|
Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
dkocak
|
Konu: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Ptsi Mayıs 18, 2009 11:34 pm |
|
|
Önce kanıtlar;
Resmi forumdaki şerrrefsizler yönetimden ayrılmadıkça yazmayacağım için buraya yazıyorum. Hem yazsam da resim linklerinin birkaç harfini silip kanıtların görüntülenmesini engelliyorlar o yüzden pek bir manası yok siz de bilin diye söylüyorum.
Gelelim esas mevzuya. Mevzu şu, Bursa'da bug oldu mu olmadı mı? El cevap: Bal gibi oldu çünkü ben demir ldım bu heriflerden. Resmi forumda kabak çiçeğinin yazdıklarına bakın. Mübarek dürüstlük timsali, bir de o kadar saf ve iyi niyetli ki hiç bir şeyden haberi yok garibin. İşin aslı öyle değil dostlar. Ha burdaki kanıtlar sizi çok şaşırtmayabilir çünkü biliyorsunuz ne düzenbaz olduklarını ama resmi forumda mturkkan ve totalwr'ın mesajlarını görünce dayanamadım cevap vereyim dedim.
Ben durumu adminlere de bildirmiştim taaa 28 aralık 2008 tarihinde. Ama müdahale etmediler. İşte onun knıtını d koyayım size. Bu kanıtı da özelikle totalwar için koyuyorum çünkü adminlere bildirmekten falan bahsetmiş forumda.
Farklı bir mail adresi alıp bildirmiştim ama nedense biz bugdan faydalanınca silindik.
Özetle; RK dünyasında romanya, bulgaristan ve yunanistan dahil olmak üzere tüm osmanlıda büyük ticaretler yaptım. Malum oyunun amacı rol yapmak ki benim rolüm de tüccarlıktı. Daha oyundaki 1. ayımda BODF'un ne mal olduğunu anlamıştım. Kimsenin sığır bulamadığı zamanlarda kendi adamlarına anında hayvan üreten nazırlar mı dersin, içine tonla malı koyup metnine 3-5 mısır yazanlar mı dersin, isyan çıkarıp belediyeyi alanlar mı dersin. Ve en önemlisi de binlerce demiri yürütenler mi dersin. Hepsini gördüm. Bu söylediklerimden eminim çünkü hepsi gözümün önünde oldu bitti. Silinen hesabımla Edirne sancağında bir şeyler inşa etmeye çalışıyordum ama gördüm kü yapmak yerine yıkması çok daha kolaymış. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Ptsi Mayıs 18, 2009 11:39 pm |
|
|
oh oh yemede yanında yat çok çok övdükleri bursa yönetimi değilmiydi ÇALIŞARAK zengin olan, çok çalışmışlar helal olsun |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Ptsi Mayıs 18, 2009 11:42 pm |
|
|
arkadaşlar ben resmi forumda neyin kavgasını yapıyorum karesiye 60000 sıgır geldi bug sonucu aynı gece bildirdik bug sitesinde adminlere bir gun sonra her sey eski haline dondu biz alnımızın akıyla yapıyoruz her şeyi amma dogru amma yanlış ama çalmadan cırpmadan.Ama onlarda ne ararsan var yalan dolan inkar iftira |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:00 am |
|
|
tmm anladık cucurbita filan hain de bu muhabbet uzun zaman önce olmuş belli,burda dolandırıcılık planları yaptığı öbür kişi kim?? |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:02 am |
|
|
Benim |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:03 am |
|
|
- turksehitoglu demiş ki:
- tmm anladık cucurbita filan hain de bu muhabbet uzun zaman önce olmuş belli,burda dolandırıcılık planları yaptığı öbür kişi kim??
Sivil polis Hani tv lerde görüyoruz polisler kaçakçılarla müşteri gibi konuşur Bu da onun gibi bişey herhal
Burda kaçakçı Cucurbita oluyor yalnız |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:06 am |
|
|
Aynen. Ben biraz girdim içlerine ne işler çeviriyorlar diye. Birkaç ay daha sabretsem daha neler öğrenirdim kim bilir. Kim bilir silinme kalkanım bile olurdu belki ama miğde dayanmıyor yahu. |
|
|
|
carisma_92
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:06 am |
|
|
adamlarr oyun içinn plan hazırlıyo
abartıyolar iyice oyun oyun olmadan cıktı artıkkkk
ben oyle goruyorumm
adamlar ne guzel hesap yapmıss bunlar matematıkcılere taş cıkartırr :D |
|
|
|
reelman
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:08 am |
|
|
sayın magusmilena nın tüm hazine raporları nasıl kırık link haline geldi?? Bütün gece mehmet abi ile düzgün bi link varmı diye aradık bulamadık. divandakiler, belediye reisi bölümündekiler, sözcü makamındakiler hepsi kırılmış. birde dürüstlükten gem vururlar pehhh. biz kimin ne mal olduğunu biliyoruzda derdimizi anlatamıyoruz. :S |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:09 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
Sivil polis Hani tv lerde görüyoruz polisler kaçakçılarla müşteri gibi konuşur Bu da onun gibi bişey herhal
Burda kaçakçı Cucurbita oluyor yalnız yani bu alışveriş yapılmadı öyle mi?? Sadece cucuru kandırmaya çalışıyodu öyle mi?? |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:17 am |
|
|
alışverişler yapıldı sadece alışveriş degil bir cok kişi payına duşeni aldı kimler yokki |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:21 am |
|
|
Bu kabak çiçeği ve tayfası monitör karşısında helak olmuş,insanlığını, konuşmayı, insan ilişkilerini unutarak sanala karışmış gitmişler.
Oyun onlar için hayattan kaçış yolludur, hayatta gelemedikleri konumlara gelebilmelerini sağlıyor, egolarını okşuyor ve sanıldığının aksine bu herifler 16-18 yaş aralığı değil 25-40 yaş aralığındalar.
Garip bir hiyerarşileri var, alabildiğine sanal avatarların ardındaki güzel dünyalarındalar, egoyu tatmin eder basur yapıp ota çevirirken, gerçek sorumlulukların yerini alan sanal sorumlulukları almıştır çoktan. O BODF’un ilk harfi de Basur’dan gelir zaten. Bu istihbarat da sağlam yerden. |
|
|
|
carisma_92
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:22 am |
|
|
adamlar yemiyo içmiyo hesap yapıyo onuda alsılar artık:D |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:28 am |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- alışverişler yapıldı sadece alışveriş degil bir cok kişi payına duşeni aldı kimler yokki
o biçok kişiden de bahsetsenizde onlarında kim olduğunu bilsek? |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:41 am |
|
|
sizde benim gibi biraz araştırın er gec gerceklere ulaşırsınız hemde olayın içinde bulunmuş sahıslardan |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:09 am |
|
|
Vah Aşkperestciğim..Kimlerin arasında geziyor..
Dkocak hocam tebrik etmeden geçemicem..İyi iş başarmışsın.. |
|
|
|
carisma_92
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:11 am |
|
|
usta adamlar onun için birde kafamı agrıtsın yaaaa:S:S
boşverin arkadaşlar araştırsanızda akceler bitmiş harcanmıs adam belkit kefen parası cıkartıyodur ...Ne malum
oyun ya rk ben oyundan cıktıgı kanatındayımm artkkkk
|
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:15 am |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- arkadaşlar ben resmi forumda neyin kavgasını yapıyorum karesiye 60000 sıgır geldi bug sonucu aynı gece bildirdik bug sitesinde adminlere bir gun sonra her sey eski haline dondu biz alnımızın akıyla yapıyoruz her şeyi amma dogru amma yanlış ama çalmadan cırpmadan.Ama onlarda ne ararsan var yalan dolan inkar iftira
Buna inanıyorum işte.. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:16 am |
|
|
- carisma_92 demiş ki:
- usta adamlar onun için birde kafamı agrıtsın yaaaa:S:S
boşverin arkadaşlar araştırsanızda akceler bitmiş harcanmıs adam belkit kefen parası cıkartıyodur ...Ne malum
oyun ya rk ben oyundan cıktıgı kanatındayımm artkkkk
Aramıza bekleriz efmm |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:25 am |
|
|
- dkocak demiş ki:
- Önce kanıtlar;
Resmi forumdaki şerrrefsizler yönetimden ayrılmadıkça yazmayacağım için buraya yazıyorum. Hem yazsam da resim linklerinin birkaç harfini silip kanıtların görüntülenmesini engelliyorlar o yüzden pek bir manası yok siz de bilin diye söylüyorum.
Gelelim esas mevzuya. Mevzu şu, Bursa'da bug oldu mu olmadı mı? El cevap: Bal gibi oldu çünkü ben demir ldım bu heriflerden. Resmi forumda kabak çiçeğinin yazdıklarına bakın. Mübarek dürüstlük timsali, bir de o kadar saf ve iyi niyetli ki hiç bir şeyden haberi yok garibin. İşin aslı öyle değil dostlar. Ha burdaki kanıtlar sizi çok şaşırtmayabilir çünkü biliyorsunuz ne düzenbaz olduklarını ama resmi forumda mturkkan ve totalwr'ın mesajlarını görünce dayanamadım cevap vereyim dedim.
Ben durumu adminlere de bildirmiştim taaa 28 aralık 2008 tarihinde. Ama müdahale etmediler. İşte onun knıtını d koyayım size. Bu kanıtı da özelikle totalwar için koyuyorum çünkü adminlere bildirmekten falan bahsetmiş forumda.
Farklı bir mail adresi alıp bildirmiştim ama nedense biz bugdan faydalanınca silindik.
Özetle; RK dünyasında romanya, bulgaristan ve yunanistan dahil olmak üzere tüm osmanlıda büyük ticaretler yaptım. Malum oyunun amacı rol yapmak ki benim rolüm de tüccarlıktı. Daha oyundaki 1. ayımda BODF'un ne mal olduğunu anlamıştım. Kimsenin sığır bulamadığı zamanlarda kendi adamlarına anında hayvan üreten nazırlar mı dersin, içine tonla malı koyup metnine 3-5 mısır yazanlar mı dersin, isyan çıkarıp belediyeyi alanlar mı dersin. Ve en önemlisi de binlerce demiri yürütenler mi dersin. Hepsini gördüm. Bu söylediklerimden eminim çünkü hepsi gözümün önünde oldu bitti. Silinen hesabımla Edirne sancağında bir şeyler inşa etmeye çalışıyordum ama gördüm kü yapmak yerine yıkması çok daha kolaymış. Zaten bildiğimiz gerçekler bunlar... Ama resmi kanıtlarınında olması iyi oldu... Teşekkürler... |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:33 am |
|
|
vayyy kirli ciki cucur vayyy hahhaaa. bunlar birde cikip forumda artistlik yapmazlarmi vay -edit- vay.
cigeri 5 akce etmez kisiliksiz vatan haini seni..
kendi halkini soyan -edit- seni...
babasindan ogrenmis demek bu isleri, solon bozmasi ipek bocekleri
hayatiniz yalan be.
TEK KELIME
KARAKTERSIZLER....
Moderatör notu: Üslubunuza dikkat ediniz. Redkit |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:50 am |
|
|
Forumu bayanlarda takip ediyorlar..
Değil mi Sayın Modlarım.. |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 2:06 am |
|
|
bayanlarin takip etmesi bunlarin karaktersiz oldugunu soylememi engelleyemez alpi_03:) efendi.
bir derdin varsa eger modlarla BENIM USTUMDEM LAF ATMA, benle bir derdin varsa GEL KONUSALIM KELIME OYUNU YAPMA,
Bunlarin hicbirisi yoksa , kimsenin SAVUNMASINI YAPMA.
baska yerlerde ayaginiza bastiysamda KUSURA BAKMA. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 2:29 am |
|
|
Direkt sözüm modlara kardeşş..
Üstüne alınacak bir durum yok..Sölediğin sözlerin aynını kendine söylenmiş say..
hadi eyw.. |
|
|
|
masatlik
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 4:27 am |
|
|
Mturkkan ın açıklamalarını yazdıklarını ilk okuduğum günlerde yani geçen sene o kadar şaşırmış ve o kadar hayretler içinde kalmıştım ki bir türlü inanasım gelmiyordu!
Reelman kardeşimin de defalarca yazdığı bu konularda onlarca açıklamaları var!
Sahsen sahit olduğum resligim döneminde ve daha sonra divandaki görevimde bu gibi gerçeklerle onlarca kez karşılaştım.
Bizler Osmanlı için bu yola baş koyduk işallah bu açıklama diğer yapılan haksızlık yalan dolan ve dalavereler için bir örnek teşkil edip bütün çirkeflikler böyle çorap söküğü gibi gelerek bu rüsvadan nasiplerini alırlar.
İki ay evvel dediğim gibi artık osmanlı halkı uyanarak bu hainlere ödün vermeyecektir.
Uzun zaman emek harcayıp birçok iyi şeyler yapmak isteyen kişileri sırf kendi egoları için hiçe sayanlar bir bir deşifre olup halkın nazarında boş beleş kişi oldukları net bir şekilde anlaşılacaktır.
Aslında benim bir dileğim vardı arkadaşlar ve şöyle dua etmiştim: Allahım bu bir oyun ama ben oyun olarak görmüyorum. Ecdadımıza yapılan hakaretler zincirinin son halkası olarak görüyorum... İçinde bulunduğum milli ve manevi düşünce tarzını benimsememiş olan bu dengesiz kişilerin en azından o büyük insanların anısına hürmeten saygılı olmalarını diliyorum...
Artık neden birlik ve bereberlik diyoruz açıkça ortadadır. Amaç kendimizi değil Osmanlıyı zengin ve güçlü yapmaktır.
Karesi Sancağı Divanı Boş Yerin Sahibi Masatlik Emirhanoglu |
|
|
|
|
Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler |
|
|