimiza.
Hadi hadi baska yerde zirvalayin. Bu arada Alpi, multi hesabinla foruma girdikten sonra istifa dilekçelerinin geri çekildigini farkedebilirsin!

Akincilari siyasi olaylarla karistirmaya çalistiniz olmadi, Akincilara iftira atildi olmadi, simdide istifalari(?) degerlendirmek size mi kaldi.

Bu arada Akinci Birligi'nde sorun varsa, onu kendisi halledecektir. Tekin pasamizin armagini yerde birakmayacagiz!
ben boşuna dansöz demedim.bir kez daha gördük nasıl dansöz oldugunu istifa edip geri dönenlerin başını. Laughing İhraç edildiğimi duyunca döndü tabi dönene ne derler bilirsiniz.(paşaları ona teminat vermiştir atmıcaz seni diye)Sayın akıncı beyi adam bana hakaretle basladı sözüne ona ne ceza verdiniz.HİİİÇÇ Exclamation Exclamation Exclamation gördük sizin nasıl taraf tuttugunuzu.Beni banlamakla 5 kişiyi akıncılıkta tuttunuz ama onurunuzu kaybettiniz gözümde.Bende yokum şimdi akıncılıkta kimi suçlayacaksınız köstebek diye Exclamation Exclamation Exclamation Akıncılar davaları için oyun hilesine başvurdular sesimiz çıktı susturulduk Exclamation .Herkesi köstebek ilan ettiler susturulduk Exclamation Rütbelilerin nasıl iki yüzlü davrandıklarını söyledik susturulduk Exclamation Şimdide ikili oynuyorlar daha fazla üye kaybetmemek için.Akıncılara sözüm yok ama paşaları ikili oynayan başları sıkıştı mı yardım isteyen can ciğer dost olan sonrada tanımamazlıktan gelen kişilerdir.Bütün bunları yapan bir kurum bel kemiği ise belimizin neden doğrulmadıgı anlaşılıyor Arrow

E tamamda çikolata adam,

akinci birligi'nde itaatsizlik yapan sensin, akinci kanunlarina uymazsan olacagi budur. Bu sebeple zaten 9999 gün birlikten uzaklastirildin. artik kendini hala suçlu hissediyorsan umrumda degil. çok komiksin! hay senin dusuncelerini yiyeyim emi Very Happy , senin gozunde onurumuzu kaybetmisiz. Very Happy komiklesmeyin! Hile yaptigi için silinen Pasa var ya pasa, o devlet için ne fedakarlik yaptigindan zerre kadar bilgin yok. hakanhan,dkocak gibi vatanseverlerede bu sozleri sarf ettiniz ya.
Küfür serbest yani akıncılıkta öyle mi?adam göz göre göre küfür etti ve hiç bir yaptırım yok Exclamation Benim düşüncelerimi yeme git başka sey ye.Küçümseyici konusma benle paşacık Laughing Devlete hile yaparak mı fedakarlık yapıyor?Hile yapanlara söz yok ama multi acana var.Baksana alpigilleri multilikle eleştiriyorsun.vatansevermiş.hileci de suna paşacık Laughing umurumda değil akıncılıgınız.çokta tın.Benim hazmedemediğim sey herseyi yapıyorsunuz sonucta vatansever oluyorsunuz Question

Ben senin için önemli olmayabilirim ama inan bana seninde zerre miktarda önemin yok ter derdim sizin yaptıgınız sahtekarlıkların artık vatanseverlikle bagdastırılmaması. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 11:46 pm

Sayın forum kullanıcıları ;

Eğer moderatörlerle bi sorununuz varsa lütfen özel msjla bize bildirin, karşılıklı diyolağa girmeyin.

Herkesden ricam daha sakin msj yazmasıdır.

Not: Bazı msjlar kaldırılmıştır
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:05 am

şimdi uzun süredir tatildeydim ve yeni gelmiş bulundum kusura bakmayın öncelikle .
şimdi bir konuda ismimin geçtigini görmekteyim .sayın chocolateman benim yaptıgım şey oyun hilesi yada açıgı ne derseniz deyin buna .ben bu işi yaparken kendi kelemi koydum her işte yaptıgım gibi .ilk savaşlardan beride bnu yaptım sofiada sıkıştıgımızdada bunu yaptım burda da devam ettim kelle koltukta gezmeye alışkınız bazılarının rahatını kaçırsakta.
şimdi diyeceksiniz bu oyun açıgını niye kulandınız bu oyun açıgını ben kulanıcagımı divanda gerekli kişilere zaten bildirmiştim bu konuda zaten bilgileride vardı ama ısrarla yapmamamı istiyenlerde oldu sorun degil .bunu neden yaptım sorusuna gelince edirne siz ve sizin gibi işbirlikçi sürülerinin kendini ben ne oldum diyenlern ve önce ben sonra digerleri diyen anlayışınız yüzünden bu hallere geldi .egolarınızı tatmin için başka bişi bulamıyan bir haydut sürülerinin siyasi beyfendi kılıgında yaptıkalrıda bu kadar olurdu .

ve amacıma gelince bu oyunda ne yazıkki edirne sancagı için elimden gelen bütün legal yolları denememe veya legal olarak yapabiliceklerimizinde bir sınırı olmasından dolayı bir kaç arkadaşımla aldıgım bir karardır ve uyguladıgım içinde hiç ama hiç pişman degilim .hatta idama giderken sehbamıda kendim tekmeyi vurdum .okadar başım dik gittim.
ve geri döndügümde görüyorumki sizi akıncılar baya yaralamış üzmüz hatta sıkmışki aylardır durum raporu vermediginiz halde birden akıncı er oldgunuzu hatırlamışsınız ne tesadüf .amacınız kışkırtma karalama insanları küçük düşürmekten öteye geçmedi .bundan bir kaç ay önce sanırsam gene böyle bir tartışmada isminizi görmüştüm .

dediklerimi iyice okuyun sonra beni yargılayım .beni az biraz tanısaydınız önce ben degil biz dedigimi duyardınız ve beni öyle tanırdınız ama amaç tanımak degilki olmadıda zaten .amaç her zamanki gibi bu lanet oyunun en başından beri yıldır bezdir daralt yok et .hep niyetiniz bu oldu .şimdi akıncı birliginin içinde olan bir olayı dışarı sızdırdıgınızı düşündügünüz için çok neşeli ve keyiflisiniz ama yagma yok .

ben daha ölmedim .akıncı birliginin hiç bir şerefli üyesi bu yola baş koymuş insanı önce ben demez önce vatan önce biz der .ve siz bunu ne yazıkki başka şekillerde anlamaktasınız .neyse söyliyeceklerim bunlar. bundan sonra konuşucaksanız önce beni benden dinleyin sonra yorum yapın bana düşmanımın agzından çıkanlarla deil benim agzımdan çıkanlarla gelinki size deger veriyim ama gördügüm o ki zaten deger verilicek bir insanda yok karşımızda.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:32 am

Very Happy:D

İsyancıyız ya,bir yerde yanlış gördük mü eleştiremeyeceğiz,,

İsyancıyız ya, ne sölersen söle,doğruda söle yanlışta söle isyancısın,,

İsyancıyız ya,siz böle yaptıkça,siz bu oyunda ki butonu kullananlara bu tutumu takındıkça inadına devam edeceğiz,,

Bu başlığın yararı mı oldu,zararı mı oldu,iyice bir düşünün,birileri gibi görünen tarafa bakıp kolaya kaçmayın..O EN KOLAYI BEYLER EN KOLAYI..EN KOLAYINI YAPIP BEN BUNU YAPTIM DİYE KARŞIMIZA ÇIKMAYIN..

Levoz,sölüyorsun bana benim sözümle gel,sen duyduklarınla geliyorsun..Beni ne kadar tanıyorsun,,Choco ise kast ettiğin değersiz insan,onunla bu güne kadar kötü biten bir konuşman dahi olmamıştır..ÇOK ZOR DEĞİL,sen yapıyor musun ki bizden öle birşey bekliyorsun..

Bu arada,neden savunma yapma gereği duydun Levoz çokk merak ettim hakkaten NO COMMENT..

Ben size lahana örneği vermekten sıkıldım..

Ama sözünüz bir olsun yaw,çok mu zorrrr, a deyip b yapmak yakışmaz kimseye..

Şu açtığım başlığı iyice bir düşünseniz,saçmalamadan,ADAM GİBİ,neyin ne olduğunu anlıcaksınız,bunun ilerisini göreceksiniz,yapmayın çok zor değil bu..

En son alpi_03 tarafından Çarş. Mayıs 13, 2009 12:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
chocolateman

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:32 am

levozz demiş ki:
şimdi uzun süredir tatildeydim ve yeni gelmiş bulundum kusura bakmayın öncelikle .
şimdi bir konuda ismimin geçtigini görmekteyim .sayın chocolateman benim yaptıgım şey oyun hilesi yada açıgı ne derseniz deyin buna .ben bu işi yaparken kendi kelemi koydum her işte yaptıgım gibi .ilk savaşlardan beride bnu yaptım sofiada sıkıştıgımızdada bunu yaptım burda da devam ettim kelle koltukta gezmeye alışkınız bazılarının rahatını kaçırsakta.
şimdi diyeceksiniz bu oyun açıgını niye kulandınız bu oyun açıgını ben kulanıcagımı divanda gerekli kişilere zaten bildirmiştim bu konuda zaten bilgileride vardı ama ısrarla yapmamamı istiyenlerde oldu sorun degil .bunu neden yaptım sorusuna gelince edirne siz ve sizin gibi işbirlikçi sürülerinin kendini ben ne oldum diyenlern ve önce ben sonra digerleri diyen anlayışınız yüzünden bu hallere geldi .egolarınızı tatmin için başka bişi bulamıyan bir haydut sürülerinin siyasi beyfendi kılıgında yaptıkalrıda bu kadar olurdu .

ve amacıma gelince bu oyunda ne yazıkki edirne sancagı için elimden gelen bütün legal yolları denememe veya legal olarak yapabiliceklerimizinde bir sınırı olmasından dolayı bir kaç arkadaşımla aldıgım bir karardır ve uyguladıgım içinde hiç ama hiç pişman degilim .hatta idama giderken sehbamıda kendim tekmeyi vurdum .okadar başım dik gittim.
ve geri döndügümde görüyorumki sizi akıncılar baya yaralamış üzmüz hatta sıkmışki aylardır durum raporu vermediginiz halde birden akıncı er oldgunuzu hatırlamışsınız ne tesadüf .amacınız kışkırtma karalama insanları küçük düşürmekten öteye geçmedi .bundan bir kaç ay önce sanırsam gene böyle bir tartışmada isminizi görmüştüm .

dediklerimi iyice okuyun sonra beni yargılayım .beni az biraz tanısaydınız önce ben degil biz dedigimi duyardınız ve beni öyle tanırdınız ama amaç tanımak degilki olmadıda zaten .amaç her zamanki gibi bu lanet oyunun en başından beri yıldır bezdir daralt yok et .hep niyetiniz bu oldu .şimdi akıncı birliginin içinde olan bir olayı dışarı sızdırdıgınızı düşündügünüz için çok neşeli ve keyiflisiniz ama yagma yok .

ben daha ölmedim .akıncı birliginin hiç bir şerefli üyesi bu yola baş koymuş insanı önce ben demez önce vatan önce biz der .ve siz bunu ne yazıkki başka şekillerde anlamaktasınız .neyse söyliyeceklerim bunlar. bundan sonra konuşucaksanız önce beni benden dinleyin sonra yorum yapın bana düşmanımın agzından çıkanlarla deil benim agzımdan çıkanlarla gelinki size deger veriyim ama gördügüm o ki zaten deger verilicek bir insanda yok karşımızda.
1-Ben isyancı değilim hatta karesi divanında tic nazırıyım ve elimden geleni yapıyorum eyaletim için
2-Ben edirnede sadece savaş zamanı bulundum.İhtiyar paşan mturkan showtime ordularında bulundum.sorabilirsin.Edirnenin yıkılmasını bana maal edemezsin
3-Ben egomu tatmin etmiyorum.Yapılan haksızlıgı söylüyorum
4-Ben makam rütbe sevdasında değilim.Zamanı gelince savaştım.zamanı gelince destek oldum.rapor verdikte kim ne şekilde yararlandı.Boş yere yazıp durduk
5-Burada herkese multici deyipte vatanseverlikten bahseden insanlarda hile yapıyor buna değindim Exclamation Egosunu tatmin eden mit ve polattır.Cümleleri megolamanlık kokuyor.
Sizi yargılamak yada değerlendirmek bana düşmez.Ben bana çamur atanlara paşalarının yaptıklarıyla örnekledim.

Bana karı kılıklı diye başlayıp ezerim diyen adamın alnını karıslarım.Daha da ağır konusurum.Ama siz bu adamın blöfünü yiyip aman istifa etmesin diye ceza bile vermediniz.Aman istifa etmesin istifasını çeksinde ceza vermeyelim dediniz Exclamation
Madem o kadar anlattıgınız kadar kahramansınız bu ayrıntıları iyi görürsünüz ozaman
chocolateman

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:46 am

levozz demiş ki:

bu paragrafa özellike ayrı cevap vermek istedim.yukarı bak mitin cevaplarına ve de kendi cevaplarına.Resmen megolamanlık kokuyor.Hileci oldugunu kabul ediyorsun ama cümlelerin aşağılayıcı.Akıncılar nasıl önce ben demiyor görüyoruz Exclamation Her cümlen ben ile başlamış.Başka şekillerde anlıyoruz evet.Çünkü öyle yansıtıyorsunuz.Seni kim doldurdu böyle polat mı mit mi Smile olayı anlamadan kulaktan dolma bilgilerle geldiğin belli.

Siz küfür eden adama ceza vermeyip kayıracak kadar vatanperversiniz.Çalışıp kazanmak yerine hilelerle kazanmaya calısan kişilersiniz Exclamation Hala aynı seyi söylüyorum.sözüm akıncılara değil.Akıncıların kendini beğenmiş paşalarınadır.Hedefim belli.Eger ki kahramansanız kahraman gibi ayrılın ve yerinizi işini adaletle yapacak insanlara bırakın ki kurmunuz ölmesin Exclamation
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 9:58 am

alpi_03 demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
Akıncıya laf etmeden önce bu ss yi kimin attığını sölerse daha makbule geçer..

Eski olay eski mevzu.. boş yerden sıkıyo..

boş koyun gitsin..

başlığıda silin gereksiz Smile

Bu ss i kilimcinin köroğlu verdi bana,sordun ya hemen söyleyeceğim bende..Bu halleriniz beni gülmekten öldürüyor yaw..

Dur yaw daha bitmedi : )) bundan sonra olacakları hep birlikte izleyeceğiz..

Bu ss i de zaten adamların tekrar döndüklerini bilmeden bıraktım buraya..

Ne imiş efendim,
EDİTÇok farklı anlamları var..

Polatcığım özelden hakeret etme,ayıp oluyor..

Diğer mesajında bırakmışsın ss yi ama olsun genede hep böyle sözünün eri ol canımı ye alpi Smile

Benim halimi görsen gülmez korkarsın yaw öle deme , çok haşin ve gaddar bakıyomurmuşum öle diyorlar Smile

Bekliyoruz vallaha , hem bekleyip hemde sizin gibi zil takıp oynayanları seyretmek daha eğlenceli oluyo ama bekleyip görelim bakalım daha ne yumurtluycaksınız..?
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 11:27 am

Seni gidi Haşin ve Gaddar çocuk seni
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:09 pm

Laf laf laf laf , ötesi yok...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:27 pm

alpi_03 demiş ki:
Seni gidi Haşin ve Gaddar çocuk seni

Allaha şükür çocukluğumuzu geçtik , ergenliğimizde bitti yaşımız 23..

Alp_03 her ne kadar oyun anlayşımız zıtta olsa senle tartışmak istemiyorum..

biras daha saygı please Smile

yoksa 2 imizde yiycez banı Smile
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 12:30 pm

Baba_İlyas demiş ki:

benim sölediğim laf , icraatsız laf olmaz..

hem ben alpi ile tartışıyorum sanane ne oluyo efendi Smile

illa tartışmak istiyorsan pm at tartışlaım Smile
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 1:15 pm

skywalker22 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:

benim sölediğim laf , icraatsız laf olmaz..

hem ben alpi ile tartışıyorum sanane ne oluyo efendi Smile

illa tartışmak istiyorsan pm at tartışlaım Smile

Hiç görmedik o icraatı kardeş. Nasıl oluyor, gizli mi yapıyorsunuz icraatları.

Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 1:24 pm

Alıntı :
Alıntı :
polat bu kacıncı oluyor kolpacılık hosuna gidiyor heralde.hafızanı kaybedince(!) bişiler oldu bea

sizden bana kolpaya sıra gelmiyor aslanım...
,

aa bak ne buldum polat emmi ne demiş
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 5:29 pm

Alt tarafı bir oyun ya uzattınız ha hergün bir olay bi oyun için bu kızgınlık sinirlilik ne real hayatta karşı karşıya gelseniz birbirinizle kavga edersiniz bea!!! BUNUN SADECE BİR OYUN OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ!!! İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEYİ YAPAR. BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ!!!!
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 5:38 pm

Bizde oyun içinde istediğimizi yapıyoruz zaten..

Karşı taraf reale girmeden,benim tarafımdan kimse reale girmez..

Ayrıca skywalker,ben hakaret etmedim sana,ban man demişsin,bir korkun warsa sende kalsın,benim bir korkum yok..
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 5:53 pm

Bazıları reale giriyor ama
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 10:07 pm

Akıncılara sataşarak birşey elde edemezsiniz.Bırakın bu olayıda kendi araların çözsünler.Sayın Alpi,bu hareketlerinizi anlayamıyorum.
chocolateman

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 10:10 pm

Attila demiş ki:
Akıncılara sataşarak birşey elde edemezsiniz.Bırakın bu olayıda kendi araların çözsünler.Sayın Alpi,bu hareketlerinizi anlayamıyorum.
sorun benimle.neyi kendi aralarında çözecekler kardes.Akıncılara satasmıyorum direk yanlı karar alan paşalarınadır sözlerim.
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 10:14 pm

chocolateman demiş ki:
Attila demiş ki:
sorun benimle.neyi kendi aralarında çözecekler kardes.Akıncılara satasmıyorum direk yanlı karar alan paşalarınadır sözlerim.

Verdikleri karar neydi peki?
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 10:20 pm

Attila demiş ki:

Sevgili Attila,

Derinden düşünsen anlarsın eminim..

Olayın sadece görünen tarafına bakmamak gerekli..

Bu da mı gelecekti başımıza..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki