|
Bu da mı gelecekti başımıza.. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Perş. Mayıs 14, 2009 4:46 pm |
|
|
hahahaha alpi sen buraya yorum yazarken ne içiyonda geliyon yaw
Yaw sen Sawron ve gazinin elini öptünmü onu söle bana , bir kere daha demiştim sana bizzat bunu iyi hatırla
Alpi eğer şu divandan sizi kesmemiz için yasa tasarısı hazırlanıp divandanda onay çıkarsa , nahh buraya yazıyorum kuyruğunu sıkıştırıp kaçmassan bende birşey bilmiyorum..
Yaw Show time , 2 kere yazmışsın 3.ye yazma yeter kardeş kafası basmıyo hadi bastı diyelim işine gelmiyo , işine hadi geldi diyelim , o zamanda kıvırıyo..Boşuna parmaklarını yorma
Bundan sonra Asena Alpi sin varmı olm
Binlerce Alpiiiii varrr :D |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Perş. Mayıs 14, 2009 8:47 pm |
|
|
Benziyorsun İnan Çiye Ben Ne Diyeyim Ki Siye Ölecen Gazi Diye Diye Gazel Kuşu Kahraman Bey
Pişkinlik Var Asıl Sizde Ahlak Kalmamış Ki Özde Birde vatanperver Sözde Gazel Kuşu Kahraman Bey
Kaçmamış Bak Kem Gözlerden Kim Ne Anlar Bu Sözlerden Koltuğun Reyi Bizlerden Gazel Kuşu Kahraman Bey
Bildiğini Yazda Avun Bekle Biter Karpuz Kavun Ne Yapmışsın Onu Savun Gazel Kuşu Kahraman Bey
Nasihatin Özen Sakla Haksızlığa Atma Takla Çıkar Varsa Başka Bakla Gazel Kuşu Kahraman Bey |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Perş. Mayıs 14, 2009 8:56 pm |
|
|
Halk kahramanları şimdide halk şairi oldu Yalnız senden olsa olsa halk kolpacısı olur.Şiirin bile (ç)alıntı |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Cuma Mayıs 15, 2009 9:41 am |
|
|
La serdar ortaçtan bir şiir yokmu
dansözler ile ilgili
Ulan şiirleriniz bile çalıntı utanın bee
sizde bu alerji yapmış çalmadan duramıyorsunuz..
Yaw bunları konuşturan yasalar işte , kesmemiz istenilse kuyruksuz kaçıcaklar ama nerdee..
Sawronun elini öptünmü la sen onu söle |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. Cuma Mayıs 15, 2009 6:56 pm |
|
|
adamlar size cvb vermiş illa cvbında kullandığı şiiri kendisimi yazması gerekiyor...bole bir sey varda bizmi bilmioz...adam istediği şairin şiiriyle cvb verir siz ona ne takıonuz sonuçta çıkıpta şiiri ben yazdım demiyor onuda siz uyduruyonuz dikkat edin...ve kendinize yakıstırmadığınız sıfatları baskalarına sölemeyin... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 11:57 am |
|
|
Burası ozanlar derneği değil |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 12:07 pm |
|
|
ozanlar derneği değil die ozanlarıda anmayacak değiliz demi... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 12:11 pm |
|
|
Burası ozanları anma konusu da değil.Gidin konu dışı bir yerde ozanları anmak için bir konu açın.Bir münakaşanın içine alet etmeyin ozanları
EDİT:Ayrıca ozanlar derneği derken bir örnekti o.Şiiri alıntılanan kişi ozan değil |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 12:27 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Benziyorsun İnan Çiye
Ben Ne Diyeyim Ki Siye Ölecen Gazi Diye Diye Gazel Kuşu Kahraman Bey
Pişkinlik Var Asıl Sizde Ahlak Kalmamış Ki Özde Birde vatanperver Sözde Gazel Kuşu Kahraman Bey
Kaçmamış Bak Kem Gözlerden Kim Ne Anlar Bu Sözlerden Koltuğun Reyi Bizlerden Gazel Kuşu Kahraman Bey
Bildiğini Yazda Avun Bekle Biter Karpuz Kavun Ne Yapmışsın Onu Savun Gazel Kuşu Kahraman Bey
Nasihatin Özen Sakla Haksızlığa Atma Takla Çıkar Varsa Başka Bakla Gazel Kuşu Kahraman Bey EMEĞE SAYGI GÜZEL OLMUŞ. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 12:29 pm |
|
|
sayın turkscihad sana cvb verirken adam ister ozandan yardım alır ister şairin şiirini yazar isterse kırmızı başlıkı kızın hikayesinden örnek verir buna biz karısamayız... ama sole die bilirsin burası hakaret veya küfür edilcek bi yer değil ondan kendi sıfatlarınız millete sölemeyyiniz... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 12:37 pm |
|
|
Hakaret ya da küfür edilmedi bana nede ben bir başkasına hakaret etmiş değilim.
O bana cevap vermedi zaten.Madem herkes istediği şeyden yararlanıo ben buraya müzik linki koyayım cevabımı ordan bulun,biri gazel yazsın cevabını içinden yine bulalım,bir diğeride kompozisyon yazsın.Birader ne bu bulmaca mı çözüyoruz.Herif gitmiş bir yerden şiir almış bulup getirmiş.Anlatmak istediği yerleri işaretleyip koymuş. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Bu da mı gelecekti başımıza.. C.tesi Mayıs 16, 2009 12:41 pm |
|
|
kendin söylüyorsun işte aga anlatmak istediğini işaretleyip koymus...anlamak veya anlamamak sizin elinizde...isteyene sivrisinek saz istemeyene davul zurna az!!! ay pardon şimdi atasözüde kullanmak yasaktır malum anlamayanlar olur demi pardon manevi tüm değerlerimizi forumda kullanmak yaak sade bir dille yazmk serbest sadece... |
|
|
|
|
Bu da mı gelecekti başımıza.. |
|
|