Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bu da mı gelecekti başımıza..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
chocolateman

Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 10:53 pm

Attila demiş ki:
chocolateman demiş ki:
Attila demiş ki:
Akıncılara sataşarak birşey elde edemezsiniz.Bırakın bu olayıda kendi araların çözsünler.Sayın Alpi,bu hareketlerinizi anlayamıyorum.
sorun benimle.neyi kendi aralarında çözecekler kardes.Akıncılara satasmıyorum direk yanlı karar alan paşalarınadır sözlerim.

Verdikleri karar neydi peki?

Polatla eskiden beridir sürtüşmemiz vardı.En son akıncı forumunda tartıstık.Bana jet hızıyla atılma kararı verilirken o istifa ederim arkadaslarımı çekerim gibi blöflerle cezadan yırttı.Akıncı forumunda agır şekilde hakaret etti.Üstelik ilk sataşanda oydu.Polatın cevresinin geniş oldugunu ona verilecek cezanın akıncılık için iyi olmayacagını düşündüler ve ben atılırken o cezasız kaldı.Üstelik yukarda mit paşacıgının sevinc gösterisini görebilirsiniz polat istifasını geri çektiği için.

Ha ben suçsuzmuydum.Suçluydum.Erkek gibi kabul ediyorum.Ne olursa olsun ona sıfatını ortalık yerde söylememeliydim Laughing

İnsan kıvırmaya alışmaya görsün yani Atilla.Her yerde kıvırıyor böyle. Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 10:39 am

alpi_03 demiş ki:
Bizde oyun içinde istediğimizi yapıyoruz zaten..

Karşı taraf reale girmeden,benim tarafımdan kimse reale girmez..

Ayrıca skywalker,ben hakaret etmedim sana,ban man demişsin,bir korkun warsa sende kalsın,benim bir korkum yok..

Ondnmı korkunuzdan wow ordusundan kaçıyodunuz hehehe Very Happy

İlahi bari kıvırmada delikanlı olduğunu ispatla , bari bir oyun için Very Happy

Az kaldı bekleyin şu ordular kurulsun , siz cümle aleme rezil olucağanız Very Happy:D

hahah senin kafan bu kadarına basıyo işte , ban man derken etik açıdan söledim yoksa altı üstü oyun la Very Happy

Çamur at izi kalsın vallaha..

Kendini fearless ilan etmene gerek yok koçum..

Benden sana hekimoğlu türküsü gelsin diycem odaaa vurulduuu diye mırıldanıcam ama sizin gibi isyan ve yağmacı değil o Very Happy

O yüzden kalsın sizin yaptıklarınızı ancak siz anlarsınız , şarkı markı boşş işler size Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 10:40 am

Baba_İlyas demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:
Laf laf laf laf , ötesi yok...

benim sölediğim laf , icraatsız laf olmaz..

hem ben alpi ile tartışıyorum sanane ne oluyo efendi Smile

illa tartışmak istiyorsan pm at tartışlaım Smile

Hiç görmedik o icraatı kardeş. Nasıl oluyor, gizli mi yapıyorsunuz icraatları.

Bis sessiz çalışırız ilyas , ortalıkta fazla gözükmeyiz..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 11:46 am

skywalker22 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

Ayrıca skywalker,ben hakaret etmedim sana,ban man demişsin,bir korkun warsa sende kalsın,benim bir korkum yok..

Az kaldı bekleyin şu ordular kurulsun , siz cümle aleme rezil olucağanız Very Happy:D

hahah senin kafan bu kadarına basıyo işte , ban man derken etik açıdan söledim yoksa altı üstü oyun la Very Happy

Benden sana hekimoğlu türküsü gelsin diycem odaaa vurulduuu diye mırıldanıcam ama sizin gibi isyan ve yağmacı değil o Very Happy

O yüzden kalsın sizin yaptıklarınızı ancak siz anlarsınız , şarkı markı boşş işler size Very Happy

Wow ordusunun 1 tanesi dağıtıldı,bir tanesi de bizim uyarımızdan sonra karesiyi terk etti,şimdi tekrar döndü,düşün bakalım onlar mı kaçmış biz mi : ))

Etik ini yerim senin,kıvırtma..

Taktığın hayvan lakaplarını kendine sakla,,

Laf laf laff,sessiz çalışırmışşş..Çalışan tek yeriniz çeneniz..

Biraz yüz olsa,yazmazsınız bile,bir tane icraatını söle bakim,söleyebiliyorsan,,

Haa sakın bana,Bulgaristana saldırcaz de me : )), onla benim alakam yok..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:08 pm

alpi_03 demiş ki:

Wow ordusunun 1 tanesi dağıtıldı,bir tanesi de bizim uyarımızdan sonra karesiyi terk etti,şimdi tekrar döndü,düşün bakalım onlar mı kaçmış biz mi : ))

Sen eskiden yalan söylemezdin alpi nasıl bu durumlara düştün ? W.O.A yı sizmi uyardınız çok komik! W.O.A komutanı benim, benim neden böyle bir uyarıdan haberim yok ? yanlışlıkla gidip bir ticari grubu uyardınız heralde , peki nasıl uyardınız ? bir orduya 500 kişi birleşseniz bir halt edemezsiniz , oyunu hiç mi öğrenmedin bir orduya ancak bir ordu zarar verebilir , siz ne şekilde uyardınız ?

W.O.A ordularından karesiye terkeden yok bunu nerden çıkardın ? edirne sancağında isyancıların elinden 3 kasabayı aldık özetle W.O.A 3-İsyancılar 0, 2 haydut 2 isyancı kestik 1 isyancıda yaraladık bu bizim için harika bir başarıydı KISKANANLAR ÇATLASIN
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:16 pm

Kartal,forumda yüzlerce kişinin önünde uyardık,ne yalanı,, yalan derken utan yaw : ))

Güvenli bölge dediğiniz yerin ortasından vurdum sizi..Hala tutturmuşsunuz wow..

Alın size wow..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:17 pm

alpi_03 demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

Etik ini yerim senin,kıvırtma..

Taktığın hayvan lakaplarını kendine sakla,,

Laf laf laff,sessiz çalışırmışşş..Çalışan tek yeriniz çeneniz..

Biraz yüz olsa,yazmazsınız bile,bir tane icraatını söle bakim,söleyebiliyorsan,,

Haa sakın bana,Bulgaristana saldırcaz de me : )), onla benim alakam yok..

Zuhahahahahahahah ben böyle rezillik görmedim öğlen öğlen iyi güldürdün.Du biraz daha güleyim hahahahahaha
Alpi sen aşmışın kendini rüyanda bizi uyardın sanırım.Woa orduları karesideydi ben edirnede divan görevim gereği karesiyi terkedip edirne sancağına geçtim.Orada 2 kasabayı isyancılardan aldım.Tekirdağ 2. kez düştüğünde benim orduda ap 0 landığı için ve orduyu dağıtmak istediğimden dolayı tekrar ap ürettirmedim.Çünkü eyaletten tek kuruş yardım almadan kendi cebimden ürettirdiğim aplar ile 2 kasabayı kurtardım.3. kez kendi cebimde para olmadığı için kasabaya saldırmadım.Bu esnada kartalı tekirdağa saldırması için karesiden çağırdım hatta edirne beylerbeyi mısranın isteği doğrultusunda.Şimdi sen kimi uyardında orduları biz dağıttık.Haaaa doğru sen bana gelmiştin orduları dağıtın yoksa küserim banane banane demiştin dimi hahahahhahahahahahahahah
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:24 pm

alpi_03 demiş ki:
Kartal,forumda yüzlerce kişinin önünde uyardık,ne yalanı,, yalan derken utan yaw : ))

Alın size wow..

Sen önce orduların işleyiş tarzını öğren ondan sonra kalkıp de forumlarda biz ordunun yanında isyan ettik.Kapişşş.
Ordu şehir kapısında belediyeye müdahale edemez.Şehir içindeyken seni tek tıkla indirirdim.Sen ordunun yanından geçtim kesemedi diye salla dur forumlarda.Sen yat kalk sawron amcana dua et....
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:24 pm

alpi_03 demiş ki:

Alın size wow..

nasıl uyarabilirsin alpi neyle uyarabilirsin ne yapabilirsinki uyarabilirsin kareside isyanlarınızın başarısını karesi divanına borçlusunuz sawrona gaziye dua edin sizi savunanlar onlar edirnede isyan olunca ne güzel isyancıları kesiyoruz çok komik! burada isyanınız başarılı oluyorsa sawronla gazi başarılı olmanızı istediği içindir , babai hareketi içinde sawronla gazide var onlarda sizin militanlarınız sizi bu kadar koruduklarına göre . ve tekrar söylüyorum siz bizi asla uyarmadınız uyaramadınız bizi uyarabilmek için elinizde bize karşı bişey olmalı , işte bende onu soruyorum elinizde ne vardıki neyle bizi uyarma hayalleri kurdunuz ?
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:31 pm

Oooooooooooooooooooo kimler gelmiş
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:35 pm

TAbi ki kartal,haklısın sen..

Gazi,sawron mavron beni alakadar etmez,etse resmiden süresiz ban yemezdim bunu biliyoruz..

Uyarı falan yok..Koskoca başlıkta onca tartışmadık biz,sonra o tartışmaların üstüne ben gidip çanakkaleyi düşürmedim de,bunlar hayal ürünü değil mi..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:44 pm

Zaten Resmideki Adminler Gazi yada Sawron değilki Alpi Resmi forum adil bir yere dönüşmeye başladı Adiler gidiyor sadece Wink
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:45 pm

Bak yukarıda bu sorunun cevabını vermişim ben değilmi? Very Happy
Ne demişim ordu şehirde değilken kasabaya müdahale edemez demişin değilmi?
Sen ordunun yanında sallana sallana geçmişin sebebi neymiş sawronun düşman listeni sil bir kişi ölürsa dava açılır hakkında demiş bende düşman listemi sildim.Sende yanımdan sallana sallana geçtin değilmi?
Şimdi matah bi iş yapmışın gibi ballandıra ballandıra anlatma bu arada konuyu rk peşmergeleri bastı iyimi Laughing
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:48 pm

O zaman show ne yapmayacağız..Güvenli bir bölge diye atıp tutmayacağız..

Yoksa ne olur muşş,birisi çıkar,güvenli bölge ilan ettiğiniz yerin,ortasından delik açıverirmiş..

Ne imiş,yapamıcağın şeyi sölemeyecekmişsin..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:53 pm

Sen sanırım anlamamakta ısrar ediyorsun.Evet güvenli bölgeydi.Biz güvenli bölge dediğimizde 2 haydutu kestik.Sawron çıkıp düşman listesini sil dediğinde güvenli bölge olmaktan çıkmıştı.Ayrıca ordu kasabada olsa bile isyan yapılabilir sadece ordu yolda gördüğünde kişileri kesebilir.Sawron amcan bana listemi sildirmeseydi sen hakkı rahmetine çoktan kavuşucaktın.Artık yeterince açık şekilde anlattım daha anlamamkta inat etmezsin umarım.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:54 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Zaten Resmideki Adminler Gazi yada Sawron değilki Alpi Resmi forum adil bir yere dönüşmeye başladı Adiler gidiyor sadece Wink

Sizden bu tutumu gördükçe,davama inancım 2 kat daha artıyor..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:56 pm

alpi_03 demiş ki:

Gazi,sawron mavron beni alakadar etmez,etse resmiden süresiz ban yemezdim bunu biliyoruz..

Uyarı falan yok..Koskoca başlıkta onca tartışmadık biz,sonra o tartışmaların üstüne ben gidip çanakkaleyi düşürmedim de,bunlar hayal ürünü değil mi..

gazi ve sawron sizi koruduğu sürece hiçbir ordu sizi kesmez ( ben hariç ) ben düşman listemi boşaltmadım eğer o gün show yerine bana denk gelseydin ölmüştün , çanakkaleyi rahatlıkla düşürüp elini kolunu sallayarak geçmeni ister inan ister inanma sawron ve gazi sağladı

peki neden ? hiç düşündünmü? sizi sevmezler , sizde onları sevmezsiniz bunu biliyoruz ama sizin düşürdüğünüz kasabaların reisleri onların rakip fırkaların adamları işte bu yüzden sizin başarılı olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar , mollayı gönende sıkıştırmışken gazinin sen geri git divan balıkesirdeki orduyla onu kesicek deyip kesmemesi hatta geçmesine izin vermesi gibi , gürzAT ın elini kolunu sallayarak balıkesirde karesi ordusu varken elini kolunu sallayarak geçmesi gibi

gazi zaten bu oyundaki en büyük isyancılardan biridir. balya isyanında kendini ele verdi ondan önceki isyanlardada dedetor çıkıp itiraf etmişti evillerin rakip fırka reisliğindeki kasabaları düşürdüğünü , siz bilmeyerek onların çok çok çok işine yarıyorsunuz. Sözde halkı sömürenlere isytan ediyorsunuz oysa onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz, gazinin her sabah ve her akşam sizin başarılı olmanız için dua ettiğine eminim
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 12:59 pm

Ne davası oyun bu oyun büyütmeyin gözünüzde bende zaten bu hesabımı bırakıp muro diye hesap açıcam devrimci muro dersiniz davam devrimi yaymak olacak Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:02 pm

show_time demiş ki:
Sen sanırım anlamamakta ısrar ediyorsun.Evet güvenli bölgeydi.Biz güvenli bölge dediğimizde 2 haydutu kestik.Sawron çıkıp düşman listesini sil dediğinde güvenli bölge olmaktan çıkmıştı.Ayrıca ordu kasabada olsa bile isyan yapılabilir sadece ordu yolda gördüğünde kişileri kesebilir.Sawron amcan bana listemi sildirmeseydi sen hakkı rahmetine çoktan kavuşucaktın.Artık yeterince açık şekilde anlattım daha anlamamkta inat etmezsin umarım.

Bana ne kardeşim sawrondan,,siz bir laf sölediniz,ardından divanı tanımayız dediniz,tanımayacağınız divanın sözlerini mi dinliyorsunuz..

Bırakın bu boş lafları..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:04 pm

kartal13 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

gazi ve sawron sizi koruduğu sürece hiçbir ordu sizi kesmez ( ben hariç ) ben düşman listemi boşaltmadım eğer o gün show yerine bana denk gelseydin ölmüştün , çanakkaleyi rahatlıkla düşürüp elini kolunu sallayarak geçmeni ister inan ister inanma sawron ve gazi sağladı

peki neden ? hiç düşündünmü? sizi sevmezler , sizde onları sevmezsiniz bunu biliyoruz ama sizin düşürdüğünüz kasabaların reisleri onların rakip fırkaların adamları işte bu yüzden sizin başarılı olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar , mollayı gönende sıkıştırmışken gazinin sen geri git divan balıkesirdeki orduyla onu kesicek deyip kesmemesi hatta geçmesine izin vermesi gibi , gürzAT ın elini kolunu sallayarak balıkesirde karesi ordusu varken elini kolunu sallayarak geçmesi gibi

gazi zaten bu oyundaki en büyük isyancılardan biridir. balya isyanında kendini ele verdi ondan önceki isyanlardada dedetor çıkıp itiraf etmişti evillerin rakip fırka reisliğindeki kasabaları düşürdüğünü , siz bilmeyerek onların çok çok çok işine yarıyorsunuz. Sözde halkı sömürenlere isytan ediyorsunuz oysa onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz, gazinin her sabah ve her akşam sizin başarılı olmanız için dua ettiğine eminim

Kartal,ben bursa da isyan ediyorum,Bursa nın kadısı da beylerbeyi de bodf den yada yanlısı idi,beni sevmeleri icin bir sebep yok.. Bu iftirayı atma barii..Sadece çanakkale yi aldım..Eh onun da neden indiğini biliyoruz zaten..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:07 pm

alpi_03 demiş ki:
show_time demiş ki:

Bana ne kardeşim sawrondan,,siz bir laf sölediniz,ardından divanı tanımayız dediniz,tanımayacağınız divanın sözlerini mi dinliyorsunuz..

Bırakın bu boş lafları..

Tamam alpicim sen haklısın biz senden korktuk orduları senden kaçırdık.Sen bize ordular dağıtın dedin bizde korkumuzdan dağıttın sen bu hayalle yaşamaya devam et bişey demiyorum Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:09 pm

alpi yapma şunu yaw bursadakilerle buradakilerin aralarının bozuk olduğunu bilmiyormusun bursa kadısı artık bodflu değil bir daha bakmanı öneririm , bodf dan kavgalı şekilde ayrılan baba2 nin öteki adıyla solonun fırkasında yani yine rakip fırka , ve yukarıda söylediklerim yanlız babai için değildi haydutlar ve mollayıda kapsıyordu zaten oradada belirtmiştim
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:13 pm

Yav Kartal bir şerbet bile ısmarlamadın. Bırak Allah aşkına... Bu kadar konuşuyoruz... Hep boş... Ben sana küsmüşüm bir kere... Seni çan meyhanesinde 4-5 saat bekledim... Cuma namazından sonra gelirim dedin, Mübarek teravih olsa 20 kere biterdi.

Valla kırgınım sana... Amma kıymetli akçen varmış...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:22 pm

Baba_İlyas demiş ki:
Yav Kartal bir şerbet bile ısmarlamadın. Bırak Allah aşkına... Bu kadar konuşuyoruz... Hep boş... Ben sana küsmüşüm bir kere... Seni çan meyhanesinde 4-5 saat bekledim... Cuma namazı dedim, Mübarek teravih olsa 20 kere biterdi.

Very Happy haklısın ilyas o konuda, ama bol aksiyonlu bir reel hayatım var malesef olmadı o gün girecek vakit bulamadım eğer tekrar karşılaşırsak küfelik olana kadar içiricem söz , bak ne diyorum eğer meyhaneye girebilirsem
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Bu da mı gelecekti başımıza.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 14, 2009 1:23 pm

kartal13 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:
Yav Kartal bir şerbet bile ısmarlamadın. Bırak Allah aşkına... Bu kadar konuşuyoruz... Hep boş... Ben sana küsmüşüm bir kere... Seni çan meyhanesinde 4-5 saat bekledim... Cuma namazı dedim, Mübarek teravih olsa 20 kere biterdi.

Very Happy haklısın ilyas o konuda, ama bol aksiyonlu bir reel hayatım var malesef olmadı o gün girecek vakit bulamadım eğer tekrar karşılaşırsak küfelik olana kadar içiricem söz , bak ne diyorum eğer meyhaneye girebilirsem

Yok birader senin akçan kıymetliymiş Very Happy:D:D Dilime düştün...

Bu da mı gelecekti başımıza..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki